roumeliotis

Carwiz

Μοιρασιά... 0-0 στο ντέρμπι-ροντέο με ΠΑΟ

casino loutrakiou
redwell

Καλύτερος ο Θρύλος στο κλάσικο με τον Παναθηναϊκό, δημιούργησε και δυστυχώς έχασε αρκετές ευκαιρίες με μοιραίο τον Κανός, είχε δοκάρι με τον Μπακαμπού, βρήκε γκολ στο 90' με τον Βρουσάι που ακυρώθηκε για οφσάιντ, έχασε τον Παπασταθόπουλο με δεύτερη κίτρινη στο 98' για να λήξει το... θρίλερ στο 113' με μοιρασιά 0-0.

Οι τελικές ήταν 14 για τον Ολυμπιακό με 5 προς την εστία έναντι 5 των πρασίνων με μόλις 1 προς την εστία, μια ισοπαλία άδικη για τον Θρύλο βάσει γενικότερης εικόνας αγώνα αλλά ενδεικτικής των άστοχων επιλογών που έγιναν από τους Πειραιώτες τον τελευταίο χρόνο στη στελέχωση του ρόστερ και για έκτο σερί ντέρμπι δεν μπορούν να πάρουν νίκη.

Ο Παναθηναϊκός με τον ένα βαθμό παρέμεινε στην πρώτη θέση έχοντας 55 και είναι στο +2 αλλά με παιχνίδι περισσότερο από την δεύτερη ΑΕΚ, την ώρα που ο Ολυμπιακός διατηρήθηκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας πλέον 50 βαθμούς.

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 4ο λεπτό, από την πίεση του Μπακαμπού ψηλά στον Σάρλια, ο φορ των «ερυθρόλευκων» έκλεψε την μπάλα, έπαιξε το ένα-δύο με τον Μπιέλ, πάτησε στην περιοχή και πλάσαρε, όμως το πλασέ του χτύπησε στο δοκάρι κι έφυγε άουτ.

Στο 13’ ο Παναθηναϊκός πλησίασε για πρώτη φορά στο γκολ, όταν απ’ την μπαλιά του Μαντσίνι στον Παλάσιος, ο Αργεντινός εξτρέμ πέρασε στην ταχύτητα τον Ρέαμπτσιουκ και σούταρε από πλάγια θέση, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Στο 34’ ο Ολυμπιακός συνεχίζοντας την πίεσή του, έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Κανός. Από φάουλ του Φορτούνη, ο Ροντινέι πήρε την κεφαλιά, ο Μπακαμπού άφησε την μπάλα κι ο Κανός ολομόναχος με την εστία πλάσαρε ελάχιστα άουτ.

Η πίεση στον Παλάσιος κι άλλη μία γρήγορη επίθεση του Ολυμπιακού, έφερε τον Μπιέλ σε θέση βολής στο 41’, όμως το τελείωμά του βρήκε σε ετοιμότητα τον Μπρινιόλι που μπλόκαρε, ενώ στο 45’ από φάση διαρκείας στην περιοχή του Παναθηναϊκού ο Ρουμπέν έκοψε προ του Μπακαμπού και στην εξέλιξη της φάσης το σουτ του Ροντινέι κατέληξε στην αγκαλιά του γκολκίπερ των «πράσινων».

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός επέστρεψε με μεγαλύτερη ένταση στο ματς, με τον Κανός να χάνει άλλη μία καλή ευκαιρία στο 50’, όταν από λάθος διώξιμο του Βαγιαννίδη, πλάσαρε με πολλά φάλτσα, αλλά η εκτέλεσή του πέρασε λίγο άουτ.

Στο 54’ ο Κανός έκλεψε την μπάλα από τον Βαγιαννίδη και μπήκε στην περιοχή, όμως ο νεαρός μπακ των «πράσινων» έβαλε κόντρα και η μπάλα έφυγε κόρνερ, ενώ στο 68’ το πλασέ του Μπακαμπού από πλάγια θέση, έφυγε λίγο άουτ.

Η συνεργασία του Φορτούνη με τον Μασούρα στο 73’ έφερε τον δεύτερο σε θέση βολής μέσα στην περιοχή, όμως το πλασέ του πέρασε λίγο άουτ. Στο 74’ ο Μπρινιόλι απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ την κεφαλιά του Παπασταθόπουλου, ενώ στο 76’ ο Τσέριν από καλή θέση στην περιοχή σούταρε χλιαρά άουτ.

Στο 79’ από την πάσα του Πούχατς, ο Σπόραρ βρέθηκε μέσα στην περιοχή και πλάσαρε, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι του Πασχαλάκη. Στο 86’ ο Ολυμπιακός έχασε άλλη μία μεγάλη ευκαιρία, όταν απ’ τη σέντρα του Βαλμπουενά, βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά το τελείωμά του δεν ήταν «γεμάτο» και μπλόκαρε ο Μπρινιόλι.

Στο 89’ ακυρώθηκε μέσω του VAR το γκολ που πέτυχε ο Βρουσάι, καθώς στην εκκίνηση της φάσης ο Ελ-Αραμπί, πήγε σε διεκδίκηση ερχόμενος από πίσω όντας μη καλυπτόμενος όπως υπέδειξε ο VAR.

Στις καθυστερήσεις ο Πινέιρο απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη τον Παπασταθόπουλο, ο οποίος έκανε χέρι και το ντέρμπι έληξε στο «μηδέν» και για τις δύο ομάδες.

Διαιτητής: Ζοάο Πινέιρο (Πορτογαλία)

Κίτρινες: Χουάνγκ Ιν-μπεόμ, Παπασταθόπουλος, Βτουσάι - Μπρινιόλι, Ρουμπέν, Πούχατς

Αποβολές: 90’+9’ Παπασταθόπουλος (2η κίτρινη)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ Γκονζάλεθ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Μπα, Ρέαμπτσιουκ (81’ Ραμόν), Εμβιλά, Χουάνγκ Ιν-μπεόμ, Μπιέλ (68’ Μασούρας), Φορτούνης (81’ Βαλμπουενά), Κανός (88’ Βρουσάι), Μπακαμπού (68’ Ελ-Αραμπί).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης (61’ Κώτσιρας), Σένκεφελντ, Σάρλια, Χουάνκαρ (73’ λ.τρ. Πούχατς), Ρουμπέν, Κουρμπέλης (73’ λ.τρ. Τσέριν), Παλάσιος, Μπερνάρ (87’ Τσόκαϊ), Μαντσίνι, Ιωαννίδης (60’ Σπόραρ).

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

63 σχόλια

  • antartis_8
    antartis_8 Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2023 17:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Έχοντας περάσει μια μέρα και έχοντας ξαναδεί τα στιγμιότυπα μπορώ να πώ πώς είχαμε καλύτερο ρυθμο . Βοήθησε παρα πολυ ο Φορτούνης που σε σχέση με τον Χάμες , που θέλει 3 κοντρόλ , κάνει το παιχνίδι μας πιο γρήγορο . Δυστυχώς όμως δεν αντέχει πάνω απο ένα ημίχρονο. Μοιράιοι ήταν ο Κανός κι ο Ροντηνέυ . Πολυ κακές επιλογές . Δεν κρίνω τις εκτελέσεις . Κρίνω τις αποφάσεις που πήρανε . Ο Μπιέλ ήταν ανύπαρκος και πρέπει να μπεί ή στη θέση του ή στο ψυγείο . Ο Μπά ήταν πολυ καλός , όπως κι ο Εμβιλα και Χουάνγκ . Ο βάζελος ήταν πολυ κακός εχτές και ήταν μεγάλη ευκαιρία να τον κερδίσουμε . Αλλα όταν έχει τα χειρότερα μπάκ αμυντικα στην κατήγορια και εμείς δεν μπορούμε να το εκμεταλευτούμε , φανταστείτε πόσο κακοί έιναι οι εξτρέμ μας .
    Μασούρας και Βρουσάϊ σε 10 λεπτά τους έκλεψαν 3 φορες την μπάλα κι έκαναν και 2 φάσεις . Ο Μπιέλ και ο Κάνος μαρκάρουν πολυ λάθος . Σαν να μην μαρκάρουν καθόλου είναι . Με αυτα τα χάλια που έχουν ο Μασούρας πρέπει να πάρει πιο πολλς συμμετοχές .

  • ΜΟΝΟ ΝΟΤΙΓΧΑΜ
    ΜΟΝΟ ΝΟΤΙΓΧΑΜ Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2023 14:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε μην κλαιτε ρε ουφα, ειμαστε ολοι Νοτιγχαμ. Ποιος ασχολειται τωρα με εναν Ολυμπιακο στο Ελλαδισταν; Μονο Νοτιγχαμ ρε γιδιαααααα

  • Γιάννης
    Γιάννης Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2023 13:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Τεράστιο ρισπέκτ στα παιδιά του σάιτ,τεράστια υπομονή,ψυχραιμία και τρελές απαντήσεις που κάποιοι όσες φορές και να τις γράψουν δεν καταλαβαίνουν τίποτα,εγώ προσωπικά θα τους έστελνα στο .............., 15 χρονών είστε ρε?

  • Αλέξανδρος
    Αλέξανδρος Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2023 13:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Επειδή έβλεπα το ματς στη δουλειά μέσω ίντερνετ με πολλές διακοπές είχα κ εγώ την άποψη ότι η ακύρωση του γκολ ήταν σφαγή. Βλέποντας όμως τη φάση σήμερα στα highlights επιβεβαιώνεται η απόφαση του διαιτητή. Απορώ λοιπόν γιατί κατέβηκε ο Μαρινάκης να διαμαρτυρηθεί αφού την ώρα που εξεταζόταν η φάση στο var έπαιζε το replay στην τηλεόραση για όσους είχαν τη δυνατότητα να το δουν. Τι ήθελε; Να μας χαριστεί η παράβαση επειδή προσπαθήσαμε; Να έχουμε μετά τους αιώνιους τριτοτέταρτους να λένε ότι ο Ολυμπιακός ευνοείται;

    Πέρα από αυτό θα επιμείνω ότι κανένας από τους παίκτες του ρόστερ δεν υστερεί έναντι των αντιπάλων (εξαιρουμένου του Μολδαβού γιδοβοσκού) που νομίζουν ότι ξαφνικά έγιναν ασταμάτητες ομαδάρες.
    Το πρόβλημα είναι ότι η ομάδα δεν έχει στηθεί σωστά απο το καλοκαίρι, ήρθαν παίκτες που δεν είναι κακοί (και άλλοι που οι τριτοτέταρτοι δεν βλέπουν ούτε στα όνειρα τους) αλλά αφέθηκαν και πολλά κενά στην ομάδα για πολύ μεγάλο διάστημα (πχ από το καλοκαίρι παίζουμε χωρίς αριστερό μπακ κ έχουμε βάλει εκεί το παιδί για τους καφέδες).

    Αποτέλεσμα αυτών των κενών, των πολλών αλλαγών στο ρόστερ, της κάκιστης προετοιμασίας λόγω των παραπάνω είναι η εικόνα που βλέπουμε, όχι η ποιότητα των παικτών (εξαιρουμένου του Μολδαβού μπαρίστα).
    Οι πρώτοι που ευθύνονται για τη φετινή εικόνα είναι η διοίκηση και ο προπόνητης που έκανε την προετοιμασία (Μάρτινς).

    Στα του αγώνος.
    Ο Μπακαμπού δεν είναι για βασικός, ειδικά όταν η ομάδα χρειάζεται γκολ από το φορ της γιατί οι υπόλοιποι δεν σκοράρουν.
    Αφού δεν έχουμε εξτρέμ που σκοράρουν η ομάδα πρέπει επειγόντως να αποκτήσει καθαρόαιμο σεντερ-φορ τύπου Κοβάσεβιτς, Μήτρογλου (στα καλά του), Ελ Αραμπί (στα καλά του) να κάνει γκολ τις ασσίστ.

    Ο Φορτούνης ο οποίος ήταν πάρα πολύ καλός έπρεπε να δοκιμάσει κανένα σουτ, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το εκμεταλλεύεται αφού το έχει.
    Ο Κανός έχει προοπτικές, έχει περιθώρια βελτίωσης.
    Άποψη μου, αν ο Μαρσέλο είχε μείνει και έπαιζε θα είχε σκοράρει.
    Ο Μπίελ δεν είναι κακός αλλά δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα, ίσως τον παρασύρει η συνολικά κακή εικόνα της ομάδας, ίσως είναι και θέμα χημείας.

    Έχει πολύ πλάκα η προπαγάνδα για τα κίτρινα κοτόπουλα, το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός παραμένει στο κυνήγι παρά τα προβλήματα του δεν τους κινεί καμία υποψία ότι στην πραγματικότητα συνεχίζουν να είναι ρετάλια και δεν έγιναν ξαφνικά Μπάγερν Μονάχου. Καλό για εμάς αυτό γιατί όταν η ομάδα επανέλθει στο σωστό δρόμο με ορθολογικό σχεδιασμό η σφαλιάρα θα ακουστεί μέχρι το Dortmund και τη Μασσαλία.

  • Jiannis77
    Jiannis77 Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2023 12:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal πραγματικά ανατρίχιασα με την 2η απάντηση στον φίλο Nic. Έτσι έκανε πάντα ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, με αυτό τον τρόπο πρέπει να αντιδράσει, όπως το 1997, όπως το 2004 και το 2010. Να ρίξει χρήμα (κανονικό, όχι στα λόγια) ο Πρόεδρος, να ξηλώσει όλους τους αποτυχημένους υπαλλήλους του (από την Διοίκηση και το χορτάρι) και να ασχοληθεί πραγματικά με την ομάδα. Τότε δεν θα μας σταματάει κανένας Μπινέιρο, κανένας Μπένετ και τα λοιπά ανθρωπάκια (Τίγρηδες, Αλαφούζοι και Ρωσοπόντιοι πιστολέρο)

    Υ.Γ. Τα πέτρινα χρόνια ήταν 9, αλλά τα ουσιαστικά πέτρινα ήταν η περίοδος 1994-96 που πραγματικά βαλτώσαμε. Μέχρι το 1993 βλέπαμε μπαλάρα από παιχταράδες, αλλά χωρίς να έχουμε κανονική διοίκηση, δεν παίζαμε επί ίσοις όροις.

  • geodiv
    geodiv Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2023 12:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Εσύ antartis8 ασχολήσου με το παράρτημά σου κι άσε τον Θρύλο για τους οπαδούς του. Τι λέει; Βρήκατε καινούργιο αφεντικό;

  • Nic
    Nic Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2023 11:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Αντε αμολατε μερικοι αετο που βρηκατε ευκαιρια να βγειτε απο το καβουκι σας,αμπαλοι.Οσο για το χθεσινο ματσακι ασχετα αν εγω απο το μεσημερι σε σχολιο μου το εβλεπα τεραστιο χ, ο Πορτογαλος διαιτητης ηταν εποχης Σπανεα,Ζλατανου ,Ζουμπογιωργου,Τριβελλακαι λοιπων συγγενων .Υ.Γ.Μια φορα ειπε την αληθεια ο ραβασακιας χθες για τον Φορτουνη ,οτι τον ειδε καταπληκτικο,μονο κατι διχασμενες προσωπικοτητες τον ειδαν σαν τον χειροτερο παικτη.

  •   GEO
    GEO Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2023 09:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Φετφατζίδης μπροστά στον Μπιελ φάνταζε πυρηνοκίνητος άσε που μοίραζε σακούλες ανεξάρτητως αντιπάλου ενώ αυτός εδώ μπερδεύεται από μόνος και δεν κρατάει μπάλα ούτε 3 second Περισσότερο Ισπανό σκουντούφλη θυμίζει πάρα Φετφα

  • Mak
    Mak Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2023 03:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Το εχω πει απο την πρωτη μερα που ηρθε ! Ο μπιελ ειναι τεραστιος απατεωνας ! Ο ισπανος φετφατζιδης μονο που ειναι πιο πιο αργος κ πολυ πιο αμπαλος! Μονο σε τελειωματα ειναι καλυτερος του! Απορω που καποιοι τον θεωρουν παιχταρα λες και βλεπαν κοπενχαγη καθε εβδομαδα !

  • Κοκκινος  Πητ
    Κοκκινος Πητ Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2023 03:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal πως τους πετσοκοβεις εναν εναν; πως; και φυσικα αυτος και οι ομοιοι του ειναι ο καθρευτης της αγωνιστικης παρακμης του ολυμπιακου. Αγαπητικε του φορτουνη σε πηραν χαμπαρι.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...