roumeliotis

Carwiz

Φιλική νίκη ο Θρύλος 1-0 επί Νότιγχαμ

casino loutrakiou
redwell

Το τρίτο και τελευταίο του φιλικό έδωσε ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της προετοιμασίας που πραγματοποιεί στα μέσα της αγωνιστικής περιόδου. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχτηκαν τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και νίκησαν με 1-0.

Μία αναμέτρηση η οποία δεν αφορούσε μόνο το ποδόσφαιρο, καθώς ήταν και για φιλανθρωπικό σκοπό και όλα τα έσοδα του παιχνιδιού θα θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ- Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο». Παράλληλα, πριν την έναρξη της αναμέτρησης οι δύο ομάδες παρέδωσαν δώρα για τα παιδιά του σωματείου, όπως και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού στον χώρο που είχε διαμορφωθεί στη θύρα 25 του γηπέδου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη με γκολ του Κασάμι στο 39′, με το οποίο διαμορφώθηκε και το τελικό αποτέλεσμα του ματς.

Οι «ερυθρόλευκοι» άρχισαν από νωρίς να δημιουργούν, καθώς στο 6′ συνεργάστηκαν ωραία οι Ελ Αραμπί, Μπιέλ, με τον τελευταίο να βγαίνει τετ α τετ αλλά το πλασέ του κόντραρε και κέρδισε το κόρνερ. Λίγα λεπτά μετά, στο 12′, η Νότιγχαμ απείλησε με το σουτ του Γέιτς από το ύψος της μεγάλης περιοχής και την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Μετά το πρώτο μισάωρο του αγώνα οι Πειραιώτες ανέβασαν την απόδοσή τους και είχαν χαμένες ευκαιρίες. Στο 38′ ο Μπιέλ έκανε την μπαλιά μέσα στην περιοχή για τον Φορτούνη ο οποίος έκανε το σουτ στην κίνηση και έδιωξε σε κόρνερ ο Χέντερσον. Στην εκτέλεση του κόρνερ, στο 39′, ήρθε το γκολ για τον Ολυμπιακό, όταν ο Μπιέλ έκανε τη σέντρα και ο Κασάμι με το κεφάλι σημείωσε το 1-0. Δύο λεπτά μετά, στο 41′, ο Φορτούνης έκανε την μπαλιά για τον Ελ Αραμπί ο οποίος μπήκε από τ’ αριστερά έκανε το σουτ το οποίο όμως κατέληξε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος της φιλικής αναμέτρησης η Νότιγχαμ είχε δύο καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει στο 60′ και το 62′ με τους Τζόνσον και Γέιτς αντίστοιχα, χωρίς όμως να αλλάζει το σκορ του αγώνα. Στη συνέχεια του ματς έγιναν αρκετές αλλαγές και από τις δύο πλευρές, με τον Ολυμπιακό να απειλεί στο 72′ με το σουτ του Μπακαμπού, όμως η μπάλα κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των Άγγλων.

Έτσι έμεινε το 1-0 υπέρ του Ολυμπιακού στη φιλική αναμέτρηση με τη Νότιγχαμ Φόρεστ και την Πέμπτη 15/12 ξεκινά και πάλι τις επίσημες υποχρεώσεις του με τον Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τον θεσμό του Κυπέλλου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Τζολάκης (61’ Πασχαλάκης), Βρουσάι (70’ Λάιντνερ), Ρέτσος (70’ Καλογερόπουλος), Παπασταθόπουλος (46’ Ντόι), Ρέαμπτσιουκ (61’ Μαρσέλο), Εμβιλά, Κασάμι (61’ Σαμασέκου), Αγκιμπού Καμαρά (61’ Μασούρας), Μπιέλ (61’ Γκάρι Ροντρίγκες), Φορτούνης (70’ Μπόουλερ), Ελ Αραμπί (61’ Μπακαμπού).

Νότιγχαμ Φόρεστ (Κούπερ): Χέντερσον, Οριέ, Μπόλι (47′ Γουόραλ), Κόλμπακ (61′ Ντένις), Γκιμπς Γουάιτ (82′ Σάριτζ), Τζόνσον (61′ Σκάρπα), Λίνγκαρντ (47′ Αβονίγι), Λόντι (61′ Τόφολο), Μανγκαλά (47′ Ομπράιεν), Μακένα (47′ Κουκ), Γέιτς.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

11 σχόλια

  • ΜΠΕΕΕ ΜΠΕΕΕ
    ΜΠΕΕΕ ΜΠΕΕΕ Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022 16:55 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΝΤΕ ΤΥΧΕΡΟΥΛΗΔΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΑΡΠΑ. ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. ΤΙ ΟΧΙ; ΜΠΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕ ΧΑ ΑΧ ΑΧΑ ΑΧΑ ΧΑ ΑΧΑ ΨΑ ΑΧΑ ΑΧΑ ΑΧΑ ΧΑΧΑ ΓΙΔΙΑΑΑΑ ΧΑ ΑΧ ΑΧΑ ΑΧΑ ΑΧΑ ΜΠΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕ

  • Νίκος Δραπετσώνα
    Νίκος Δραπετσώνα Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022 13:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Nic.... Οι φανατικοί με το που έμαθαν οτι θα παίξει βασικός ο υβριστης της ομάδας....ο ανάπηρος και σαπάκι... ο ''κάθομαι στο ψηλό μου συμβόλαιο'' ο ''δεν θέλω να παίξω στον Ολυμπιακό πλέον, μμμμ σαν άδεια ήταν τα καθίσματα χθες...περισσότερο από άλλες θύρες του γηπέδου. ΑΥΤΑ....

  • antartis_8
    antartis_8 Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022 13:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Το παίχνιδι απο φιλανθρωπικής άποψης ήταν για το σωματείο ΕΛΠΙΔΑ . Αλλα κι απο ποδοσφαιρικής άποψης το σωματείο μας δεν έχει ΕΛΠΙΑΔΑ . Για να μην πώ και τα δυο σωματεία , θα πώ μόνο για το δικό μας που μας ενδιαφέρει .
    Κατ αρχήν ο αγώνας ήταν παρωδία . Κρίμα οι ανθρώποι που πήγανε στο γήπεδο . Στα παδοσφαιρίκα τώρα , δεν ξέρω τι δούλευε ο Μιτσελ στην Ισπανια πέρα απο την φυσικη κατάσταση .
    Στα αμυντικα , δεν γίνεται η ομάδα να κάνει πρέσινγκ με τους Αραμπι-Φορτούνη(ή Χαμες ) , Μπιέλ και Ακιμπου ή Γκάρυ γιατι όπως είδαμε για άλλη μια φορα οι συγκεκριμένοι παίχτες πάνε στην πίεση μόνο για να πάνε και με μια απλή πάσα τον αντιπάλων σπάει το πρέσινκ και βρισκόμαστε σε μεγάλη ανισοροπία στην άμυνα .
    Στο επιθετικο κομματι δεν είδαμε καμια πλαγιοκόπηση ούτε ανάπτυξη απο το κέντρο με παίχτες να κινούντε κάθετα . Εγινε αυθόρμητα 2 φορες και της 2 απο τον Μπιέλ , οι άλλοι κανουν τα ίδια και τα ίδια . Το επιθέτικο μας πλανο παραμένει να αλλάζουμε πάσες με αμυντικο-κεντρόους στην μια πλευρα του γηπέδου και ακωλούθος να γίνετε με μεγάλη μπαλια αλλαγη παιχνιδιου , απο τον Εμβιλα ή τον Κασάμι , στην αδύνατη πλευρα της αντίπαλης άμυνας . Μόνο που όταν γίνετε αυτο , η μπάλα πάει στον Ρεαμτσουκ και το έργο είναι το ίδιο . Κοντρόλ και πάσα στα στόπερ . Που σημαίνει πάλι απο την αρχη !!! Αντε στην καλύτερη περίπτωση να γίνει καμια μεγάλη μπαλία για κανενα εξτρέμ απο τον Εμβιλα .
    Στα πρώσοπα τώρα . Πολυ καλή παρουσία απο τον Ρετσο και τον Βρουσάϊ . Ο Φορτούνης πραγματιακ έδειξε δραστήριος αλλα και πάλι είναι μόνο για την θέση πίσω απο τον φόρ και μονο και όχι να παίζει μαζι με τον Αραμπί , σε δύσκολα παιχνιδια .
    Κασάμι και Εμβιλα δεν είναι για να παίζουν μάζι . Αν και λογινα αυτο δεν πρόκειτε να ξανασυμβεί αφου η μια θέση στο κέντρο είναι για το Κορεάτη . Πάντως ο Μπουχαλάκης μπροστα στους Κασάμι και Εμβιλα μοιάζει με σπρίντερ ....
    Ο Ρέαμτσουκ πραγματικα δεν βλέπετε , ο Λαϊτνερ δεν δείχνει να μπορει . Ο Σαμασέκου δεν έχει τίποτα που να τον κάνει να ξεχωρίζει και αυτος κι ο Αγκιμπου θένε 3 επαφες για να δώσουν την μπάλα δίπλα τους . Ο Μποούλερ απο δεξια είναι πολυ προβλέψιμος . Οσο για το Μαρσέλο τα έχω ξαναπεί . Για μπάκ έχει τελειώσει και για χάφ το πολυ 15 λεπτα. Ο άνρωπός παίζει σαν παλαίμαχος .
    Κλείνοντας θα πώ άλλη μια φορα την άποψη μου . Εγω αν ήμουν στη θέση του Μιτσελ θα δουλευα για να βάλω τον Μπιέλ στην Κορυφη και τον Μπόουλερ αριστερα . Μόνο αυτο έπρεπε να δουλέψει . Τα υπόλοιπα να κάνει τα βασικα . Δεκάρι Χάμες ή Φορτούνη . 6άρι ΕΜβιλα ή ΚΑσάμι . Δίπλα τους μέχρι να γυρισει ο Κορεάτης έπρεπε να βάλει τον Μπουχαλάκη μέχρι να πάρουνν κάποιον καλύτερο . Στα στόπερ όπως το κάνει δίδυμο με Ρετσο και Παπασταθόπουλο .
    Με αυτη τι συμθήκη η ομάδα ήθελα 2 ακραία μπάκ κι έναν εξτρέμ . Αυτος ακόμα λέει "ναι " δε ότι του λένε

  • Nic
    Nic Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022 10:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Επρεπε να εχουμε 3 αποκλεισμους ξευτιλα στην Ευρωπη ,επρεπε να παμε στο -12 για να καταλαβουν εκει στον Πειραια στα καμινια οτι το γινατι βγαζει ματι .Τωρα σας εκθετει ανεπανορθωτα και εμεις οι κατεχοντες το τοπι το ευχαριστιεμαστε μεχρι τελευταιας σταγονας και το τελειο θα ειναι οσονουπω το καλοκαιρι να φυγει για αλλες πολιτειες .Μαθε τους μπαλα αρχοντα.Καλημερα και υγεια για ολους.Οσσ για την ομαδα?Εγω το εγραψα π.χ οτι η ομαδα παει διακοπες χειμερινες στην Ισπανια και οτι μερικοι παικτες δεν προκειτε να μαθουν μπαλα ,οχι στην Ισπανια ,αλλα και στον πλανητη Αρη να τους πας.

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022 09:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ομαδα δειχνει καπως ανεβασμενη σε τρεξιματα και δυναμη στις προσωπικες μονομαχιες,αλλα παραμενει αορατη στις πτερυγες οπου μπακ και εξτρεμ δεν μπορουν να δημιουργησουυν ουσιαστικες φασεις.Οτι καναμε ηταν απο τον αξονα με τον Μπιελ που δειχνει οτι μονο εκει μπορει να παιξει, αλλα εκει ειναι ο Χαμες...Και φυσικα τα σεντερ φορ μας απλα δεν μπορουν... Ο ενας ,ο Ελ Αραμπι , λογω ηλικιας πλεον, ο αλλος ,ο Μακαμπου, γιατι απλα ειναι ενα κατσικι απο τεχνικης αποψης χωρις καν εκτοπισμα απο ελλειψη δυναμης.
    Απιστευτα αμπαλος ο Σαμασεκου,πολυ λιγος για θρυλο.Καταφερνει με την αμπαλοσυνη του ,παροτι γρηγορος ,να δειχνει τον επιταφιο Εμβιλα ως σουπερ απαραιτητο για τον θρυλο...Ο δε Μαρσελο προσπαθει να μην αποδεχτει οτι ηρθε το ποδοσφαιρικο του τελος,αλλα και σαν φουλ μπακ εχει τελειωσει οριστικα,και για πιο μπροστα ειναι απαραδεκτα στατικος και προσπαθει απλα με καμμια μπαλια η σεντρα ,ενδεικτικη της αειποτε κλασης του,να δηλωσει παρων.
    Αισιοδοξια πλεον δεν υπαρχει οταν ακους οτι για εξτρεμ ερχεται ο ..Μαντσινι,και για τις αλλες θεσεις καποιοι δανεικοι απο Νοττινγχαμ.
    Και ενταξει η φετινη χρονια χαθηκε οριστικα μεσα στην Λεωφορο απο την ηλιθιοτητα του Αβιλα,αλλα δεν γινεται ουσιαστικη προσπαθεια να μπαλωθει εστω μια-δυο , απο τις τρυπες της ενδεκαδας,και για την επομενη χρονια.Και αυτο ειναι το πιο ανησυχητικο.

  • Koulouris Panos
    Koulouris Panos Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022 07:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ αν δεν γυρίσει πίσω ο Σεμπά δεν ξανασχολούμαι. Γιατί γυρισαν τα σαπακια Αβρααμ, Τορο, Χολεμπας, Ρετσος, Κασαμι και οχι ο Σεμπα; Χολερα εχει;

  • ΜΠΕΕΕ ΜΠΕΕΕ
    ΜΠΕΕΕ ΜΠΕΕΕ Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022 05:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Τρομερή μπαλάρα στα φιλικά χα αχαχαχ αχα. Δώστε μας τώρα την κούπα ως πρωταθλητές φιλικών. Μιας και κανονικοί πρωταθλητες με τόσα σαπάκια που μαζέψανε πάλι οι παρσγοντάρες μας, ουτε σε 3 χρόνια δεν θα βγούμε. Πάμε Ρέτσο παιχταράαααχα αχχαχα αχα. Πάμε Σαμασεκου και ολα τα υπόλοιπα παλτά, δεν ξέρω και πως σας λένε πια. Εκει που μαθαίνω τα ονοματα φευηουν και ερχονται αλλοι στο σουπερ μαρκετ. Μπεεε μπεεε ομαδάραααα με Μαρσέλο ολεε ολεεε χα αχ αχαχαχα αχα αχα αχα αχα χαχα

  • Ο Αντιπρόεδρος
    Ο Αντιπρόεδρος Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022 03:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Τελικά ο Κασαμι και ο Πασχαλάκης αποδεικνύονται οι πιό ώριμες μεταγραφές

  • Paul
    Paul Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022 03:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Οξω τα χρόνια βαρίδια( η αρχή έγινε με Μπουχα) ,ακολουθούν οι άλλοι 2(Μολδαβός κ Μασούρας)-Ο Μίτσελ όσο κ να κατηγορείται είναι Ισπανός κ ξέρει μπαλλα- Ίσως να πρέπει να δοκιμάζει πιο πολύ τον Σαμασεκου αντί της μπετονιερας Μβιλα-Στα συν ο Ρετσος ο οποιος δίνει τη μπαλλα με τη μία που σημαίνει αυτοπεποίθηση ,κ με Πασχαλ πίσω νιώθεις ότι κανείς δεν μπορεί να σου βάλει γκολ- Άντε να δουμε

  • Pepelepiu
    Pepelepiu Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022 00:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Δύναμη ο Κασαμι . Με Ινμπομ , Σαμασεκου , Εμβιλα έχουμε πλέον κέντρο για όλα τα γούστα .
    Ευχάριστη έκπληξη ο Φορτου , εύχομαι να συνεχίσει έτσι , αν και ορισμένα χούγια δεν κόβονται με τίποτα ...
    Ο Βρουσαι πολύ καλός . Ο Μποουλερ ενώ ξέρει μπάλα και είναι γρήγορος , κάνει περιττές ενέργειες . Μασούρας ο ίδιος μη ποιοτικός παίχτης . Μαρσέλο απόλαυση .Μακάρι να βγει και ο Ροντινει .

    Υ.γ. Ο Σκάρπα έδειξε με το καλημέρα τι παιχταρας είναι . Το επίπεδο του είναι για Πρέμιερ , καλά κάνει και δεν θέλει να έρθει Ελλάδα .

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...