roumeliotis

Carwiz

«Αν όχι Γενάρη, φεύγει καλοκαίρι ο Σισέ»

casino loutrakiou
redwell

Ο Ιταλός ατζέντης Φεντερίκο Παστορέλο ο οποίος σε συνεργασία με τον Πιέρ Ισά διαχειρίζεται τα δικαιώματα του Παπέ Αμπού Σισέ, μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του και αποκάλυψε ότι πριν από λίγους μήνες ο Ολυμπιακός απέρριψε πρόταση της Τορίνο για τον Σενεγαλέζο κεντρικό αμυντικό, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση πως ο πελάτης του θα αποχωρήσει από τον Πειραιά είτε τον Ιανουάριο είτε το καλοκαίρι:

«Έχει παίξει στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής όπου το κατέκτησε και η Σενεγάλη, είναι ένας αμυντικός που θα τον έβλεπα στην Ιταλία. Είχαμε αρκετές συζητήσεις, ακόμη και μια συγκεκριμένη πρόταση από την Τορίνο την οποία ο Ολυμπιακός αρνήθηκε πέρυσι.

Ωστόσο, έχει παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο, έχει συνεισφέρει και ξέρω πως, αν δεν γίνει κάτι τον Ιανουάριο, το οποίο περιμένω, σίγουρα θα φύγει το καλοκαίρι γιατί τα αιτήματα του συλλόγου θα έχουν πέσει καθώς το συμβόλαιό του λήγει.

Είναι πολύ καλός παίκτης για να μην έχει ευκαιρία σε ένα κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, όπως η Ιταλία, η Ισπανία και η Αγγλία».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

11 σχόλια

  • ΦΟΥΣΤΕΡ
    ΦΟΥΣΤΕΡ Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2022 10:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Eφυγε ο Σεμεντο , αν φυγουν Σισε και Μπα θα εχουμε σεντερ μπακ με μεσο ορο υψους περιπου 1,80cm .

    Η δυναμη του Ολυμπιακου την τελευταια 4ετια χανεται

    Ο Σισε διπλα στον Ντοι θα ειναι πολυ καλο διδυμο

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022 16:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Κοροιδευουν το κόσμο ρεε.....το κρυάρι αυτό δεν υπαρχει σοβαρη ομάδα που να ενδιαφερθεί!
    Οπως λεγανε για Φορτούνη μας ειχαν πρήξει και τελικά δε τον ζητούσε κανείς την εποχή που μας τον πλασαρανε για υπερπαιχταρα περιζητητο.
    Σισέ.......μεγαλύτερο παλτο δεν υπαρχει!

  • James 7
    James 7 Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022 15:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Δηλαδή πόση ήταν η πρόταση της Τορίνο που απορρίφθηκε? Το καλοκαίρι πως περιμένεις να τον πουλήσεις παραπάνω? Από τις ευρωπαϊκές συμμετοχές του η απο το πρωτάθλημα που θα πάρει? Άσε που δεν είναι βασικός πια!

  • Στέφανος
    Στέφανος Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022 15:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολύ καλό σέντερ μπακ γρήγορος και καλός στο ψηλό παιχνίδι και είχε και τα γκολακια του και στα δύσκολα ειδικά ( Μίλαν,παο) απλά δεν ήταν για να φτιάχνει παιχνίδι παρά μόνο για να κόβει, εξιλαστήριο θύμα και αυτός για να καλυφθούν τα εγκληματικά λάθη της διοίκησης βέβαια είχε και τα λάθη του αλλά ποιος δεν κάνει λάθη. Μεθαύριο που ξαναρχίζει το πρωτάθλημα θα δούμε τι έχει άλλαξει στην ομάδα και κατά πόσο μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση

  • Pepelepiu
    Pepelepiu Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022 15:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Έλα τώρα με το κριάρι που στις 10 πάσες οι 9 ήταν σε αντίπαλο . Φοβερά προσόντα (εξ'ου και πολλά γκολ που έχει βάλει με κεφαλιά ) , αλλά αμπαλος και πολλές φορές βραδυκαυστος .
    Δυστυχώς η μπάλα θέλει εκτός από προσόντα και νιονιο και ο συγκεκριμένος δεν...
    Πρόσφερε τον ευχαριστούμε , στο καλό .

    Υ.γ. Να παίρνει σειρά και ο έτερος Καππαδόκης...
    Υ.γ. 2 Ρετσος και Ντοη μπορεί να μην έχουν τα προσόντα των Αφρικανών αλλά ξέρουν απείρως περισσότερη μπάλα . Στην τελική από τις ακαδημίες μας βγήκαν .

  • Κωστας
    Κωστας Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022 10:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποτέ δεν είχα εμπιστοσύνη στους Αφρικανούς παίχτες !! Κάτι παίζει με αυτό που λέμε σταθερότητα και διάρκεια ! Λες και ξαφνικά κλεινουν οι διακόπτες ! Έχουνε φοβερά προσόντα σαν σωματοδομες αλλά κάπου κολλάνε και το χάνουν ! Ο Σισέ είναι με τα φεγγάρια !!! Αυτοί που έρχονται από χώρες που βρέχονται από τη Μεσόγειο πιστεύω έχουν διαφορά από τους Νότιους Αφρικανούς ! Γενικά δεν με πείθουν !!!!

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022 08:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο πιο ψηλος,ο πιο γρηγορος και ο πιο γκελαδορος αμυντικος του ροστερ.Στην γκελα μονο ο Μπα εχει αμφισβητσει καθαρα τα πρωτεια του.Να πουμε λοιπον και ενα ..''μπραβο'' στα στελεχη που εργαζονται στον Ρεντη που μετα απο πεντε χρονια ο Παπε κατσικι ηρθε και κατσικι παρεμεινε.Γινεται.... ''φοβερη δουλεια'' στον Ρεντη..Φαινεται και απο τις Ακαδημιες που δεν λενε να βγει παικτης με τιποτα,καθως ολα τα παιδια πανε μεχρι ενος σημειου με το ταλεντο τους και μονο και εκει μενουν.
    Βεβαια οταν απασχολουνται ,ξερω εγω 50 ατομα στον Ρεντη,και οι 45 ειναι σερβιτοροι,μαγειρες καθαριστριες ,φυλακες και κηπουροι και οι πεντε μονο (η μηπως λεω πολλους?) διπλωματουχοι γυμναστες και εργοφυσιολογοι τι περιμενουμε να συμβει?
    Στην πραξη τωρα για να σας δω κυριοι της διοικησης οταν δωσετε τον Σισε, με ποιον θα τον αντικαταστησετε.Γιατι οι ψηλοι και γρηγοροι κεντρικοι αμυντικοι που δεν κανουν γκελες ,δηλαδη ειναι και μπαλαδοροι,δεν κοστιζουν απλα πολυ ,ειναι απλησιαστοι.
    Θα πρεπει να κανετε εκπτωσεις στο υψος και κυριως στην ταχυτητα του παικτη που θα παρετε,με οτι αγωνιστικα αυτο θα σημαινει.
    Μπορει βεβαια να πειτε οτι με ..Ρετσο και Ντοη ειμαστε καλυμενοι.Θα ισχυε αυτο ,στις εποχες που παιρνατε πρωταυθληματα και ολα τα προβληματα εμπαιναν κατω απο το χαλι.
    Τωρα ομως το χαλι δεν πατιεται απο τα φαντασματα που εχουν μαζευτει απο κατω και το πρωταθλημα ειναι μακρινος στοχος.Και οταν χανεις το πρωταθλημα αμφισβητουνται ακομη και οι καλοι σου παιχτες οχι οι μετριοι.

  • GEO
    GEO Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022 01:01 Σύνδεσμος σχολίου

    ΟΚ ρε μάγκες να φυγει ο Σισε να δουμε ποιον θα φέρουν στη θέση του . Αν κρίνω από τις μετάγραφες της τελευταίας διετίας ειδικότερα φοβάμαι μήπως αρχίσουμε να τον αναπολούμε σε 'κανα χρόνο

  • Xristos
    Xristos Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2022 22:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Στο καλό

  • sak-podence7
    sak-podence7 Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2022 21:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Στο καλό κ γρήγορα μαζί με τον Μπα... δρόμο..

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Σταντάρ Λιέγης και Goal/Goal με 1.70

Το κουπόνι της Παρασκευής (10/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην Pro League Βελγίου, η Σταντάρ Λιέγης υποδέχεται τη Βέστερλο. Στη Superligaen Δανίας, η Οντένσε...

Read more

Τρεις επιλογές 1.75, 1.78 και 2.00 απόδο…

Το κουπόνι της Πέμπτης (09/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Άστον Βίλα...

Read more

Με 1.90 Ρεάλ και Under στην Κύπρο

Το κουπόνι της Τετάρτης (08/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Μπάγερν...

Read more
Διαβάστε επίσης

Τελειώνει... ο Μπαρτζώκας, ανακοινώνει Ιτούδη

Ο Ολυμπιακός κυριαρχεί στο ελληνικό μπάσκετ μετά την μάγκικη επιβολή...

Μπαρτζώκα 35 βολές και 3 τεχνικές ποινές...

Άκου να δεις Γιώργο Μπαρτζώκα που κάθεσαι και σκας και...

«Ευχαριστώ τη Σεβίλλη που με απέλυσε»

Αισιόδοξος για πρόκριση επί της Άστον Βίλα στη ρεβάνς του...