roumeliotis

Carwiz

«Ήρεμα, δεν τελείωσε...» (pic)

casino loutrakiou
redwell

Ο Πεπ Μπιέλ όπως συνηθίζει μετά τους αγώνες, έστειλε ξανά το δικό του μήνυμα στο Instagram για τα όσα έγιναν στο 1-1 στη Λεωφόρο στο πρώτο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός της καριέρας του.

Ο Ισπανός ο οποίος κατάφερε να ανοίξει το σκορ μετά την εξαιρετική ενέργεια του Γιουσέφ Ελ Αραμπί και δημοσέιυσε μία σειρά από φωτογραφίες του από το χθεσινό ματς, κυρίως από τις στιγμές του πανηγυρισμού του, και έστειλε το μήνυμα στον κόσμο των Πειραιωτών:

«Ήρεμα, δεν τελείωσε! Πάμε Ολυμπιακέ», έγραψε ο Μπιέλ. Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Ισπανού άσου στο Instagram...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

18 σχόλια

  • Παναγιώτης Τιάκας
    Παναγιώτης Τιάκας Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2022 21:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτό το Ανύπαρκτο, μαϊμού πέναλτι σχετο εφεύρεση, Και απάτη από τον ποδοσφαιριστή Ιωάννιδη του παναθηναϊκού και τον Δανου διαιτητή που εξαπάτησαν τον ολυμπιακό και οι δύο μαζί ,είναι δυσφήμιση πολύ απλά για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι ντροπή αυτό που έκανε ο Ιωαννίδης Επαναλαμβάνω,
    εξαπάτησε τον εαυτό του και το ελληνικό ποδόσφαιρο.
    Το λιγότερο έπρεπε να τιμωρηθεί από το διαιτητή με κίτρινη κάρτα για αντιεπαγγελματική Αθλητική συμπεριφορά και απάτη και θέατρο του παραλόγου.

    Στη Γερμανία κύριοι κάτι που δε γνωρίζετε, οι συλλογοι θέτουν Εσωτερικό κανονισμό σε τέτοιες ανάρμοστες συμπεριφοράς ποδοσφαιριστών και Χρηματική ποινή Που οφείλουν να πληρώσουν οι ποδοσφαιριστές παραβάτες Στο σύλλογο τους με Υψηλό πρόστιμο σε ανάρμοστη συμπεριφοράς που προσβάλλουν τον σύλλογο τους , Τον ίδιο μαζι γενικα τον αθλητισμό και το άθλημα του ποδοσφαίρου. Σε τέτοιες βρώμικες και Ανάρμοστες Συμπεριφορές συμπεριφορές ποδοσφαιριστών ήταν πάρα πολύ καυστικός και αυστηρός ο πρόεδρος της ομάδος της VfB Stuttgart Στουτγκάρδης ο Mayer-Vorfelder .

    Ο Jürgen Klinsmann παραδείγματος χάρη Ο σέντερφόρ της VfB Stuttgart στον αγώνα Στουτγκάρδης μέσα Στο ολυμπιακό στάδιο του Μονάχου, όταν κέρδισε με ψεύτικο πέσιμο κοροϊδεύοντας και ξεγελώντας τον Διαιτητή του αγώνα και κέρδισε πέναλτι και ξεσηκώθηκε όλο το γήπεδο και οι φίλαθλοι Για Απατη πέσιμο
    ,έτρεξε στο διαιτητή και τον παρακάλεσε να αναιρέσει την απόφαση του και είπε αντρίκια κύριε διαιτητά σας κορόιδεψα δεν ήταν πέναλτι και Ο διαιτητής αναίρεσε την απόφαση του. Η Μπάγερ Μονάχου για τον αντρισμό του για την ειλικρίνειά του Πρόσφερε για ανταμοιβή ηθική ένα υλικό αγαθό, Που το δέχτηκε ο παίκτης με ικανοποίηση ενα Personalcomputer Commodore, C-64.

    Κύριε Μαρινάκη το’χω γράψει 1000 φορές, αν έχετε σκοπό πραγματικά να βοηθήσετε και να ενισχύσετε την ομάδα του ολυμπιακού και να είναι πάντα πρώτη στην Ελλάδα, να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο που να δίνει χαρά στους φιλάθλους του ολυμπιακού σε όλο τον κόσμο, και να διακρίνεται αξιοπρεπώς στην Ευρώπη, πρέπει η ομάδα να έχει στην σύνθεση της πρωτοκλασάτους ποιοτικούς παίκτες που να παίζουν μπάλα Και να ξέρουν μπάλα.

    Αυτό σημαίνει αλλαγή αμέσως, Εδώ και τώρα χρειάζεται η ομάδα ενίσχυση ποιοτική, πρώτον στην άμυνα, με βασικούς πρωτοκλασάτους παίκτες επαναλαμβάνω, πρέπει να αποκτήσετε τώρα στους δύο μήνες του Ιανουάριο, πρωτοκλασάτο δεξί μπακ, αριστερό μπακ, σέντερ-μπακ ογκόλιθο που να διευθύνει την άμυνα, αριστερό εξτρέμ και δεξί εξτρέμ.
    Πόσα χρόνια πρέπει να περάσουν για να ξαναδούμε παλι εξτρέμ Αληθινά που να ξέρουν να τριπλάρουν και να προσφέρουν θέαμα στην ομάδα του ολυμπιακού που είχαμε Γκαλέτι δεξιά και Τζώρτζεβιτς αριστερά.

    Με την θητεία σας πήραμε τον Σλοβακο Μπαλαδόρο Βάις και αριστερό εξτρέμ τον Κάμπελ. Από τότε δεν ξανά είδαμε εξτρέμ..
    Μια παρένθεση ήταν ήταν ο Βιρτουόζος Ποτενσιε αλλά για πολύ μικρό διάστημα. Αν πράξετε τα δέοντα και φέρεται αυτούς τους πέντε πρωτοκλασάτους παίκτες
    Στην ομάδα εδώ και τώρα θα χαρούν όλοι φύλλαθλοι του ολυμπιακού και θα αρχίσει πραγματικά μια αλλαγή στην ομάδα του ολυμπιακού προς το καλύτερο.

    Εξυπακούεται ότι πρέπει να να αποκτήσετε αθλητικό διευθυντή που να ξέρει την αθλητική Ποδοσφαιρική αγορά διεθνώς και να μπορεί να προτείνει Και να αποκτά η ομάδα τους ποιοτικούς παίκτες που έχει πάντα ανάγκη.

    Καλησπέρα σας με υγεία.

    REDGOAL: Για να γελάσουμε και λίγο, στη Γαλλία σε ένα Μαρσέιγ-Ολυμπιακός που βρεθήκαμε τότε με τον Φέτφα προ ετών, μας έλεγε ένας ρεπόρτερ της γαλλικής ομάδας ότι πριν από πολλά χρόνια που είχαν πάρει τον Ραβανέλι, έκανε σε μια από τις πρώτες του εμφανίσεις επική βουτιά και πήρε πέναλτι και τότε ένιωσαν οι Μαρσεγιέζοι ότι είναι ένας από αυτούς. Το αντίθετο δηλαδή από αυτό που περιγράφεις. Γούσταραν που πήρε μούφα πέναλτι. Μας ήρθε τώρα στο μυαλό που διαβάσαμε το μήνυμά σου για τον Κλίνσμαν και τα υπόλοιπα.

  •    GEO
    GEO Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2022 16:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Karababoglou προσυπογράφω τα οσα αναφέρεις!!

  • Nic
    Nic Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2022 20:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Αγορι μου κατι δεν καταλαβες μετα τα χθεσινα .Δεν φτανει στο 84 να βαζεις εσυ γκολ γιατι το κορακι μπορει να σε καθαρισει και στο 100 λεπτο γιατι ετσι γουσταρει κι ας ληγει το ματς στο 90,οποτε τελειωσε το παραμυθι.

  • Karababoglou
    Karababoglou Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2022 19:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Μηπως εχουμε σχεδον ολοι παρασυρθει απο το χθεσινο ματς κ βλεπουμε μονο το δεντρο κ οχι το δασος???
    Θετω τα παρακατω ερωτηματα κ ερωτω για τα χαλια μας φταινε παντα οι αλλοι??
    1. Μας φταιει μονο η διαιτησια φετος για τα αποτελεσματα?
    2. Η ελλιπης προετοιμασια κ ο κακιστος σχεδιασμος ειναι ευθυνη των απεναντι?
    3. Το οτι η ομαδα εχει αλλαξει 3 προπονητες ενω οι αντιπαλοι της πορευονται ο μεν ΠΑΟ με τον ιδιο προπονητη κ μετα απο πολλα χρονια με εξαιρετικες μεταγραφες, η δε ΑΕΚ με νεο γηπεδο που δινει τρελλη ωθηση κ εναν μεχρι στιγμης αξιοπρεπη προπονητη, μας φταει η ΕΠΟ?
    4. Γιατι δεν προχωρησε ποτε η ομαδα σε προσληψη Τεχνικου Διευθυντη? Κριθηκε οτι ειναι περιττος κ οι αρμοδιοτητες μπορουν να μοιραστουν στο υπαρχον προσωπικο??
    Φετος εχουν γινει εγκληματα στην ομαδα δεν χρειαζεται να λεμε πολλα....αναδιοργανωση χρειαζεται κ αποφασεις σωστες....
    Υ.Γ
    Δεν θα με χαλαγε αν ΜΟΝΟ για φετος χαναμε το πρωταθλημα αλλα καναμε restart κ ταυτοχρονα upgrade....κ αν γινει αυτο ελατε μετα ολοι μαζι κ μονοι μας.....σας εχουμε

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2022 18:51 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΒΑΘΜΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΤΕ ΟΛΑ ΠΑΝΤΟΥ
    ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΤΕ

    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ 2 ΗΤΤΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ;
    ΝΤΡΟΠΗ

  • Τοπο στα νειατα(ο παππους)
    Τοπο στα νειατα(ο παππους) Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2022 18:10 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΦΑΟΥΛ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΟ.ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕ.ΣΤΟ 31 ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΑΟΥΛ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ,12-1 ΤΑ ΦΑΟΥΛ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΟΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΛΕΠΤΟ.ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΡΚΑΡΑΝ?ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΑΝ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ.

  • Stam
    Stam Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2022 17:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Ότι έγινε έγινε ο Μίτσελ άλλαξε την ομάδα. Παίζουμε πολύ καλύτερα στα τελευταία παιχνίδια υπάρχουν και playoff. Εμείς θα γελάσουμε τελευταίοι ο πρόεδρος μαζί με παίχτες και Μίτσελ θα κάνουν την μεγαλύτερη ανατροπή.

  • ΣΚΑΙ 13 SDNA  ΚΑΙ ΟΡΕΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ
    ΣΚΑΙ 13 SDNA ΚΑΙ ΟΡΕΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2022 16:47 Σύνδεσμος σχολίου

    1.Σταματήστε να στοχοποιείτε τον Αβιλα.
    Μη παιζετε το παιχνίδι τους .Δεν υπαρχει φαση
    Ουτε πεναλντυ.Λιγο μπαλα να εχεις παιξει καταλαβαίνεις πολλά.
    2.Βαγγέλη Μαρινάκη φταις γιατι είχες συναινέσει στην απονομη του τίτλου στη
    βαζέλα διαλυοντας την ομάδα μας το καλοκαιρι κάνοντας την πειραματόζωο των μάνατζερ.
    Φταις γιατί αφησες να γίνει πρόεδρος της ΕΠΟ ο Μπαλτάκος(κι ας φωναζε για ξεκάρφωμα ο Καραπαπάς)γνωρίζοντας και από το μπασκετ ότι ειναι άνθρωπος ειδικών αποστολών βαλτός πάντα από κέντρα που δε θελουν τον Ολυμπιακό πρωταθλητή.Φταις γιατί 3 χρονια αφήνεις ανθρώπους του Μελισσανίδη και του Σαββίδη να αλωνιζουν στην ΕΠΟ.
    3.Μετά από τις δηλώσεις που έκανες στο Ρέντη αν λές αλήθεια ,τότε σημαίνει ότι δεν δίνεις συναίνεση. πια.Αρα λοιπόν τότε κάνε τα εξής;
    Παρε 3 ποιοτικους παικτες που κάνουν τη διαφορά.Στόπερ,αριστερό μπακ,εξτρεμ που να παιζει και στα 2 ακρα και να έχει το γκολ.
    Κυνήγησε το Μπαλτάκο μεχρι τέλους και ξεβρώμισε την ΕΠΟ.Δίωξιμο του Μπέλετ.
    Κανε αυτα και τους γυριζεις τουμπα.
    4.Ο χθεσινός αγώνας ήταν το μεγάλο ξεβράκωμα του βάζελου.Αφιερωμένο σε αυτους που μετά το 1-5 στο Βολο που άνοιξε τα ποδια ο Μπέος αφιερωνανε διθυράμβους για την τριφυλλάρα,τη Μπαγερν της Ελλάδας.
    Οξω ρεεε.

  • Λευτέρης
    Λευτέρης Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2022 16:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Οκ ρε παλικάρια θα χάσουμε το πρωτάθλημα ένα δύο στα δέκα τι να πουν και οι άλλοι που παίρνουν ενα στα δεκα;

  • Μιχάλης Α
    Μιχάλης Α Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2022 15:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Έβλεπα τον αγώνα σε κάποιο κανάλι στο Ίντερνετ και οι σχολιαστές γελούσαν...
    Τρείς τέσσερις φορές είπαν ''πέναλτυ''; σαν να μην το πίστευαν...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...