roumeliotis

Carwiz

«Εκτός Ιμπόμ και Βαλμπουενά...»

casino loutrakiou
redwell

Ματς... ζωής ή θανάτου είναι για τον Θρύλο αυτό της 2ης ημέρας των ομίλων του Europa League με τη Φράιμπουργκ στο Καραϊσκάκη, με τους Πειραιώτες να θέλουν πάση θυσία τη νίκη και τον Κάρλος Κορμπεράν να τονίζει στη συνέντευξη Τύπου τα εξής:

«Περισσότερο από το να κοιτάζω τα προβλήματα, επιμένω στο να κοιτάξω πώς θα αντιμετωπίσουμε τη Φράιμπουργκ για να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Το παιχνίδι της Πέμπτης είναι πολύ απαιτητικό, χρειάζεται το υψηλότερο επίπεδο απόδοσης για να είμαστε όσο ανταγωνιστική και η Φράιμπουργκ.

Αυτό είναι το κίνητρο για κάθε ομάδα σε αυτή τη διοργάνωση, γιατί ξέρει ο καθένας ότι θα έχει απαιτητικούς αντιπάλους, ώστε να δείχνει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού του», δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός.

Παράλληλα αναφέρθηκε στα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει η ομάδα: «Ο Χουάνγκ Ινμπόμ συνεχίζει την αποθεραπεία του και όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι αύριο μαζί μας. Ο Βαλμπουενά δεν θα είναι διαθέσιμος.

Έχει έναν μυϊκό τραυματισμό που δεν είναι σοβαρός, αλλά δεν του επιτρέπει να παίξει αύριο. Είναι αλήθεια πως όταν ήρθα στην ομάδα υπήρχαν αρκετά μυϊκά προβλήματα, τα οποία προσπαθήσαμε να μειώσουμε γιατί είναι σημαντικό αυτό.

Η περίοδος της προετοιμασίας είναι πολύ σημαντική και επηρεάζει ιδιαίτερα την έναρξη της προετοιμασίας. Έτσι μπορώ να ασχοληθώ μόνο με πράγματα που μπορώ να ελέγξω. Προσπαθήσαμε να μειώσουμε τα μυϊκά προβλήματα, κάτι που έχουμε καταφέρει.

Είναι τελείως διαφορετικό όταν έχεις μια εβδομάδα με δύο αγώνες, είναι άλλο το πρόγραμμα τότε. Όμως θέλουμε να είμαστε σε δύο διοργανώσεις, αυτό είναι το πιο όμορφο και προσπαθούμε να ανταποκριθούμε».

Σχετικά με τις επιλογές για το βασικό σχήμα και τη διάταξη τόνισε: «Για την ενδεκάδα κόντρα στη Φράιμπουργκ έχω αποφασίσει. Αυτό που είναι σαφές είναι πως είτε ξεκινάμε με τρεις είτε με τέσσερις στην άμυνα, είναι δύο συστήματα που τα έχουμε δουλέψει και οι παίκτες έχουν προσαρμοστεί. Το κριτήριο είναι αν οι παίκτες είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν και το δεύτερο ο αντίπαλος, αν ταιριάζει δηλαδή».

Για το ότι ο Ολυμπιακός δεν μπαίνει καλά σε αρκετά ματς είπε: «Σε κάποια παιχνίδια έχουμε αρχίσει καλά, όπως στη ρεβάνς με τον Απόλλωνα. Κάποιες φορές αρχίζουμε καλά αλλά στη συνέχεια σβήνει η ένταση. Υπάρχει ένας προπονητής που λέει πως τα πρώτα… 90 λεπτά είναι σημαντικά σε κάθε αγώνα και συμφωνώ απόλυτα με αυτόν.

Επομένως ο στόχος είναι να παίζουμε καλά. Αν μπεις καλά, θα πρέπει να συνεχίσεις να παίζεις καλά σε όλο το ματς. Αν μπεις άσχημα, θα πρέπει να το διορθώσεις το συντομότερο. Αυτός είναι ο στόχος, αυτό θέλουμε να πετύχουμε».

Τέλος, για τον Ελ Αραμπί και τη χρησιμοποίησή του ανέφερε: «Είναι μια ερώτηση που θα απαντηθεί αύριο με την ενδεκάδα. Θα καταλάβετε αν είναι ο Ελ Αραμπί μέσα ή όχι. Αν έχει καλή παράδοση, θα είναι θετικό για την ομάδα να το επιβεβαιώσει. Η επιθυμία μας είναι να διατηρούμε τις θετικές παραδόσεις και να σπάμε τις αρνητικές».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

21 σχόλια

  • antartis_8
    antartis_8 Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2022 12:59 Σύνδεσμος σχολίου

    @REDGOAL κατάλαβα !! υπάρχει περίπτωση να μη σας αφήσουν κάν να κάνετε ερώτηση . . Ευχαριστώ για την απάντηση

  • antartis_8
    antartis_8 Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2022 11:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγω νομίζω καλα θα ήταν να πηγαίνατε αν δεν υπήρχε πρόβλημα , για να γίνει και καμια σοβαρή ερώτηση . Αυτα που ρωτάνε αυτοι είναι τα βασικα . Σαν να του κάνουνε μασάζ είναι . Μια ερώτηση για το ρόστερ δεν του κάνουνε ! Αν έχει συνεναίσει στις μεταγραφές .Αν έχει καταλήξει σε ένα στεθερο σχηματισμο !Γιατι δεν βάζει τον Κούτρη αφου τον έχει στη λίστα μονο κάνει πειράματα και πολλα τέτοια .
    Εσυ ξέρεις να μου απάντήσεις αν ο Κούτρης δεν παίζει με απόφαση προπονητη ή δοιήκησης ? Γιατι εγω νομίζω πώς είναι το δεύτερο

    REDGOAL: Άστο φίλε. Δεν είναι να κάνουμε κουβέντα επί του θέματος. Είναι όπως είναι και ειναι όλοι τους ευτυχισμένοι...

  • Ο ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ
    Ο ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 13:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Είναι θέμα χρόνου πιστεύω να φύγει ο προπονητής!!!! εκτός και αν γίνει το θαύμα και έρθουν δύο νίκες σήμερα και την Κυριακή..... Επαναλαμβάνω ειδικά την Κυριακή αν δεν κερδίσει έχει φύγει!!!!Και μην γράφετε για Μίτσελ!!!!ο.... ψαγμενος στην πιάτσα των Μάνατζερ δημοσιογράφος έγραψε ότι αυτός που θα έρθει θα προκαλέσει τεράστια εντύπωση και στην Ευρώπη.... Επίσης έγραψε πώς έχει συμφωνήσει και θα γίνει την επόμενη εβδομάδα.... Τώρα Μαρσέλο και Χαμες να έρθουν στην Ελλάδα να τους προπονεί ο......Κορμπεραν το βλέπω πολύ δύσκολο έως απίθανο.... Ούτως ή άλλως το πράγμα εχει ημερομηνία λήξης και φαίνεται.

  • antartis_8
    antartis_8 Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 11:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδια κλείστε το θέμα προπονητη επιτέλους ! Αν είναι να υπάρξει τέτοιο να είναι τουλάχιστον στη διακοπή του Μουντιαλ , που όποιος έρθει να μπορει να δουλέψει τώρα όποιος και να έρθει μονο κακο θα κάνει στην ομάδα
    Η ομάδα παίζει ήδη καλύτερα !!!! (Αν εξαιρέσεις την Ναντ ) Αλλα δεν το βλέπεται γιατι θέτε νίκες . Απλα τώρα που πάιζει μπάλα φένεται η έλειψη ποιότητας του ρόστερ. . Αν θέμε να κάνουμε μια επιπολάιη και γρήγορη σύγκριση του Μαρτινς με τον Καλίδη , ο Μαρτινς έπερνε απο την ομάδα το καλύτερο που είχε να του δώσει . Ο Καλίσης προσπαθει να κάνει πράγματα που το υπάρχον ρόστερ δεν μπορει να εκπληρώσει . Είνια αυτο που λένε " με τις πορδές δεν βάφονται αυγά " Αλλα μαντέψτε ? Ο καλός προπονητης είναι ο πρώτος !!
    Αυτο που έχει ανάγκη τώρα η ομάδα είνα νίκες με μισο μηδεν ακόμα και χωρίς μπάλα !!!Να μην είναι ο προπονητης υπο πίεση και να μην αμφισβητήτε , για να έχει το χρόνο να δέσει την ομάδα . Οοπώς και να το κάνυομε το επίπεδο των ποδοσφαιριστών έχει αναίβει . Οταν λέμε έναν πάιχτη ποιοτικο , ενννωούμε να μπορει να πάιξει την μπάλα με μια επάφη στον σωστο χώρο και χρόνο . Για να μπορεις να παίξεις γρήγορο ποδόσφαιρο Το γρόγορο ποδόσφαιρο δεν έχει να κάνει με γρήγορους παίχτες . Απο το προηγόυμενο ρόστερ μόνο ο Μπουχαλάκης , ο Εμβιλα κι ο Αλαραμπι μπορούσαν . Ολοι οι άλλοι ήθελαν 2-3 επαφες. Τώρα προστίθονται , Μπιέλ , οι δυο Κορεάτες , ο Χαμες , ο Φορτούνης όταν γυρίσει , ο Μαρσέλο , ο Βρσάλικο . Μιλάμε για 7 ποιοτικους παίχτες . Μεγάλη διαφορα .
    Redgoal έχω πάλι μια ερώτηση . Ετυχε εχτές και είδα live τη συνεντευξη κι άκουγα ερωτήσεις απο κάτι Φώς, real και κάτι τέτοια . Εσεις γιατι δεν πάτε ? ποια είναι η διαδικασία ? Πρέπει να στείλουν αυτοι πρόσκληση ή κανετε αιτησ κι αν εγκριθει πάτε ?

    REDGOAL: Όποιο Μέσο θέλει να πάει, πάει. Ελεύθερα είναι. Εμείς επιλέγουμε να μην πάμε φίλε. Δεν το θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός. Θα μας άρεσε αν η ΠΑΕ έκανε μια φορά στις 15 μέρες ένα πινγκ πονγκ ερωτήσεων των εκπροσώπων των ΜΜΕ στο Ρέντη με τον εκάστοτε προπονητή. Όπως γίνεται καθε εβδομάδα ατο εξωτερικό που ρωτάνε ό,τι τους καπνίσει...

  • Dio
    Dio Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 00:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Μαλλον ισχυει:Φευγει ο Κορμπεραν ερχεται ο Μιτσελ!Απο Δευτερα ή Τριτη.

  • Καλ Ελ
    Καλ Ελ Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 00:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Πρωταθλητή 7 : Σαφώς και υπάρχουν καλύτεροι απ τον Μίτσελ , έρχονται άμεσα στην ομάδα μας με αυτές τις συνθήκες όμως ? Πολύ δύσκολα , είδαμε πολλά τέτοια τελευταία όταν σε αφήνουν στό περίμενε και στό τέλος την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια .. ο Μίτσελ δεν έχει 3 χρόνια αλλά όντως είναι ελεύθερος τώρα , γνωρίζει το Ελληνικό πρωτάθλημα , γνωρίζει την ομάδα καί έχουμε παίξει καλή μπάλα , με νίκες σέ μεγάλες ομάδες ,όταν ήταν εδώ . Επι πλέον λέγεται ΜΙΤΣΕΛ με λαμπρό παρελθόν στην Ρεάλ και σίγουρα μπορεί να κουμαντάρει τούς καινούργιους αστέρες καλύτερα απ το παιδάκι ,τον Κορμοράνο . Ωστόσο μακάρι να βρεθή και πιό κατάλληλος προπονητής , όλοι το θέλουμε το βλέπω δύσκολο όμως ...

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022 23:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Το παρακάναμε. Δεκάρια με τη σέσουλα. Μπιέλ, Φορτούνης, Χάμες, Βαλμπουενά, βάζω και τον Χουάγκ. Τον Σκάρπα τον ξεχάσαμε.....γιατί και ο Γενάρης κοντά είναι. Ο Κασάμι, δεν θα έχει θέση, ούτε για μπολ μπόι! Κάποιοι γράφουν, ότι ο προπονηταράς, και τον Μαρσέλο, για τα χαφ τον προορίζει, και όχι για τη θέση του Ρέαπτσιουκ! Τώρα, για εξάρι, μεταξύ Μπακαγιόκο και Μιλιβόγεβιτς, προτιμάω τον δεύτερο. Όσο για τη θέση του προπονητή, όλα θα παιχτούν στα δύο παιχνίδια που έρχονται. Δεν θα ήθελα να ήμουν στη θέση του Κορμπεράν, αλλά ο χρόνος του, τελειώνει. Δεν φταίει αυτός, αλλά αυτά τα αποδυτήρια των 38 συν παιχτών, χρειάζονται και μαέστρο με προσωπικότητα δυνατή, ατσάλινη θέληση και να έχει και τύχη, γιατί οι ομάδες δεν φτιάχνονται από τη μια μέρα στην άλλη! Ουσιαστικά, όλα τα βλέμματα, είναι στραμμένα σαυτόν, και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του! Η δικιά μου εκτίμηση είναι ότι χρειάζεται ένας μήνας προσαρμογής για μεταγραφές που ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί. Όλη η περυσινή αριστερή πλευρά θέλει αλλαγή! Αμυντικό χαφ, ασυζητητί, γιατί θα υπάρξουν παιχνίδια στην Ευρώπη που χρειάζεται ενδεκάδα με δύο εξάρια! Και προς Θεού. Ένας ο κουμανταδόρος!

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022 22:54 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΤΕΡΕΛΑΟΣ
    ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑ Ο ΣΙΣΕ
    ΕΒΑΛΕ 2-3 ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΑΤΕ ΠΑΙΚΤΑΡΑ
    ΑΜΠΑΛΟ ΤΑΓΑΡΙ ΕΙΝΑΙ

  • RED WINNER
    RED WINNER Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022 21:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Πρέπει νίκη με μισο-μηδεν (που λέει ο λόγος) με Φράιμπουργκ και Άρη και στη διακοπή αλλαγή προπονητή με πρωτοκλασατο όνομα.Θα μου πεις ποιος θα βάλει παραπάνω γκολ απ'αυτά που θα φάμε διότι με τους αρχιγκαφατζηδες που έχουμε πίσω και το τόσο αργό κέντρο+τον κίνδυνο θάνατο από αριστερά που σε κάθε ματς γίνεται κόσκινο τά πράγματα δείχνουν σκούρα.Ας ελπίσουμε ξανά στο ότι καλύτερο τι να πούμε, αλλαγή προπονητή από βδομάδα, μεταγραφή αμυντικού χαφ, κανονικά θέλουμε και στόπερ και μήπως στρώσει το πράγμα.

  • James 7
    James 7 Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022 21:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Έχω ένα προαίσθημα κακό για αύριο όπως και για τον προπονητή, αλλά μετά τον Άρη! Μακάρι να είναι μεγάλο όνομα όπως γράφουν κάποιοι φίλοι και όχι κάποιος με εμπειρία Ελληνικού πρωταθλήματος!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Διπλή τρέλα και... μπουρλότο στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει... φόκους στην τελική ευθεία της σεζόν...

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον...