roumeliotis

Carwiz

Αγκιλέρα από Νότιγχαμ για να...ψηθεί Πειραιά

casino loutrakiou
redwell

Η Νότιγχαμ Φόρεστ απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι τον Κοστσρικανό διεθνή επιτελικό χαφ, Μπράντον Αγκιλέρα, και θέλει να τον δανείσει σε ομάδα της Ευρώπης τον Γενάρη, με τον μάνατζέρ του να τονίζει ότι ο Ολυμπιακός είναι πιθανός προορισμός για να "ψηθεί" ο πελάτης του.

Ο 20χρονος άσος υπέγραψε προ μηνών στη Νότιγχαμ και αμέσως δόθηκε δανεικός ή πιο σωστά συνέχισε να παίζει στην Κόστα Ρίκα και τη Γκουανακαστέκα με εξάμηνο ντιλ.

Τώρα το συμβόλαιο δανεισμού λήγει και τον Γενάρη θσ επιστρέψει στο Σίτι Γκράουντ για να... ξαναφύγει, με τον ατζέντη του Κουρτ Μορσίνκ να τονίζει τα εξής:

«Είναι μια πιθανότητα να πάει στο Βέλγιο ή την Ολλανδία ωστόσο Νότιγχαμ και Ολυμπιακός έχουν καλή σχέση και όλες οι παραπάνω είναι σεβαστές λίγκες στην Ευρώπη.

Από τις μεσαίες λίγκες, είναι αυτές που έχουν υψηλό επίπεδο όπου ο Αγκιλέρα μπορεί να πάρει αγωνιστικά λεπτά. Θα είναι μεγάλο άλμα για τον Μπράντον».

Δείτε τον στο παρακάτω βίντεο...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

22 σχόλια

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2022 17:10 Σύνδεσμος σχολίου

    πανοπουλε οταν εγραφα για καρβαλιο οτι ειναι της σειρας με τεκμηριωση και εσυ ελεγες τα δικα σου περι συμμετοχων στην ελπιδων πορτογαλιας και κατι τετοιες σαχλαμαριτσες οτι ειναι καλος ,δεν ηταν αθλητικο σχολιο?τι ηταν γεωπολιτικο?και αποδειχτηκε ποιος βλεπει μπαλα και ποιος απλα παρακολουθει.το στυλ καραπιαλη εσυ το ειπες και σε πειραζει που το γραφω,ας ειχες τα παντελονια να μην πας να τ αλλαξεις τωρα,οποτε ναι παντα με αποδειξεις και λινκ αλλα οταν δε μας συμφερει ειναι εμμονη.για κουπερ π μας λες,το αποτελεσμα το ιδιο ειναι να μας λες οτι σκαρπα θα ερθει.αν ελεγες απλα εχεις δικιο δε θα ξανασχολιομουν μαζι σου .τελος εδω γραφουν δεκαδες και εκαντονταδες.2-3 ατομα δλδ το 1-2% ειναι η εξαιρεση .δηλαδη οταν μ γινεται επιθεση να μην απανταω η οταν λεω κατι με καποιον να μην πω ναι ειχα δικιο.οταν γραφω,τα γραφω εκ των προτερων για παιχτες οπως για καρβαλιο,οχι κατοπιν εορτης που το κανουν ολοι,και?.οτι οτι δεν παρακολουθεις η δεν ξερεις το τι εχω γραψει κατα καιρους γιατι εγραφα πολυ πιο πριν απο σενα εσυ μας λες αφου δεν το ειδα αρα δεν εγραψε,λογικη νηπιου.σοβαρεψου.

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2022 17:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Βρε τον Πητ ,
    εφθασε να τραβαει λινκ απο αρθρα ,μηνων πισω.Μιλαμε για εμμονη τωρα οχι αστεια.
    Γιατι σιγα μην ειναι το προβλημα σου το τι εγραψε η οχι καποιος για τον α η β παικτη.Απλα ψαχνεσαι για καβγα.
    Κλαιω,ομως με το πως παραφραζεις τα λογια των αλλων.
    Οπως που εγραψα οτι ο καλος Καρβαλιο ,της Μπενφικα ,ηταν τρεις κλασεις κατω απο τον Καραπιαλη σαν 10αρι που παει σε ατομικες ενεργειες και το μεταφραζεις οτι τον παρομοιωσα με τον Καραπιαλη και το γραφεις και το ξαναγραφεις εναμισυ χρονο τωρα,και βεβαια σαν ψευτρακος αποσιωπεις το ποσες κλασεις τον εριξα κατω απο τον Μπιλαρο?
    Η που εγραψα την ημερα που ο ιδιος ο Σκαρπα δηλωνε ''Αγγλια παω και μονον'',οτι βασιζομαι μονον στον προπονητη της Νοττινγχαμ Κουπερ να μην τον κρατησει στο ροστερ του ,κανοντας ενα ακομη εγκλημα μεταγραφικο στα τοσα που εκανε το καλοκαιρι και βαριεμαι να ξαναγραψω εδω,θεωρωντας και τον Σκαρπα ως εναν αργο Βραζιλιανο για τις ταχυτητες της Πρεμιερ Λιγκ?
    Και αυτο το ταυτιζεις με οτι εγραφαν τα παπαγαλακια της διοικησης εκεινον τον καιρο (αρχες Οκτωμβρη)οτι ο Σκαρπα θα ελθει σε εμας την 1η Γεναρη και μην ακουτε κανεναν?
    Εγω εγραψα οτι η μονη ελπιδα να ερθει σε εμας ειναι να τον απορριψει ο Κουπερ, και αν συμβει αυτο ''βλεπω Σκαρπα στον Ολυμπιακο κλπ κλπ'' και αυτα στις 5 Οκτωμβριου.Πριν οι αρχικες καρπαζιες που ετρωγε τοτε η Νοττινγχαμ μεταβληθουν σε τσουναμι και η γνωμη του Κουπερ παει περιπατο.
    Οσο για τα ξεφτιλικια,ειπαμε τρελο το προβλημα σου.Που δεν εχεις κανει ενα καθαρα αθλητικο σχολιο εδω μεσα, και μπαινεις μονο για να τσακωθεις η να ειρωνευτεις αλλους φιλους του Ολυμπιακου.

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2022 14:11 Σύνδεσμος σχολίου

    και αποδεδειγμενα ποιος ειναι ο ψευτης.καλα ρε ,ουτε τα παντελονια να παραδεχτεις τι ελεγες δεν εχεις.γινε ρεζιλι λοιπον κ εσυ....http://www.redgoal.gr/podosfairo/item/44802-koroideyoun-skarpa-eleo-notigxam-oi-vrazilianoi
    ΄΄Βλεπω Σκαρπα λοιπον στον θρυλο,και οπως ειπε και ο Κεβιν ,σε ρολο ακραιου.Αλλωστε ειναι τετοιος παιχταρας που θα ξεκιναει απο δεξι η αριστερο εξτρεμ,αλλα θα κινειται και θα βοηθαει παντου με την μεγαλη ποιοτητα του.''
    http://www.redgoal.gr/podosfairo/item/45714-eskase-i-vomva-skarpa-kai-episima
    ''οτι ελπιζω ο Κουπερ να μην τον κραταγε τελικα στην Νοττινγχαμ΄΄

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2022 13:03 Σύνδεσμος σχολίου

    ρε ψευτη ντροπη σου,δε σ φτανει που εβαλα το λινκ και αποδειχτηκε οτι ειπες ψεμματα και μετα εκανες και τουμπεκα λιγε.θες να το ξαναβαλω να σε εξευτελισω ξανα?οσο για τους σανους,πιτογυρους,μεροκαματα και γιδια οσοι αναγνωριζουν τους εαυτους τους σε αυτα θιγονται.εκτος απο αποδεδειγμενα ψευτης τι απ ολα εισαι και θιχτηκες,η μηπως ολα?

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2022 12:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Ανιατη η περιπτωση του σου λεω.Παθολογικος ψευτρακος και πουθενας που εχει το θρασος να απευθυνεται σε φιλους του Ολυμπιακου μιλωντας για σανο,πιτογυρους,μεροκαματα και γιδια.
    Βρε τι κυκλοφοραει εκει εξω....

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2022 12:26 Σύνδεσμος σχολίου

    παραδεχεσαι οτι εισαι ασοβαρος ο ιδιος,αρα συμφωνουμε.δευτερον ελεγες δεν ειχες πει για σκαρπα ολυμπιακο και μολις απεδειξα οτι ειπες ψεμματα σ ειπα ζητα συγγνωμη αφου δεν ειχες την εντιμοτητα να το παραδεχτεις και δεν ξανασχολουμαι μαζι σου και εσυ εκανες τουμπεκα.αρα θα τα ακους.

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2022 11:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Κοκκινε Πητ
    Ξερω εναν που με εχει παρει στα σοβαρα ,τοσο πολυ ,που χρηζει ψυχιατρικης αντιμετωπισης.
    Ανιατη η περιπτωση του.

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2022 03:16 Σύνδεσμος σχολίου

    για να γραφει ο πανοπουλος υπερ του αρα ισχυει το αντιθετο,αν κ δε θελει πολυ μυαλο πως οτι παιρνουμε απο τη νοτιγχαμ ειναι τα αζητητα και παντα αποτυγχανουν μα παντα.απορω ποιος σε παιρνει στα σοβαρα μετα τον στυλ καραπιαλη καρβαλιο π επεμενες κιολας παναθεμα σε και οτι ο σκαρπα θα ερχοταν ολυμπιακο.ο ανθρωπος μασαει οτι σανο σερβιρουν τα παπαγαλιστικα μεσα και μετα τα γραφει εδω σαν γνωμη οπως κ πολλοι αλλα το χειροτερο ειναι οτι δε πα να πεφτει τελειως εξω ,συνεχιζει ακαθεκτος....λογικο ειναι με κατι τετοιους οτι βρισκουν και τα κανουν....

  • Jim
    Jim Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022 23:24 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ

  • Jim
    Jim Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022 23:15 Σύνδεσμος σχολίου

    1 ΡΑΣΚΙΝ 2 ΝΙΚΑΣ 3 ΦΕΛΙΣΤΡΙ ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΕΑΡΟΥΣ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟΣΦΈΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΤΟΠΙ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Σταντάρ Λιέγης και Goal/Goal με 1.70

Το κουπόνι της Παρασκευής (10/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην Pro League Βελγίου, η Σταντάρ Λιέγης υποδέχεται τη Βέστερλο. Στη Superligaen Δανίας, η Οντένσε...

Read more

Τρεις επιλογές 1.75, 1.78 και 2.00 απόδο…

Το κουπόνι της Πέμπτης (09/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Άστον Βίλα...

Read more

Με 1.90 Ρεάλ και Under στην Κύπρο

Το κουπόνι της Τετάρτης (08/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Μπάγερν...

Read more
Διαβάστε επίσης

Τελειώνει... ο Μπαρτζώκας, ανακοινώνει Ιτούδη

Ο Ολυμπιακός κυριαρχεί στο ελληνικό μπάσκετ μετά την μάγκικη επιβολή...

Μπαρτζώκα 35 βολές και 3 τεχνικές ποινές...

Άκου να δεις Γιώργο Μπαρτζώκα που κάθεσαι και σκας και...

«Ευχαριστώ τη Σεβίλλη που με απέλυσε»

Αισιόδοξος για πρόκριση επί της Άστον Βίλα στη ρεβάνς του...