roumeliotis

Carwiz

Μοιρασιά στην Τούμπα 0-0 δια χειρός... Πασχαλάκη

casino loutrakiou
redwell

Μοιρασιά 0-0 στην Τούμπα για τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό σε ένα ντέρμπι με υψηλή ένταση, ρυθμό και αρκετές φάσεις για γκολ και για τις δυο ομάδες, με τους γηπεδούχους να έχουν τις πιο μεγάλες ευκαιρίες αλλά ο Πασχαλάκης ήταν ανίκητος και χάρισε τον βαθμό στους Πειραιώτες που είχαν δοκάρι με τον Χάμες στο 22'.

Ναι μεν πήρε τον έναν βαθμό ο Θρύλος όμως ήθελε τους τρεις πάση θυσία καθώς με τη νέα απώλεια αυξήθηκε στους 5 η διαφορά από τον Παναθηναϊκό και αναμένεται να δούμε πώς θα καταλήξει το Ατρόμητος-ΑΕΚ με τους κιτρινόμαυρους να είναι αυτή τη στιγμη στο +4 από τους Πειραιώτες και με παιχνίδι λιγότερο.

Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου μπήκαν με απίστευτη φούρια στο παιχνίδι, δημιουργώντας τρεις σπουδαίες ευκαιρίες στο πρώτο πεντάλεπτο. Αρχικά, σε σέντρα-σουτ του Κάλεντ Νάρεϊ, η μπάλα σταμάτησε στην εξωτερική πλευρά της αριστερής δοκού της εστίας του Ολυμπιακού.

Δευτερόλεπτα αργότερα, από γύρισμα του Νάρεϊ, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς σούταρε μέσα από την περιοχή, με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη να σώζει την εστία του. Κάτι που έκανε, με διπλή προσπάθεια, και στο 5’, σε σκαφτό σουτ του Γιάννη Κωνσταντέλια.  

Ενδιάμεσα, οι «ερυθρόλευκοι» προσπάθησαν σε αντεπίθεση να απειλήσουν, με τον Χάμες Ροντρίγκες να τροφοδοτεί τον Σεντρίκ Μπακαμπού και τον Ντομινίκ Κοτάρσκι να προλαβαίνει την τελευταία στιγμή.

Μετά από ένα... ήρεμο δεκάλεπτο, ο ΠΑΟΚ απείλησε εκ νέου, με τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη να σημαδεύει τον... Πασχαλάκη από το ύψος του πέναλτι. Στο 22’, ο Ολυμπιακός... ισοφάρισε τα δοκάρια, με τον «κεραυνό» του Χάμες να τραντάζει την οριζόντια δοκό της εστίας του Κοτάρσκι.  

Ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια και χρειάστηκε να φτάσουμε στο 44’ για να απειλήσει εκ νέου ο ΠΑΟΚ, με τον Νέλσον Ολιβέιρα να αστοχεί από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Όπως ακριβώς συνέβη και με την προσπάθεια του Γιώργου Μασούρα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, για την ομάδα του Μίτσελ Γκονζάλεθ.  

Εξαιρετικό ξεκίνημα και στο δεύτερο ημίχρονο, με τους Κωνσταντέλια (49’) και Ντάγκλας Αουγκούστο (54’) να δημιουργούν φάσεις για τον ΠΑΟΚ και τον Γιόαν Σάστρε να προλαβαίνει την τελευταία στιγμή τον Μπακαμπού (51’), για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Στα τελευταία λεπτά, οι αλλαγές έριξαν την ένταση του αγώνα, με τους γηπεδούχους όμως να σπαταλούν ακόμη μία ευκαιρία στο 73’, με τον Αουγκούστο να σουτάρει πάνω στον Πασχαλάκη και τον Μπράντον Τόμας να αστοχεί με το κεφάλι στην εξέλιξη της φάσης.   

Κάπου εκεί το ματς «έσβησε» και το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους. Αποτέλεσμα που δεν ευνοεί καμία από τις δυο ομάδες, που είδαν τη διαφορά τους από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό να πηγαίνει στους πέντε βαθμούς, με την ΑΕΚ να είναι στο +4 και να έχει και το ματς με τον Ατρόμητο σε εκκρεμότητα.  

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Ινγκασον, Κουλιεράκης (70’ Νάσμπεργκ), Ράφα Σοάρες, Αουγκούστο, Ντάντας (72’ Σβαμπ), Κωνσταντέλιας (90’+1’ Μπίσεσβαρ), Νάρεϊ, Α. Ζίβκοβιτς (72’ Τόμας), Ολιβέιρα.  

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ Γκονζάλεθ): Πασχαλάκης, Εμβιλά, Χάμες (81’ Σαμασέκου), Παπασταθόπουλος, Μασούρας (61’ Κανός), Μπιελ (80’ Ραμόν), Ροντινέι, Ιν Μπομ, Ρέαμπτσιουκ, Ντόη, Μπακαμπού (75’ Ελ Αραμπί)

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

32 σχόλια

  • antartis_8
    antartis_8 Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2023 14:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Ενα ματς όπως το περίμενα και στο τέλος ένα καλό αποτέλεσμα , όσο κι αν δε μας αρέσει .
    Όσοι δεν βλέπουν τα ίδια όνειρα με τον Καρεμπέ και τον Μαρινάκη , βλέπουν ότι ομάδα για πρωτάθλημα δεν έχουμε . Ούτε πρωσοπικότητες που θα πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους έχουμε . Οπότε κύριος στόχος πρέπει να είναι η 2ή θέση . Κι αν οι άεκ έχει αυτοκτονικές τάσεις μπορει κι απο τύχη να βρεθούμε στο 1 μάτς στο τέλος κι εκει ότι γίνει . Ο Βάζελος ξεφουσκώνει κι ο πάοκ δεν μπορει . Εμείς μπορούμε να βγούμε απο 2οι ώς 4 οι .
    Πέρασε άλλη μια μεταγραφική περίοδος κι όσο κι αν γκρινιάζαμε είδαμε το ίδιο έργο . Ηρθαν 2 ακραία μπάκ που στην άμυνα είναι χωνι , καλά με αυτον τον Ραμόν θα πέσει πολυ γέλιο θα δείτε !! Ηρθάν και 2 εξτρέμ που θα τα δούμε αλλα ο Κανός απο το λίγο που είδαμε χτές , δεν έχει κανένα στοιχεία που θα τον κάνει να ξεχωρίσει . 3 φορές είχε επιλογή να ντριπλάρει τον αντίπαλο μπάκ κι έκανε πάσες πίσω . Ο Μίτσελ δυστυχώς δεν δείχνει τακτικη ευεληξία και ή δεν ξέρει ή είναι εγκλοβισμένος να κάνει τα ίδια και τα ίδια .
    Λένε μερικοί εδω μέσα γιατι παίζει ο Ρέαμτσουκ και γιατι δεν παίζει ο Σαμασέκου . Ο ένας παίζει γιατι ο επόμενος καλύτερος είναι ο Βρουσάϊ κι άλλος δεν παίζει γιατι δεν μπορει να κάνει μια πάσα προς τα εμπρός . Ητάν λάθος που έφυγε ο ΜΠουχαλάκης χωρις να έρθει παίχτης , όπως λάθος ήταν που έφυγε το καλοκαίρι ο Τικίνιο , για να μην πώ κι ο Χασαν και πέσει ο σέρβερ .... Γενικα κάθε πέρυσι και καλύτερα..

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2023 09:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Pan7
    ΤΟ ΧΤΕΣΙΝΟ ΜΟΝΟ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΑΜΥΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ
    ΤΣΙΡΚΟ ΝΑΙ ΤΟ ΛΕΣ

  • νασος
    νασος Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2023 08:17 Σύνδεσμος σχολίου

    ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν μπορει για μενα να παρει κανεναν τιτλο φετος....ειναι κακος ασυνδετος χωρις καλη προετοιμασια το καλοκαιρι οπου ειχε 3 διαφορετικους προπονητες μεσα σε 2,5 μηνες ...και εχει γενικο αρχηγο τον αβρααμ και εχει γνωμη και για τις μεταγραφες ασχολιαστο.
    Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να κανει συμβολαιο με οποιον σταματαει την μπαλα να του δινουνε ποστο??
    Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ χρειαζεται ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ και ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ και ΓΕΝΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ το καλοκαιρι και να γινει δουλεια με το ροστερ γιατι πρεπει να φευγουν πολλοι για διαφορους λογους.η χρονια για μενα δεν σωνεται φετος .
    ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κυριοι εκει που ειστε μεσα και περνετε αποφασεις ΔΕΝ ειναι σουπερ μαρκετ παικτων ειναι ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.

  • Messi 7
    Messi 7 Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2023 07:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Το κακό είναι να σε περνάνε κάποιοι για ανόητο, κουτό, ηλίθιο, χαζό, βλάκα, στόκο και συ να κάθεσαι και να ασχολείσαι μαζί τους. Δεν μας σέβεται κανένας πλέον. Μόνο δούλεμα και όνειρα. Ευχαριστώ δεν θα παρω. Μπασκετάρα και πάλι μπασκετάρα

  • ΜΠΕΕΕ ΜΠΕΕΕ
    ΜΠΕΕΕ ΜΠΕΕΕ Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2023 01:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπεεεε μπεεεεε Μαρσελοοοο παιχταραααα μπεεεε μπεεεε χα αχα χα αχα χα αχα αχα αχ ααχ αχα αχα αχα αχαχαχα γιδιαααααα χαχα χαχαχαχαχα χα αχ αχαχα. ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΘΡΥΛΑΡΑ

  • K.D.
    K.D. Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2023 01:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Ευτυχώς υπάρχει ο μπασκετικός υγιείς Ολυμπιακός να χαιρόμαστε και να ελπίζουμε σε πολλά!! Τραγικοί στη μπάλα φέτος με αυτά που βλέπουν τα μάτια μας, καμία εξέλιξη...

  • Ρεατσουκ ο Παντοτινός
    Ρεατσουκ ο Παντοτινός Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2023 00:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Να με καλά πάλι μας έσωσα δύο φορές

  • Azeooo
    Azeooo Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2023 00:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Γουοκαπ μονος του θα το επαιρνε αποψε
    Χαλια μαυρα

  • RED 7
    RED 7 Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2023 00:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν εξαιρέσεις τον Ροντινει η 4αδα των πλάγιων μπακ, εξτρέμ της ομάδας είναι τραγική......Ο Μπιελ τι κάνει σε όλο το παιχνίδι;;;;!!!!!Η μόνη διαφορά που βλέπω με την παρωδία του καλοκαιριού είναι ότι έχουμε έναν καταπληκτικό τερματοφύλακα που έχει κατεβάσει ρολά και μάλιστα πολλοί ενώ είχε αποδείξει ότι είναι ο κορυφαίος τερματοφύλακας του Πρωταθλήματος δεν τον ήθελαν στην ομάδα.....μονο ο Πασχαλάκης αξίζει και έχει παρασύρει μαζί του και τον Τζολακη ο οποιος στα τελευταία δύο δύσκολα παιχνίδια με τον Άρη ηταν φανταστικός.... Σήμερα κατέβηκε καθαρά για να πάρει την ισοπαλία!!!!και την πηρε καθαρά λόγω Πασχαλάκη....

  • Δημήτρης Καμίνια
    Δημήτρης Καμίνια Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2023 00:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Σε άλλα νέα ...συνέχεια του καλοκαιρινού σήριαλ, είχα πει οτι σε κάποιον θέλουν να κόψουν την μπάλα και έπεσε στην παγίδα του τεχνικού οφσάιντ. Μάλλον θα βγώ αληθινός. Η ομάδα είναι άρρωστη δυστυχώς.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...