roumeliotis

Carwiz

«Μαρσέλο και Βρσάλικο με βοηθούν πολύ»

casino loutrakiou
redwell

Ο Ντόρον Λάιντνερ ήρθε για να πάρει τη θέση του βασικού αριστερού μπακ πριν την έλευση του Μαρσέλο, όμως ακόμα δεν έχει παίξει καθόλου λόγω προβλήματος με το διαβατήριό του, με τον Ισραηλινό διεθνή σε συνέντευξη του, στην ιστοσελίδα «sport5.co.il» να μιλάει για τις εμπειρίες που ζει στον Θρύλο με τα μεγάλα ονόματα για συμπαίκτες:

«Ο Μαρσέλο είναι μπακ, όμως μπορεί να παίξει και πιο μπροστά. Είναι ένας πολύ καλός χαρακτήρας, που τους κοιτάζει όλους σαν να είναι στο ίδιο επίπεδο.

Στη διάρκεια της προπόνησης του είπα 'είμαι ενθουσιασμένος, είναι σαν όνειρο'. Μετά με ρώτησε 'ξέρεις ποιος είναι ο Κρος; Τον ξέρεις, έτσι δεν είναι;'. Απάντησα 'φυσικά και ξέρω ποιος είναι. Ποιος δεν τον ξέρει;'. Και μου λέει πως θα μου δείξει το πώς σταματά τη μπάλα. Το πώς την κοντρολάρει. Αυτά είναι πράγματα που δεν είχα ονειρευτεί ποτέ! Πως τέτοιος παίκτης θα μιλούσε σε μένα.

Μου είπε 'ότι θες να μου στέλνεις μήνυμα'. Ο Βρσάλικο επίσης με βοήθησε πολύ και μου έδωσε κατευθύνσεις. Εάν μου λέγανε τρία χρόνια πριν ότι θα ήμουν στα ίδια αποδυτήρια με τον Μαρσέλο, θα έβαζα τα γέλια. Θα γέλαγα, καθώς δεν θα το πίστευα με τίποτα».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

8 σχόλια

  • Ο ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ
    Ο ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 16:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Το παληκάρι είναι ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ!!!!Το έχω ξαναγράψει από την πρώτη στιγμή που τον είδα να παίζει!!!! Είναι φουλ επιθετικό μπακ.20 Χρονων βασικός στην Εθνική Ισραήλ.Και προχθές με την Αλβανία ήταν βασικός και πηρε την υψηλότερη βαθμολογία από τους δημοσιογράφους της χωρας του..... Μπροστά στον Μολδαβικο ανέκδοτο είναι Ρομπέρτο Κάρλος.Το μόνο άσχημο είναι ότι δεν έχει Ρυθμό ακόμα λόγο έλλειψης αγώνων και για αυτο ζήτησα και αλλαγή στο 73'και επίσης θέλει δουλειά στον ανασταλτικό τομέα το οποίο και πρέπει να βελτιώσει.... Μιλάμε όμως για ένα παιδί 20 χρονών με τρομερές προοπτικές που δίπλα στον Μαρσέλο μπορεί να γίνει από τα καλύτερα αριστερά μπακ στον κόσμο.

  • antartis_8
    antartis_8 Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 11:55 Σύνδεσμος σχολίου

    καλημέρα παιδια . Ο Ντεναγέρ είναι σε χειρότερη κατάσταση απο τον Βρσάλικο . Επίσης και στα καλα του δεν είναι αυτο που λείπει απο την άμυνα μας . Αυτο που μας λέιπει είναι ένας κάλος αμυντικος που να βοηθά και στο χτίσιμο απο πίσω , όπως ήταν ο Σεμέδο , και όχι να νομίζει που κουβαλα καμια βόμβα σαν τον Μπά και τον Σισσε .
    Ακόμα ξεναλέω , κανονικα πρέπει να αναίβει πάνω ο Καλογερόπουλος , συμφωνα με αυτα που είχα δει πέρυσι με την Β ομάδα , και να φύγουν Παπασταθόπουλος και Βρσάλικο

  • Πτερέλαος
    Πτερέλαος Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022 23:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Σύν-γαυροι , κυκλοφορεί η είδηση ότι ο Λάιντνερ μέχρι 8 Οκτωβρίου θα έχει πάρει το κοινοτικό ( ρουμανικό) διαβατηριό του. Όσο για τον Ντεναγιέρ , ελπίζω οι γιατροί του Θρύλου να κάνουν καλά την δουλειά τους και οι τριανδρία υπευθύνων να μην πιαστούν κορόϊδα αυτή τη φορά ( όπως με τον σακάτη τον Βερσάλικο) και υπογράψουν υψηλό και κλειστό συμβόλαιο για έναν εξαιρετικό μεν παίκτη που όμως δεν έχει παίξει μπαλα εδώ και 6 μήνες και έχει μείνει ελεύθερος , ενώ δυσκολευόταν να βρεί ομάδα , επειδή έχει και αυτός κάπως φορτωμένο ιατρικό δελτιο.

  • Kevin7
    Kevin7 Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022 14:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάμε λίγο στην ΠΑΕ για Ντεναγιερ!!
    Παίκτης που κλήθηκε στην Εθνική Βελγιου για το μου Ιράκ , λέει παρα πολλα!! Κλείστε τον και ας παίξει από Γεναρη στην τελική , ετσι και αλλιώς για να αγοράσεις καλύτερο τα Χριστούγενναθα πρέπει να σκάσεις πάνω από 10 εκ..

  • SevenHeaven
    SevenHeaven Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022 12:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Το γνωρίζω αυτό και είναι κρίμα που δεν έχει χρησιμοποιηθεί καθόλου εφόσον μέχρι να τελειώσει η μεταγραφική περίοδος έχεις δικαίωμα να αλλάζεις του ξένους σου στις δηλώσεις κι όταν βγει διαβατήριο να τον δηλώσεις μια και καλή ως κοινοτικό. Για Τζολάκη ρεντγκολ τι έχεις να πεις? Δεν πρέπει αυτό το παιδί εφόσον ξεκίνησε έτσι η φετινή χρονιά να πάρει 15-20 παιχνίδια τουλάχιστον?

    REDGOAL: Φίλε τι να σου πούμε; Το φετινό καλοκαίρι τα έχουμε δει όλα...

  • SevenHeaven
    SevenHeaven Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022 11:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Λάιντνερ απέδειξε εχθές για ακόμα μια φορά ότι έχει προδιαγραφές να προσφέρει πολύ περισσότερο απ'τον Όλεγκ, ας ελπίσουμε να λήξει το οποιοδήποτε θέμα που δεν τον αφήνει να παίξει σε αγώνα και να δούμε απ'αυτόν μεγάλα πράγματα. Επίσης αν ισχύουν αυτά περί ένταξης Τζολάκη στο βασικό σχήμα ο εξορθολογισμός του ρόστερ συνεχίζει για τα καλά. Ο Μίτσελ δείχνει με το καλημέρα πως έχει διάθεση να αλλάξει πολλά πράγματα...για να δούμε.

    REDGOAL: Θα μπορούσε να παίζει φίλε. Αν τον δήλωναν ως ξένο

  • Αρης7
    Αρης7 Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022 11:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Δε πιστεύω ότι είναι για Ελλάδα ακόμη αυτός ο παίχτης σε 3 χρόνια μπορεί,μάλλον Γουλφς τον βλέπω…

  • gavros aigio
    gavros aigio Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022 08:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal με ντεναγιερ τι γίνεται?? Υπάρχουν ελπίδες να έρθει?? Είναι παιχταράς εάν και εφόσον είναι υγιής..

    REDGOAL: Αυτό το τελευταίο είναι το θέμα φίλε...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...