roumeliotis

Carwiz

Το μεγάλο... πρόβλημα του Ρέαμπτσιουκ

casino loutrakiou
redwell

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ δεν είναι το αριστερό μπακ των... ονείρων κάθε προπονητή καθώς υστερεί σε πολλά και κυρίως στο επιθετικό κομμάτι που είναι εντελώς ανύπαρκτος, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την αρμονική ανάπτυξη της ομάδας από τα άκρα.

Ο Μολδαβός και δη η πλευρά του δηλαδή ο Ντέκο που τον εκπροσωπεί, είχε ειδοποιηθεί από το τέλος της περασμένης σεζόν να φέρει πρόταση για να πουληθεί αλλά δεν βρήκε τίποτα.

Ούτε καν οι ομάδες που "ελέγχει" ο Βραζιλιανοπορτογάλος ατζέντης δεν άνοιξαν τις... πόρτες τους για τον παίκτη του Ολυμπιακού με αποτέλεσμα να ξεμείνει και να παίζει συνεχώς ελλείψη άλλου μιας και ο Μαρσέλο ήρθε τον Σεπτέμβρη και ακόμα να τον δούμε ενώ ο Λάιντνερ είχε θέμα με το διαβατήριο και γενικώς δεν χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης κρίνοντας από τις μηδενικές ευκαιρίες που πήρε.

Το μεγάλο πρόβλημα για να "ξεφορτωθεί" ο Ολυμπιακός τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ είναι ότι δεν έχει "αγορά" μέχρι τώρα και γι' αυτό ακριβώς τον λόγο έχουν μπει στο "παιχνίδι" και άλλοι ατζέντηδες, μήπως και έρθει εν τέλει πρόταση και πουληθεί τον Γενάρη.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

15 σχόλια

  •   GEO
    GEO Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022 16:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Το μεγάλο πρόβλημα δεν το έχει ο Ρεαπτσιουκ άλλα όλοι εμείς που τον βλέπουμε να παίζει ακόμα βασικό αριστερό. Μπακ στον Ολυμπιακό!!!

  • antartis_8
    antartis_8 Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022 12:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Ολυμπιακός πρέπει να καταλάβει ότ ιπρόταση δεν θα έρθει ποτε που να τον ικανοποιεί . Γιατι σίγουρα θα θένε να πάρουν πίσω το 1,5 εκατομύριο νομίζω που έδωσαν .
    Ο Ρεαμτσούκ είναι ένας καλος παίχτης για μια μεσαία ομάδα που κυρίως παίζει άμυνα και στην κόνττρα επίθεση . Το πρόβλημα είναι το εξής . Καμια ομάδα απο της λεγόμενες μεσαίες σε όλη την ερώπη δεν θα δώσει ούτε 500 χιλιάδες για έναν παίχτη ποθ όμοιοι του υπάρχουν εκατομύρια σε όλον τον κόσμο και που ένα παιδι απο της ακαδημίες τους είναι μάλλον καλύτερο .
    Μη βλέπετε τι γίνετε εδω στην Ελλάδα . Σε όλα τα πρωταθλήματα απο τις τόπ 8 ομάδες και κάτω ( αντε εκτός ίσως της πρέμιερ ) όλες οι ομάδες αν δεν έχουν σε μια θέση έναν παίχτη να τους κάνει , βάζουν έναν απο τις ακαδημίες .
    Οπότε για να το πούμε απλα . Ξεχνάμε τις αγορες της Ισπανίας , της Πορτογαλίας μ της Γαλλίας , της Γερμανίας , της Ολλανδίας , του Βελγιόυ , των Βαλκανίων για οικονομίκους λόγους και εννωείτε της Ιταλίας . Τι μας μενει ? Η μια απο της πολυ λίγες πιθανότητες μια ομάδα να θέλει τον Ρεαμτσούκ είναι να βρεθεί μια ομάδα απο την Ρωσσία ( που δεν θέλει να πάει κανεις ) ή την Τουρκία που βασιλεύουν οι μάνατζερ . Τα πράγματα είναι τόσο απλα .
    Το θέμα είναι ότι η ομάδα πρέπει να ξεφορτωθει τον Ρέαμτσουκ ακόμα και τσάμπα . Αυτη τη στιγμη είναι μια πληγη για την ομάδα

  • RED 7
    RED 7 Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2022 00:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Βλέπω στο Μουντιάλ και συμπαιραινω το εξης....δειξε μου τα Μπακ σου να σου πω τι ομάδα έχεις..... βλέπω από την Αργεντιναρα αυτον τον Ακουνια της Σεβίλλης και απο την άλλη τον Ρεαμπτσιουκ και μου έρχεται να πάω να πέσω να πνιγώ!!!!

  • Καλ Ελ
    Καλ Ελ Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022 21:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Εάν περιμένουμε πρόταση από ομάδα για να φύγη ,ας το πάρουμε απόφαση πως θά μείνη γιά πάντα . Δεν τρώνε σανό οι άλλες ομάδες , όπως η δική μας.

  • manos.7
    manos.7 Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022 17:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Δρομο και γρηγορα.Δεν ξερει ουτε τα βασικα του ποδοσφαιρου.Δεν μπορει να ειναι βασικος στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ αυτος ο παικτης τοσο καιρο!!!Ειναι τρελο.

  • Στέφανος
    Στέφανος Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022 16:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Τώρα φταίει και ο ρεμπτσιουκ που από την αρχή μια ποδοσφαιρική μετριότητα ήταν αλλά λόγω ικανού προπονητή στον πάγκο έπαιζε και έκανε τα αυτονόητα στην θέση του πλην επίθεσης ,έπειτα μάλλον σειρά θα πάρει ο Μασούρας που και αυτός μέχρι πέρυσι 10 με 15 γκολακια σε όλες τις διοργανώσεις τα είχε ,οπότε καθαρίζουμε σε όλα τα επίπεδα από τον " καταστροφέα" και από το πρωτάθλημα βέβαια που ο καταστροφέας το έπαιρνε κάθε χρόνο για πλάκα και μάλλον και από το Τσάμπιονς λιγκ αν βγούμε τριτοτεταρτοι, όπως καθαρίσαμε και από την Ευρώπη τον Φεβρουάριο οπότε τώρα και μετά την προετοιμασία πιστεύω ότι το σανό που σερβίραν τα κατευθυνόμενα παπαγαλάκια της ομάδας να τελειώσε όπως τελειωσε και με τον Σκάρπα το δούλεμα σημ. Ευτυχώς υπάρχει και το Red goal

  • RED WINNER
    RED WINNER Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022 13:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Αοματοι εντελώς.Ρεαμπτσουκ και Μασούρας η χειρότερη αριστερή πλευρά που θυμάμαι.Ντε Λα Μπεγια και Σεμπα πολύ ανώτεροι από αυτούς.....

  • pan
    pan Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022 12:58 Σύνδεσμος σχολίου

    ταβερνιαρικη επιλογη οπως τοσες και τοσες αλλες...να δω ποτε θα καθαρισουμε απο τον καταστροφεα σε ολα τα επιπεδα..

  • ΣΤΑΧΑ90
    ΣΤΑΧΑ90 Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022 11:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Οπως καθάρισαν τον άβιλα χωρίς λόγο όπως έχουν καθαρισει παίκτες και παίκτες να διώξουν το παλτο.
    ας πάει και δανεικος. ας φύγει τσάμπα.
    τέλος το αστειο με τον ποιο άμπαλο ποδοσφαιριστή όλων των εποχων.

  • CRISTOFOROS
    CRISTOFOROS Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022 11:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Τώρα που έφερε το σουροτήρι ΜΑΡΣΕΛΟ ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ποιός θα τον θυμάται.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...