roumeliotis

Carwiz

Με Μαρσέλο η αποστολή για Βόλο

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή (8/1, 16:00) εκτός έδρας τον Βόλο, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Ελλάδας 2022-23. Η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου (7/1) χωρίς απρόοπτα.

Μετά το τέλος του προγράμματος, που έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, ο προπονητής κ. Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Θεσσαλία και η οποία απαρτίζεται από 23 ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους εξής:

Ανδρούτσος, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μαρσέλο, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

6 σχόλια

  • Nic
    Nic Κυριακή, 08 Ιανουαρίου 2023 10:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Που σε καταντησανε Ολυμπιακε μου .Πανστρατια λεει για τον αγωνα με το Βωλο του μπεου.Αυτα τα ματς παλαιοτερα τα ειχαμε σαν προπονηση ,σημερα τα αναδειξαμε σαν κομβικα .Ποσο κατω θα παμε?...........Καλημερα σε ολους.

  • ΠΤΕΡΕΛΑΟΣ
    ΠΤΕΡΕΛΑΟΣ Κυριακή, 08 Ιανουαρίου 2023 02:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Crusader-7 ο Ανδρούτσος είναι ρεζέρβα για την θέση του δεξιού μπάκ . Αν τύχει και τραυματισθεί ο Ροντινέϊ δεν έχουμε κάποιον άλλον γιά την θέση αυτή. Από ό,τι βλέπω στην αποστολή δεν είναι μέσα ο Βρουσάϊ ( νομίζω ότι είναι τραυματίας , αλλά δεν είμαι βέβαιος ) ο οποίος είναι πολυεργαλείο αφού μπορεί να καλύψει και τις δύο θέσεις πλάγιων μπάκ , αλλά και τις δύο θέσεις εξτρέμ , όταν δεν έχουμε κάποιον καλύτερο.
    Βλέπεις η διοίκηση έχει αφήσει την ομάδα με 24 παίκτες ( εκ των οποιων οι Βαλμπουενά , Μπά , Σισέ είναι τραυματίες , μάλιστα ο Σισέ μόλις επέστρεψε από τον δανεισμό του στην Σαίντ Ετιέν) , ενώ έχουμε δώσει δεξιά και αριστερά άλλους 20 παίκτες ως δανεικούς ( 5 είναι σε Ελληνικές ομάδες της SL1) . Ο Μίτσελ έχει στείλει στον Ολυμπιακό Β΄τους Λάϊντνερ , Αγκιμπού Καμαρά , Καλογερόπουλο , Αλίγιαγκιτς. Ακούω ότι περιμένουμε εντός Ιανουαρίου να επιστρέψει και ο νεαρός Μπαγκαλιάνης του οποίου διακόψαμε τον δανεισμό στον ΠΑΣ Γιάννενα , ενώ ανακοινώθηκε οτι αποδεσμεύθηκε από τον Ολυμπιακό Β΄και έμεινε ελεύθερος και ο 22-χρονος Βοϊλης .

  • Γιωργος Πετρουπολη
    Γιωργος Πετρουπολη Σάββατο, 07 Ιανουαρίου 2023 23:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal, εμεινε ελευθερος ο Αμπουμπακαρ απο την Αλ Νασρ και μεις ακομα καθομαστε;;;

  • CRUSADER   7
    CRUSADER 7 Σάββατο, 07 Ιανουαρίου 2023 22:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτος ο Ανδρουτσος τι ρολο παιζει???

  • BD7
    BD7 Σάββατο, 07 Ιανουαρίου 2023 22:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Προφανώς φεύγει ο Ρεαμπτσουκ και σου λέει κάτσε να ειμαι καλυμμένος

  • Κώστας Κόκκινος
    Κώστας Κόκκινος Σάββατο, 07 Ιανουαρίου 2023 19:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν χρησιμοποιηθεί οπωσδήποτε θα βοηθήσει.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...