roumeliotis

Carwiz

«Να αποχωρήσει ο ΟΣΦΠ από το πρωτάθλημα»

casino loutrakiou
redwell

Συγκλονιστικές δηλώσεις από τον Γιάννη Βρέντζο, μετά το 1-1 του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο καθώς εκτός από τα μεγάλα παράπονα που εξέφρασε για τη διαιτησία, έθεσε θέμα αποχώρησης του Θρύλου από το πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, είπε: «Φασιστικό παρακράτος που διοικεί το ελληνικό ποδόσφαιρο και που διέπεται από οργανωμένο έγκλημα.

Είναι βέβαια λογικό, καθώς τα τρία τελευταία χρόνια λειτούργησε στην κυβέρνηση καθεστώς παρανομίας, με επικεφαλής τον Γρηγόρη Δημητριάδη και άλλα παράνομα και λαθραία στοιχεία.

Η ανοχή μας τελείωσε, προσωπική μου πρόταση, να αποχωρήσει ο Ολυμπιακός από το πρωτάθλημα».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

23 σχόλια

  •   GEO
    GEO Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2022 11:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Στο ποδόσφαιρο αντίθετα εάν πέσεις δύο κατηγορίες δεν υπάρχουν έσοδα από συμμετοχή σε ευρωπαϊκο θεσμό εκτός και αν κατόρθωσεις και πάρεις κύπελλο Ελλάδος

  •   GEO
    GEO Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2022 11:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Μέχρι τέλους όταν λέει για καβατζά ο φίλος εννοεί την σταθερή συμμετοχή στην Euroleague και τα όποια οικονομικα οφέλη της αποκομίζει από αυτήν

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2022 11:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο κόσμος της ομάδας τα είπε και τα λέει όλα από χθες. Όταν είσαι ομαδάρα και έχεις παικταράδες όπως φάνηκε χθες σε σχέση με τον βάζελο, έστω και αν θέλεις δυο τρεις ακόμα σε θέσεις που σου λείπουν, ωστόσο δεν επιτρέπεις να περιμένεις να τελειώσει το ματς για να κερδίσεις, αντίθετα πιέζεις και για άλλο γκολ μέχρι το τελευταίο λεπτό!!!!
    Ανεξάρτητα αν ο διαιτητής ήθελε για κάποιο λόγο απ΄ ότι φάνηκε τουλάχιστον την ισοπαλία, με ξεδιάντροπο και προκλητικό τρόπο, η συμπεριφορά αυτή στην Ελλάδα όπως και η διαιτησία στην Ευρώπη αλλά και όλα αυτά που γίνονται στην ΕΠΟ και το χάιδεμα των ομάδων της συμμαχίας, είναι όπως και να το κάνουμε απίστευτα λάθη και ανυπαρξία επικοινωνιακής πολιτικής της ομάδας που δεν υπάρχει διαχρονικά!!!!
    Ανέκαθεν ακόμα και από τότε που είχε η ομάδα ΖΙΟΒΑΝΙ, ΡΙΒΑΛΝΤΟ, ΚΑΡΕΜΠΕ, ΤΟΥΡΕ, ΙΜΠΑΓΑΣΑ, ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ και δεκάδες άλλους απίστευτους παίκτες είχες τους ανύπαρκτους να σου ρίχνουν λάσπη και δεν υπήρχε κανείς από την ομάδα να τους το βουλώσει μια και καλή!!!!
    Ακόμα και τώρα που βρήκαν ευκαιρία εκτός των αντίπαλων και δήθεν αντικειμενικών μέσων, κάποιοι ακόμα και μέσα εδώ που μιλάμε να πουν για την ομάδα ότι είναι άχρηστη και ανύπαρκτους παίκτες, -άσχετα αν υπάρχουν όντως μερικοί που δεν κάνουν ούτε για την Β' ομάδα- ακόμα και τώρα λοιπόν είδαμε χθες ότι η ομάδα έχει παίκτες που ούτε στη φαντασία τους είχαν και θα έχουν οι απέναντι και αυτό θα φαίνεται όταν πρέπει αλλά ταυτόχρονα η ανυπαρξία μας στο παρασκήνιο θα επιτρέπει να μας συμπεριφέρονται σαν ομαδούλα και να μας στερούν νίκες και ενδεχομένως τίτλους!!!!
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ!!!!
    ΧΘΕΣ ΕΔΙΝΕ ΤΑ ΦΑΟΥΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΕΝΑΛΤΥ!!!!
    ΤΩΡΑ Η ΒΛΑΚΩΔΗΣ ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΒΥΛΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΦΑΣΗ ΓΙΑ ΠΕΝΑΛΤΥ!!!!

  • antartis_8
    antartis_8 Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2022 11:10 Σύνδεσμος σχολίου

    redgoal λύσε μου μια απορία . Είναι ιδέα μου ή όταν έφυγε αυτος απο τη Νοτιχάμ και πήγε ο Μερφι , ένας κανονικος δηλαδη αθλητικος διευθυντης , σταμάτησε το πάρε δώσε με τους μάνατζερ και τους Πορτογάλούς , πήραν 3 παίχτες και τελικα ανέβηκαν κατηγορία ?
    Οσο για τα υπόλοιπα που λέει δεν αξίζουν καν σχολιασμο

    REDGOAL: Κάπως έτσι είναι όπως τα λες φίλε

  • GEO
    GEO Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2022 10:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι παίκτες μικρομεσαίου βεληνεκούς έτσι είναι. Μπορούν να κάνουν ένα καλό παιχνίδι στο μεγαλύτερο μέρος ενός αγώνα αλλά και μια δύο πατάτες που μπορεί να φανούν καθοριστικές στην διαμόρφωση του αποτελέσματος

  • Μέχρι Τέλους
    Μέχρι Τέλους Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2022 07:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Καμία "καβάτζα" της Euroleague, δεν είχαν οι Αγγελόπουλοι. Όλες οι ομάδες υπογράφουν συμβόλαια.
    Ούτε γήπεδο δικό τους έχουν. Ούτε κανάλια και εφημερίδες έχουν. Με 7000 φίλαθλους του basket (το πολύ).

    Απλώς είναι ΗΓΕΤΕΣ του Ολυμπιακού, που ασχολούνται με το BASKET και δεν έχουν μετατρέψει την ομάδα σε... "κλαδική".
    Για αυτό ο λαός του Ολυμπιακού, θα γούσταρε να είχε τους Αγγελόπουλους, ΗΓΕΤΕΣ και στο ποδόσφαιρο του Ολυμπιακού.

  • Panos7
    Panos7 Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2022 01:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Μακάρι να ήταν το ποδόσφαιρο καθαρό και να μην εμπλέκεται η πολιτική. Δεν βλέπετε πως σπρώχνουν τον βαζελο, ο δήμαρχος στήνει όλη την πολιτική του καριέρα γύρω από το γήπεδο του βαζελου. Οι πρόεδροι των τεσσάρων μεγάλων ομάδων κάνουν τις δουλειές τους επειδή έχουν την δύναμη των ομάδων τους (μαγαζιά γωνία). Το ποδόσφαιρο των ρομαντικών έχει προ πολλού πεθάνει. Εδώ οι Άραβες πλήρωσαν και πήραν το Μουντιάλ στο Κατάρ.

  • GEO
    GEO Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2022 01:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Panos7 όπως τα λες είναι και εκτός από αυτό ολο το δεύτερο ημίχρονο 'καναν θέατρο πέφτοντας κατω σαν να τους είχαν πυροβολήσει εκβιάζοντας φουλ και πέναλτι γιατί έβλεπαν πως θα έχαναν το παιχνιδι Ο Αβίλα ενήργησε άτσαλα αλλα και ο άλλος μόλις σφυριξε ο δανος γκι όζης εγίνε περδίκι το σουρ....λο

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2022 00:42 Σύνδεσμος σχολίου

    το επαναλαμβανω γιατι κουρασες ,οσοι εγκεφαλικα αναπηροι παραμυθιαζονται με το οτι το πρωταθλημα το εδωσε ο μαρινακης σε αλαφουζο κατοπιν πολιτικων πιεσεων σημερα θα πρεπει να μην ξαναγραψουν απο ντροπη και ξεφτιλα για κανα τριμηνο.ενταξει?

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2022 00:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι δηλωσεις Βρεντζου ειναι πολιτικο μυνημα του Βαγγελα στο Μαξιμου για δικα του θεματα.
    Καθαρα ποδοσφαιρικα που μας νοιαζει εμας,ουτε κατα διανοια να κανουμε αυτο που ονειρευονταν παντα οι τρεις καμπαλερο και οι οπαδοι τους..Να αποχωρησει ο Ολυμπιακος απο το πρωταθλημα.
    Ε οχι δα να τους κανουμε τετοια χαρη να αυτοκτονησουμε .Θα μεινουμε και Πολεμο θα τους κανουμε.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...