roumeliotis

Carwiz

Ναυάγιο... Θρύλος 1-1 με Ατρόμητο

casino loutrakiou
redwell

Τι κι αν ο Παναθηναϊκός έχασε από τον ΠΑΟΚ με 0-3 στη Λεωφόρο και γνώριζαν άπαντες στο ερυθρόλευκο "στρατόπεδο" πως με νίκη στο Περιστέρι θα επέστρεφαν για τα καλά στη διεκδίκηση του τίτλου, η ομάδα του Μίτσελ παρουσιάστηκε με την ίδια τακτική και φιλοσοφία κόντρα σε κάθε ποδοσφαιρική λογική και έμεινε στο 1-1 με τον Ατρόμητο, ενώ θα μπορούσε κάλλιστα να χάσει κιόλας.

Έστω και με τον έναν βαθμό η διαφορά από τους πράσινους μειώθηκε στους 6 βαθμούς αλλά με τέτοια εικόνα οι Πειραιώτες δεν αφήνουν περιθώρια αισιοδοξίας ότι μπορούν να φτάσουν στον στόχο. Ο Ολυμπιακός αν και προηγήθηκε με τον Μπακαμπού στο 54' δεν έφυγε με το τρίποντο από το Περιστέρι καθώς η άμυνα των ερυθρολεύκων έκανε ένα δωράκι στους γηπεδούχους για το 1-1 του Φριτζόνσον στο 64'.

Οι γηπεδούχοι είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες σε διάστημα δύο λεπτών στο πρώτο τέταρτο, σε φάσεις που ανάδειξαν τις αμυντικές αδυναμίες του ΟΛυμπιακού. Η πρώτη ήταν σε προβολή του Στρούγγη στο 13ο από κόρνερ του Ροτάριου, με τον Πασχαλάκη να «απογειώνεται» για να αποκρούσει ψηλά στη γωνία του.

Δύο λεπτά αργότερα ο Ρομπάιγ βρέθηκε σε θέση βολής αλλά αστόχησε κι από εκείνο το σημείο οι παίκτες του Κόλμαν, αφού απέτυχαν να αιφνιδιάσουν, φρόντισαν την ανασταλτική λειτουργία τους. 

Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τον έλεγχο του αγώνα αλλά ήταν ανούσιοι, αρκούμενοι σε δύο σουτ από τον Μπιέλ (24΄) και τον Φορτούνη (34΄), με τον Γιαννιώτη να επεμβαίνει θετικά σε αμφότερες τις περιπτώσεις.

Εκ διαμέτρου αντίθετο το δεύτερο ημίχρονο και σε αυτό συνέβαλε το προβάδισμα του Ολυμπιακού στο 54΄, όταν ο Εμβιλά βρήκε τον Μπιέλ, ο οποίος έβγαλε κάθετα για τον Μπακαμπού που εκτέλεσε τον Γιαννιώτη ανοίγοντας το σκορ με το 8ο γκολ του στο πρωτάθλημα.

Στο 58΄ και σε γύρισμα του Ρέαμπτσιουκ για τον Μπακαμπού, εκείνος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γιαννιώτη με τακουνάκι και πήρε το κόρνερ. Στο 61΄ η κεφαλιά του Φριτζόνσον έτειλε την μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια αστόχησε ο Ντε Μποκ από εξαιρετική θέση, αλλά στο 64΄ από μπαλιά του Ρομπάιγ στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού ο Φριτζόνσον «κρέμασε» τον Πασχαλάκη και ισοφάρισε.

Το 1-1 έμεινε τελικά ως τη λήξη, αφού στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γιαννιώτης απέκρουσε το σουτ σε ωραία ατομική προσπάθεια του Χάμες.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Ντε Μποκ, Έρλινγκμαρκ (76΄ Οικονομίδης), Γκονζάλεθ, Φριντζόνσον (82΄ Τζοβάρας), Ροτάριου (88΄ Τζαβίδας), Ρομπάιγ, Κιάρτανσον (82΄ Κωτσόπουλος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ Γκονζάλεθ): Πασχαλάκης, Ροντινέι (85΄ Βρουσάι), Παπασταθόπουλος, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Χουάνγκ (69΄ Γκ. Ροντρίγκες), Φορτούνης (46΄ Μασούρας), Χάμες, Μπιέλ (85΄ Σαμασέκου), Μπακαμπού (69΄ Ελ Αραμπί).

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

90 σχόλια

  • νασος
    νασος Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023 18:48 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΑΙ να μας πουν πως δεν βλεπουν οτι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εχει τρομερο προβλημα πλεον και με τον αριθμο των ελληνων παικτων στο ροστερ του....αυτη την στιγμη εχει 9 ελληνες μονο [ρετσος-μπουχαλακης-φορτουνης-ανδρουτσος-παπασταθοπουλος-βρουσαι-μασουρας-τζολακης-πασχαλακης] που αν εξαιρεσεις τον πασχαλακη και τον φορτουνη με αστερισκο κανενας αλλος δεν ειναι για βασικος στον ολυμπιακο και καποιοι δεν κανουν να βρισκονται καν στο ροστερ.

  • antartis_8
    antartis_8 Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023 12:06 Σύνδεσμος σχολίου

    88 σχόλια βλέπω σε 2 μέρες κι όλο είναι μές στην γκρίνια ... Οταν κερδίζουμε μίσο μηδέν με χάλια απόδοση όλα είναι καλα .
    με το υπάρχον ρόστερ , αλλα και αλλαγές να γίνουν τώρα είναι αργα , πρέπει να βάλουμε τον πήχη εκει που μπορούμε να φτάσουμε . Δηλαδη να εξασφαλίσουμε τη 2ή θέση . Κι οι αντίπαλοι μας είναι ο πάοκ και ο βάζελος . Σε μια βδομάδα παίζουμε τα μάτς της χρονιας στην Τούμπα και θα πρέπει να μη χάσουμε . Αντιποδόσφαιρο ? Αντιποδόσφαιρο ! 5 στόπερ ? 5 στόπερ ! 2 τερματοφύλακες ? 2 τερματοφύλακες !! Οτι χρειαστεί . Αν χάσουμε , χανόμαστε .
    Τον βάζελο εντός θα τον κερδίσουμε , με την άεκ εμεις δεν έχουμε ελπίδες . Ο Ατρομήτος , ο πάοκ κι ο ΟΦΗ μπορούν να τις κόψουν βαθμούς . Εμείς όχι .
    Και κάτι τελευταίο όσον αφορα τις μεταγραφές . Το redgoal κάπου είπε πώς τελείωσαν . Οπότε με αυτούς που έχουμε πρέπει να παλέψουμε . και να τους εκμεταλευτούμε στο έπακρο . Πράγμα που σημαίνει ότι όσοι είναι κοντα στον προπονητή πρέπει να του πούν να βάζει τον Μπιέλ στην κορυφή κι αλλάγη του τον Μπακαμπού . Γιατι εκει που τον ´βαζει είναι και ξενερομένος και μακρυά απο τον χόρο που είναι επιδύνδινοός . Καλός ή κακός στα εξτρέμ πρέπει να βάζει 2 απο τους Γκάρυ-Μασούρα-Βρουσάϊ και να αναιβάσει έναν πιστιρικά πο την ακαδημία . Δεν έχουμε άλλους . Στα στόπερ πρέπει να βάζει τον Παπασταθόπουλο με τον Ρέτσο ή τον Σισσε . Στα μπάκ όποιον και να βάλεις κάνει το ίδιο . Και στο ζούμι τώρα . Οι επιλογές που έχει για να άξονα είναι οι εξής 2 . Αν θέλει να πάιζει ( στα δύσκολα παιχνιδια ) με 3 κεντρικους χάφ και 10άρι , πρέπει να βάζει τον Χουάνγκ με τον Μπουχαλάκη ή τον Εμβιλα και μπροστά τους Χαμες ή Φορτούνη . Αν θέλει να παίζει πιο επιθετικα πρέπει να βάζει 1 κεντρικο χάφ , Χουάνγκ ή Σαμασέκου και μπροστα του 2 10άρια . Χάμες και Φορτούνη .
    Για έμενα αυτο είναι το σύστημα που αξιοποιεί καλύτερα το υπάρχον ρόστερ . 4-1-4-1 . Τα υπόλοιπα που κάνει ο δικός μας είναι απλα μια τρύπα στο νερο .
    Ναι και το ξέρω πώς δε σας αρέσει ο Ρετσος κι ο Μπουχαλάκης κι ο Βρουσάϊ αλλα αυτούς έχουμε παιδια .

  • Παναγιώτης Τιάκας
    Παναγιώτης Τιάκας Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023 20:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Και φυσικά είναι ο κύριος Μαρινάκης ο βασικός υπεύθυνος αυτής Της σημερινής παρωδίας του ολυμπιακού.
    Όπως τα ποτήρια και τα τελευταία χρόνια, με την
    Στηνεργασία Mανατζερικων γραφείων αγοράζοντας μεγάλη ποσότητα ποδοσφαιριστών και όχι ποιότητα κυνηγούσε το Κέρδος Εις βάρος της ομάδες του ολυμπιακού, Με άπειρα παραδείγματα . Δηλαη αγοράζοντας πολύ φθηνους παίκτες Σε ποιότητα και πουλώντας των μερικών Εξ’αυτών και ορισμένων σε τιμές Χρυσού, βλάπτοντας την ομάδα αφήνονται την ομάδα
    Γυμνή σε όλες τις γραμμές.
    και ήταν αυτό το
    Επακόλουθο των αποκλεισμών στην Ευρώπη, Με άπειρες ξεφτίλες είδα στην έδρα μας από πολύ μικρές
    Ευρωπαϊκές ομάδες
    και Φτάνοντας σήμερα στο θίασο του πρωταθλήματος του ελληνικού.
    Που δεν μπορεί
    Η ομάδα να ανήκει Σήμερα στα Γιάννινα ούτε τον Ατρομητο Αθηνών
    Εχθές το βράδυ . Φώναξε και είπα ότι αν οι φίλαθλοι του ολυμπιακού βγούνε μάγκες Τώρα στο γήπεδο και βγάλουν κραυγή και φωνή Μεγάλη , Αγανάκτησης για αλλαγή Της διοικήσεως έχουμε ελπίδα Να απαλλαγούμε από το σημερινό θίασο.
    Αυτή είναι η μόνη και μοναδική ελπίδα.
    Για να ξεμπλέξει ομάδα από το θίασο της κερδοσκοπίας και του Μανατζερικου business, Εις βάρος της ομάδας του ολυμπιακού.

    Ας φωνάξουν δυνατά πι αγνοι και και αληθινοι φίλαθλοι του ολυμπιακού Που θα πάνε και θα παρευρεθούν στο γήπεδο πολύ δυνατά
    Για το καλό της ομάδας του ολυμπιακού της
    Της δοξασμένης και Ιστορικής ομάδας του ολυμπιακού, το αυτονόητο που το γνωρίζουν όλοι οι πάντες στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.
    Ο Ολυμπιακός δεν είναι σουπερμάρκετ κύριε Μαρινάκη.

    Αυτό το αυτονόητο Φώναξε το παρακαλώ πάρα πολύ δυνατά στο γήπεδο ,για να ξαναβρει ξανά ο ολυμπιακός την παλιά του αίγλη και την δύναμη του.

    Καλησπέρα σας.

  • νασος
    νασος Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023 19:44 Σύνδεσμος σχολίου

    o ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θελει χτισιμο απο την αρχη....η φετινη χρονια ειναι χαμενη ΤΕΛΟΣ.
    το καλοκαιρι θελει τεχνικο διευθυντη και προπονητη
    οσο για το ροστερ κρατας τζολακη-πασχαλακη-κριστινσον- ντοι- ρετσο- σωκρατη[για αλλαγη] -εμβιλα-ροντινει- ραμον- σσαμασεκου[δανεικο 1 χρονο ακομα αν μπορεις]- χουανγκ- φορτουνη- χαμες-πιελ-μασουρα-γκαρυ-μπακαμπου.
    17 παικτες ειναι αυτοι....
    και κανεις 10 καλες μεταγραφες. 2 στοπερ- 2 εξτρεμ- 2 σεντερ φορ- 2 μπακ- 2 μεσους.

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023 19:08 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥΣ;
    ΟΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΟΛΑ ΧΤΕΣ ΓΙΑ 90 ΛΕΠΤΑ;
    ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΣΤΟ;
    ΕΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΕΣΗ

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023 18:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Σήμερα τα αρδάκια με υπόδειξη όπως πάντα γράφουν για καμπάνες,τύχη και ότι αρλούμπα θέλετε,κοινώς την μπάλα στην εξέδρα.Δεν ξέρουν τίποτα για ταγαρομασούρες,κουτσογκάρι,τον λιγο από όλα και στο τέλος ένα τίποτα-μπιελ,για μπαρμπασταθόπουλο για εξτρεμ,στόπερ.ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΓΡΑΦΕ ΤΟ ΧΑΡΤΑΚΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.ΥΓ.μπορεί κάποιος να μου πει τι είδους ξεφωνητό πρέπει να φάνε για να συνέλθουν αυτοί που το έχουν χαρίσει στο κίτρινο κοτόπουλο από την αρχή της χρονιάς;;;;

  • Κοκκινος  Πητ
    Κοκκινος Πητ Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023 18:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Παναγιωταρε τιακα οι μανατζαρεοι δεν διοικούν. Ο μαρινακης διοικει και ειναι ο μονος φταιχτης που το μονο οραμα του ειναι με τα μανατζεροκονε να πουλαει με υπεραξιες τους 1-2 απο τους 15 π φερνει καθε χρονο κ καταντησε τον ολυμπιακο σουπερ μαρκετ κ εμας πελατες... Ομως εμενα αυτο το σουπερ μαρκετ μ αφηνει αδιάφορο. Τελος σιγα μην πουλησει...

  • Παναγιώτης Τιάκας
    Παναγιώτης Τιάκας Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023 16:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Κύριε Ιδιοκτήτη κύριε πρόεδρε Παρακαλούμε πολύ, πουλήστε, ξεπουλήσετε και σας ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά σας μέχρι τώρα. Ας το φωνάξουν πλέον πολυ δυνατά οι φίλαθλοι του ολυμπιακού που θα πάνε στο γήπεδο, Σαν την τελευταία μας ελπίδα που μας έμεινε πιστεύω Για να ξαναδούμε παλι τον ολυμπιακό όπως τον ονειρευετε Ο κάθε ένας αγνός Φίλαθλος του ολυμπιακού .
    Εύχομαι πραγματικά να ακουστεί δυνατά η Φωνή τους και η κραυγή τους, να φτάσει μέχρι τ’ αυτιά των διοικούντων, και να απαλλαγούμε Από άλλα Ναυαγια στο μέλλον.
    Δεν είναι ποτέ αργά Κύριε Μαρινάκη, Σας ευχαριστούμε για όλα, αλλα ήρθε η ώρα πιστεύω να δώσετε τα κλειδιά αλλού . να έρθει άξιος ηγέτης Που να ενδιαφέρεται αποκλειστικά και μόνο για την ομάδα του ολυμπιακού και σε καμιά άλλη ομάδα . Το είπαμε 1000 φορές δύο καρπούζια δε χωράνε στην ίδια μασχάλη. Τελεία και παύλα . Και να έρθει Σωστός προπονητής Αξίας με περγαμηνές, να έρθουν Aξιοι ποδοσφαιριστές Και να έρθει επιτέλους τεχνικός διευθυντής που να κάνει σκάουτινγκ στην Ευρώπη και να φέρνει ποδοσφαιριστές αξίας που να ξέρουν μπάλα και να είναι η ομάδα γεμάτη Μέ Σωστούς παίκτες σε όλες τις γραμμές. Αυτό το ανέκδοτο με τρία δεκαρια , χωρίς εξτρέμ χωρίς σέντερ-μπακ χωρίς αριστερό μπακ Χωρίς αμυντικό χαφ χωρίς σέντερφόρ αξίας δεν το θυμάμαι ποτέ στην ιστορία του ολυμπιακού.

    Και το κυριότερο να απαλλαγούμε απο αυτούς τους μανατζαραίους, Που διοικούν την ομάδα και Και μας φέρνουν όλους αυτούς τους αχρηστους ποδοσφαιριστές που ούτε καν δεν είναι ποδοσφαιριστές.

    Να απαλλαγεί και η ομάδα Και από τους τεχνικούς Direktor -Manager Όπως τον κύριο Καρεμπέ που μας φόρτωσε τα τελευταία χρόνια μόνο μεγαλες υποσχέσεις και ψέματα. Μαζί βέβαια με Τους συνεργάτες του, που μας προσκόμισαν τα τελευταία χρόνια δεκάδες άχρηστους ποδοσφαιριστές Στην ομάδα μας σήμερα και άλλους τόσους που βρίσκονται δανικοι και διασκορπισμένοι σε όλη την Ευρώπη από την ομάδα του ολυμπιακού. Χωρίς κανένα όφελος χωρίς κανένα σχέδιο.
    Αυτός ήταν ο Προγραμματισμός της διοικήσεως και η οργάνωση του ολυμπιακού τα τελευταία 12 χρόνια.

    Καλημέρα σας με υγεία.

  • Ntaneison
    Ntaneison Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023 15:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal τι γίνεται με τον Σουρλή? Κρίμα να μην παίζει αυτό το παιδί, λες και έχουμε τους παιχταράδες...

    REDGOAL: Καλά φίλε, εσύ; Όλα καλά,

  • Νic
    Νic Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023 15:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Το θυμάστε το έντεχνο τραγουδάκι" κάποτε σε ένα μπαρ που το λέγαν ναυάγιο,τα έπινα χθές βράδυ με έναν άγιο",που τραγουδούσε η Αρλέτα;ε κάτι τέτοιο ήταν ο χθεσινος Ολυμπιακος.Το τραγικό θα είναι να πάρει αυτή η ομάδα πρωτάθλημα .Αν γίνει αυτό θα είναι η ολοκληρωτική καταστροφή.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...