roumeliotis

Carwiz

Εύκολα τη Λαμία 0-3 ο Θρύλος

casino loutrakiou
redwell

Αντίσταση από τη Λαμία σχεδόν για ένα ημίχρονο και μετά... τρίμπαλο για τον Θρύλο στην έδρα των ουραγών για την 23η ημέρα της Super League καθώς με τέρματα των Σαμασέκου στο 45', Μπακαμπού στο 60' και Μπιέλ στο 86' οι Πειραιώτες έφτασαν στο 0-3 ενώ είχαν δοκάρι στο ματς οι Τζανδάρης και Ινμπόμ, Κανός, Μπακαμπού. 

Στο πρώτο ημίχρονο ναι μεν άργησε να έρθει το γκολ για τους Πειραιώτες, όμως είχαν αρκετές χαμένες ευκαιρίες για να ανοίξουν νωρίτερα το σκορ απέναντι σε μια ομάδα κατώτατου επιπέδου που ξεκάθαρα δεν ανήκει στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί οι οποίοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα, όταν στο 4′ ο Τζανδάρης βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Πασχαλάκη με σουτ έξω από την περιοχή. Από εκεί και πέρα όμως οι «ερυθρόλευκοι» έγιναν κυρίαρχοι στον αγώνα.

Στο 8′ ο Μπιέλ δοκίμασε το μακρινό σουτ με την μπάλα να πηγαίνει άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Φορτούνη στο 15′. Λίγο αργότερα, στο 22′, ο Ολυμπιακός είχε σε μία φάση τέσσερις ευκαιρίες.

Ο Μπακαμπού «πάτησε» ωραία την μπάλα μέσα στην περιοχή για τον Φορτούνη, ο Έλληνας μέσος κοντρόλαρε και έκανε το πλασέ με τον Κορνέζο όμως να διώχνει στη γραμμή, στην επαναφορά ο Μπιέλ πλάσαρε εκ νέου με τον Γκαραβέλη να αντιδρά, ενώ στη συνέχεια ο Μπακαμπού έκανε νέο πλασέ και τον Κορνέζο να είναι και πάλι στη γραμμή και να διώχνει και η φάση ολοκληρώθηκε με κεφαλιά του Κανός και το μπλοκάρισμα της μπάλας από τον Γκαραβέλη.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε να ψάχνει το γκολ και στο 34′ ο Χουάνγκ βρήκε το οριζόντιο δοκάρι με σουτ έξω από την περιοχή, ενώ λίγο άουτ πήγε η κεφαλιά του Μπακαμπού στο 37′ μετά από σέντρα του Ραμόν και στο 43′ ο Κανός σε σουτ που έκανε είδε την μπάλα να σταματά ξανά στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό όμως, στο 44′, ο Ραμόν κατάφερε να δώσει την μπάλα στον Σαμασέκου έξω από την περιοχή ο οποίος έκανε το σουτ και την έστειλε στα δίχτυα της Λαμίας για το 0-1.Στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα ο Ολυμπιακός μπήκε ακόμη πιο σίγουρος και δυνατά και μπόρεσε με τη συμπλήρωση μίας ώρας να κάνει το 0-2. Συγκεκριμένα, στο 60′ ο Κανός έβγαλε την ασίστ με τον Μπακαμπού να βγαίνει τετ α τετ και με πλασέ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Γκαραβέλη. Οι «ερυθρόλευκοι» δε σταμάτησαν και στο 78′ είχαν νέο δοκάρι, όταν ο Βαλμπουενά έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Μπακαμπού με πλασέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι της Λαμίας.

Το τελικό 0-3 στον αγώνα διαμορφώθηκε στο 86′. Ωραία κάθετη μπαλιά του Ελ Αραμπί, ο Μπιέλ βγήκε τετ α τετ με τον Γκαραβέλη και με πλασέ «έγραψε» επίσης το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.

ΛΑΜΙΑ (Λ. Βόκολος): Γκαραβέλης, Αμπάντα, Βασιλαντωνόπουλος, Τζανετόπουλος, Κορνέζος, Στάνκο (63′ Σλίβκα), Τζανδάρης (80′ Μανούσος), Ρόμανιτς (63′ Νούνιες), Τσιλούλης (74′ Καραμάνος), Μαρτίνεθ (64′ Ντε Βινσέτι), Βέργος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Πασχαλάκης, Ραμόν, Παπασταθόπουλος (65′ Ντόη), Μπα, Ροντινέι, Σαμασέκου, Χουάνγκ, Φορτούνης (65′ Βαλμπουενά), Γκάρι Ροντρίγκες (6′ Μπιέλ), Κανός (80′ Μασούρας), Μπακαμπού (80′ Ελ Αραμπί).

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

21 σχόλια

  • GEO
    GEO Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2023 09:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Απαξίωση και χλευασμός όχι, κριτική όμως σε πρόσωπα και καταστάσεις που υποσκαπτουν την ομάδα μας και την πάνε πίσω οφείλουμε να κάνουμε σαν σκεπτόμενοι άνθρωποι και supporters του Ολυμπιακού (δυστυχώς η έννοια οπαδός τα τελευταία χρόνια έχει ταυτιστεί με τον χούλιγκανο και με αρκετά δυσάρεστα γεγονότα κυρίως εκτός γηπέδων από τύπους που ακολουθούν τύφλα όχι ομάδες αλλά διοικήσεις ομαδων σε ότι και αν αποφασίζουν αυτές θετικό η αρνητικό)

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023 16:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Προφανώς ο giorgos Oλυμπιακος και ο Kώστας ειναι Ολυμπιακοι και οι αλλοι ολοι δεν ειναι....
    Εσεις ρε λεβέντες, Ολυμπιακοί, στηριξτε αν θελετε το ΕΚΤΡΩΜΑ του ΜΑΡΙΝΑΚΗ και του ΚΑΡΑΠΑΠΠΑ και κοροιδευψτε τους εαυτούς σας οτι ταχα στηριζετε την ομάδα.
    Στη συγκεκριμένη περιπτωση η ομαδα για να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙ δεν θελει στηριξη!
    Διοτι στηριζοντας την ομάδα προστατευετε τους τυπους αυτους που πουλάνε ολυμπιακοφροσυνες και παραμυθια ονειρα!
    Τι στηριξη ομως???? Δε καταλαβα! Σε τι να τη στηριξουμε ακριβώς....περνάει καμία κρίση???? Εχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα ; ; ;

    Μηπως εσεις οι Ολυμπιακάρες ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΡΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΧΑΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ; ; ;
    Η γιατι ο Ολυμπιακος εχει ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΞΕΦΡΑΓΚΟ ΑΜΠΕΛΙ ΜΑΝΑΤΖΑΡΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ???????????
    ΚΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ η γιατι καθε τρεις και λιγο βγαινουν οι παραγονταρες και βγαζουν ανακοινώσεις γκρινιας προς διαιτησια και συστημα λες και ειναι ο Ολυμπιακος μικρη ομαδουλα που φοβάται τον ισκιο της????!!!!!!!!!

    Και θα μας βγεις εσυ ρε Ολυμπιακάρα ΚΩΣΤΑ να μας πεις τι θα κάνουμε ; ; ; ; E?
    Eσυ αν γουστάρεις να πηγαινεις γηπεδο και να χειροκροτάς αυτό το αποτέλεσμα που εχει φέρει η ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ τα τελευταία 5-6 χρόνια, τοτε συνέχισε να το κάνεις και να τρως τα πατατάκια σου νομιζοντας οτι....στηριζεις!!!!

    Σουργελα σαν εσάς δήθεν υποστηρικτικοί Ολυμπιακάρες επέτρεψαν στους τυπους αυτούς να βλέπουν τον Ολυμπιακό σαν ενα καφενείο και σαν βήμα για να πουλάνε τις πολιτικές τους ορέξεις!!!

  • giorgos.
    giorgos. Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023 14:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Να αγιασει το στόμα σου.
    Πες τα φίλε Κώστα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!!!

    Γιώργος Ολυμπιακός.

  • Κωστας
    Κωστας Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023 09:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Προς βελαζων και λοιπούς αρνητές της ποδοσφαιρικής ομάδας !! !!!! 47 πρωταθληματα 19 στα 22 τον 20 στο αιώνα !!! Τον Ολυμπιακό δεν τον απαξιώνουμε εμείς οι ολυμπιακοί και πεθαμένοι πρέπει να μας φοβούνται !!! Το ποδόσφαιρο έχει και περαιτέρω προεκτάσεις στην κοινωνία !! Δεν είναι όπως τα άλλα αθλήματα που όλα μαζί δεν αντιπροσωπεύουν ούτε το 40 % των όσων ασχολούνται με τον αθλητισμό! !! Είπαμε και ξαναειπαμε για τα λάθη που έχουν γίνει !!! Τώρα δεν αλλάζει τίποτα !! Και εδώ δεν έχεις αντίπαλο μόνο τον τρακη τον Αλευρά !!! Βέβαια δίνεις και συ δικαιώματα με τις επιλογές που κανεις ! Φτάνει με τα σανό τα γίδια και τα πρόβατα !!! Στα πέτρινα χρόνια θα είχατε αλλαξοπιστήσει όλοι !!! Ναι στην καλόβουλη κριτική αλλά ξεπερνάει τα όρια επειδή εμένα μου αρέσει το ποδόσφαιρο να γράφουν ορισμένοι ότι είμαστε σανοφαγοι και πράσινες πιπεριές !!! Η χαρά των αντιπάλων είστε !!! Κάποτε χειροκροταγαμε το Ψεύτη ,το Κριεζή , το Προκοβα , το Χάβο και το Βούζα !!! Δεν είμαστε σανοφαγοι και γίδια και πρόβατα είμαστε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ !!! Τώρα στηρίζουμε την ομάδα . Φυσικά και σχολιάζουμε τα αρνητικά δεν είμαστε γίδια !! Πάντα ξέρουμε τι γίνεται άλλωστε φαινευ στο γήπεδο ! Τώρα η ομάδα θέλει στήριξη όχι απαξίωση γιατί δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα αυτή τη στιγμή !!! Όσοι αγαπάτε και λατρεύετε το μπάσκετ η το πολο η το βόλεϊ βλέπετε ότι σας αρέσει !!! Με τη δικιά σας λογική πέρα από σας όλοι οι υπόλοιποι που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο βάζω και όλες της ομάδες μέσα είναι σανοφαγοι και γίδια !!! Δηλαδή 6-7 άτομα που γράφεται στο σάιτ για σανους και άχυρο , και γίδια και πρόβατα έχετε πιάσει το νόημα της ποδοσφαιρικής λογικής !!! ΧΑ ΧΑ πλάκα έχετε τελικά !!! Βελαστε ,κραξτε , χλευαστε , βγάλτε τα απωθημένα της ζωής σας ελεύθερα !!

  • Σπύρος ΟΣΦΠ
    Σπύρος ΟΣΦΠ Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023 07:07 Σύνδεσμος σχολίου

    εσείς που γκρινιάζετε για τον μπιελ, δεν φταίει αυτός που ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ εξτρέμ αλλά ο αμπαλος που κάθεται στον πάγκο τον βάζει συνεχώς να παίζει πάνω στη γραμμή! έλεος δηλαδή!

  • Νic
    Νic Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023 23:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Είπαμε αυτά τα ματς δεν είναι κριτήριο για κανένα συμπέρασμα.

  • Καλ Ελ
    Καλ Ελ Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023 19:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Νικος7 Ευτυχώς το επεσήμανες φίλε . Είχα αρχίσει να πιστεύω, πως μόνο εγώ βλέπω ότι ο Μπιέλ χάνει συνεχώς την μπάλα σε κάθε προσπάθειά του .
    Τουλάχιστον έβαλε γκολ καί κάλυψε την ανεπάρκειά του κάπως

  • Καλ Ελ
    Καλ Ελ Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023 19:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Νικος7 Ευτυχώς το επεσήμανες φίλε . Είχα αρχίσει να πιστεύω, πως μόνο εγώ βλέπω ότι ο Μπιέλ χάνει συνεχώς την μπάλα σε κάθε προσπάθειά του .
    Τουλάχιστον έβαλε γκολ καί κάλυψε την ανεπάρκειά του κάπως

  • Xristos
    Xristos Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023 19:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Εσένα ρε μπεεε αν δεν σου αρέσει ο χαμές, πρέπει να είσαι τέλειος αμπαλος.

  • ΦΟΥΣΤΕΡ
    ΦΟΥΣΤΕΡ Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023 19:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπραβο στον ΜΠΑΚΑΜΠΟΥ με 11 γκολ σε 19 παιχνιδια (και οχι ολοκληρα 90') με αμυνες που ριχνουν ξυλο και χωρις πεναλτυ αβαβα οπως λιβαι και αιτορ και αμυνες που πετανε χαρταετο

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...