roumeliotis

Carwiz

Άνετο... 0-2 ο Θρύλος στη Νίκαια

casino loutrakiou
redwell

Παίζοντας... τόσο όσο χρειαζόταν για να καθαρίσει τη νίκη και να μην κινδυνέψει ούτε δευτερόλεπτο, ο Θρύλος με σκόρερς τους Μπακαμπού και Φορτούνη στο 34' και στο 40' αντίστοιχα, καθάρισε το διπλό στη Νίκαια απέναντι στον ουραγό Ιωνικό κάνοντας... ποδαρικό με το δεξί στο 2023.

Ο Ολυμπιακός δεν έδωσε δικαιώματα στον Ιωνικό και έδειξε από την αρχή του αγώνα πως είναι αποφασισμένος για να πάρει αυτό που θέλει, τους τρεις βαθμούς της νίκης. Έτσι από νωρίς οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο του αγώνα και στο 13′ δημιούργησαν την πρώτη τους καλή στιγμή. Κάθετη μπαλιά του Χάμες Ροντρίγκες για τον Φορτούνη, με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή να μπαίνει στην περιοχή και να κάνει το πλασέ από τα δεξιά, όμως η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Στο 34′ όμως ήρθε το γκολ για τον Ολυμπιακό, όταν ο Χουάνγκ έβγαλε την ασίστ για τον Μπακαμπού ο οποίος μπήκε στην περιοχή και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χουτεσιώτη για το 0-1.

Το 0-2 για τους «ερυθρόλευκους» δεν άργησε να έρθει, καθώς στο 40ο λεπτό της αναμέτρησης ο Φορτούνης μετά από ωραία ατομική ενέργεια έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και «έγραψε» το 0-2 του αγώνα.

Στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης ο Ολυμπιακός συνέχισε σταθερά να ελέγχει το ματς έχοντας και κάποιες ευκαιρίες για ένα τρίτο γκολ, χωρίς όμως να το πετυχαίνει. Στο 56′ ο Χάμες Ροντρίγκες εκτέλεσε απευθείας φάουλ με τον Χουτεσιώτη όμως να μπλοκάρει σταθερά, ενώ ελάχιστα άουτ κατέληξε στο 80′ η κεφαλιά του Μασούρα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χάμες Ροντρίγκες.

Ο Ιωνικός μία από τις λίγες στιγμές που βγήκε στην επίθεση ήταν στο 88′, όταν ο Χρήστος Ιωαννίδης έκανε το μακρινό σουτ όμως ο Πασχαλάκης αντέδρασε σωστά και μπλόκαρε σταθερά την μπάλα. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για το τρίτο γκολ του Ολυμπιακού ήταν στο 90′, με τον Ελ Αραμπί να βγαίνει απέναντι στον Χουτεσιώτη και να κάνει το σουτ, βλέποντας όμως την μπάλα να πηγαίνει άουτ. Η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα ήταν στο 90+3′ με τον Σαμασέκου να κάνει το σουτ έξω από την περιοχή και τον Χουτεσιώτη να διώχνει σε κόρνερ.

Ο Ολυμπιακός πήρε το πρώτο του «διπλό» για το νέο έτος και πλέον προετοιμάζεται για το επόμενο ματς, επίσης εκτός έδρας, με τον Βόλο για τη 17η αγωνιστική την προσεχή Κυριακή 08/01.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δ. Σπανός): Χουτεσιώτης, Σόουζα, Τσιγκρίνσκι, Τσιριγώτης, Βαλεριάνος, Ρουμπουλάκου (81′ Κάνιας), Σάκιτς, Λοβέρα (65′ Ελευθεριάδης), Φαντιγκά (81′ Χρ. Ιωαννίδης), Άοσμαν (65′ Καμπράλ), Μασάς (51′ Μάντζης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Πασχαλάκης, Ρέαμπτσιουκ, Ντόη, Παπασταθόπουλος, Ροντινέι, Εμβιλά, Ίνμπομ Χουάνγκ (84′ Σαμασέκου), Φορτούνης (65′ Μασούρας), Χάμες Ροντρίγκες (84′ Μπουχαλάκης), Μπιέλ (74′ Γκάρι Ροντρίγκες), Μπακαμπού (73′ Ελ Αραμπί).

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

19 σχόλια

  • antartis_8
    antartis_8 Τετάρτη, 04 Ιανουαρίου 2023 11:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Για το Φορτούνη τα έχω ξαναγράψει . Πλήρωνε το μεγάλο συμβόλαιο που είχε πάρει και δεν άξιζε κι ότι ήθελαν να βάζουν τον Αγκιμπού για να τον πουλήσουν κι ο Μαρτινς έλεγε ναι σε όλα . Πάντως για να τα λέμε όλα . Ο Φορτούνης τώρα είναι στην καλύτερη περίοδο της καριέρας του ! ΠΟΤΕ δεν ήταν τόσο ορεξάτος στην ομάδα και δεν έτρεχε τόσο πολύ . Με το να του πάρουνε το 10 , το περιβραχιόνιο και τα καψόνια που του κάνανε του έφυγε ο βεντεντισμος και απελευθερώθηκε. Αυτή τη στιγμή όσο αγωνίζεται είναι ο πιο επιδραστικός παίχτης του γηπέδου μαζί με τον Χουάνγκ
    Στον αγώνα τώρα . Για δεύτερο αγώνα βλέπουμε πόσο αδούλευτη είναι η ομάδα . Οι παίχτες παίζουν με το ένστικτο τους . Αυτή είναι η γνώμη μου . Κι αυτό φάνηκε μόλις βγήκαν Φορτούνης και Μπιέλ , τα εξτρέμ μας και καλα , και μπήκαν οι ΜΑσούρας και Γκάρυ . Άλλο ποδόσφαιρο . Ο Γκάρυ θέλει την μπάλα στη γραμμή να τρέχει να βγάζει σέντρες , ο Μασούρας να παίζει 2ός επιθετικός . Γενικά καμία σχέση το ένα ποδόσφαιρο με το άλλο .
    Πάμε στις αλλαγές . 2 πράγματα κρατάμε .
    Πρώτον . Ο Χάμες πάλι ήταν αρνητικός , για μένα δημιουργεί πρόβλημα στην ομάδα , ήταν κουρασμένος και έπρεπε να είναι η πρώτη αλλαγή . Αντί αυτού , για να μην γκρινιάζει , βγάζει Φορτούνη και Μπιέλ . Η ομάδα σταμάτησε να δημιουργεί τον οποιονδήποτε κίνδυνο .
    Δεύτερον . Από όταν άρχισε να βάζει και τα 3 δεκάρια ο Μίτσελ έλεγα πώς είναι λάθος γιατί δεν κρατάς τίποτα στον πάγκο για να αλλάξεις τον ρυθμό του αγώνα αν χρειαστεί. Και το είδαμε χτες . Μπουχαλάκης αντι Χαμες και ο Μπουχαλάκης 10αρι .Πείτε τώρα ότι χτες στράβωνε το ματς. Ο Ιωνικός κρατούσε το 0 και ο Μιτσελ έβαζε τον Μπουχαλάκη στο 10 για 15 λεπτά για να πάρει τον αγώνα . Τι θα γινόταν από κάτω στα σχόλια ????
    Ο Ολυμπιακός αυτη τη στιγμή έχει 3 πολυ καλα 10άρια , ο ένας έπαιζε κι ψευτοενιάρη . Αυτό που είναι υποχρεωμένος ο προπονητής είναι να πάρει το καλύτερο απο τον καθένα . Οχι να τους βάζεις όλους μαζι .
    Για να μπασκετοποιήσουμε πάλι το ποδόσφαιρο . Αν υποθετικά είχαμε σε μια ομάδα τους Σλούκα - Γουϊλμπεκίν και Ντε κολό , Θα μπορούσαμε να τους βάζουμε όλους μαζί για 30 λέπτά σε ένα αγώνα κι αυτό να λειτουργούσε σε άμυνα και επίθεση ? ???

  • Red7Αrrow
    Red7Αrrow Τετάρτη, 04 Ιανουαρίου 2023 11:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Tρομερη νίκη λενε...μπαλαρα λένε...βγηκαν όλα τα αρδακια και τα πιτογυρα να αποθεωσουν επειδή κερδίσαμε τον Ιωνικο με μόνο 2-0 γκολ και μπάλα που κόντεψε να με πάρει ύπνος!!!

    Το έχουμε πει, ο εχθρός του Ολυμπιακού είναι Μονάχα οι Ολυμπιακαρες φίλαθλοι και οπαδοί του!!! Η αλλιώς...τα τρολ που παριστάνουν τους οπαδούς του.
    Διότι φυσιολογικός Ολυμπιακός με το χθεσινό "υπερθέαμα" δεν είναι δυνατόν να έμεινε ευχαριστημένος.
    Ξεχνάμε εύκολα τις κατραπακιες, δεν μαθαίνουμε από τα ίδια και τα ίδια λάθη που γίνονται, το μόνο που μας νοιάζει είναι να αποθεωνουμε τους πάντες μετά από μια νίκη κόντρα σε υποδεέστερο αντίπαλο τάχα για ανύψωση του ηθικού της ομάδας... Τακτικές δηλαδή μικρής ομάδας!!!
    Και βγαίνει ο άλλος και λέει σε σχόλιο ότι έχουν μείνει εδώ καμία 10αρια μόνο...
    Αμ δε.... Κύριε μακρυανυχτωμενε!!!!! Δεν είναι 10αρια...ειναι 100αρια. Σας αρέσει δε σας αρέσει η αλήθεια είναι ότι τα πρόβατα είναι πολλά άλλα επίσης πολλοί είναι και οι Ολυμπιακοί που ξυπνάνε έστω και αργά!
    Αργά ή γρήγορα θα έρθει η στιγμή που θα ακουστεί μια δυνατή ΓΙΟΎΧΑ προς όλους εκείνους τους διοικητικους και παράγοντες οι οποίοι κατάντησαν τον Ολυμπιακό σε αυτό το μαύρο χαλί που είναι σήμερα!!! Θα ακουστεί που θα πάει...και θα είναι για καλό της ομάδας.
    Διότι τώρα μόνο κάτι αόριστα συνθήματα μετά από 4αρες ακούστηκαν στο γήπεδο αλλά ονόματα δεν τόλμησε κανεις να ξεστομίσει.

    Είδαμε τα όνειρα τους που οδήγησαν... Και κάποιοι συνεχίζετε να τους εμπιστεύεστε και να τους στηρίζετε. Είστε η ντροπή των Ολυμπιακών εσείς και μετά από κάποια χρόνια θα ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

    Διοτι έχετε αφήσει γυμνή την ομάδα. Στήριξη με τραγουδάκια και συνθήματα και εκδρομουλες δεν υφίσταται.

  • Nic
    Nic Τετάρτη, 04 Ιανουαρίου 2023 10:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Μερικοι εδω μεσα ,ποσο περαστικοι ειστε........

  • Arthanos7
    Arthanos7 Τετάρτη, 04 Ιανουαρίου 2023 08:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Mega Chanel ο Ιωνικός είναι pet του Τίγρη, αυτό είναι γνωστό στη πιάτσα! Όπως και ο λεβαδειακος του Αλαφούζος!

  • Red Patra
    Red Patra Τετάρτη, 04 Ιανουαρίου 2023 03:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Άντε να δούμε τι θα δουμε στη συνέχεια. Γιατί με σας έχει φοβηθεί το ματι μας. Ενώ στο μπάσκετ γουστάρουμε καργα την ομαδαρα των Αγγελόπουλων

  • sakis
    sakis Τετάρτη, 04 Ιανουαρίου 2023 01:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Τελικα τιποτε δεν ειναι τυχαιο στη ζωη.
    Γι αυτο εμειναν καμια δεκαρια εδω μεσα να σχολιαζουν κακοβουλα τον Ολυμλιακο. Στο τελος θα μεινει μονο ο NIC.

    REDGOAL: Καμιά δεκαριά φίλε δεν ξέρουμε αν είναι που μείνανε αλλά η επισκεψιμότητα στο σάιτ είναι σούπερ και ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που μας εμπιστεύεται και δεν τρώει το σανό που τον ταΐζουν τα χρηματοδοτούμενα

  • Ο Αντιπρόεδρος
    Ο Αντιπρόεδρος Τετάρτη, 04 Ιανουαρίου 2023 01:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Στο πρώτο ημίχρονο έπαιξαν πολύ καλά ο Φορτουνης ήταν παντού, άλλαζαν συνέχεια θέσεις ο δεξιός μπακ επιθετικά πολύ καλός συνέχεια πίσω από τον εχτρεμ να δίνει βάθος στην επίθεση....
    Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν η ίδια εικόνα από τα Γιάννενα, αν εξαιρέσεις τον Χουανγκ με τον Έμβιλα και τον Ροντινει, οι υπόλοιποι ήταν σαν να βγήκαν για χαλαρή προπόνηση , που να τρέχεις τώρα ένα τέτοιο στυλ......
    Γενικά ένα παιχνίδι και από τις δύο ομάδες ότι να'ναι χαχαχαχαχα ....
    Στον Ελ Αραμπι του έλεγαν και οι παίχτες του Ιωνικού βάλε ρε φίλε ένα γκολ δες έχουμε φύγει από την άμυνα κάνε ότι θέλεις , ΑΛΛΑ ΟΧΙ είναι κύριος σε άδειες άμυνες δεν σκοράρουμε ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ......
    Άσχετο ο Φαντικα ήταν όλος ο Ιωνικός , στο κέντρο έκοβε , πασαρε , ανέβαινε και κατά μέτωπο και είναι 21 χρόνων , θεωρώ ότι είναι πολύ καλύτερος του Κασαμι/Μπουχαλακη άνετα θα μπορούσε να έχει θέση στον Ολυμπιακό

  • Geo Grevena 7
    Geo Grevena 7 Τετάρτη, 04 Ιανουαρίου 2023 00:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Παει και αυτο το θηριο. Το σκοτωσαμεεε χα αχα αχ αχα αχα αχαχαχα αχα. Ρε τι ζουμε φετος; Θεατρο του παραλογου. Καλυτερος μας παικτης να ειναι ο Φορτουνης που πριν 3 μηνες τον κραζανε ολα τα τσιρακια και τον ειχανε για μηνες να τρεχει μονος του στο Ρεντη. Ηρθαν 30 παικτες τον τελευταιο χρονο και οι 20 φευγουν ως παλτα. Μιλαμε για προγραμματισμο απο τα λιντλ

  • Άρης χ
    Άρης χ Τετάρτη, 04 Ιανουαρίου 2023 00:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Τελικά ο Φορτούνηε μόνο του μυρωδιά ταβερνιάρη δεν έκανε και προσπάθησε να του κόψει τη μπάλλα.Πολλές ευθύνες και η διοίκηση. Ο Ροντίνευ πολύ καλός σήμερα , να τον δούμε όμως και με σοβαρότερους αντιπάλους.

  • MEGA CHANNEL 7
    MEGA CHANNEL 7 Τετάρτη, 04 Ιανουαρίου 2023 00:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Τρομερη νικη με το πετ μας Νο2 και τελευταιο στη βαθμολογια. Νομιζω οτι ειμαστε ετοιμοι για τελικο γιουροπα λιγκ. Χα χα χα σχα χαψα χαχαχσ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...