roumeliotis

Carwiz

«Από τις μεγαλύτερες σφαγές...»

casino loutrakiou
redwell

Συγχαρητήρια στον Μίτσελ και τους παίκτες του Θρύλου για την εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό μοίρασε ο Βαγγέλης Μαρινάκης και τα έβαλε με τη διαιτησία αφήνοντας ορθανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του Ολυμπιακού από το πρωτάθλημα. Πιο αναλυτικά τόνισε:

«Είμαστε χαρούμενοι για ένα πράγμα. Ο Ολυμπιακός έπαιξε σε ένα πολύ δύσκολο ματς, πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο. Το είδε όλη η Ελλάδα ότι οι παίκτες μας είναι οι καλύτεροι. Όταν είναι συγκεντρωμένοι μπορούν να αποδώσουν καλά και να παίξουν το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Με τέτοιες αποδόσεις ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει όλα τα παιχνίδια και να πάρει το πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα, ό,τι έχει συμβεί από το πρώτο στο σημερινό ματς είναι μια σφαγή που δεν έχει προηγούμενο.

Είναι μια από τις μεγαλύτερες σφαγές στην ιστορία και από το πρώτο λεπτό. Με έναν στημένο διαιτητή, μία στημένη ομοσπονδία στην οποία λειτουργεί το παρακράτος, το οργανωμένο έγκλημα και αυτό είναι λυπηρό και για αυτό πάνε από το κακό στο χειρότερο τα πράγματα το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Από την ώρα που έληξε το ματς έχουμε λάβει χιλιάδες μηνύματα αγανάκτησης από τους οπαδούς μας, οι οποίοι θέλουν να σταματήσει αυτό το τσίρκο, αυτό που όλοι βλέπουμε. Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Με το να μην συμμετέχει ο Ολυμπιακός σε αυτή την παρωδία.

Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα. Εγώ προσωπικά έχω μάθει να μάχομαι. Έχω μάθει στα δύσκολα από μικρός, έχω μάθει να αλλάζω τις καταστάσεις όταν χρειάζεται να αλλάξουν και μέχρι σήμερα τις περισσότερες φορές είμαστε νικητές.

Το ίδιο πιστεύω ότι μπορεί να συμβεί και φέτος, αλλά αυτό που θα κάνουμε είναι ότι θα έχουμε ένα Διοικητικό Συμβούλιο, θα ακούσουμε ακριβώς τις απόψεις και των μελών του ΔΣ και του κόσμου και θα αποφασίσουμε.

Σας λέω και πάλι. Και στεναχωρημένος είμαι και αγανακτισμένος είμαι γι' αυτό που ζήσαμε σήμερα. Αλλά από την άλλη πλευρά -αυτό είπα και στους παίκτες πριν- είμαι χαρούμενος γιατί όλοι αυτοί οι μεγάλοι παίκτες απέδειξαν μπορούν να παίξουν πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και να νικήσουν, ακόμα κερδίσαμε και τη διαιτησία που από το πρώτο λεπτό ήταν καραστημένη και δεν υπάρχει άνθρωπος που να γνωρίζει από ποδόσφαιρο και να έχει διαφορετική άποψη. Αυτά έχω να πω. Εμείς στο τέλος είμαστε νικητές.

Όσο δύσκολο κι αν ακούγεται, από την άλλη πρέπει να δούμε πώς θα προχωρήσουμε. Όταν δεν μπορείς να προχωρήσεις με νόμιμα μέσα και όταν κάνεις αυτό που πρέπει, να παίξεις ωραίο ποδόσφαιρο, να ισχύουν οι κανονισμοί.

Οταν αυτά καταπατούνται, πρέπει να αποφασίσουμε τι πρέπει να κάνουμε. Δεν είναι εύκολες αποφάσεις αυτές. Θα γίνει ένα Διοικητικό Συμβούλιο τη Δεύτερα το απόγευμα ή την Τρίτη το πρωί και θα αποφασίσουμε».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

42 σχόλια

  •   GEO
    GEO Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2022 11:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάντως σε ότι αφορά τον εαυτό μου κάποιες φορές στηλιτευω και ειρωνεύομαι καταστάσεις και άτομα που υπό κανονικές συνθήκες ούτε απ έξω από το Καραϊσκάκης δεν θα περνούσαν ούτε θα έπρεπε να είχαν λόγο στον ποδόσφαιρικο Ολυμπιακό.Ο Ολυμπιακός προϋπήρχε και πριν από αυτούς και θα υπάρχει για πάρα πολύ καιρό μετά, και θέλω να πιστεύω πολύ καλύτερος και ισχυρός και σε ευρωπαϊκο επίπεδο δηλαδή όπως και στα περισσότερα αθλητικά του τμήματα ΥΓ Ολυμπιακός δεν αξίζει από καμιά Μακαμπι να διασύρεται ,ούτε με Αταλαντες και Φράιμπουργκ να παίζει την γάτα με το ποντίκι ,ούτε να παρουσιάζει εικόνα αποσύνθεσης εδώ και πολυ καιρό

  • Panos7
    Panos7 Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2022 20:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Βρεντζος την ώρα που έλεγε τις κοτσανες περί αποχώρησης τα διάβαζε μέσα από το κινητό. Οι δηλώσεις ήταν από Μαρινάκη. Δεν θα έλεγε από μόνος του τέτοια βλακεία. Ήταν για να δημιουργηθούν εντυπώσεις. Σιγά μην φύγει ο Μαρινάκης και να χάσει εκατομμύρια!

  • Κοκκινος  Πητ
    Κοκκινος Πητ Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2022 17:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Το πεναλτυ στο 96 ουτε παραγγελια να το εκανε ο μαρινακης. Συσπειρωσε κοσμο π ξεχαστηκαν οι 3αρες καραισκακη ευρωπη, το ασύλληπτο ρεκορ 15 ματς χωρις νικη ευρωπη και το - 10 ελλαδα. Αποδειξη οι δηλωσεις του που αν τις ακουγε κανεις χωρις να ξερει τα παραπανω θα νομίζε οτι ο ολυμπιακος ειναι στο συν 10.εριξε και το τυρακι περι αποχωρησης και χτυπησε τον κοσμο στο συναισθημα. Ολο αυτο ομως δειχνει μηδεν παραδοχη λαθων, αυτοκριτικης και οτι βρηκαμε ιδανικη περίπτωση να ρίξουμε τα εγκληματα κατω απο το χαλι με πρόσχημα τη διαιτησια. Αρα αν δεν παραδεχεται το λαθος και το προβλημα πως θα τα αλλαξει; εδω μας μίλησε για παιχταραδες και ομαδαρα...

  • James 7
    James 7 Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2022 16:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα σχόλια του R7 δεν θα τα έκανε ούτε ο καραπαπας μετον Βαγγέλη! Ότι δηλαδή οι ξένοι με αυτό που είδαν και αυτή τη καταφορη αδικία και τα επεισόδια δεν θα έρχονται στον Ολυμπιακό! Γελάνε και οι πέτρες! Δηλαδή ο Μαρσέλο δεν θα έρχεται στον Ολυμπιακό από αυτά που είδε στη λεωφόρο και όχι με τις 4αρες και τριαρες που μαζεύει κάθε βδομάδα στην Ευρώπη! Οπότε αφού δεν θα έρχονται οι καλοί ξένοι δε θα φταίει ο πρόεδρος αλλά η επο! Πραγματικά κάποιοι παίζουν με την υπομονή μας και το χειρότερο είναι ότι θέλουν να επιβάλλουν στο σαιτ να μην μας ανεβάζει γιατί είμαστε αντιολυμπιακοι! Βάση της λογικής τους κανένας παιχταράς δεν έπρεπε να έχει έρθει στον Ολυμπιακό τα προηγούμενα χρόνια που ο καρεμπε ο Τζιο και γκαλετι η ακόμα και οι ποντενσε ,τζιμπουρ καμπελ ,πιο πρόσφατα έτρωγαν από τσιμέντα και καρέκλες μέχρι δυναμιτακια! Βέβαια για την συμπεριφορά των δικών μας παραγόντων πρέπει να είμαστε περήφανοι αφού αυτός είναι ο τρόπος! Να πηγαίνει δηλαδή ο κάθε πατέρας και ο κάθε καραπαπας και ο κάθε Δημητριάδης και να προκαλούν τις κερκίδες! Τέτοιους ανθρώπους χρειάζεται για να πάρεις πρωτάθλημα στην Ελλάδα δυστυχώς! Το θέμα είναι τουλάχιστον να το παίρνεις...

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2022 15:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο ρε φίλε R7 και λίγα είπες. Τώρα το πως γίνεται η βρισιά να είναι πιο σκληρή για να κοπεί από κάποια σχόλια ενδεχομένως αμφίβολων ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΩΝ που ειρωνεύονται, βελάζουν, μοιράζουν σανό, υποτιμούν την ομάδα και πολλά άλλα απαράδεκτα που δεν θα πέρναγαν ούτε στα site των αντιπάλων ως άκρως προσβλητικά είναι ένα ερώτημα!!!!
    Το ότι τρώνε σανό στην ομάδα τους και βελάζουν αφού τόσα χρόνια τους κοροιδεύουν, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να επιτρέπονται να αποδίδονται σε φίλαθλους ομάδας που τους έχει από κάτω με 47 πρωταθλήματα στο τόπι και 250 ίσως και 300 συνολικά στα δημοφιλή ομαδικά αθλήματα και σε στίβο και κολύμβηση και ίσως λίγα είναι!!!!
    12 ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ, 3 ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΙΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΣΕ ΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΘΛΗΜΑΤΑ!!!!
    OVER?????? T' ΑΚΟΥΣΑΤΕ??????? ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ??????? ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ!!!!!! OVER???????
    Εντάξει η βρισιά είναι απαγορευτική, η ψευτιά, η βλακεία, ο κομπλεξισμός και το εκδικητικό ξέσπασμα είναι επιτρεπτό??????

    REDGOAL: Φίλε δεν μας ταΐζει ο Μαρινάκης. Πόσες φορές θα το πούμε; Εδώ περνάνε όλα τα σχόλια που δεν είναι υβριστικά. Τι να κάνουμε δηλαδή; Να φιμώσουμε τον κόσμο; Και αυτή η πιπίλα με το ότι γράφουν βάζελοι και χανούμια πχ έχει κουράσει. Όταν τρως τεσσάρες και τριάρες στο Καραϊσκάκη εσύ θεωρείς ότι κράζουν για αυτά τα αποτελέσματα βάζελοι και χανούμια; Όταν στα επίσημα Social Media έχει 500 σχόλια από κάτω και εμφανίζονται 15 γιατί τα άλλα έχουν σβηστεί, τα 485 είναι από αντι-Ολυμπιακούς; Έλα φίλε, κάνε μας τη χάρη. Σιγά μην περιμένουμε τον κόσμο να πανηγυρίζει που κλείσαμε όμιλο με 0-3, 0-3, 0-2 στο Καραϊσκάκη και είχαμε και ένα 0-4 από τη Μακάμπι νωρίτερα στη σεζόν και χάσαμε και από τα αμούστακα του ΠΑΟΚ. Τσάμπα κόπο κάνεις φίλε αν δεν είσαι τρολάκι. Δεν φιμώνουμε τον κόσμο εδώ. Όλοι έχουν άποψη αρκεί να τη λένε χωρίς ύβρεις κλπ κλπ

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2022 15:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Είναι ΝΤΡΟΠΗ για την ιστορία της ομάδας και μόνο που έγινε τέτοια δήλωση και έδωσε πάτημα σε πάση γης πικραμένο να σχολιάζει του στυλ 'μακάρι', 'στα τσακίδια' κλπ κλπ.
    Ο Βρέντζος θα πρεπε να έχει τελειώσει απ την ομάδα.
    Κατά τ άλλα, παραμύθια τα της διαιτησίας. Καραμέλα για να κουκουλωθούν αυτά που έγιναν φέτος.
    Σοβαρευτείτε....

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2022 14:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε μαγκες...τι λετε? Ποια αποχώρηση απο το πρωτάθλημα??? Δεν ειναι στο ποδόσφαιρο ετσι τα πράγματα οπως στο μπάσκετ.
    Και εκεί αυτο συνέβη επειδή μας έπαιρνε να το κανουμε.
    Ειναι δυνατον στο ποδόσφαιρο να πεις αποχωρώ από το πρωτάθλημα?
    Κι ολα αυτά επειδη εδωσε 6 λεπτά καθυστερησεις αντί για 4 και ενα πέναλτι που ηταν η δεν ηταν εγινε με τον πιο ΒΛΑΚΩΔΗ ΤΡΟΠΟ ενέργεια απο τον παιχτη του Ολυμπιακού που δεν χρειαζόταν???
    Το γεγονός πως ειμαστε 10β πίσω απο το καφενείο αυτό που λεγεται ΠΑΟ και ειναι 1ος στη βαθμολογία, δεν ειναι αποτέλεσμα των διαιτητών ούτε της κυβέρνησης.
    Ειναι αποτέλεσμα της ΚΑΚΗΣ οργάνωσης και διοικητικής ανικανότητας να διατηρήσει μια δυνατη ομάδα που ΕΙΧΕ και την ΔΙΕΛΥΣΕ!!!
    Αμα ειμασταν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ χθες θα επρεπε να τους ειχαμε για πλάκα 0-3 και να ειχες εναν σοβαρο ΜΠΑΚ και οχι τον ΠΙΠΑ, θα εδιωχνε προσεκτικά τη μπαλα, δε θα εκανε τη πατάτα αυτή και θα τελειωνε απλά και ομορφα το ματσακι υπερ μας.

    ειμαστε ΑΞΙΟΙ της μοιρας μας.

    Αντι λοιπον να μιλαμε για αποχωρησεις, ας ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΔΥΝΑΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΞΑΝΑ. Ας μπει νεα βάση σωστή....
    ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΝΤΟΗ.....παρά ΣΙΣΕ. Τα αφρικανοπορτογαλικά μοντέλα με παιχτες απο τα πανέρια του ποδοσφαίρου, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΑ για ομαδες ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

    ΥΓ. το επίπεδο Ολυμπιακου, εξαρτάται πως το βλέπει ο καθένας...αλλοι τον Ολυμπιακό τον έχουν για επιπεδο ΟΜΑΔΑΣ CH.LEAGUE και αλλοι για επιπεδο ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ.

  • Αντώνης Περδικάρης
    Αντώνης Περδικάρης Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2022 13:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολλά μπράβο στα παιδιά και τον Μίτσελ για την εμφάνιση ... Συνέχισε να υποστηρίζεις ΖΑΒΟΥΣ πρόεδρε ... ΕΣΎ ΘΑ ΠΕΤΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΣΕ ΤΡΥΠΙΟ ΒΑΡΕΛΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΕΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΑΒΙΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΥΠΟΨΙΑ ΠΕΝΑΛΤΥ .

    REDGOAL: Φίλε μην σπαμάρεις, θα σβηστεί το μήνυμά σου και θα πάει τσάμπα ο κόπος σου. Μια φορά είναι αρκετή. Αν σπαμάρεις θα σβηστεί

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2022 13:50 Σύνδεσμος σχολίου

    προεδρε μην παιξεις λειβαδια ,αποχωρησε να πας στη γ εθνικη επειδη το λεει ο νικ...για γελια απλα

  • Nic
    Nic Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2022 13:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Προεδρε τωρα θα δειξεις αν ηγεισαι του μεγαλυτερου αθλητικου συλλογου της Ελλαδας.Η πας Λεβαδεια παιζεις και αυτοακυρωνεσαι η δεν πας και στελνεις ηχηρο μυνημα σε αποδεκτες που απο χθες τρεμουν.Διαλεγεις και παιρνεις.Η Θρυλεων πραγματικος η γατακι.Ο μεγιστος Νταιφας ειχε πει καποτε.Ολοι αυτοι- εννοουσε πολιτικους και πολιτικαντηδες- ειναι νανοι μπροστα στο μεγαλειο του Ολυμπιακου μας.Τολμα εσυ κι ας τολμησουν αυτοι να πανε κοντρα και ας δουμε ποιος θα κερδισει.Αχνοφαινεται διακοπη πρωταθληματος γιατι κατι αρχισε να μυριζει απο Μαξιμου μεριια.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...