roumeliotis

Carwiz

Γλυκόπικρο... 3-3 με Σταντάρ Λιέγης

casino loutrakiou
redwell

Με πολλά συν αλλά και πλην τελείωσε για τον Θρύλο το δεύτερο και τελευταίο φιλικό επί ισπανικού εδάφους καθώς ήρθε ισόπαλος 3-3 με την Σταντάρ Λιέγης, με την βέλγικη ομάδα να προηγείται δυο φορές πριν ο Ολυμπιακός κάνει την ανατροπή και τελικά ισοφαριστεί, στην τελευταία φάση της αναμέτρησης.

Θετική η παρουσία του Μαρσέλο, ο οποίος έδωσε δύο όμορφες ασίστ, καθώς και ο Ελ Αραμπί, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα δύο φορές. Από την άλλη, στα αρνητικά για την ομάδα του Μίτσελ η αμυντική της λειτουργεία, η οποία έδειξε αδύναμη σε αρκετές περιπτώσεις κατά τη διάρκεια του σημερινού φιλικού. Για τον Ολυμπιακό ακολουθεί το φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο Καραϊσκάκη το ερχόμενο Σάββατο (10/12, 19:00).

Η βελγική ομάδα προηγήθηκε στο 19΄ με τον Ντάβιντα, ωστόσο, στο 58΄ οι Πειραιώτες έφεραν το ματς στα ίσια με τον Ελ Αραμπί. Και πάλι η Σταντάρ πέρασε μπροστά στο σκορ με το γκολ του Όιο στο 64'. 

Από κει και πέρα ανέλαβε δράση ο Μαρσέλο, ο οποίος με ισάριθμες ασίστ στο 74΄ και 76΄ έδωσε την ευκαιρία στους Μπακαμπού και Αραμπί να φέρουν την ανατροπή και να δώσουν το προβάδισμα στον Ολυμπιακό με 3-2. Τελικά στο 90΄ ο Όιο με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο ματς διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

Ο Ολυμπιακός ήταν η ομάδα που είχε την πρώτη καλή στιγμή στη φιλική αναμέτρηση όταν στο 12′ το σουτ του Μπιέλ πήγε λίγο πάνω από την εστία των Βέλγων, αλλά η Σταντάρ Λιέγης άνοιξε το σκορ στο 19′ με το Σουτ του Ντάβιντα έξω από την περιοχή. Ο Μασούρας προσπάθησε να απαντήσει στο 27′ όταν βγήκε στην αντεπίθεση και έκανε το μακρινό σουτ, όμως ο τερματοφύλακας κατάφερε και έδιωξε. Τρία λεπτά μετά, στο 39′, ο Ολυμπιακός απείλησε και πάλι όταν σε αντεπίθεσή του ο Γκάρι Ροντρίγκες μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά και έκανε το σουτ με τον Μποντάρτ να διώχνει σε κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μίτσελ από το 60′ και μετά έκανε αρκετές αλλαγές και η εικόνα του Ολυμπιακού έγινε πιο επιθετική. Νωρίτερα όμως, στο 55′, απείλησε η Σταντάρ με το πλασέ του Όχιο και τον Πασχαλάκη να μπλοκάρει με το πόδι του, ενώ στο 58′ ήρθε η ισοφάριση από τους «ερυθρόλευκους» όταν ο Βρουσάι έκλεψε στον χώρο του κέντρου, μπήκε στην αντίπαλη περιοχή από τα δεξιά, γύρισε στη μικρή περιοχή και ο Ελ Αραμπί με πλασέ έκανε το 1-1.

Λίγα λεπτά μετά, στο 64′, η Σταντάρ κατάφερε να προηγηθεί και πάλι με 1-2 με τον Όχιο, και στο 69′ ο Ολυμπιακός απείλησε για την ισοφάριση. Ωραία ανάπτυξη από τους Πειραιώτες, ο Ελ Αραμπί έδωσε μέσα στην περιοχή στον Φορτούνη ο οποίος έκανε το γύρισμα από τ’ αριστερά, ο Μπακαμπού πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι και ο τερματοφύλακας έδιωξε με τα χέρια.

Το 2-2 όμως δεν άργησε να έρθει, καθώς στο 74′ ο Μαρσέλο έκανε ωραία κάθετη μπαλιά για τον Μπακαμπού μέσα στην περιοχή ο οποίος με πλασέ ισοφάρισε στο σκορ. Το προβάδισμα ο Ολυμπιακός το πήρε δύο λεπτά μετά, στο 76′, όταν ο Μαρσέλο είχε τη δεύτερή του ασίστ στο ματς ο οποίος σέντραρε από τ’ αριστερά και ο Ελ Αραμπί με το κεφάλι «έγραψε» το 3-2.

Λίγο έλειψε στο 82′ ο Ολυμπιακός να κάνει και το 4-2, όμως ο Χένκινετ έδιωξε την μπάλα στο σουτ του Χάμες έξω από την περιοχή και στο 85′ ο Πασχαλάκης μπλόκαρε σταθερά στην κεφαλιά του Ντράγκους. Το τελικό 3-3 διαμορφώθηκε στο 90′, όταν ο Τσάνακ γύρισε την μπάλα από τ’ αριστερά και ο Όχιο σκόραρε με κοντινό πλασέ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Πασχαλάκης (61′ Κρίστινσον), Ρέαμπτσιουκ (61′ Μαρσέλο), Ντόη (42′ Μπουχαλάκης), Ρέτσος (61′ Καλογερόπουλος), Βρουσάι (61′ Ανδρούτσος), Εμβιλά, Κασάμι (46′ Σαμασέκου), Μασούρας (61′ Φορτούνης), Γκάρι Ροντρίγκες (46′ Χάμες Ροντρίγκες), Αγκιμπού Καμαρά (61′ Μπακαμπού), Μπιέλ (46′ Ελ Αραμπί).

Σταντάρ Λιέγης (Ρ. Ντέιλα): Μποντάρτ (46′ Χένκινετ), Μποπέ (46′ Μελεγκόνι), Τσίμιροτ (46′ Ντουσέν), Λαΐφης (46′ Νεκάντιο), Φόσεϊ (46′ Ντα Σίλβα), Ντόνουμ (46′ Ράσκιν), Αλτσάτε (46′ Κουαβιτά), Μπαλικουίσα (46′ Τσάνακ), Ντάβιντα (46′ Ζινκερνάγκελ), Ζιάνι (46′ Ντράγκους), Περίτσα (46′ Όχιο).

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

11 σχόλια

  • grig
    grig Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022 21:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Μεσοεπιθετικά η ομάδα έχει αρχίσει να βρίσκεται. Μεσοαμυντικά εχουμε θέμα. Τα 2 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο είναι γκολ αλάνας. Δεν τα δέχεται κανονική ομάδα. Ο Μαρσέλο μας έδειξε τί θα πει κλάση. Από τρεξίματα βέβαια τίποτα. Κάτι σαν πλεί μέικερ στ αριστερά.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022 21:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Βεβαίως η ομάδα εφέτος συνέχισε την πτωτική πορεία που ξεκίνησε από πέρσι, βεβαίως και έγιναν απίστευτα λάθη, πάραυτα έκανε όμως η ομάδα το 47ο με διψήφια βαθμολογικά διαφορά για άλλη μία φορά!!!!
    ΑΝ δεν το έχουν λάβει υπόψιν τους κάποιοι, έχουμε ακόμα ένα ολόκληρο γύρο που σημάινει ότι δεν τέλειωσε τίποτα και για εφέτος!!!!
    ΑΝ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΕΙΧΕ 47 πρωταθλήματα με διψήφιες διαφορές να τους έχουν κάνει τόσο περήφανους κάτι δεκαετίες, δεν θα ήταν τρισευτυχισμένοι και θα άφηναν κανέναν να ειρωνεύεται την ομάδα τους και τον κόσμο της;
    ΔΗΛΑΔΗ ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ κόσμος της ομάδας δεν χαίρεται για όλα τα αθλήματα που πρωταγωνιστεί μόνιμα παντού όσο καμία άλλη ομάδα και χρειάζεται να μπαίνουμε σε διαδικασία σύγκρισης π.χ με το μπάσκετ;
    ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!! ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ; ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ;
    15 ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΙΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ, ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ 8 ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΚΑΘΙΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΝΟΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΗΓΗΤΕΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ;

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022 20:26 Σύνδεσμος σχολίου

    @RED WINNER
    Σ αυτήν εδώ την άποψη που έγραψες συνοψίζεται ο τωρινός Ολυμπιακός. Πρέπει να αποφασίσουμε τι θέλουμε να κάνουμε....
    1. ομάδα για Ελλάδα; Μια μικρή βελτίωση και κουτσά στραβά θα παίρνουμε ένα πρωτάθλημα. Για Ευρώπη φυσικά ούτε λόγος. Ακόμα και για Europa θα είναι πολύ δύσκολο για να μπούμε σε όμιλο.
    2. ομάδα για Ευρώπη; Πρέπει σιγά σιγά να φύγουν όλοι οι παίκτες πλην 3-4. Καταρχάς πρέπει να σταματήσει αυτό το αίσχος να παίρνουμε κουτσούς παίκτες. Να βγαίνουν και να λένε ότι χρειαζόμαστε τερματοφύλακα, αντικαταστάτη του Σα και παίρνουμε το Βατσλίκ που κόβεται στα ιατρικά; Κι αν κόβεται αυτός που κάνει 1.5 ατραυμάτιστη σεζόν, φανταστείτε κάτι Γκάρι, κάτι Βρσάλικο και κάτι άλλοι που όλη την ώρα τραυματίζονται, αν περνάνε αυτοί τα ιατρικά. Αυτό το αίσχος πρέπει να σταματήσει.

    Και μια, ας πούμε αντίρρηση.... δεν είναι λάθος το να θέλεις να αλλάξεις θέση σε έναν παίκτη... να θες δλδ να κάνεις το Βρουσάι και τον Ανδρούτσο δεξιά μπακ. Είναι κακό να τους βλέπεις ότι δε το χουν και να επιμένεις. Και το χειρότερο ένα έργο (κόλπο) χιλιοπαιγμένο. Να έχεις έναν παίκτη που παίζει βυσματικά στην ομάδα και δεν τραβάει, να μη βγαίνει απ την 11άδα όμως, τελικά κάτω απ την κατακραυγή να φέρνεις παίκτη σ αυτή τη θέση, να αποκτάς επίτηδες σαπάκι (όπως οι προαναφερόμενοι) και τελικά να συνεχίσει να παίζει το βύσμα και να λες 'τι να κάνουμε; Πήραμε παίκτη, αλλά τραυματίζεται'. Πολλές φορές έχει γίνει κάτι τέτοιο.

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022 20:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Τρια γκολ απο την Στανταρ ειναι πολλα(δηλαδη απο Μπριζ και Αντερλεχτ ποσα?...) και λενε και πολλα και για την χαμηλη ποιοτητα των αμυντικων μας,και για την φανερη αδυναμια σε τρεξιματα και κυριως ταχυτητα των αμυντικων χαφ μας που ηταν σημερα μπροστα τους.
    Και επειδη αποκλειεται να αλλαξουν τωρα Γενναρη μηνα, ολοι οι αμυντικοι και οι ανασταλτικοι χαφ,ας ψαχτουν στην παε τουλαχιστον για εναν αλλα πραγματικα καλο στοπερ.Γιατι με Ρετσο και Παπασταθοπουλο ,δεν...

  • ΣΚΑΙ 13 SDNA  ΚΑΙ ΟΡΕΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ
    ΣΚΑΙ 13 SDNA ΚΑΙ ΟΡΕΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022 19:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ομάδα χρειάζεται επειγόντως 2 στόπερ επιπεδου.Πειραματα τυπου Εμβιλά στην άμυνα τέλος.Χρειάζεται επίσης εξτρεμ που να παίζει και στις 2 θεσεις και να εχει το γκολ.Σαμασέκου ή αγκιμπου ένας σπο τους δύο να μείνει.Προτιμω να φυγει ο Αγκιμπού μαζί με Μπουχσλάκη και όταν γυρισει ο Κορεατης να φυγει και ο Κουντε.Εφοσον παρουν τους 2 στοπερ ας πάνε στο κσλό οι 2 Σενεγαλέζοι. Η αμυντική λειτουργία της ομαδας για να βελτιωθεί πρεπει και να αποκτηθούν και ποιοτικοί αμυντικοι.Στα θετικά ειναι οτι υπαρχει πια αρχη ,μεση και τελος ,καλύτερη κυκλοφορία και προσπσθεια για πίεση ψηλά.Πάντως πρωταθλημα μη περιμένετε φετος.

  • Ο Αντιπρόεδρος
    Ο Αντιπρόεδρος Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022 19:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Ρετσος έχει φτάσει 25 χρόνων και ο Ντοι που είναι 19 και δεν είναι καν κεντρικός αμυντικός έχει καλύτερες τοποθετήσεις , απορώ πραγματικά δεν έχει βελτιωθεί καθόλου από τότε που έφυγε , οκ είχε τους τραυματισμούς αλλά έχει μείνει εντελώς στάσιμος......
    Τώρα για τον άλλον που κράζει τον Μαρσέλο, ο Μαρσέλο φταίει που ο Ολυμπιακός είναι στο -12? , και βασικά τι ακριβώς περίμενες να κάνει ο Μαρσέλο να έρθει μετά από 5 ΤΣΛ και ένα κάρο κύπελλα στην Ισπανία να σχιστεί για το ελληνικό πρωτάθλημα......
    Για χαβαλε ήρθε ο Μαρσέλο , για να ευχαριστηθεί ποδόσφαιρο χωρίς πίεση , σιγά μην κάτσει να σκάσει για τον Ολυμπιακό δεν χρειάζεται να έχεις 200 IQ για να το καταλάβεις..........
    Πρώτο ματς μαζί με αυτό με τον Παναθηναϊκό που είδαμε αυτοματισμούς, το τόπι άλλαζε γρήγορα , σημάδια βελτίωσης που έπρεπε να υπάρχουν από το καλοκαίρι , πιστεύω ότι θα υπάρξει και επιπλέον βελτίωση με το ίδιο ρόστερ αν και ίσως να χρειάζεται ένας εχτρεμ "δολοφόνος" στα δεξιά , αριστερά άρχισε να κλειδώνει ο Φορτουνης

  • RED WINNER
    RED WINNER Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022 19:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ θα πω την άποψη μου για το σημερινό και για τη φετινή χρονιά γενικά.Λοιπον ξαναγραφω ότι αυτό το συνονθύλευμα θέλει γκρέμισμα εντελώς.Εντελως αντικειμενικά πλην του Χουάνγκ Ιν Μπεομ κανείς δεν είναι για βασικός σε μεγάλες ταχύτητες.ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΉ ΕΊΝΑΙ Η ΑΛΉΘΕΙΑ.Στα θετικά είναι ο Ντοι και ο Πασχαλακης.Η ομάδα είναι γεμάτη από αργούς, αμπαλους και αρκετούς βαδιστες.Ακομα και αυτοί που έχουν ποιότητα περπατάνε μέσα στο γήπεδο.Οκ θα δώσουν κάποιες λύσεις αλλά τίποτα παραπάνω.Καταφεραμε και πέσαμε πολλά επίπεδα χάρις στα τραγικά λάθη των τελευταίων ετών σε προπονητές και παίκτες.Κατ'αρχην Ρεαμπτσουκ, Μασούρας,Μπουχαλακης και Αγκιμπου σύν φυσικά Βατσλικ, Μπα, Σισέ, Μαρσέλο, Παπααργοπουλος πρέπει να βγουν από το ρόστερ.Νομιζω το ίδιο ισχύει και για Γκάρι, Μπακαμπου.Αρκετα με τα χαιδεματα.Στα άκρα η ομάδα είναι για κλάματα και μπροστά και πίσω.Εμεις θέλουμε Βρουσαι και Ανδρούτσος να παίξουν δεξί μπακ ενώ δεν είναι καν η θέση τους!!!!! Μιλάμε για παράνοια.Μπροστα δε σκοράρει κανείς.Προσωπικα μετά από αυτό που είδα και σήμερα δεν έχω καμία απαίτηση διότι είναι ξεκάθαρο ότι δεν μπορούν οι περισσότεροι.Θελουμε ενέσεις ποιότητας αρκετά με παλαίμαχους,με δήθεν τρεχαλατζηδες που δεν κάνουν ούτε για τα νερά.

  • Gavros aigio
    Gavros aigio Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022 19:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Μαρσέλο σε αυτή τη κατάσταση έβγαλε δυο ασίστ... Δεν ξέρω αν έχει βγάλει τόσες ο ρεαμπτσιουκ τα δυο χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα.. Γρήγορα αριστερό μπακ να πλαισιωσει τον Μαρσέλοο. Όσο για τον μολδαβο να παει στην Β να μάθει τα βασικά του αθλήματος!! Καλά για δεξιά αστο.. Ελπίζω να πιασει ο έτερος Βραζιλιάνος

    Υ. Γ ρε ολοφ δεν έρχεσαι να παιξεις ένα εξάμηνο?? Μια χαρά σε είδα.. Τουρμπο!!!

  • Καλ Ελ
    Καλ Ελ Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022 19:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλογερόπουλος πηγή κινδύνων , σταθεροί οι Μασούρας ,Ρεμπιατσουκ, Μπουχαλάκης , Ανδρούτσος στό γνωστό κακό επίπεδο . Γκάρι , Μπιέλ τίποτα ιδιαίτερο. Οι υπόλοιποι καλούτσικοι …

  • ΜΟΝΟ ΝΟΤΙΓΧΑΜ
    ΜΟΝΟ ΝΟΤΙΓΧΑΜ Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022 19:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Ολεεε ολεεε ολεεεε μετα απο 3 μηνες ο Μαρσελο μας εκανε τη χαρη να συρει λιγο τη μπακα του για ενα δεκαλεπτο σε φιλικο στη Μαρμπεγια. Τρομερη πετυχεσια αυτη η μεταγραφη και οσο θυμαμαι την υποδοχη πεθαινω στα γελια. Αποκλειστηκαμε ως τελευταιοι στον ομιλο του Γιουροπα, ειμαστε στο -12 απο το παναθηναϊκακι και ο χοντρομπαλας τωρα εκανε μια προσπαθεια να δειξει οτι δεν ειναι μονο για να κανει μπαρμπεκιου πσρτι

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...