roumeliotis

Carwiz

«Έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια να δώσουμε»

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός έφτασε μια... ανάσα από τη νίκη στη Λεωφόρο, όμως ένα πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού στο 96' άφησε τους Πειραιώτες με την πίκρα και τον έναν βαθμό της ισοπαλίας.

Ο Χάμες Ροντρίγκες έπαιξε στο πρώτο του ντέρμπι «αιωνίων» της καριέρας του και μετά το παιχνίδι ανέβασε σχετικό ποστάρισμα στα προσωπικά του Social Media όπου έγραψε:

«Θα συνεχίσουμε να το απολαμβάνουμε, υπάρχουν ακόμα πολλά παιχνίδια να δώσουμε» σημείωσε ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός των ερυθρολεύκων.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

5 σχόλια

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2022 16:37 Σύνδεσμος σχολίου

    ΧΟΥΑΝΓΚ, ΧΑΜΕΣ, ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ, ΜΠΙΕΛ, ΕΜΒΙΛΑ, ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ, ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ, ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ απλά τιμούν το Ελληνικό πρωτάθλημα απέναντι στην ανυπαρξία που έχει να λέει και να υπερηφανεύεται με τις μετριότητες τους!!!!!
    ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ, ΝΤΟΙ και όλοι όσοι δεν έχουν παίξει ακόμα καθόλου ή πολύ λίγο και δεν τους έχουμε ακόμα αξιολογήσει είναι η βάση ώστε να έρθουν πλάγια μπακ και εξτρέμ μαζί με ένα στόπερ για να ξαναγίνουμε η υπερδύναμη για άλλα 20 χρόνια!!!!
    Μπάσκετ, πόλο, απλησίαστοι, πάμε ξανά να γίνουμε δύναμη σε βόλευ και χάντμπωλ και δεν μιλάμε για κολύμβηση, στίβο και άλλα αθλήματα που είμαστε μόνιμοι πρωταθλητές!!!!

  • John68
    John68 Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2022 13:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Το πόσο ευχαρίστηση ένοιωσα χθες, βλέποντας αυτό τον ΟΣΦΠ (πλην Μασούρα), δεν λέγεται. Επίσης ένοιωσα ακόμα μεγαλύτερη απέχθεια για τον μαρτινς, γι΄αυτό που μας στερούσε τόσα χρόνια, λόγω της ανικανότητας του !!!!!!!!

    ΥΓ Χάμες, Χουάνγκ, χαίρεσαι να τους βλέπεις !!!!!!

  • Elberoth7
    Elberoth7 Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2022 13:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιχταράς. Όσο για το ματς σαν τη γάτα με το ποντίκι τους παίξαμε. Τίποτα δεν έχει τελειώσει εκτός πια αν παίρνουν οι βάζελοι πέναλτι σε κάθε ματς όπως γίνεται μέχρι τώρα. Έγιναν τραγικά λάθη σχεδιασμού αλλά πλέον γινόμαστε όλο και καλύτεροι και μετά το μουντιάλ θα είμαστε πολύ καλύτεροι. Αν γίνουν και 1-2 κινήσεις το Γενάρη θα είμαστε σχεδόν πλήρεις.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ7
    ΓΙΩΡΓΟΣ7 Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2022 11:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal πιστεύεις ότι υπάρχουν πιθανότητες να μείνει αυτή η παιχτούρα στον θρύλο??Λυπάμαι απλά που αυτός ο παίχτης βρίσκεται στην χειρότερη σεζον του ολυμπιακού και πιστεύω ότι αν τον κρατήσει πρέπει να χτιστεί ο Ολυμπιακός γύρω του

    REDGOAL: Φίλε τα έχουμε πει. Αν δεν έρθει κάποιος να ξέρει να στήσει ομάδα, δεν θα δούμε προκοπή. Δεν ξέρουμε αν μείνει ή όχι ο Χάμες αλλά θες αθλητικό διευθυντή

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2022 11:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Πρεπει η ομαδα να χτιστει γυρω του,να μεινει εδω παση θυσια και του χρονου.Κακα τα ψεμματα ειναι πολυτελεια για το πρωταθλημα μας και ο Μεντες που τον εφερε θα προσπαθησει το καλοκαιρι να τον παει αλλου στην Ευρωπη με πολυ καλυτερο συμβολαιο,ωστε να παρει την μανατζερικη του προμηθεια.
    Για αυτο ειναι εκ των ουκ ανευ,να βγουμε εστω δευτεροι ,παιρνοντας το δευτερο εισητηριο για τα προκριματικα του Τσαμπιονς Λιγκ ,δινοντας του ενα σοβαρο κινητρο να μεινει,κινητρο που δεν του το δινει το ελληνικο πρωταθλημα,οι ομαδες και τα γηπεδα της πλακας που εχουμε.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...