roumeliotis

Carwiz

Κρίμα και άδικο για Θρύλο 1-1 με ΠΑΟ

casino loutrakiou
redwell

Το κυνήγησε, το προσπάθησε πολύ, το άξιζε και με γκολ του Πεπ Μπιέλ στο 84' ο Θρύλος έφτασε στην... πηγή για το πολυπόθητο διπλό στη Λεωφόρο, όμως μια ανόητη και αχρείαστη ενέργεια του Άβιλα χάρισε πέναλτι στον ΠΑΟ το οποίο έδωσε μετά τη λήξη και των έξι λεπτών καθυστέρησης ο ρέφερι με μεγάλη ευκολία και έδωσε στον Σπόραρ την ευκαιρία στο 100' να ισοφαρίσει από την άσπρη βούλα.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι στο κλάσικο από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό, δημιούργησαν και έχασαν πολλές ευκαιρίες για να καθαρίσουν το τρίποντο, ο Μίτσελ με πίεση ψηλά και με τους Εμβιλά, Ινμπόμ και Χάμες στον άξονα να κάνουν μεγάλο παιχνίδι "κλείδωσε" τον έλεγχο και ο Ολυμπιακός πανάξια έφτασε ένα... δευτερόλεπτο από το να βάλει τέλος στο νικηφόρο σερί του τριφυλλιού με ένα κομβικής σημασίας διπλό, όμως δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να πάρει την κατοχή της μπάλας απ’ τα πρώτα λεπτά και να μεταφέρει το παιχνίδι προς την περιοχή του Ολυμπιακού, ο οποίος έψαχνε περισσότερο τις γρήγορες μεταβάσεις, ποντάροντας στην ταχύτητα των Μπιέλ, Χάμες και Μασούρα.

Στο 15’ οι Πειραιώτες έφυγαν ωραία στην αντεπίθεση από τα δεξιά, με τον Άβιλα να βγάζει παράλληλη μπαλιά για τον Μπιέλ, ο οποίος αν κι άργησε στο κοντρόλ του, σούταρε αλλά ο Σάντσες πρόλαβε να βάλει το σώμα του κι έδιωξε.

Στο 19’ το σουτ του Παλάσιος απ’ το τακουνάκι του Σπόραρ, πέρασε 3-4 μέτρα μακριά απ’ την εστία του Πασχαλάκη, ενώ στο 24’ ο Ολυμπιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Από διώξιμο του Μπρινιόλι προς τον Τσέριν, ο Χουάνγκ έκλεψε την μπάλα και τη γύρισε προς τον Μασούρα, εκείνος προς τον Χάμες, όμως το σουτ που επιχείρησε ο Κολομβιανός αποκρούστηκε από τον Μπρινιόλι.

Στο 29’ από κάθετη πάσα του Βέρμπιτς προς τον Παλάσιος, ο Αργεντινός πρόλαβε να «τσιμπήσει» την μπάλα πάνω απ’ τον Πασχαλάκη ανοίγοντας το σκορ, όμως ο α’ βοηθός Λαρς Χούμελ έδειξε (οριακό) οφσάιντ, το οποίο επιβεβαίωσε μετά από ένα λεπτά και ο VAR Γιάκομπ Σάντμπεργκ.

Στο 32’ ξανά ο Ολυμπιακός απείλησε με ένα εξαιρετικό σουτ του Μασούρα και την εντυπωσιακή επέμβαση του Μπρινιόλι, ο οποίος «απογειώθηκε» στο αριστερό «παραθυράκι» της εστίας του κι έδιωξε σε κόρνερ. Τέσσερα λεπτά αργότερα (36’) ο Παλάσιος έκανε εξαιρετικό γύρισμα προς τη μικρή περιοχή κι ο Πασχαλάκης πρόλαβε να... βρει την μπάλα με τα ακροδάχτυλά του, όσο χρειαζόταν για να μην την ακουμπήσει ο Σπόραρ.

Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς «άναψε» για τα καλά, με τον Ολυμπιακό να παίρνει την μπάλα στα δικά του πόδια και να είναι πολύ πιο απειλητικός.

Στο 48’ ο Ολυμπιακός έφυγε στην αντεπίθεση με τελικό αποδέκτη τον Μπιέλ μέσα στην περιοχή, ο οποίος σούταρε δυνατά με τον Μπρινιόλι να διώχνει με τα πόδια. 

Στο 59’ ο Παπασταθόπουλος μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ στην κίνηση με τη μπάλα να φεύγει πάνω από το δοκάρι του Μπρινιόλι, ενώ στο 61’ ο αμυντικός του Ολυμπιακού μετά την εκτέλεση του κόρνερ του Χάμες πήρε την κεφαλιά κι ο Μπρινιόλι έδιωξε σε κόρνερ. 

Στο αμέσως επόμενο λεπτό (62’) το διαγώνιο σουτ του Χάμες Ροντρίγκες εκτός περιοχής, οδήγησε τον Μπρινιόλι σε μία καταπληκτική απόκρουση στη γωνία του και με περιορισμένη ορατότητα μπροστά του.

Στο 80’ μετά από λάθος από την άμυνα του Ολυμπιακού, ο Σπόραρ έγινε τελικός αποδέκτης της μπάλας και πλάσαρε με τη μία, με τη μπάλα να κοντράρει πάνω στον Παπασταθόπουλο και να φεύγει κόρνερ. 

Στη δε εκτέλεση του κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Πέρεθ που έκανε το σουτ και ο Πασχαλάκης έδιωξε εντυπωσιακά εκ νέου σε κόρνερ. 

Στο 84’ ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα στο σκορ. Από σέντρα του Άβιλα από τα δεξιά , Ελ Αραμπί γύρισε τη μπάλα υπέροχα προς τον Μπιέλ που έκανε ένα διαγώνιο σουτ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπρινιόλι, κάνοντας το 1-0 για τους Πειραιώτες.

Κι ενώ όλα έδειχναν πως οι «ερυθρόλευκοι» θα έφταναν σε μία μεγάλη νίκη στην έδρα των «αιωνίων» αντιπάλων τους, ο Ιωαννίδης κυνηγώντας μία χαμένη μπαλιά, δέχθηκε μία ανόητη αγκωνιά απ’ τον Άβιλα. Ο διαιτητής Κέλετ έδειξε στην αρχή φάουλ, όμως με παρέμβαση του VAR Γιάκομπ Σάντμπεργκ, έδωσε πέναλτι που το επιβεβαίωσε ακολούθως σε on field review.

Παρά τις έξαλλες διαμαρτυρίες του Ολυμπιακού, ο Δανός ρέφερι επέμεινε στην απόφασή του κι ο Σπόραρ στο 13ο λεπτό των καθυστερήσεων ευστόχησε από την άσπρη βούλα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Σάντσες (46’ Κώτσιρας), Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Τσέριν (87’ Ιωαννίδης), Μπερνάρ, Παλάσιος (53’ λ.τρ. Κουρμπέλης), Βέρμπιτς (78’ Βαγιαννίδης), Σπόραρ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ Γκονζάλεθ): Πασχαλάκης, Άβιλα, Παπασταθόπουλος, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Χουάνγκ Ινμπόμ, Μπιέλ (90’+2 Μπόουλερ), Χάμες Ροντρίγκες (86’ Φορτούνης), Μασούρας (75’ Βρουσάι), Μπακαμπού (75’ Ελ Αραμπί).

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

57 σχόλια

  • antartis_8
    antartis_8 Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2022 11:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Λυση συμβολαίο στον Αββιλα χτές και φέρτε τον Λίάβα του Παναιτωλικου !!! Για σφαγη δεν πρέπει να μιλάει κανεις . Ακομα και να μην ήταν πέναλτυ η διαιτησία σε όλο τον αγώνα ήταν πολυ καλη .
    Οσο για τα πολιτικα , που κανονικα εδω δεν πρέπει να μας απασχολει , στη δήλωση του ο Μαρινάκης είπε και για το Μαξιμου και για τοον Δημητριάδη . Ολοι η Ελλαδα ξέρει οτι τον Μητοτάκη τον έχει βγάλει ο Μαρινάκης για επιχειρηματικους λόγους. Και μακάρι να ξεκουμπιστούνε και οι δυο απο την Ελλάδα μας όσο πιο γρήγορα γίνετε .
    Κρατηστε την ομάδα μας που η βάση της ήταν και είναι πάντα λαϊκη μακρυα απο τα πολιτικα παιχνιδια . .....
    redgoal το ξέρω πως το σχόλιο περιέχει πολιτικα αλλα άστο να περάσει

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2022 10:50 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΚΩΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΑΛΛΑ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ Ο ΑΒΙΛΑ ΕΔΩΣΕ ΑΦΟΡΜΗ

    ΕΑΝ ΑΥΤΗ Η ΦΑΣΗ ΓΙΝΟΤΑΝ 1 ΜΕΤΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΠΕΝΑΛΤΙ
    ΞΕΓΕΛΑΣΤΗΚΕ ΕΔΩΣΕ ΦΑΟΥΛ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟ ΣΦΥΡΙΓΜΑ ΤΟΥ

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2022 10:41 Σύνδεσμος σχολίου

    giorgos οπαδε της τραπουλας...σκουπισε τα σαλια σου ρε αηδιαστικέ ολυμπιακάρα του πιτόγυρου με σανό και σαλτσα σαπίλας!
    Εισαι ενα γιδι και μισό.
    Αν εισαι Ολυμπιακός, πραγματικά συγχαρητήρια για την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ και των ομοιων σου να προστατέψετε την ομάδα μας απο διοικητικές τακτικές που εφεραν την ομαδα μας σε αυτο το σημειο!!!
    Εσυ σιχαμερε Ολυμπιακίσκε της κακιάς ώρας, που κράζεις πραγματικους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ, τράβα να πάρεις το χαρτζιλίκι σου...

  •   GEO
    GEO Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2022 10:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Κasavetis συμφωνώ μαζί σου 100%

  • kasavetis
    kasavetis Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2022 10:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Μάγκες, το πράγμα είναι απλό: ο Αβιλά έχει κάνει χαζομάρα, η μπάλα έφευγε μακριά και δεν είχε κανένα λόγο να σηκώσει το χέρι. Οι βάζελοι έπεφταν συνέχεια κάτω και διαμαρτύρονταν συνέχεια και ζητούσαν πέναλτι. Μόνο μία ευκαιρία έκαναν κι αυτή από λάθος της άμυνας μας που ευτυχώς το διόθρωσε ο Σωκράτης. Γκολ δεν έβαζαν με τίποτα και ο Πασχαλάκης ήταν θεατής σητ μεγαλύτερη διάρκεια του ματς. Από εκεί και πέρα, δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε τα εξής:
    - 6 λεπτά καθυστέρηση ήταν πολλά, δεν είχε τόσες διακοπές το ματς
    - στο 6.20 η μπάλα βγαίνει πλάγιο, εκεί τελειώνει το ματς, το σφυρίζει ο διαιτητής και τέλος
    - η κίνηση του Αβιλά μπορεί να δοθεί και φάουλ πάνω στη γραμμή αντί για πέναλτι. Στην αρχή φάουλ έδωσε και μετά τον κάλεσαν στο VAR, πήγε και το είδε και το έκανε πέναλτι.
    Συμπέρασμα: χτες χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία αλλά υπάρχει δρόμος ακόμη, απομένουν πολλοί αγώνες και πλέι οφ κλπ Τον βάζελο τον σπρώχνουν αλλά με τους τραυματισμούς που βγαίνουν φαίνεται ότι δεν έχει βάθος, κάποια στιγμή θα κάνει κοιλιά, δεν μπορεί να πηγαίνει τρένο. Ας φτιάξουμε εμείς ομάδα με 3 καλές μεταγραφές το Γενάρη και ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ και μετά βλέπουμε. Θέλουμε 3 παίκτες (1 εξτρέμ και 2 πλάγια μπακ).

  • ΡΙΓΚΟ ΠΑΖ
    ΡΙΓΚΟ ΠΑΖ Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2022 10:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Ενταξει αν ηταν για μας η φαση θα κλαιγαμε και θα λεγαμε οτι ειναι πεναλταρα. Ας προσεχε το κατσικι να μην το κανει

  • ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΛΑΚΑ ΝΑΞΟΣ
    ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΛΑΚΑ ΝΑΞΟΣ Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2022 09:45 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝΑΠΟΔΑ Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΒΙΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΝΑΝΕ ΕΜΑΣ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΩΣΕ. Ο ΙΣΠΑΝΟΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΣ ΓΙΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΛΟΓΟ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΤΗ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕ ΝΑ ΧΩΣΕΙ ΜΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ. ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΑΝΑΠΟΔΑ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΠΕΝΑΛΤΑΡΑ ΗΤΑΝ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΒΕΡΕΣΕ. ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ. ΤΑ ΤΡΟΛΑΚΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ 100% ΤΟΥ ΑΒΙΛΑ

  • ΑΒΙΛΑ ΒΑΖΕΛΑ ΒΓΑΛΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ
    ΑΒΙΛΑ ΒΑΖΕΛΑ ΒΓΑΛΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2022 09:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι έκανε το γιδι ρε; Ακομα δεν μπορω να το χωνεψω οτι αφηνει τη μπαλα και σκαει αγκωνια στον αντιπαλο. Τους χαρισε το πρωταθλημα ο σκερβελος. Τι χαζος ρε γμτ!!!!!

  • Χάρης Λάρνακα 7
    Χάρης Λάρνακα 7 Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2022 02:41 Σύνδεσμος σχολίου

    ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΛΕΝΕ ΑΒΙΛΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΚΤΗΣ Β ΑΓΓΛΙΑΣ

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2022 02:16 Σύνδεσμος σχολίου

    @giorgos
    Είπα να μη σου πω τίποτα αλλά φαίνεται ότι χωρίς μπ...λίκια δε λειτουργείς σωστά. Δεν έχω πρόβλημα. Στη δουλειά μου βλέπω πολλά άτομα σαν εσένα και βλέπω κι αρκετά άτομα που καταλαβαίνουν μόνο με κλωτσές. Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια.
    Λοιπόν υπαλληλάκο του Μαρινάκη.... Βρες μου εδώ μέσα ένα post το οποίο γράφω 'Ζητώ οι Αγγελόπουλοι'.... ενα.
    Κανένας δεν πάει πάνω από τον Ολυμπιακό. Ούτε παίκτες, ούτε προπονητές, ούτε πρόεδροι. Εσύ το Μαρινάκη τον έκανες σημαία σου. Αυτός λανσάρει ότι αυτός είναι ο Ολυμπιακός και εσύ το επικροτείς, αντί για να το καταδικάζεις.
    Οι Αγγελόπουλοι πρέπει να βάζουν λεφτά από την τσέπη τους για να είμαστε εκεί που είμαστε. Αν φύγουνε θα γίνουμε ΠΑΟΚ, Αρης, Ίκαρος τέτοια ομάδα. Αυτοί αξίζουν ένα χειροκρότημα παραπάνω.
    Ο Μαρινάκης αξίζει την κατακραυγή για όλα αυτά που έχει κάνει. Δεν θα βρεις αντιπάλους που να μπορούν να πουν τίποτα εναντίον των Αγγελόπουλων. Για το Μαρινάκη όμως αυτά που έχουν να πουν, γράφεις εγκυκλοπαίδεια.
    Κάτσε και τραγουδά τώρα εσύ....

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...