roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Είμαι Ολυμπιακός από μικρό παιδί»

underarmor
redwell

O τραγικός σχεδιασμός των ανθρώπων του Θρύλου το περασμένο καλοκαίρι έδωσαν ευκαιρίες σε κάποια παιδιά όπως ο Ανδρέας Ντόι ο οποίος βρέθηκε εξ ανάγκης στην πρώτη ομάδα και άρπαξε την ευκαιρία δείχνοντας το ταλέντο του.

Ο νεαρός αμυντικός απάντησε σε ερωτήσεις στο Instagram της ΠΑΕ και είπε μεταξύ άλλων: «Τον Ολυμπιακό τον υποστηρίζω από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου να ασχολείται με το ποδόσφαιρο».

Για το τι θα έλεγε στον 12χρονο εαυτό του: «Τελικά, τα όνειρά μου αρχίζουν να πραγματοποιούνται».

Για το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα, είπε: «Ένιωσα λίγο αγχωμένος αλλά με βοήθησαν οι συμπαίκτες μου και το ξεπέρασα».

Για το γκολ του Ολυμπιακού που πανηγύρισε περισσότερο: «Το γκολ του ελ Αραμπί με την Άρσεναλ που έκανε το 1-2».

Επίσης, τόνισε πως αγαπημένος του αμυντικός είναι ο Φαν Ντάικ της Λίβερπουλ, προτιμάει να παίζει στο κέντρο της άμυνας από αμυντικό χαφ και θέλει να πάρει το Μουντιάλ 2022 η Αργεντινή.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

9 σχόλια

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 10:32 Σύνδεσμος σχολίου

    GEO
    "Μακάρι να είχαμε και άλλους σαν τον Ντοί" αλλα θυμασαι τι του εσουρναν οι ειδημονες στα πρωτα ματς. Δεν ειμαστε (συνολικα μιλαω) ετοιμοι για τετοιες καταστασεις φιλε μου, δυστυχως

  • Γιάννης
    Γιάννης Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022 20:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Χριστόφορε έχεις δίκιο ετοιμάσου να κάνεις πρόταση εξαγοράς
    Άλλος ένας μεγιστάνας χαχαχαχ

  • ΠΤΕΡΕΛΑΟΣ
    ΠΤΕΡΕΛΑΟΣ Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022 20:10 Σύνδεσμος σχολίου

    "Ανάγκα και θεοί πείθονται" ...!!! RG , δεν ήταν οι τραγικοί σχεδιασμοί , αλλά η παντελής έλλειψη σχεδιασμού και οι συνεχείς πανικόβλητες & κακές επιλογές της άμπαλης έως και απούσας διοίκησης ( περιλαμβανομένης και της διατήρησης του ταβερνιάρη με την ψυχοπαθολογικά επίμονη καταστροφική δράση εναντίον οποιουδήποτε νεαρού και ταλαντούχου Έλληνα παίκτη των Ακαδημιών μας και όχι μόνο) , που δημιούργησαν τις τραγικές συνθήκες που επικρατούν στον ποδοσφαιρικό Θρύλο από τον περασμένο Μάρτιο τ.χ. και ανάγκασαν τον Μίτσελ να καταφύγει στην λύση που εφαρμόζουν όλες οι μεγάλες ευρωπαΊκές ομάδες , στις οποίες σέβονται την δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής , δηλαδή να έχει προσωπική άποψη και μετά να δίνει αρκετές & ουσιαστικές ευκαιρίες σε νεαρούς παίκτες μας.
    Δυστυχώς ο Μίτσελ δεν είχε έλθει από την άνοιξη , γιά να προετοιμάσει σωστά την ομάδα ( η οποία αναγκάζεται τώρα να κάνει και δεύτερη προετοιμασία) , αλλά και γιά να σωθούν μερικά ακόμη ταλέντα που πρόλαβε να εξοστρακίσει ο ανθέλληνας ταβερνιάρης και πιθανόν και κάποιοι αφανείς ομοϊδεάτες του στην διοίκηση .
    Και γιά να είμαι πιό συγκεκριμένος , μήπως θυμάται κανείς που βρίσκεται τώρα ο νεαρός αριστερός φούλ μπάκ Κίτσος , ο νεαρός χάφ Ξενιτίδης , ο χάφ Σουρλής , ο στόπερ Μπαγκαλιάνης , ο παικταράς στόπερ Μάρκοβτς ???
    Και μάλιστα στην εποχή που ψάχναμε αγωνιωδώς γιά στόπερ ( έχουμε μείνει με τους Ντόη , Ρέτσο και Μπά ) , γιά ακραία μπάκ ( προτιμήσαμε να έχουμε τον τρα-Λαλά , τον σακάτη Βερσάλικο , τον 35-χρονο Χοντρέλο και τον ..."ναρκαλιευτή" Ρέαμπτσιουκ ) , γιά κεντρικό χάφ πιό γρήγορο και δημιουργικό από τον Επιτάφιο Μπουχαλάκη ( μας λυπήθηκε ο Θεός και βρήκαμε τον Χουάνγκ Ιν-Μπέομ , ή γιά αμυντικό χάφ που να ξεκουράζει τον γερο-Εμβιλά ...!!!
    Και πληροφορούμαι ότι στα πρώτα εργομετρικά τέστ που έγιναν εν όψει της μίνι-προετοιμασίας στην Ισπανία , έσπασαν τα κοντέρ και είχαν τις καλύτερες επιδόσεις οι Ανδρούτσος , Βρουσάϊ , Φορτούνης .

  • CRISTOFOROS
    CRISTOFOROS Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022 13:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο μόνος υπεύθυνος εδώ και 4 χρόνια για τους τραγικές επιλογές είναι ο Μαρινάκης και η μόνη λύση για να κοπεί η κατρακύλα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ είναι να πουλήσει την ΠΑΕ

  •   GEO
    GEO Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 21:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Μακάρι να είχαμε και άλλους σαν τον Ντοί ,και όχι σακατηδες, παλτά, παλαίμαχους ,και τουρίστες

  • Αναστάσιος
    Αναστάσιος Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 20:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπραβο παληκαρος επιτυχίες πάντα παικταρα

  • Άρης
    Άρης Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 20:11 Σύνδεσμος σχολίου

    τουλαχιστον με Μιτσελ θα βλεπουμε Ελληνοπουλα

  • RED WINNER
    RED WINNER Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 20:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο ρε μάγκα συνέχισε δυνατά.

  • Κουβας7
    Κουβας7 Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 20:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Χίλιες φορές τα δικά μας παιδιά πάρα τον Παντελή Καπετανο της Κορέας που φέραμε για φορ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...