roumeliotis

Carwiz

Νίκη... μονόδρομος στη Νίκαια για Θρύλο

casino loutrakiou
redwell

Στη Νίκαια με τον Ιωνικό παίζει ο Ολυμπιακός την Τρίτη (03/01, 21:30, Cosmote TV) για τη 16η ημέρα της Super League και φυσικά θέλει το τρίποντο όχι μόνο για να μπει καλά το 2023 αλλά και για βαθμολογικούς λόγους.

Ο Θρύλος είναι τέταρτος στη βαθμολογία πίσω από Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και φυσικά με νέο στραβοπάτημα αλά... Γιάννινα όχι απλά ξεχνάει κάθε σκέψη για τίτλο αλλά θα κινδυνεύσει σοβαρά να μείνει εκτός ακόμα και από τις θέσεις του Europa League.

Το απόγευμα της Δευτέρας (02/01) οι ερυθρόλευκοι πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ο Μίτσελ έκανε γνωστή την αποστολή.

Σε αυτήν, συμμετέχει για πρώτη φορά ο Ροντινέι ενώ εκτός έμεινε ο Μαρσέλο. Χωρίς άλλες εκπλήξεις η αποστολή καθώς είναι σταθερά εκτός οι κομμένοι στόπερ Μπα, Σισέ, οι πλάγιοι μπακ Λάιντνερ, Άβιλα, οι μέσοι Αγκιμπού, Κούντε, ο εξτρεμ Μπόουλερ, ο επιθετικός Αμπουμπακάρ και οι τραυματίες Βατσλίκ, Βρουσάι και Βαλμπουενά.

Αναλυτικά η αποστολή: Ανδρούτσος, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπόμ, Χάμες, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Ροντινέι, Γκάρι, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί-Τζο.

Οι Νικαιώτες από την άλλη είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 8 βαθμούς και όπως είναι φυσικό θα παλέψουν σε κάθε ματς για βαθμούς.ν έχουν περιθώρια για να… ξεγράψουν κανένα παιχνίδι. 

Έκπληξη προκάλεσε η επιστροφή στην αποστολή των Τσιγκρίνσκι και Κάνιας, των οποίων όπως φαίνεται έληξε η τιμωρία. Μέσα και ο Μάντζης, ο οποίος καθάρισε από τιμωρία. Διαθέσιμοι για πρώτη φορά Βαλεριάνος, Καμπράλ και Ρουμπουλάκου.

Εκτός είναι οι τιμωρημένοι Τσίμπσαχ ο οποίος αποβλήθηκε στο περασμένο παιχνίδι, αλλά και οι Μύγας, Ρομαό και Αντούνες, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες. Εκτός και ο Σεμπά, ο οποίος πιθανότατα θα είναι έτοιμος για το ερχόμενο ματς με τον Ατρόμητο.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

5 σχόλια

  • Nic
    Nic Τρίτη, 03 Ιανουαρίου 2023 21:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Αδιεξοδο ειναι .Δεν βλεπετε στα Γιαννινα που ο Μουκουντι παιζει βολευ τη περιοχη της κουλας ,ο χωροφυλακας varistas ,και ο καραφωτιας βλεπουν την κυρα Φροσυνη.

  • Nic
    Nic Τρίτη, 03 Ιανουαρίου 2023 20:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Και στα Γιαννινα μονοδρομος ηταν και βρεθηκαν σε αδιεξοδο .Ακομα ασχολειστε με τον ποδοσφαιρικο Ολυμπιακο οταν ο πραγματικος Ολυμπιακος ειναι στο παρκε.?Εδω δεν ασχολειται ο Μαρινακης αδερφια εσεις ακομα ασχολειστε με τους ανυπαρκτους.?Μην ξεχαστε να αγορασετε διαρκειας του Β΄γυρου,για να δειτε κανα δυο παιχνιδια ακομα του μπαλτακειου κυπελλου.

  • Κώστας Κόκκινος
    Κώστας Κόκκινος Τρίτη, 03 Ιανουαρίου 2023 19:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Ναι αλλά χωρίς τον Μαρσέλο πώς θα κερδίσουμε τον Ιωνικό;

  • antartis_8
    antartis_8 Τρίτη, 03 Ιανουαρίου 2023 14:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Από εδώ και πέρα όλες οι νίκες είναι μονόδρομος . Αυτό που αναζητείτε από εδώ και πέρα είναι η αμυντική σταθερότητα , οι πειστικές εμφανίσεις , η επιλογή ενός γκρούπ 14 παιχτών που θα αποκτήσουν ομοιογένεια για τις μάχες που έρχονται και οι ενσωμάτωση των νέων παιχτών άμα έρθουνε .
    Τι να το κάνω να κερδίσω πάση θυσία τον Ιωνικό με κακή εμφάνιση ? Αν δε χάσω τώρα θα χάσω στον επόμενο αγώνα .
    Πάντως αν είναι να γίνει στραβοπάτημα , ας γίνει πρίν κλείσουν οι μεταγραφές και ο Μαρσελίνιο πουθενά , που να τους διώξουμε άλλους , να πάρουμε τον Μαρσελίνιο μπάς και φτιάξουμε ομάδα για του χρόνου . Γιατί αν πάμε μέχρι το τέλος με Μίτσελ το πιο πιθανό είναι πώς θα χάσουμε ακόμα και την 3ή θέση και ομάδα για του χρόνου πάλι δε θα έχουμε .

  • CRISTOFOROS
    CRISTOFOROS Τρίτη, 03 Ιανουαρίου 2023 12:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα φταίει η διαιτησία πάλι και το 2023.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...