roumeliotis

Carwiz

Οι «εκλεκτοί» Μίτσελ για ΑΕΚ

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή (12/3, 19:00) εκτός έδρας την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 26ης, και τελευταίας για την κανονική περίοδο της Stoiximan Super League, αγωνιστικής.

Οι πρωταθλητές προπονήθηκαν το Σάββατο (11/3) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ο κ. Μίτσελ έκανε γνωστή την αποστολή. Οι 23 ποδοσφαιριστές που τη συγκροτούν είναι οι εξής:

Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Κανός, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κασάμι, Κρίστινσον, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Σαμασέκου, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

4 σχόλια

  • antartis_8
    antartis_8 Κυριακή, 12 Μαρτίου 2023 17:19 Σύνδεσμος σχολίου

    βάλε τον Ανδρούτσο στο κέντρο δίπλα στο Χουάνγκ , ο Σαμασέκου όο κρύβετε όταν έχουμε την μπαλα

  • Αρης7
    Αρης7 Κυριακή, 12 Μαρτίου 2023 11:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Με μπακαμπου,ρεπιατσουκ και Σαμασεκου σίγουρα φίλε….Μάλλον για 3μπαλο μας βλέπω πάλι Δυστηχως…

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Κυριακή, 12 Μαρτίου 2023 00:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Ολυμπιακός ότι και να γίνει αύριο ή γενικότερα εφέτος με την ποδοσφαιρική ομάδα, ήταν και θα είναι ο μοναδικός σύλλογος που πρωταγωνιστεί σε όλα τα δημοφιλή ομαδικά αθλήματα σε Ελλάδα και Ευρώπη!!!!
    Εφέτος εκτός από τους εγχώριους τίτλους, μέχρι στιγμής έχει στο τσεπάκι Ευρωπαικό τίτλο στο βόλευ, πολλές πιθανότητες αν όχι τις περισσότερες από τις άλλες διεκδικήτριες για Ευρωπαικό τίτλο στο μπάσκετ και θα δούμε στο πόλο!!!!
    Ίσως η μοναδική παγκοσμίως ομάδα που διαχρονικά μπορεί να πρωταγωνιστεί πάντοτε και παντού σε όλα τα αθλήματα στη χώρα της και στην Ευρώπη!!!!!
    Όσο για το ποδόσφαιρο μέχρι και την τελευταία αγωνιστική όσο χάλια και αν πιθανώς ακόμα να συνεχίσουμε να είμαστε, θα μας υπολογίζουνε και θα μας φοβούνται όσο κανέναν άλλον όσο καλά και αν πηγαίνουν!!!!
    Τον πρωταθλητή ποτέ δεν θα πάψεις να τον υπολογίζεις!!!!
    Ποτέ δεν θα έχει κανείς καλύτερους παίκτες ακόμα και εφέτος που δεν υπήρξε μέχρι στιγμής Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για πολλούς και διάφορους απαράδεκτους λόγους!!!!!
    ΧΑΜΕΣ, ΦΟΡΤΟΥΝΗ, ΧΟΥΑΝΓΚ, ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ αλλά και ΜΠΑΚΑΜΠΟΥ, ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ δεν θα έχουν ποτέ όπως δεν είχαν στο παρελθόν ΖΙΟΒΑΝΙ, ΡΙΒΑΛΝΤΟ, ΚΑΡΕΜΠΕ, ΤΟΥΡΕ, ΙΜΠΑΓΑΣΑ, ΤΖΩΡΤΖΕΒΙΤΣ και άλλα ονόματα που είναι μύθος για τα Ελληνικά δεδομένα!!!!

  • Xristos
    Xristos Σάββατο, 11 Μαρτίου 2023 23:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Μήπως ήρθε η ώρα να πάρουμε ένα ντέρμπι φέτος

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...