roumeliotis

Carwiz

Ως ελεύθερος στη Σάρτζα ο Μανωλάς

casino loutrakiou
redwell

Ήρθε προ δέκα μηνών στον Ολυμπιακό με... τυμπανοκρουσίες για να κλείσει υποτίθεται την καριέρα του στους Πειραιώτες ως φανατικός οπαδός της ομάδας και να δώσει αυτό που έλειπε στην άμυνα μετά το τέλος του Ρούμπεν Σεμέντο, όμως κατι τέτοιο δεν έγινε ποτέ με τον Κωστα Μανωλά.

Ο έμπειρος σέντερ μπακ όποτε δεν ήταν τραυματίας και έπαιζε πραγματοποιούσε χαμηλότατες... πτήσεις και σε καμία περίπτωση δεν δικαιολόγησε τον ντόρο που έγινε όταν ηρθε από τη Νάπολι με μεταγραφή 2.500.000 ευρώ και ετήσιο συμβόλαιο 1.500.000 ευρώ.

Μάλιστα, τα λεφτά που έπαιρνε για να μην προσφέρει τίποτα ήταν πάρα πολλά και από τη στιγμή που εμφανίστηκε η Σάρτζα και του έδινε 2.500.000 ευρώ ετησίως για διετές συμβόλαιο, στον Πειραιά δεν το... πολυσκέφτηκαν όταν και ο Μίτσελ είπε πως δεν "καίγεται" να τον κρατήσει.

Ο άλλοτε διεθνής κεντρικός αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τους ερυθρόλευκους όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στο εξωτερικό και υπέγραψε στην ομάδα από τα ΗΑΕ συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2024.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

14 σχόλια

  • Παναγιώτης
    Παναγιώτης Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022 19:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Πω πω. 40 χρονών μοιάζει σε αυτή την φωτογραφία.

  • Πέτρος
    Πέτρος Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022 19:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Καπου διάβασα ότι ο Μιτσελ δοκιμάζει τον Ρετσό ως δεξί μπακ. Δηλαδή κοντεύουμε να μείνουμε στην Ευρώπη με 2,5 κεντρικούς αμυντικούς. Για το ελληνικό πρωτάθλημα παίρνουμε κι άλλον.

  • Πάτροκλος 7
    Πάτροκλος 7 Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022 19:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Αρχικά να ευχηθούμε στο δικό μας παιδί, τον γαύρο τον Κώστα, καλή τύχη κ υγεία. Σε μας πάλι να μην μας στοιχίσει αυτή η φυγή. Εκεί που προσδοκούσαμε ενίσχυση λόγω της κακής πορείας στο κέντρο της άμυνας και των πολλών γκόλ που τρώγαμε, μείναμε κατά ένα άτομο λιγότεροι. Πλάκα πλάκα δύο από τις ηχηρές μεταγραφές του καλοκαιριού ήδη αποχώρησαν για άλλες πολιτείες.

    Αν όμως αληθεύει ότι η μετακίνηση έγινε με την έγκριση του τωρινού προπονητή τότε θα συμπληρώσουμε εμείς ότι θα έχουν γνώση οι φύλακες και πράττουν όπως πράττουν. Τώρα πως θα τα καταφέρει η ομάδα στην Ευρώπη με τρεις σέντερ μπακ, είναι ένα ερώτημα. Αλλά από την άλλη μεριά εφόσον στην, Διοίκηση κοίταξαν το συμφέρον του παίχτη κ τον άφησαν ελεύθερο, σίγουρα κάτι ξέρουν αυτοί περισσότερο από εμάς τους αδαείς που τους κάνουμε κ υπερβολική κριτική.

    Να σας πω την αλήθεια, λίγο στην αριθμητική μπερδεύτηκα. Αφήνοντας ελεύθερο, τον Μανωλά , που όπως λέτε για να αποδεσμευτεϊ από την Νάπολι στοίχισε 2.500.000 ευρώ, ποιος θα επιβαρυνθεί με την χασούρα? Δεν πιστεύω ο Θρύλος που το ταμείο του δεν έχει κεφάλαια για να κάνει μια σοβαρή μεταγραφή της μετρητοίς και πουλάει παίχτες κοψοχρονιά όπως το γιογκοσλάβο εξτρέμ κ όλο παίρνει παίχτες από τα πανέρια κ με υποσχετική?

    Περαιτέρω, πιστεύετε ότι θα ενισχυθούμε με μια σοβαρή μεταγραφή σέντερ μπακ για την εγχώρια διοργάνωση όταν είμαστε ήδη 7 βαθμούς πίσω.

    Ίδωμεν!!!!

  • grig
    grig Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022 18:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Σχετικά με τον Ντεναγιέρ κάτι περίεργο πρέπει να παίζει. Δεν μπορεί παίχτης τοπ επιπέδου χωρίς σοβαρούς τραυματισμους (τελευταίος διάστρεμα στν αστράγαλο τον Φεβρουάριο) να είναι ακόμη χωρίς ομάδα. Άσε που θα θέλει κανένα μήνα να πάρει μπρος από πλευράς φυσικής κατάστασης.

  • Μιχάλης  Α
    Μιχάλης Α Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022 16:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Θεός να με βγάλει ψεύτη, με τους υπερπαίκτες Σισέ-Μπά θα την βγάλουμε άλλη μία φορά..
    Σαν κάποιο αόρατο χέρι να τους κρατάει στην ομάδα, παρά τα αμέτρητα ολέθρια λάθη που έχουν κάνει...

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022 15:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Η κακή ζωή και τα ποτάκια σε έχουν κάνει να μοιάζεις 40 ετών. Φαίνεται και δεν είναι τυχαία η κατηφόρα τα τελευταία 3 χρόνια!

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022 15:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Μακάρι τελικά Κώστα κάποιοι δήθεν Ολυμπιακάρες να αγαπούσαν την ομάδα όσο εσύ που γεννήθηκες μέσα σε περιβάλλον κιτρινόμαυρο!!!! Αυτή είναι αγάπη όχι δήθεν και διάφορες άλλες ψευτουπερβολές!!!! Καλή συνέχεια στην καριέρα σου!!!!

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022 14:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Ντεναγιερ με αξια 15 μυρια, δεν τον ανανεωσε η Μαρσειγ κι απο 1η Ιουλιου ελευθερος στα αζητητα τελη Σεπτεμβριου.
    Γιατι ολα αυτα; Γυαλινος. Να παρουμε κι αλλον Κουτσαβλικο δηλ. Τετοια εποχη τετοιοι κυκλοφορουν

  • ΚΟΥΓΙΟΥΜ
    ΚΟΥΓΙΟΥΜ Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022 14:15 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΓΑΠΗΤΟ REDGOAL KΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΠΩΣ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ ΚΑΙ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΛΟΥΖΕΡ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΡΘΑΝ ΑΡΧΙΣΕ Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΚΑΙ Η ΧΗΜΕΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΙ ΣΥΝΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΘΕΛΩ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΩ
    ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΑ ΝΟΜΙΖΩ 0ΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ
    ΜΕΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΕΙΡΑ Ο ΣΙΣΕ ΚΑΙ Ο ΜΠΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΙ ΔΥΟ ΑΥΤΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΠΙΡΕΠΗΣ ΣΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΙ ΝΑΤΟ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΟΤΑΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΕ ΔΕΚΑ ΛΑΘΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΩΡΙΣ ΑΣ ΤΟ ΔΟΥΝΕ ΠΡΙΝ ΝΑΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΝΤΖΛΙΚ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΗ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥ ""ΧΑΡΙΛΑΟΥ""
    ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΕΥΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΙΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΤΖΟΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΥΤΑ ΕΙΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΠΑ ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ

  • Κουρσαρος7
    Κουρσαρος7 Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022 13:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Αγαπητό Redgoal εχετε σίγουρα ακούσει για τον Ντεναγιερ. Μπορείτε να μας πείτε την άποψη σας;; Σας ευχαριστω!

    REDGOAL: Τι άποψη να πούμε φίλε για έναν παίκτη που είναι τοπ κλας, σε τέλεια ηλικία και τέλη Σεπτέμβρη δεν έχει βρει ομάδα. Κάτι παίζει με αυτόν και δεν μπορούμε να το ξέρουμε...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...