roumeliotis

Carwiz

Τετράσφαιρος... Θρύλος 0-4 στον Βόλο

casino loutrakiou
redwell

Έναν υγιεινό... περίπατο έκανε στο Πανθεσσαλικό ο Θρύλος όπου παρουσία περίπου 15.000 φίλων του διέλυσε τον Βόλο με 0-4 για τη 17η ημέρα της Super League και αισιοδοξεί για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Το σκορ άνοιξε στο 7' ο Μπιέλ με πέναλτι, το 0-2 το έγραψε ο Ινμπόμ στο 22' και ο Μπακαμπού στο 45' διαμόρφωσε πριν το τέλος του πρώτου μέρους το 0-3. Το τέταρτο τέρμα των Πειραιωτών ήρθε στο 75' από τον Ελ Αραμπί, τρία λεπτά μετά την είσοδο του στο ματς.

Αντίθετα, το αρνητικό σερί του Βόλου επεκτάθηκε, καθώς η ομάδα της Μαγνησίας συμπλήρωσε 2 μήνες χωρίς «τρίποντο» (έχει να νικήσει από τις 10 Νοεμβρίου) με απολογισμό 3 ήττες και 2 ισοπαλίες στην τελευταία πεντάδα αγώνων.

Κάτω από την παρότρυνση των χιλιάδων φίλων του και υπό το βλέμμα του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος βρέθηκε στο γήπεδο για να δει την ομάδα του, οι «ερυθρόλευκοι» φρόντισαν από πολύ νωρίς να δείξουν τις διαθέσεις τους.

Από την προσπάθεια του Κώστα Φορτούνη στα πρώτα λεπτά η μπάλα βρήκε στον Άλχο κι αφού έγινε ο έλεγχος από το VAR διαπιστώθηκε ότι υπήρξε παράβαση (χέρι) κι έτσι ο διαιτητής Παπαπέτρου υπέδειξη το πέναλτι. Ο Πεπ Μπιελ εκτέλεσε ψύχραιμα και στο 7΄ ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ.

Ο Βόλος προσπάθησε ν΄ αντιδράσει και στο 15΄ ο Μεταξάς βρέθηκε στην περιοχή, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε πάνω από το δοκάρι του Πασχαλάκη. Κι ενώ οι γηπεδούχοι έψαχναν τρόπους για να διασπάσουν την άμυνα του Ολυμπιακού, στο 22΄ ο Χουάνγκ έκλεψε τη μπάλα έξω από την περιοχή κι από πλάγια θέση με δυνατό αριστερό σουτ «κάρφωσε» τη μπάλα στη γωνία του Κλέιμαν, για να γίνει το 2-0 με το πρώτο γκολ του Νοτιοκορεάτη στη Super League.

Το ματς ουσιαστικά τελείωσε στο 45΄, όταν ο Μπακαμπού βρέθηκε εντελώς αμαρκάριστος στην καρδιά της περιοχής του Βόλου μετά τη σέντρα ακριβείας του Ρέαμπτσουκ από αριστερά και με κεφαλιά δεν είχε κανένα πρόβλημα να «γράψει» το 3-0.  

Με το νικητή να ήταν ήδη γνωστός, το ματς στο δεύτερο μέρος ήταν ανοιχτό κι από τις δύο ομάδες. Ο Βόλος έφτασε πολύ κοντά στη μείωση του σκορ στο 54΄, όταν ο Λούνα έκλεψε από τον Μπιελ, πλάσαρε τον Πασχαλάκη κι ενώ οι γηπεδούχοι ήταν έτοιμοι να πανηγυρίσουν, ο Ντόι έδιωξε την μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή.

Η «απάντηση» από τον Ολυμπιακό ήρθε στο 60΄, με τους Μπιελ-Ροντινέι να συνεργάζονται άψογα με το Βραζιλιάνο να πιάνει το σουτ και να τραντάζει το δοκάρι του Κλέιμαν.

Ο γκολκίπερ του Βόλου είπε «όχι» στον Μπιελ στο 68΄, δεν έκανε, όμως, το ίδιο και στο 75΄ όταν ο Ελ Αραμπί, λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Εσκοβάλ (86΄ Σιελής), Πίρινεν, Άλχο, Λούνα, Μπαριέντος, Μεταξάς, Γκάτζι (78΄ Ουές), Ντέλετιτς (86΄ Καρτάλης), Τσιρίνος (65΄ Μεθκίδα), Κούτσιας

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Ντόι, Ρέαμπτσουκ (66΄ Μαρσέλο), Εμβιλά (78΄ Κασάμι), Χουάνγκ, Φορτούνης (71΄ Μασούρας), Μπιελ, Χάμες Ροντρίγκες (67΄ Σαμασέκου), Μπακαμπού (70΄ Ελ Αραμπί)

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

23 σχόλια

  • antartis_8
    antartis_8 Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023 12:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Φιλε Raven και Αντιπρόεδρε δε θέλω να αντιπαρετεθω τις ποδοσφαιρικές σας γνώσεις απλά σας θέτω το ερώτημα . Αν είναι να πάρουμε ένα μπάκ που στην επίθεση είναι πολύ καλός αλλά στην άμυνα πρέπει να βάλουμε έναν κεντρωό να μαρκάρει στη θέση του , για ποιο λόγο να μην πάρουμε κατευθείαν ένα εξτρέμ να κάνουμε το ίδιο ?? Να πάρουμε δηλαδή τον Ντιμαρια να τον βάλουμε μπάκ και στην άμυνα θα μαρκάει ο Σαμασέκου ?
    Οσο για το "έπαιζε δεκάρι παλια "... Μπορει ναι να έχει παίξει .. Ειδικα εκει στη Βραζιλία που όλοι οι σοβαροι παίχτες που κάνουνε καριέρα ξεκινάμε απο την επίθεση . O Λούτσιο όταν ξεκίνησε έπαιζε φόρ , ο Ντανι Αλβες κι ο Καφού παίζανε εξτρέμ και δεκάρια . Μην πάς μακρυά . Δες τον δικό μας τον Ανδούτσο και τον Βρουσάϊ . Οταν ξεκίνησαν έπαιζαν φόρ και δεκάρι ο ένας κι εξτρέμ ο άλλος και τώρα δεν παίζουν ούτε δεξι μπάκ .
    Θέλω να σας πώ , πώς δεν είναι επιχείρημα το έπαιζε μια φορα 10άρι ο Μαρσέλο . Όπώς φυσικά δεν έχει πποδοσφαιρική λογικη να αδειάζεις το κέντρο σου για να καλήψεις το μπάκ σου . Οταν η πάγια τακτικη είναι σε καταστάσεις αμυντικής ανισοροπίας να οδηγείς τον αντίπαλο στα πλάγια για τον πολυ απλα λόγο ότι η γραμμή είναι συμαχος του αμυντικου κι ότι στο πλάϊ έχει λιγότερες επιλογες .

  • Ο Αντιπρόεδρος
    Ο Αντιπρόεδρος Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2023 22:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Μακάρι να μπορούσε ο κολλητός μου να σου μεταφέρει τι του είπα όταν μάθαμε ότι έρχεται ο Βρσαλικο έχω ακριβώς τον ίδιο τραυματισμό αλλά έγω δεν είχα λεφτά για τοπ γιατρούς, φυσικά καλύτερα Σουαζο μα ο Μαρσέλο δεν μπορεί να παίξει μπακ, το Μπακ σου πρέπει να έχει πνευμονία σαν τον Ομάρ ο οποίος έτρεχε 90 λεπτά πάνω κάτω και να μπορεί να παίξει και άμυνα, δεν ξέρω πολλούς μπακ σε μεγάλη ηλικία να το κάνουν αυτό , και η θέση αυτή είναι κρίσιμη για όλο το παιχνίδι της ομάδας, ειδικά στην αλλαγή πλευράς και για ανοίξεις την άμυνα , με μια διαγώνια μπαλιά ανοίγεις όλη την άμυνα, το έκανε χτες ο Ροντινει 3-4 φορές και ακόμα ψάχνεται έτσι και το έκανε σωστά , όχι σαν Άβιλα που δεν μπορούσε να κάνει το ένα δύο στο ένα μέτρο

  • Ο Αντιπρόεδρος
    Ο Αντιπρόεδρος Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2023 19:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Απλά έχω την γνώμη επειδή και εγώ έχω πληροφορίες από μέσα , ότι θέλουν να κάνουν ξεφορτωμα και να τον διώξουν Ιανουάριο για να γλυτώσουν λεφτά και μετά από αυτό που έγινε με τον Ατρόμητο λίγο χάλασε το γλυκό , και όχι εγώ δεν περιμένω από έναν ποδοσφαιριστή 35 χρόνων μετά από όλα αυτά που έχει κάνει να έρθει και να τρέχει πάνω κάτω σαν τον τρελό, περιμένω να τον δω στο γήπεδο να ευχαριστιεται το ποδόσφαιρο και εγώ αν μπορούσα και είχα γόνατα στα 35μου αυτό θα έκανα , και να ευχαριστιόμαστε και εμείς με το θέαμα που μας προσφέρει ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 25 , είναι 35 το ίδιο έλεγα και για τον Βαλβουενα ....
    Περιμένω να δω παιχνίδια σαν τον Ατρόμητο και να κάνει τα ίδια ΟΤΑΝ τον αφήνουν να παίζει .....Και θεωρώ ψέματα ότι τα εργονομικά του Μαρσέλο είναι στο Πάτωμα , δεν δείχνει κάτι τέτοιο στο γήπεδο, δείχνει ποδοσφαιριστή μεγάλης ηλικίας ναι όντως, που δεν έχει την ίδια φρεσκάδα που είχε γιατί αν την είχε δεν θα ήταν εδώ ....Ο Μαρσέλο δεν είναι αρνητικός , δεν είναι ο Μαρσέλο της Ρεάλ φυσικά , δεν είναι αδιάφορος (Ζιγκερναγκελ - Ονιεγκουρου) και ΔΕΙΧΝΕΙ ότι θέλει να παίξει για αυτό πήρε και προσωπικό προπονητή .....Τώρα αν τον πήραν γιατί πίστευαν ότι θα έβλεπαν τον Μαρσέλο να παίζει όπως στην Ρεάλ και όχι γιατί είναι αυτός που είναι , νομίζω γελάνε και η πέτρες και όσοι έχουν ασχοληθεί όχι μόνο ποδόσφαιρο αλλά και με αθλητισμό γενικά.......Να φέρουμε και τον Μπέιλ αν είναι και να περιμένουμε να κάνει 70 μέτρα σπριντ και να μπει με την μπάλα στα δίχτυα όπως έκανε στην Ρεάλ , μα γιατί αφού είναι ο Μπέιλ , το έκανε στην Ρεάλ θα το κάνει και στον Ολυμπιακό , αυτούς τους παίχτες σε αυτή την ηλικία δεν τους φέρνεις με προοπτική αυτό που ήταν , αλλά όσο μπορούν να προσφέρουν και για την προσωπικότητα τους , ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ερχόντουσαν Ελλάδα ...... Ευχαριστώ για τον διάλογο @redgoal , έχουμε άλλη οπτική στο θέμα και το πώς βλέπω εγώ το ποδόσφαιρο , είναι θεωρώ το τι έχει ζήσει ο καθένας, τα 35 όντως είναι δύσκολη ηλικία.....

    REDGOAL: Φίλε σεβαστή κάθε άποψη. Εμείς θεωρούμε ότι παίρνεις έναν παίκτη βάσει αυτών που ΘΑ σου δώσει μετά από εκτενή έρευνα που έχεις κάνει και όχι λόγω του βιογραφικού του. Η απόκτηση του Μαρσέλο, όπως και του σακατεμένου Βρσάλικο για τον οποίο εμείς φρίξαμε όταν πληροφορηθηκαμε ότι υπογράφει και γράψαμε όσο πιο κομψά μπορουσαμε για το βαρύ ιστορικό τραυματισμών του, ήταν λάθος επιλογές. Χίλιες φορές έναν Σουάσο στα 25-26 του τον οποίο έχεις τσεκάρει παρά έναν Βρσάλικο διαλυμένο που ξέρουν και οι πέτρες ότι είναι πρώην ποδοσφαιριστής...

  • Ο Αντιπρόεδρος
    Ο Αντιπρόεδρος Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2023 18:54 Σύνδεσμος σχολίου

    @redgoal δηλαδή πήραμε τον Μαρσέλο για να κυνηγάει τους παίχτες στο ΤΣΛ ? ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ να το κάνει αυτό ο Μαρσέλο στα 35του ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ?? και να μην πάει πχ Παρί η Μπάγερν , ο Ριβάλντο κυνηγούσε? , δεκαρι ήταν , το δεκαρι δεν γυρνάει κάτω προς το κέντρο να πάρει μπάλα?......Το γκολ του Μασούρα την προηγούμενη αγωνιστική μπήκε από δικιά του πίεση και κλέψιμο και στον αγώνα με τον Βόλου ήταν σε όλες τις φάσεις και στο γκολ του Ελ Αραμπι από δικιά του πίεση ενώ ήταν μπακ , μιλάω για τον Μαρσέλο μετα Μουντιάλ, προ Μουντιάλ ΔΕΝ υπήρχε Ολυμπιακός, ένα συνονθύλευμα υπήρχε .......Εγώ προσωπικά δεν θα έβαζα καν τον Μαρσέλο μπακ αλλά εχτρεμ και θα τον ξεκινούσα κιόλας και ας έχει τον Ρεατσουκ από πίσω του να μαρκάρει , και μακάρι να μου έκανε ότι και στον Ατρόμητο κάθε αγωνιστική και τα εργομετρικα του να είναι στο πάτωμα , ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ .........Έχει παίξει 70 λεπτά και δύο 20λεπτα και έχει κάνει όσα ο Μασούρας την περσινή σεζόν

    REDGOAL: Όχι φίλε, τον πήραμε για να ανεβάζει βιντεάκια στο insta και στα Social. Πλάκα μας κάνεις;

  • Ο Αντιπρόεδρος
    Ο Αντιπρόεδρος Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2023 10:11 Σύνδεσμος σχολίου

    @Regoal Μα πως γίνεται τα εργομετρικα του να είναι για κλάματα πριν 20 μέρες έπαιξε 70 λεπτά χωρίς πρόβλημα και έβαλε 2 γκολ και έβγαλε 1 ασσίστ ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ θα έπρεπε να περπατάει και να βγάζει τραυματισμούς σαν τρελός αφού εντελώς αγυμναστος
    **Η Μπαρτσελόνα χτυπούσε πάντα από την πλευρά του Μαρσέλο με Μεσσι να παίρνει την μπάλα αριστερά να συγκλίνει και να πασάρει απέναντι , υπήρχαν πολλές φορές που ήταν ξεχασμένος πάνω , έχω δει πολλά παιχνίδια Πριμέρα που ο Μαρσέλο είναι ξεχασμένος στον Θεό , δεν λέω ότι έτσι έπαιζε και στην Ρεάλ έτσι , λέω όμως ότι αυτό είναι το στυλ του , και επίσης εμείς έχουμε τον Μαρσέλο 35ετων , όχι 25.....Είναι το ίδιο ο Ελ Αραμπι στα 35 από ότι στα 30του η ο Βαλβουενα? Αυτό είναι θέμα διοίκησης και γιατί τον διάλεξε όχι θέμα παίχτη , αν ο Μαρσέλο άντεχε θα έπαιζε Ρεάλ όχι Ολυμπιακό το ξανα έγραψα πριν ......
    *** Ο ίδιος το έχει πει , ότι όταν ξεκίνησα την καριέρα μου έπαιζα Δεκαρι

    REDGOAL: Φίλε χάνουμε το χρόνο μας ή μιλαμε σοβαρά; Και τον Ρονάλντο το φαινόμενο τώρα να τον βαλεις σε ένα γήπεδο που είναι 120 κιλά μια σουτάρα θα τη στείλει στα δίχτυα. Τι σχέση έχουν τα δυο γκολ με τις μετρήσεις; Τον είδες να γυρνάει πίσω να κυνηγάει μπάλες και να παίζει κανονικά σαν φουλ μπακ την πλευρά; Δεν έχει ταχυδύναμη, σε κανονικό ρυθμό πανω κάτω αγώνα δεν βγάζει ούτε ημίχρονο. Αν τον έβαζες τώρα όχι σε αγώνα Πρεμιερ Λιγκ, ούτε Champions League αλλά σε ματς με την Καραμπάγκ, πάλι σαν σταματημένο θα τον περνάγανε. Δεν μιλάμε για την μπάλα που ξέρει και τι έκανε στην καριέρα του. Μιλάμε για το τί δίνει ΣΗΜΕΡΑ στον Ολυμπιακό. Τίποτα είναι η απάντηση.

  • Mike7
    Mike7 Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2023 08:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Μαραελινιο:Ένα λεπτό κοντοκουρεμένο παιδάκι κάνει το ντεμπούτο του σαν αριστερό μπακ με την Σελεσάο το 2006 σε φιλικό παιχνίδι με την
    Ουαλλια έχοντας εκπληκτική απόδοση και πετυχαίνοντας ένα πολύ όμορφο γκολ.Είχε είδη βρεθεί ο αντικαταστάτης του μοναδικού και
    ανεπανάληπτου Ρόμπερτς Κάρλοςτόσο στην Εθνική όσο και στη Ρεάλ .Μαρσελινιο λοιπόν στην αρχή στην Φλουμινενσε και στην Σελεσάο και τεράστιος Μαρσέλο μετά στη Ρεάλ στην Σελεσάο και σε ολο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη.

  • giorgos.
    giorgos. Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2023 00:52 Σύνδεσμος σχολίου

    1ον.
    Εμείς οι Ολυμπιακοί είμαστε πολύ τρελοί.
    Με Μαρτίνς είχαμε γεμίσει με σκαφτιαδες πχ αγκιμπου μπουχαλακης Καρβάλιο κλπ τώρα με Μίτσελ γεμίσαμε μπαλαδορους κ δεκάρια Χαμες,Μπιελ,Φορτούνη.
    2ον.εκει στο Βόλο ανοίξατε τα πόδια στο τρίο συμμαχία κ με τον Ολυμπιακό είχατε κ απαιτήσεις;;;
    Πάρτε τα Τέσσερα κ γειά σας.
    Κ όχι τίποτα άλλο να ιδρώσατε τσάμπα.
    Μετά θέλατε μπάνιο με νερό,αφρολουτρα σαπούνια,πετσέτες κλπ κλπ.
    Τσάμπα τόσα έξοδα χωρίς λόγο.
    Γιώργος Ολυμπιακός.

  • ΣΚΑΙ 13 SDNA  ΚΑΙ ΟΡΕΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ
    ΣΚΑΙ 13 SDNA ΚΑΙ ΟΡΕΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2023 00:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Ολυμπιακος σήμερα ήτσν αυτός που έπρεπε.Βέβαια ο Βολομπέος φέτος είναι πολύ κατώτερος από τα προηγούμενα χρόνια και τον περάσσνε πριονοκορδέλα όλοι οι μεγαλοι.Τώρα κάποια πράγματα θετικά κσι σρνητικά φάνηκαν .Π.χ ο Ολυμπιακός έπαψε να είναι αποκούμπι μανατζαραίων,εδώ και ενα μηνα αρχίζει και γίνεται ομάδα με πολύ καλούς παίκτες από τη μέση και μπροστά.Επίσης παιζει επιτέλους ένα κανονικό δεξί μπακ.Τωρα στα μείον η έλλειψη αριστερού μπακ και στόπερ είνσι ορατή.Επίσης μεγάλο λάθος η μη χρησιμοποιηση του Σαμασέκου στη βασική ενδεκάδα,το μονσδικό πραγματικό αμυντικό χαφ που έχει η ομάδα .Αλλά σς όψεται η ρήτρα των 10 μυρίων.Ας κτυπήσει φετος κύπελο ή 2η θεση και να νικήσει στα ντέρμπι και ας χασει τό πρωτσθλημα σπάζοντάς τους όμως το τσαμπουκά.Ετσι κι σλλιως φετος ο Μαρινάκης είναι στην απέξω.Ας χτίσει για το μέλλον,αν θέλει.Οσον αφορα το Μαρσελο να μείνει μεχρι το καλοκαιρι γιατί με σωστή διαχείριση μπορει να προσφερει.Ο άνθρωπος μιλάει στη μπάλα θυμίζοντας μας Ζίο και Ρίμπο.Ο Ντέλεντιτς θα τον θυμάτσι για καιρό.

  • Ο Αντιπρόεδρος
    Ο Αντιπρόεδρος Κυριακή, 08 Ιανουαρίου 2023 22:57 Σύνδεσμος σχολίου

    @Redgoal από φαν Μπαρτσελόνα και πρώην ποδοσφαιριστή (για αυτό μου αρέσει η ανάλυση και όχι τι σουβλάκια τρώει), τα γκολ η Ρεάλ τα έτρωγε πάντα από την πλευρά του Μαρσέλο, ΑΛΟΓΟ τον έκανε ο Μεσσι το μηχανάκι που λέμε ...Δεν λέω ότι δεν έτρεχε σε πιο μικρή ηλικία , λέω ότι ποτέ δεν ήταν τρομερός στα μαρκαρίσματα του και τα πλήρωνε και η εθνική Βραζιλίας.....Δεκαρι ήταν ο Μαρσέλο και έγινε μπακ , αλλά η απορία είναι ότι περιμένεις να έρθει ο Μαρσέλο στον Ολυμπιακό και να παίζει όπως η Ρεάλ? Βασικά δεν το ξέρουμε καν 20λεπτα παίζει μια στο τόσο.....Και εγώ προσωπικά δεν ξέρω τι ψέματα λένε από μέσα αλλά τον Μαρσέλο για την ηλικία μια χαρά τον βλέπω να το παλεύει......Μήπως επειδή θέλουν να τον ξεφορτωθούν τα ρίξαμε όλα στην φυσική κατάσταση που ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙΣ προ Μουντιάλ όλοι περπατούσαν , δεν ήταν θέμα ενός ποδοσφαιριστή , αλλά θέμα συνόλου.....

    REDGOAL: Φίλε τοπ αριστερό μπακ ήταν από τότε που έπαιζε στη Φλουμινένσε. Ξεχώριζε γιατί αλώνιζε όλη τη γραμμή και τον τσίμπησε η Ρεάλ. Τι δεκάρι μας λες; Ποια γκολ δεχόταν η Ρεάλ από την πλευρά του; Τι είναι αυτές οι ασυναρτησίες που λέτε ρε παιδιά; Ποιος σας έχει πει να λέτε τέτοιες κοτσάνες; Αφού τα έτρωγε η Ρεάλ από την πλευρά του και ήταν τρύπα γιατί τον κράτησε 12 χρόνια; Μαζόχες είναι; Φίλε ο Μαρσέλο ήταν για μια δεκαετία και βάλε ίσως το κορυφαίο αριστερό φουλ μπακ του πλανήτη. Τώρα, δεν είναι ούτε το 10% αυτού. Αφού είσαι πρώην ποδοσφαιριστής θα ξέρεις και τα εργομετρικά. Στα τεστ που κάνει δεν έχει καμία σχέση με τα νορμάλ για έναν ποδοσφαιριστή και επειδή υπάρχει και το συγκριτικό με το πώς ήταν ο ίδιος πριν 2-3 χρόνια στα τεστ, επίσης καμία σχέση. Ειναι βαρύς και απέχει έτη φωτός σε εκρηκτικότητα-ταχύτητα από το δικό του νορμάλ επίπεδο. Αυτό, επειδή είσαι πρώην ποδοσφαιριστής, ξέρεις τι σημαίνει. Ότι δεν καταβάλει προσπάθεια. Ή τουλάχιστον δεν το έκανε μέχρι πριν 15-20 μέρες που είχαμε ρωτήσει σχετικά. Αν συγκρίνεις το επίπεδο φυσικής του κατάστασης με του Ρέαμπτσιουκ για παράδειγμα, βάζεις τα κλάματα. Αν προσπαθήσει λίγο και πιάσει το 40% αυτών που μπορεί θα γίνει χρήσιμος. Όχι το 50%, έστω το 40%

  • ΦΟΥΣΤΕΡ
    ΦΟΥΣΤΕΡ Κυριακή, 08 Ιανουαρίου 2023 21:18 Σύνδεσμος σχολίου

    15.000 κοσμο εκτος εδρας στο -10 απο την 1η θεση , 4ος στη βαθμολογια , πολυ ασχημα αποτελεσματα στην Ευρωπη και γενικα μεχρι προτινος κακη αγωνιστικα εικονα η ομαδα - κανενας αλλος συλλογος στον κοσμο μονο ο Ολυμπιακος Συνδεσμος Φιλαθλων Πειραιως

    Εαν εξαιρεσεις τον παοκ και τον αρη / η ζελα-κουλα σε αντιστοιχη κατασταση με μας μεχρι 250 ατομα μετρημενα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more
Διαβάστε επίσης

Οι... σφυρίχτρες στο Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Γνωστούς έκανε η Ευρωλίγκα τους διαιτητές του κρίσιμου από κάθε...

Επιχείρηση... προσγείωση από Μεντιλίμπαρ

Ο Ολυμπιακός μετά τα ντόρτια στο Μπέρμιγχαμ έχει τον πρώτο...

Πινγκ-πονγκ με τον Έσε...

Ο Σαντιάγκο Έσε είναι ένας από τους παίκτες που τραβάνε...