roumeliotis

Carwiz

Μόνο... τρίποντο βλέπει ο Θρύλος με ΑΕΚ

casino loutrakiou
redwell

ΑΕΚ και Ολυμπιακός "μονομαχούν" την Κυριακή (12/03, 19:00, CS2) στη Νέα Φιλαδέλφεια σε ένα κρίσιμο ντέρμπι που έρχεται στο φινάλε της κανονικής περιόδου της Super League και είναι το πρώτο ματς των δυο ομάδων για το πρωτάθλημα στη φυσική έδρα των κιτρινόμαυρων μετά από μια εικοσαετία.

Ο Ολυμπιακός σε αυτό το ματς τα παίζει «όλα για όλα» γιατί αν δεν κερδίσει θα είναι το 7ο ντέρμπι φέτος που δεν τα καταφέρνει και παράλληλα θα μείνει πίσω βαθμολογικά στη διεκδίκηση του τίτλου.

Αντίθετα, αν νικήσει θα βρεθεί στο -3 από την Ένωση και στη χειρότερη θα παραμείνει στο -5 από τον Παναθηναϊκό. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα κρατήσει το -6 από την Ένωση, αλλά θα κινδυνέψει να πάει στο -7 από τους πράσινους. Σε περίπτωση ήττας θα δει να ελαχιστοποιούνται πιθανότητές του για κατάκτηση του τίτλου.

Η γηπεδούχος ΑΕΚ από την άλλη θέλει το τρίποντο για να συνεχίσει τη νικηφόρα πορεία της και για να μπει δεδομένα ως πρώτη στα πλέι οτ ενώ ουσιαστικά βγάζει εκτός μάχης τον Θρύλο.

Με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα για την ομάδα του Αλμέιδα, η οποία έχει 9 νίκες στα 10 τελευταία ματς (σ.σ. έχασε 2-0 από τον ΠΑΟΚ) η θέση της στο μίνι πρωτάθλημα θα εξαρτηθεί και από το Ατρόμητος-Παναθηναϊκός.

Ο Μίτσελ πήρε στην αποστολή τον Χάμες, ο οποίος αγωνίστηκε τελευταία φορά πριν από ένα μήνα στο 6-1 επί του Παναιτωλικού, αλλά και τον Σαμασέκου, ο οποίος αποκόμισε τραυματισμό στο ματς με τον Λεβαδειακό. Εκτός έμεινε ο ανέτοιμος Γκάρι, αλλά και ο Σισέ ο οποίος δεν... χωράει στην 23άδα. Απουσία μεγάλη ο τιμωρημένος Παπασταθόπουλος και ο τραυματίας από το πρόσφατο κλάσικο Εμβιλά.

Ο Ματίας Αλμέιδα θα έχει στη διάθεσή του τον Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος είναι κανονικά στην αποστολή, παρότι δεν έχει πολλές προπονήσεις στα πόδια του, ενώ εκτός έμειναν Τζαβέλλας, Γαλανόπουλος και Φαν Βέερτ, δίχως να αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα.

Διαιτητής στο μεγάλο ματς θα είναι ο Μαουρίτσιο Μαριάνι (Ιταλία) με βοηθούς τους Ντανιέλε Μπιντόνι και Αλμπέρτο Τεγκόνι (Ιταλία). Τέταρτος ο Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας) και VAR οι Εουτζένιο Αμπατίστα (Ιταλία) και Κωνσταντίνος Ψαρρής (Ζακύνθου)

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

4 σχόλια

  • antartis_8
    antartis_8 Κυριακή, 12 Μαρτίου 2023 23:04 Σύνδεσμος σχολίου

    και τρίποντο και τρίμπαλο !

  • antartis_8
    antartis_8 Κυριακή, 12 Μαρτίου 2023 17:17 Σύνδεσμος σχολίου

    τρίποντο ή τρίμπαλο ?? θα μάθουμε σε λίγο

  • Ο Αντιπρόεδρος
    Ο Αντιπρόεδρος Κυριακή, 12 Μαρτίου 2023 16:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Σιγά μην πάει για οχταποντο, ας πάρει μια ισοπαλία να μην ανοίξει η διαφορά και καλά είναι για τώρα ....Με Μπα-Ντοι-Ρεα δεν πας για τρίποντο κοιτάς να μην ξεφτιλιστεις

  • Nic
    Nic Κυριακή, 12 Μαρτίου 2023 13:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλημερα .Αν πετυχει και το χ θα ειμαστε ευχαριστημενοι ,που δεν θα παμε νωρις για διακοπες.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...