roumeliotis

Carwiz

«Ο Μίτσελ δεν υπολογίζει Κόνραντ στον ΟΣΦΠ»

casino loutrakiou
redwell

Μια ακόμα από τις δεκάδες περιπτώσεις παικτών που έρχονται τα τελευταία χρόνια στον Ολυμπιακό ως... Μεσσίες και σε χρόνο ντε τε τιθενται εκτός ή απομακρύνονται ως αποτυχημένοι αναμένεται να γίνει και ο Κόνραντ Ντε λα Φουέντε.

Ο Αμερικανός εξτρέμ της Μαρσέιγ που έπιασε... Λιμάνι ως δανεικός προ ολίγων μηνών και έχει αγωνιστεί σε μόλις πέντε ματς με τον Ολυμπιακό φαίνεται πως δεν θα παραμείνει για πολύ καιρό στον Πειραιά μιας και συζητιέται ακόμα και άμεση διακοπή δανεισμού.

Τις τελευταίες μέρες τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό κάνουν λόγο για πρόωρο τέλος του διεθνή άσπυ από τους ερυθρολεύκους καθώς δεν έχει πείσει για την αξία του.

Σύμφωνα με την ισπανική «Sport» ο 21χρονος εξτρέμ έχει τεθεί εκτός πλάνων από τον Μίτσελ και φαίνεται πως είναι όλο και πιο κοντά η επιστροφή του στη Μαρσέιγ.

Όπως αναφέρει το άρθρο, ο Αμερικάνος ποδοσφαιριστής δεν έχει πείσει τον 59χρονο κόουτς και δεν τον υπολογίζει ενόψει της συνέχειας της σεζόν.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

16 σχόλια

  • Καλ Ελ
    Καλ Ελ Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022 15:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Εκτός του Φουέντε ,άλλος ένας που δεν πείθει και θα πρέπει να μας αφήσει μετά τα Χριστούγεννα είναι και ο έταιρος Κορεάτης , δεδομένου πως κι αυτός είναι δανεικός..

  • Πτερέλαος
    Πτερέλαος Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2022 16:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιώργο Πανόπουλε , συμφωνώ με σχεδόν όλα όσα γράφεις εκτός από τα σχετικά με τον Βρουσάϊ. Σου θυμίζω ότι ο Βρουσάϊ ήταν αριστερός εξτρέμ στην Κ.19 του Ολυμπιακού και ο Μαρτίνς με το ζόρι τον ανακήρυξε δεξιό Μπακ , δηλ. σε θέση που δεν την ήξερε και στην οποία θα έπαιζε με ανάποδο πόδι . Περιττό βέβαια να θυμηθούμε ότι ούτε και σε αυτή την θέση τον έβαλε ποτέ να παιξει , επειδή προτιμούσε τον τρα-ΛαΛά. Ήταν και αυτή μια από τις ύπουλες μεθόδους με τις οποίες ο ανθέλληνας ταβερνιέ εξόντωνε ποδοσφαιρικά κάθε Έλληνα παίκτη προερχόμενο από τις ακαδημίες μας. Στο δε πρόσφατο ματς με τον ΠΑΟΚ και ο Μίτσελ τον έβαλε σε θέση δεξιού fullback και όχι εξτρεμ όπως αναφέρεις , επειδή του έλειπε και ο Άβιλα και ο σακάτης Βερσάλικο και δεν ήθελε να εκτεθει με τον Ανδρούτσο που επίσης παίζει καταχρηστικά σε αυτή την θέση.

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2022 07:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι οπαδικες εφημεριδες (η και τα οπαδικα σαιτ στην εποχη μας) ανεκαθεν ηταν υπερβολικα στις προσδοκιες που εφερνε καθε μεταγραφη.Δεν ειναι τωρινο φαινομενο.Ειναι και ενα ψεμα που με ευχαριστηση πολλες φορες το αποδεχομαστε και εμεις οι οπαδοι να μας δουλευουν και να δουλευουμε τον εαυτο μας με τον ερχομο ενος νεου παικτη ,ειναι η μαγεια της μεταγραφικης περιοδου,για ολες τις ομαδες και ολους τους οπαδους.
    Ο Ντε Λα Φουεντε ομως ειναι πραγματι ενα (ακομη) παραδοξο στο τοσα αλλα των τελευταιων χρονων.Υποτιθεται οτι (και)φετος ψαχναμε για ενα μεγαλο και ετοιμο εξτρεμ να κανει την διαφορα ,υποτιθεται χτυπαγαμε Λουκεμπακιο απο Γερμανια, παικτη των 8 εκ ευρω,και μετα απο ψαξιμο 2,5 μηνων ,καταληγουμε σε ενα δανεικο ,απειρο,αγνωστο ,με ελαχιστα παιχνιδια σε επαγγελματικο επιπεδο στα ποδια του και ...Αμερικανο εξτρεμ.
    Παντως ακομη και αυτος ο χασογκολης και αχρωμος Ντε Λα Φουεντε ευκαιριες ως εξτρεμ,δεν πηρε,οπως ευκαιριες δεν παιρνει και ο πολυ καλυτερος του Εγγλεζος Μποουλερ.Αλλα παιρνει ο Βρουσαι.Ο ποιος ,ο Βρουσαι!Που ο Μαριος ακομη και στην Ναυπακτο που επαιζε πριν ερθει στις Ακαδημιες μας εξτρεμ δεν ηταν αλλα δευτερος φορ επαιζε,οπως δευτερος φορ επαιζε και στην Κ19 σε εμας τοτε που σκοραρε συνεχως με τους μικρους.Εξτρεμ τον βαφτισε ο Μαρτινς που ηθελε εξτρεμ να μαρκαρουν κυριως, αδιαφορο αν μπορουσαν να ντριμπλαρουν η να μπουκαρουν στην αντιπαλη περιοχη.
    Ρε Βαγγελη ,τα λεφτα που δωσαμε στον Μαρσελο ,δεν μπορουσες να τα δωσεις στον Γιανουζαι?Τωρα θα απολαμβαναμε ενα μαγο εξτρεμ με τα ερυθρολευκα,και δεν θα περιμεναμε τον Βραζιλιανο πρωην υπερπαικτη να χασει τα κιλα του,να αποκτησει αν μπορει ξανα καποια στοιχειωδη εκρηξη,καποια φυσικη κατασταση και αστα να πανε..

  • GEO
    GEO Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2022 01:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλός για Αρή ,Τρίπολη, Ατρόμητο , για Ολυμπιακο λιγός

  • ΠΤΕΡΕΛΑΟΣ
    ΠΤΕΡΕΛΑΟΣ Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2022 00:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Η έννοια ¨"Αμερικανός ποδοσφαιριστής¨ δεν υπάρχει ακόμη. Θυμηθείτε οι λίγο πιό παλιοί , την περίπτωση του ομογενούς Καρτερουλιώτη στα πέτρινα χρόνια του Θρύλου. Όσοι γηγενείς Αμερικανοί παίζουν μπάλα , κατά κανόνα είναι γρήγορα τρεχαντήρια με γερά πνευμόνια ( αν δεν τα έχουν κάψει από τον πολύ μπάφο) και γυμνασμένα κορμιά, αλλά από τεχνική , τακτική και αυτοσυγκέντρωση λίγα πράγματα. Στο μυαλό τους υπάρχει μία σύγχυση μεταξύ των χαρακτηριστικών του Ευρωπαϊκού Soccer και των χαρακτηριστικών του American Foot-ball και του Base-ball με ....κληρονομικές / γενετικές προεκτάσεις. Γιά αυτό , τα τελευταία 30 χρόνια τ.χ. , πολλοί Ευρωπαίοι και Νοτιο-Αμερικανοί τέως ποδοσφαιριστές , υπερήλικες , αλλά με μεγάλο όνομα και καριέρα πίσω τους , πηγαίνουν στο MLS γιά να κάνουν κάποιες τελευταίες χοντρές .."αρπαχτές" μέσω γιγαντιαίων συμβολαίων.

  • Red Patra
    Red Patra Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2022 23:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Κωστής Κ. το έπιασες το στοίχημα; Απλά ρωτάω. Έχετε μπολιαστεί με όσα ακούτε απο τα υπαλληλάκια. Κριμα. Δεν βλέπετε ότι αυτό το πράγμα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ασχολείστε με τους άλλους. Μπράβο στον Παναθηναϊκό που είναι πρώτος. Εμείς ας προσέχαμε να φέρναμε προπονητη και παίκτες τον Μάη, όχι να τρέχουμε τέλη Οκτώβρη να χτίσουμε ομάδα. Ελεος πια με το σανό. Συνεχιζουμε να δουλευόμαστε

  • Xristos
    Xristos Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2022 22:52 Σύνδεσμος σχολίου

    ΔΕΝ μας έκανε ο τεγιο, και πήραμε τό παλτό τον ντελαφουεντε.

  • pan
    pan Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2022 22:04 Σύνδεσμος σχολίου

    γελανε και οι μαιμουδες στον εθνικο κηπο...τετοιο πλανο ουτε η Α.Ο ανω πιτσων δεν εχει..σοβαρα ειναι αυτη ομαδα επαγγελματικη?κλαιωωωωω

  • Ηλίας Μοσχάτο
    Ηλίας Μοσχάτο Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2022 21:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Κωστής Κ. ΤΟ ΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Από αυτές τις ομαδούλες είμαστε στο -10 εμείς οι πανηγυρτζίδες με Μαρσέλο και Χάμες. Γελάνε και οι κορμοράνοι στον Αργοσαρωνικό

  • Pedro
    Pedro Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2022 20:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Πρέπει να φύγει ο προπονητής και να έρθει ΠΡΟΠΌΝΗΣΤΗΣ κανονικός με Πλάνο!!!!! Και μετά όλα τα άλλα! Αν δε τότε να φέρει πίσω τον μάρτινς που κακκκκκος έφυγε γιατί ήθελαν κάποια άτομα να φύγει

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...