roumeliotis

Carwiz

«Μπορούμε να το γυρίσουμε...»

casino loutrakiou
redwell

Την πίστη του για κατάκτηση του τίτλου και την εμπιστοσύνη του στις ικανότητες των παικτών και του Μίτσελ εξέφρασε ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε ομιλία του στο Ρέντη ενώπιον των αθλητών και του προπονητικού τιμ. Πιο αναλυτικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός τόνισε:

«Είστε καλύτεροι, το αποδείξατε και το είδανε όλοι στη Λεωφόρο παρά τα εμπόδια. Αν παίζετε έτσι δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα και κανέναν. Υπάρχουν πολλά ματς ακόμα, όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να το γυρίσουμε κόντρα σε όλους και όλα.

Αυτός είναι ο Ολυμπιακός. Αυτή είναι η ομάδα που θέλουμε όλοι να βλέπουμε. Δείξαμε ποια είναι η καλύτερη ομάδα. Ετσι πρέπει να συνεχίσουμε από εδώ και πέρα.

Είδαμε τον Ολυμπιακό πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, να είναι αυτό που ονειρευόμαστε. Εμείς θα πάρουμε τις αποφάσεις που πρέπει για το καλό της ομάδας, εσείς συνεχίστε τη δουλειά».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

19 σχόλια

  • ΦΟΥΣΤΕΡ
    ΦΟΥΣΤΕΡ Τετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2022 22:14 Σύνδεσμος σχολίου

    ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΟΑ - ΚΟΥΛΑΣ ΣΤΑ ΠΕΤΣΙΝΑ ΠΕΝΑΛΤΥ

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Τετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2022 11:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Λοιπόν, αγαπητό redgoal δεν θα αποδεχθώ την πρόταση να αποχωρήσω αν δεν μ΄ αρέσουν όλες αυτές οι ομορφιές με τα "διακοσμητικά" επίθετα και όλα αυτά που μας λένε ότι καταναλώνουμε και βελάζουμε.
    Αντίθετα θα παραμείνω γιατί είναι το site που μπορώ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ όπως πρέπει και αρμόζει και μπορώ να έχω άποψη και φωνή να σχολιάζω, να διαμαρτύρομαι όταν πρέπει, να κάνω χιούμορ και άλλα πολλά ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΣΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΩΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ!!!!
    Δεν αποχωρήσουμε εμείς για να παραμείνουν εκείνοι που θα έπρεπε να "σέβονται" τον χώρο και τον κόσμο; Αυτό δα έλειπε!!!!
    Όσο τώρα που φτάσαμε εδώ για να λέμε "μπορούμε το γυρίσουμε" σαφώς και φταίνε κάποιοι μέσα από την ομάδα και όλο αυτό το πανηγύρι που έχει γίνει, αλλά επειδή ήμασταν είμαστε και θα είμαστε ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας και μόνιμοι πρωταθλητές παντού σε όλα τα αθλήματα ( με στιγμιαία διαλύματα), σύντομα θα ανακάμψουμε, δεν θα ξεχάσουμε τα 47 και θα πάμε ίσως και από εφέτος στα 48!!!!
    Το ίδιο έγινε και στο μπάσκετ και στο βόλευ και στο χάντμπωλ, όσο για πόλο, κολύμβηση και σε τόσα άλλα εκεί μόνιμοι πρωταθλητές!!!!!

    REDGOAL: Φίλε όποιος δεν σέβεται τον χώρο μπλοκάρεται και τελειώνουμε. Προφανώς και οι σανοί και τα λοιπά δεν έχουνε εμάς αποδέκτες...

  • Nic
    Nic Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2022 22:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ θέλω το κοράκι αύριο να την κάνει στην λεβαδεια,να δούμε τι θα την κάνεις την ανακοίνωση.

  •  Nic
    Nic Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2022 22:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Αφού πρόεδρε δεν τοχεις γιατί το κουράζεις;Στον συγχωρεμενο Λαμπράκη και μετέπειτα Ψυχάρη όλοι έδιναν αναφορά.Εσενα ένας μπαλτακος αρκούσε να σε καπελωσουν.Κριμα.Τουλαχιστον ο Βρεντζος επέμενε στην ψηφοφορία περί αποχώρησης δεν ήταν της κολοτουμπας, μακάρι να ήταν αυτός πρόεδρος.

  • Αλαζονεία 1
    Αλαζονεία 1 Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2022 21:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα ξεσηκώσουμε τον λαό του Θρύλου σε εξέγερση εναντίον των οχτρών μας.
    Αφού αποχωρήσουμε από την Ευρώπη για πάντα, θα αποχωρήσουμε και από την Σούπερ Λίγκα.
    Και μάλιστα, για να τους δείξουμε εμείς πόσο φιλελέ ποδοσφαιράνθρωποι είμαστε...
    ...θα φοράμε γαλάζιες και μπλε φανέλες και θα ονομάσουμε την ομάδα Εθνικός Πειραιώς.

  • Νέμεσις
    Νέμεσις Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2022 21:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Εκείνο τα "αντάρτικο" που θα "σκεφτούμε αποχώρηση" κτλ τι έγινε;
    Με τα αποτελέσματα της περιβόητης σημερινής συνέλευσης έχουμε τίποτα νεώτερο;
    Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς διότι κινδυνεύεις να γίνεις από αναξιόπιστος μέχρι και γραφικός...
    Ο κ.Καραπαπάς ας φροντίσει να μην φέρεται (μόνο) σαν φανατικός φίλαθλος, αλλά να σκέφτεται πρωτίστως τον θεσμικό του ρόλο ως αντιπρόεδρος. Μέχρι τώρα, ουκ ολίγες φορές μας έχει εκθέσει ανεπανόρθωτα και με τη συμπεριφορά του έχει "ακυρώσει" όποια δίκια μπορεί να έχουμε. Γνωρίζοντας ότι αποτελεί "στόχο" (βλ. σημερινή κλήση σε απολογία) θα έπρεπε να είναι πολύ πιο προσεκτικός καθόσον δεν εκπροσωπεί μόνο τον εαυτό του αλλά την ομάδα....

  • Πάτροκλος 7
    Πάτροκλος 7 Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2022 20:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλτατε κύριε Μαρινάκη, στα μάτια του υγιή οπαδού του Θρύλου για τα φετινά χάλια εσύ είσαι ο φταίχτης όλων των κακών. Το αν θα το γυρίσουμε ή όχι πλέον δεν εξαρτάται από εμάς, όπως δεν ήταν κ το αποτέλεσμα του αγώνος. Ο βάζελός ακολουθώντας τα ιστορικά του πεπραγμένα πήρε με τον τρόπο που ξέρει καλύτερα ότι επιθυμούσε. Εμείς οι παλαιότερα τα έχουμε ζήσει αυτά χρόνια κ χρόνια κ η αληθεια είναι ότι πήρε του προκατόχου σας μια τριετία για να ξεβρωμίσει τον κόπρο του Αυγεία. Τώρα ήλθε η σειρά σου. Το να κατηγορείς άμεσα τον Πρωθυπουργό της χώρας δείχνει παρορμητικότητα, που σίγουρα την διαθέτεις. Όμως γιατί θυμήθηκες να το κάνεις τώρα. Γνωρίζοντας τι περιμένει την ομάδα μας με αυτόν τον Πρόεδρο της ΕΠΟ κ τα τσιράκια άλλων κέντρων συμφερόντων, έστω κ με το άτομο που ανέφερε προσωπικά ο κ Βρέντζος τι έκανες εσύ μέχρι τώρα? Είσαι ο βασικός υπεύθυνος της άσχημης πορείας μας στην Ευρώπη και του γεγονότος ότι η ομάδα απέχει 10 βαθμούς από την κορυφή. 'Εκανες την ομάδα "ρόμπα" για τους δικούς σου λόγους αδιαφορώντας για τα επακόλουθα. Τώρα απειλείς, ενώ το σωστότερο είναι να κάνεις ή να έκανες αυτοκριτική. Συμφωνώ μαζί σου ότι αδικηθήκαμε παράφορα την Κυριακή, αλλά βάζοντας τον ταύρο μέσα στο υαλοπωλείο τι θα κερδίσει ο φίλαθλος του Θρύλου, αλλά κ ο θρύλος? Τα "κάστρα" πέφτουν από μέσα κ το κάστρο της παρανομίας σε βάρος του Θρύλου έτσι πρέπει να αντιμετωπισθεί. Οι δηλώσεις σου μάλλον κάλυψη για τα όσα δεν έκανες εκλαμβάνονται, εφόσον δεν μπόρεσες τίποτα να κάνεις εναντίον αυτής της "κλίκας " που λειτουργεί σε βάρος μας.

  • t-RED-dy
    t-RED-dy Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2022 20:14 Σύνδεσμος σχολίου

    ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΛΑΘΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΞΑΝΑΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ....... ΚΙ ΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ (ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ), ΓΥΡΙΣΕ...... Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ "ΡΑΒΕ-ΞΗΛΩΝΕ" ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΪΔΕΜΑ ΤΩΝ ΑΥΤΙΩΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

  • Κωστας Ρεθυμνο
    Κωστας Ρεθυμνο Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2022 17:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο προεδρος εχει κανει πολλα κ σοβαρα λαθη ομως προσωπικα πιστευω οτι ειναι ο μονος που μπορει να μας βγαλει απο το βουρκο.....
    Η αληθεια ειναι οτι οπως σωστα λετε χρειαζεται καποιον υπευθυνο ΑΔ να αναλαβει την λειτουργια της ομαδας.

  • Stam
    Stam Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2022 16:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Σωστός ο Πρόεδρος είμαστε καλύτεροι και θα το γυρίσουμε. Να ξανά κρυφτούν τα βαζελια.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...