roumeliotis

Carwiz

«Αισθάνομαι καλά και είμαι χαρούμενος»

casino loutrakiou
redwell

Δεύτερο ματς με την ερυθρόλευκη φανέλα για τον Μαρσέλο που αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον ΟΦΗ και ναι μεν δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο, δείχνει σιγά σιγά να χάνει τα περιττά κιλά και να βρίσκει φυσική κατάσταση.

Ο Βραζιλιάνος άσος αναφέρθηκε στην κατάσταση ετοιμότητάς του τονίζοντας πως κοιτάζει το επόμενο παιχνίδι των Πειραιωτών στο Europa League. Πιο αναλυτικά έγραψε:

«Αισθάνομαι καλά και είμαι χαρούμενος. Σκέφτομαι το επόμενο παιχνίδι μας, για το Europa League! Να είστε ευτυχισμένοι, ανεξάρτητα με τις συνθήκες!».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

9 σχόλια

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022 13:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal
    Εδω δεν εχει στοιχεια η γγα και το κρατος θα εχω εγω?Ειπα για την χρονικη συμπτωση της καταργησης του ντοπινγκ μετα το τελος καθε αγωνα τα Σ/Κ ,οταν διαλεγαν δυο παικτες απο καθε ομαδα και διαβαζαμε στα ρεπορταζ,οτι τους πηρε νυχτα τους παικτες για να δωσουν δειγμα ουρων.Και ολο και καποιος παικτης εστω μια στο τοσο εβγαινε θετικος,εστω και αν ηταν απο ταυτοχρονη χρηση καποιας θεραπευτικης αγωγης.
    Μια πενταετια τωρα βουβα,για το θεμα.Αν θυμαμαι μονο ο ..Σαββιδης ειχε ζητησε ντοπινγκ κοντρολ παικτων της Αεκ,πριν απο καποιο τελικο κυπελου.Και μια φορα , πριν δυο η τρια χρονια πρεπει να ηταν,ακουσα οτι εγινε αιφνιδιαστικος ελεγχος μεσοβδομαδα στην προπονηση στου Ρεντη αλλα και σε αλλες ομαδες ,απο οπου πηραν δειγμα απο μερικους παικτες μας.
    Δεν σας εχει κινησει την περιεργεια το συγκεκριμενο θεμα,που απο μια ελεγκτικη σταθερη ρουτινα μετα τους αγωνες καποτε ,τωρα δεν ακουγεται κουβεντα ?Εχει να ακουστει το παραμικρο για οποιονδηποτε ντοπαρισμενο ποδοσφαιριστη εδω και χρονια?

    REDGOAL: Φίλε με αυτό το σκεπτικό, ο ήλιος μπορεί να βγαίνει από τη δύση και η θάλασσα να μην είναι θάλασσα αλλά νερό με ούρα από στρουμφάκια γι αυτό ξαλμυρίζει. Αδερφέ, αν έχεις στοιχεία για κάτι παράνομο, στείλτα μας. Αν όχι, σε παρακαλούμε σεβάσου το χώρο που σε φιλοξενεί...

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022 12:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Ας περιμενουμε ακομη κανα 20ημερο,γιατι οτι δουλεια εριξε τις πρωτες δυο εβδομαδες και οτι κιλα εχασε,μαλλον τα ξαναπηρε πισω με την θλαση ελαφριας μορφης που τον κρατησε στην ουσια εκτος προπονησεων για αλλες δυο εβδομαδες.
    Μην ξεχναμε σχεδον 10 με 11 παικτες μας εχουν περασει θλασεις η τραβηγματα.Πρωτοφανες ναι μεν αλλα τουλαχιστον δειχνει οτι προσπαθουμε με αθλητικους τροπους να αποκτησουμε φυσικη κατασταση και οχι με ..φαρμακευτικους.
    Αλλωστε το ντοπινγκ κοντρολ καταργηθηκε μετα το τελος των αγωνων εδω και εξι χρονια.Τι σατανικη συμπτωση,οτι τοτε ακριβως συσταθηκε η ''εξυγιανση'' απο τους τρεις καμπαλερο.

    REDGOAL: Δηλαδή φίλε ντοπάρονται οι τρεις καμπαλέρος; Έχεις στοιχεία; Στείλτα μας να βάλουμε μπουρλότο στο ελληνικό ποδόσφαιρο...

  • antartis_8
    antartis_8 Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022 10:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Οτι κάποτε ήταν παιχταρας δεν υπάρχει αμφιβολια . Αυτο που όμως πρέπει να μας προβληματισει είναι το εξης . Αφου τωρα δεν μπορει και παίζει σε άλλη θέση και μόνο περπατάει . Γιατι σε αυτη τη θέση δεν παίζει ο Φορτούνης που είναι σίγουρα πιο έτοιμος και τουλάχιστον μπορει να τρέξει για κανενα τέταρτο ?

  • Xristos
    Xristos Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022 01:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Έλα πεχταρα

  • GEO
    GEO Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2022 23:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλ ελ αυτό πιστεύω και εγώ ρε φίλε δεν είναι τυχαίος ποδοσφαιριστης ο συγκεκριμένος ούτε τον πήραν τα χρόνια όμως μέχρι στιγμής υπάρχει μια ανησυχία κατα πόσο έχει διαθεση να ξαναπαίξει μπάλα ενος κάποιου επιπέδου ξανά

  • Κωστας
    Κωστας Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2022 23:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιχταρας !!! Σε κάνα μήνα θα κάνει παπάδες !!!5-6 κιλά ακόμα !!

  • Νic
    Νic Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2022 22:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Άσχετα με την νίκη ακόμα στην ομάδα δεν έχουν οριστεί τα βασικά .Εχει οριστει παίκτης να κτυπαει τα πέναλτι η οποίου του γουστάρει παίρνει το τόπι και εκτελεί όπως και να λέγεται;Ο προπονητής κάθεται στην άκρη του πάγκου να αποφασίσει η η να κάνει τη γλάστρα;

  • Καλ Ελ
    Καλ Ελ Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2022 19:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ επιμένω πως πολλά υποτιμητικά σχόλια από σύγαυρους ( ???!!! ) είναι υπερβολικά . Θα επανέλθη σύντομα και θα δείξη πολλά ωραία πράγματα ..

  • Κώστας Κόκκινος
    Κώστας Κόκκινος Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2022 19:09 Σύνδεσμος σχολίου

    ΄Οταν σε λίγο χάσει τα επί πλέον κιλά και αποκτήσει καλή φυσική κατάσταση θα δούμε μεγάλα πράγματα από τον παικταρά. Ήδη την Κυριακή είδαμε ένα μικρό δείγμα των ικανοτήτων του.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...