roumeliotis

Carwiz

Ανακοίνωση ΟΣΦΠ για το Ατρόμητος-ΑΕΚ

casino loutrakiou
redwell

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για τον αγώνα Ατρόμητος-ΑΕΚ και τα όσα συνέβησαν στο Περιστέρι προ διημέρου. Αναλυτικά:

"Τα όσα θλιβερά είδαμε στο γήπεδο του Περιστερίου με τις μεζούρες, τους τραμπουκισμούς των διαιτητών για να διακόψουν τον αγώνα, από τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο και το χυδαίο σχέδιο της ΠΑΕ ΑΕΚ να μην αγωνιστεί και να πάρει τον αγώνα στα χαρτιά, φέρνουν δυστυχώς το Πρωτάθλημα μας στα μέτρα της Γ’ Εθνικής και σε δεκαετίες που έκλειναν φώτα στα γήπεδα για να διακόπτουν αγώνες.

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι έντονες βροχοπτώσεις που έπληξαν την Αττική είναι λογικό να δημιουργήσουν ζητήματα στα γήπεδα, όπως μια καθίζηση, αλλά κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει ότι κάποιοι θα έπαιρναν τη μεζούρα για να πνίξουν με αυτή το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Ούτε χρόνο έδωσαν να διορθωθεί το πρόβλημα, ούτε φυσικά άφησαν καμιά αμφιβολία ότι όλο το σκηνικό ήταν στημένο και δεν έγιναν ξαφνικά… άσοι της παρατήρησης.

Αυτοί που έκαναν… θυρανοίξια στο νέο τους γήπεδο με εκβιασμούς και απειλές για να πάρουν άδεια καταλληλότητας, με αμέτρητες παραβλέψεις και παραβάσεις, χωρίς τα προβλεπόμενα πλέξιγκλας και άλλα προαπαιτούμενα ασφαλείας και όμως καμιά ομάδα δεν τους έκανε «ένσταση για αντικανονικό αγωνιστικό χώρο». Αυτοί που αδιαφορούν για την ασφάλεια των δικών τους φιλάθλων και δεν μπήκαν καν στον κόπο να ερευνήσουν περαιτέρω το θάνατο δυο φιλάθλων που ίσως έχει αίτιο τις αναθυμιάσεις των χημικών από τα καπνογόνα.

Καταλαβαίνουμε την πρόθεση της ΑΕΚ να φτάσει με κάθε αθέμιτο τρόπο στο δεύτερο πρωτάθλημα με το νέο της ΑΦΜ αλλά δε χρειάζεται να ρίξει στη Γ’ Εθνική όλο το ποδόσφαιρο, ακριβώς όπως κάποιοι έριξαν την ΑΕΚ στη Γ’ Εθνική για να γλιτώσουν τα χρέη, ούτε και να έχει το πρωτάθλημα μας μοίρα όπως αυτή της SL2 που τη διέλυσαν.

Ας προσπαθήσει να πάρει το δεύτερο πρωτάθλημα με το νέο της ΑΦΜ στα γήπεδα, χωρίς λιποθυμίες εντός αγωνιστικού χώρου, χωρίς δακρυγόνα, χωρίς κατεβασμένους διακόπτες της ΔΕΗ.

Δεν πιστεύουμε ότι θα συνεχιστεί αυτή η γελοιότητα στα πειθαρχικά όργανα με επικράτηση όσων πήγαν στο γήπεδο με σκοπό να μην παίξουν, να κλέψουν τρεις βαθμούς στα χαρτιά και να παίξουν ξεκούραστοι τον πρώτο ημιτελικό.

Θεωρούμε αδιανόητο να επικρατήσουν οι μοδίστρες με τις μεζούρες (μέσο απαράδεκτο και ακατάλληλο για ακριβή μέτρηση) και να χάσει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Για αυτή την αδιανόητη γελοιότητα, για αυτή την πρωτοφανή εκτροπή και αλλοίωση του Πρωταθλήματος αλλά ΚΑΙ του Κυπέλλου πρέπει να πάρει θέση ο Πρόεδρος της ΕΠΟ αλλά και ο αρμόδιος Υπουργός.

Ο διαιτητής Μανούχος του οποίου τα χέρια έτρεμαν από τις απειλές στην καταμέτρηση, πρέπει να καταθέσει επώνυμα στον Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα ποιοί τον απείλησαν και τι του είπαν ότι θα γίνει αν δε διακόψει το παιχνίδι.

Θεωρούμε αυτονόητο ότι ο παρατηρητής του αγώνα που επέτρεψε στον άνθρωπο χωρίς ιδιότητα Γιάννη Παπαδόπουλο, τον πρωταγωνιστή της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο, να περιφέρεται παρανόμως στα αποδυτήρια, στη φυσούνα και να διατάζει το διαιτητή να τελειώσει τον αγώνα, δε θα οριστεί ξανά παρατηρητής της Super League.

Θεωρούμε ότι θα γίνει ΕΔΕ από την ΕΛ.ΑΣ. και έρευνα από τις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές, για να μάθουμε πως επέτρεψε η Αστυνομία να σουλατσάρουν στα αποδυτήρια άνθρωποι μη διαπιστευμένοι και τι ακριβώς έκανε ο υπεύθυνος μέτρων τάξης όταν ο Γιάννης Παπαδόπουλος που ήταν πρωταγωνιστής στις αθλιότητες και τις παρανομίες στις εκλογές των ΕΠΣ, που μιλάει όλη μέρα με διαιτητές, με όλο το παραποδόσφαιρο, που έχει κεντρικό ρόλο στην εγκληματική οργάνωση που λυμαίνεται το ποδόσφαιρο, αλώνιζε στα αποδυτήρια και απειλούσε τους διαιτητές.

Θεωρούμε τέλος αυτονόητο ότι ο αγώνας θα γίνει κανονικά και δεν θα αλλοιωθεί το πρωτάθλημα λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών με τις οποίες κανείς δεν μπορεί να τα βάλει και δε θα αφήσουν τα πειθαρχικά όργανα να κηλιδωθεί ανεξίτηλα το ποδόσφαιρο από τη «ντροπή της μεζούρας».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

12 σχόλια

  • RedSoldier
    RedSoldier Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2023 19:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Μέχρι τέλους!

  • Νic
    Νic Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2023 19:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Η μεζούρα μας φταίει που δεν έχουμε πάρει ντέρμπυ μέχρι τώρα;Αν έχετε κοτσια, πηγαίνετε στο κοτέτσι και μαδηστε τα κίτρινα κοτόπουλα.Μπορειτε;Από αυτά που έχω δει μέχρι τώρα όχι μόνο δεν μπορείτε,αλλα αν δεν υπηρχε ο Πασχαλακης θα είχαμε χαιρετήσει από τον αγώνα με τον ΟΦΗ.Γι"αυτό προσοχή στο ματς και την πρόκριση και αφήστε τις μαζουρες γι'αλλους.

  • Νέμεσις
    Νέμεσις Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2023 18:32 Σύνδεσμος σχολίου

    @Nic
    Συμφωνώ μέχρι κεραίας. Βγήκε ο αντιπρόεδρος και πόσταρε φωτογραφία εστιασμένη στο χέρι του διαιτητή να μετράει με τη μεζούρα από το χορτάρι και να 'κλέβει' 10 εκατοστά. Αμ έτσι όπως μέτρησε αντιπρόεδρε, μάλλον υπέρ του Ατρομήτου ήταν η μέτρηση (αν δεν αφαιρέθηκαν το 10 εκατοστά στο τέλος), παρά υπέρ της κούλας. Προφανώς ο άνθρωπος δεν ήξερε από ποιό μέρος του κρίκου που έχει (συνήθως) μια μετροταινία αρχίζει η μέτρηση, οπότε εκ του ασφαλούς μέτρησε από τα 10 εκατοστά και (λογικά) μετά τα αφαίρεσε.
    Άλλη φορά λοιπόν οι έχοντες θεσμική ιδιότητα να σκέφτεστε πριν αναρτήσετε κάτι διότι δεν σας διαβάζουν μόνο τα πρόβατα με αποτέλεσμα να ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ. Αλλά τι λέω, φέτος έχουμε δει τα μύρια όσα σε αναρτήσεις/δηλώσεις/υποσχέσεις από ΟΛΟ τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό.
    ΥΓ: Προφανώς δεν επικροτώ αυτό που έκανε η κούλα αλλά ξέρουμε, είναι διαφορετικό να είσαι....κούλα!

  • Thanos
    Thanos Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2023 17:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Γράφουν και χάνουμια και γενικως άλλοθρήσκοι, αλλα υπάρχει ελευθερία λόγου .. Το χειρότερο δεν είναι αυτό, είναι οι δικοί μας οπαδοί, οι ντροπαλοι, που νομίζουν ότι είναι σωστοι εαν μόνο τονίζουν τα κακως κείμενα της ομάδας μας και τπτ άλλο.. Αν πεις οτι χρειάζεται να φωνάξεις και για διαιτησία, σ λενε "θέλεις να ξεπλύνεις τον Μαρινακη"... Που είναι οι οπαδοί που δεν τους ένοιαζε στα πέτρινα χρόνια τι μεταγραφές έκανε η ομάδα? Που στηριζαν την ομάδα και που οσο και να μας αδικούσε η διαιτησία, αγανακτουσαν, πορωνονταν και στηριζαν ακομη πιο πολυ.. Δεν υπάρχουν οπαδοί σωστοι σημερα, παρα μόνο νεα παιδιά που εχουν τη λογική σούπερ μάρκετ και πελατη. "σεμπα στην 11αδα?? Οχι δεν στηρίζω, εγω θέλω ζιοβανι, ούτε διαρκειας αγοραζω, ουτε γήπεδο παω, ουτε ερασιτέχνη στηριζω"... Αλλα δεν θελω να χασω και το δικαιωμα να κραζω τον κακο προγραμματισμο... Νεογαυροι που αγαπούν να κραζουν δηθεν λογω αγάπης για την ομάδα.. Στα πέτρινα χρόνια θα ειχαν αλλαξει μέχρι και ομάδα, ικανούς τους εχω.. Και ναι, έχθρος τ καλου είναι το καλύτερο αλλα με νορμάλ κράξιμο και οχι ανάθεματα σε καθε άρθρο... Μαθαιτε να αγαπατε την ομάδα και τη φανελα και 11 ρεαμπτσουκ να έχει η 11αδα...με αγάπη ολα αυτα...

  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΦΝΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΦΝΟΣ Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2023 17:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Εκεί στην ΠΑΕ...Συγκεντρωθείτε στην μπάλα και αφήστε τις μεζούρες και την κλάψα στους άλλους!
    Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Απαντήσεις στο γήπεδο όπως κάνει ο μπασκετικός Θρύλος

  • Kaskafetos K.
    Kaskafetos K. Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2023 16:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Με το τσιρκουλο το φετινο που φτιαξανε οι αυθεντιες του ποδοσφαιρου που κανανε τις μεταγραφες, ας μη μιλαμε καλυτερα. Αλλες εποχες τις κουλες και τα παναθηναικακια και τα παοκακια τα ειχαμε για ντορτια. Τωρα με τα παλτα που μαζεψαμε κλαιμε ολη την ωρα. Δεν εκφραζει τον κοσμο του Ολυμπιακου αυτη η τακτικη. Ευτυχως εχουμε το μπασκετ που μας κανει περηφανους

  • Κωστας
    Κωστας Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2023 16:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Γράφουν και χανουμια στο σάιτ το δικό μας ? Μπράβο !!! Έτσι να προσκυνάτε στα 47 !!! Ελάτε μην ντρέπεστε !!!

  • Gedeon 7
    Gedeon 7 Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2023 15:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Όταν παίζεις με Ρέτσους και Μασούρες θα βγάζεις ανακοινώσεις. Νόμος

  • ΣΩΚΡΑΤΗΣ THE ONE AND ONLY
    ΣΩΚΡΑΤΗΣ THE ONE AND ONLY Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2023 15:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Χο χο χο χο όταν ήμουνα εγώ ανακοινώσεις κλάψας βγάζανε οι άλλοι και στο τέλος τους έριχνα και 3-4 μπαλάκια για να κάνουν τουμπεκί για κανά χρόνο χο χο χο χο

  • thanos
    thanos Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2023 14:48 Σύνδεσμος σχολίου

    αν χασουμε στο χορταρι την πεμπτη απο αεκ, σημαινει οτι δεν ειναι σκανδαλο και αλλοιωση αυτο που εκανε με τον ατρομητο;;; οτι πρεπει να παψουμε να μιλαμε και να φωναζουμε για ΤΑ ΑΙΣΧΗ;;;σοβαρα τωρα καποια μυαλα ειναι βαμμενα ( ΧΩΡΙΑ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΦΙΛ) βγαινεις απο τα ρουχα σ να κανουν αισχη οι αντιπαλοι και εσυ ουτε να μιλας αλλα να λες και απο επανω μονο για μεταγραφες ,για κακους προγραμματισμους ΜΟΝΟ...ΝΤΟΠΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ. τα κακως κειμενα της ομαδας μας τα εχουμε τονισει 17000 φορες. Τα σκανδαλα παραλληλα της εξυγιανσης ποτε η με το σταγονομετρο. ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...