roumeliotis

Carwiz

Ήττα στην Πάτρα 2-1 για ΟΣΦΠ Β'

casino loutrakiou
redwell

Επέστρεψε ο Ολυμπιακός Κ23 στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του με την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετώπισαν για τη 14η αγωνιστική την Παναχαϊκή, εκτός έδρας στο γήπεδο της Αγυιάς, όπου και ηττήθηκαν με 2-1.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 21′ με το γκολ του Λινάρδου, ενώ είχε προηγηθεί στο 17′ η ευκαιρία του Πινακά, ο οποίος έστειλε άουτ την μπάλα με το κεφάλι.

Στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης η Παναχαϊκή σημείωσε το 2-0. Συγκεκριμένα, στο 62′ ο Λινάρδος κέρδισε το πέναλτι από τον Χρυσόπουλο, την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος στο 63′ με τον Στουρνάρα να πέφτει σωστά και να διώχνει, στην επαναφορά της μπάλας όμως και πάλι ο Λινάρδος με πλασέ έκανε το 2-0, σε ένα σημείο του αγώνα όπου οι «ερυθρόλευκοι» είχαν αρχίσει να ανεβάζουν αρκετά το ρυθμό τους στο παιχνίδι.

Μετά το 2-0 ο Ολυμπιακός Κ23 έβγαλε αντίδραση στο παιχνίδι και έγινε περισσότερο πιεστικός απέναντι στον αντίπαλό του. Στο 67′ είχε μία καλή στιγμή με το πλασέ του Λιάτσου το οποίο όμως κατέληξε άουτ, ενώ στο 75′ ο Κωστή ήταν αυτός ο οποίος μείωσε σε 2-1 με σουτ μέσα από την περιοχή.

Μάλιστα οι «ερυθρόλευκοι» είχαν μία μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, όμως η κεφαλιά του Μπαγκαλιάνη από πλεονεκτική θέση δεν είχε τον επιθυμητό στόχο και έτσι έμεινε το 2-1 υπέρ των γηπεδούχων.

Παναχαϊκή (Σ. Παπαδόπουλος): Θεοδωράκης, Τοπάλ, Τσακμάκης, Τριμμάτης, Λαρέα (84′ λ.τρ. Ρουγκάλας), Κωνσταντακόπουλος, Μπουρλάκης, Π. Καρακλάιτς (54′ Μυτίδης), Τσιάρας, Λινάρδος (79′ Χαντί), Αλεξόπουλος (84′ Παπαχρονόπουλος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ23 (Γ. Οκκάς): Στουρνάρας, Αποστολόπουλος (79′ Σαπουντζής), Μπαγκαλιάνης, Χρυσόπουλος (79′ Κεραμίδας), Νίκολιτς, Μαυρουδής, Μαρίνος (71′ Αργυρίου), Κωστή, Σουρλής (71′ Τσέλιος), Πινακάς (53′ Λιάτσος).

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...