roumeliotis

Carwiz

Μόνο πρόκριση...βλέπει ο Θρύλος με Άρη

casino loutrakiou
redwell

Ματς δίχως... αύριο είναι για τον Ολυμπιακό αυτό της Τετάρτης (25/01, 19:30) με τον Άρη να φιλοξενεί τους Πειραιώτες στο Κλεάνθης Βικελίδης για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, στη ρεβάνς του 1-0 στο Καραϊσκάκη.

Το συγκρότημα του Μίτσελ έχει ένα μικρό προβάδισμα αλλά δεν είναι αρκετό για να πάει για... τυπική διαδικασία στη Θεσσαλονίκη, ειδικά ο φετινός Ολυμπιακός που στην άμυνα μπορεί να δεχθεί γκολ με μεγάλη ευκολία.

Ο Άλαν Πάρντιου δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Αμπουμπακάρ Καμαρά και Καμάτσο όμως θα είναι στην αποστολή ο Πάλμα, χωρίς να είναι σίγουρο αν θα αγωνιστεί.

Από εκεί και πέρα, οι επιλογές του είναι οι: Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Μάνου Γκαρθία, Νταρίντα, Ντουκουρέ, Γκρέι, Λούις Πάλμα, Ετέμπο, Μαντσίνι, Πίρσμαν, Μαζικού, Οντουμπάτζο, Μαρμαρίδης, Σγούρος, Χατζηιωάννου, Τανούλης και Παναγίδης.

Στο... στρατόπεδο του Ολυμπιακού τώρα, ο Μίτσελ πήρε για πρώτη φορά στην αποστολή τον Ραμόν Λίμα που αποκτήθηκε πριν από λίγες μέρες, αφήνοντας εκτός τον Ρέαμπτσιουκ αλλά και τους Ρέτσο και Κασάμι. Ακόμα στις επιλογές είναι και ο 19χρονος στόπερ, Κωνσταντίνος Χρυσόπουλος.

Αναλυτικά η αποστολή: Ανδρούτσος, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Χρυσόπουλος, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόη, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

2 σχόλια

  • Νic
    Νic Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 17:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Οφσάιντ λέει το γκολ του Ατρόμητου.Σοβαροτης 0.

    REDGOAL: Ποιός το λέει φίλε; Εμείς ποτέ δεν γράψαμε τέτοιο καραγκιοζιλίκι εδω. Κανονικό γκολ ήταν...

  • Νic
    Νic Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 15:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Ας μην ανησυχούν οι συγαυροι,την πρόκριση θα την πάρουμε σίγουρα.Οσοι παίζουν στοίχημα ας ποντάρουν σε πρόκριση του Ολυμπιακού,ακόμα και το σπίτι τους που ΛΈΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Οδυνηρή... ισοπαλία 1-1 με τον Άρη

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και έμεινε...