roumeliotis

Carwiz

Δύσκολα με Φράιμπουργκ Ινμπόμ-Βαλμπουενά

casino loutrakiou
redwell

Από δύσκολη ως απίθανη μοιάζει η συμμετοχή του Χουάνγκ Ινμπόμ στο ματς με τη Φράιμπουργκ καθώς ο Νοτιοκορεάτης μέσος δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις και δεν προπονήθηκε με την ομάδα.

Παράλληλα, για το παιχνίδι της Πέμπτης (15/09) με τους Γερμανούς, δεν είναι 100% σίγουρη η παρουσία του Ματιέ Βαλμπουενά καθώς ο Γάλλος άσος αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση με τον Βόλο στο Καραϊσκάκη και συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

14 σχόλια

  • ΧΡΗΣΤΟΣ
    ΧΡΗΣΤΟΣ Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022 11:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Νομίζω κάνετε κάποιο λάθος..Μακαρι να ήταν ο Βρέντζος στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ τα τελευταία χρόνια..είναι εδώ και χρόνια στην Νοτιγχαμ μαζί με τον Δουρεκα και την έφτασαν στην πρεμιέρ λιγκ.Μακαρι οντως να ασχοληθεί μόνο με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ πάλι.Όσο για τον Κορεάτη θα είναι απώλεια αυτή την στιγμή για το κέντρο της ομάδας.

  • Nic
    Nic Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022 11:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Ενταξει ρε παιδια την τριτη θεση για το κονφερενς θα την παρουμε σιγουρα ,τι κανετε ετσι?Καλημερα με υγεια για λους.Κριμα για την Εθνικη μπασκετ.ΠΟι γερμαναραδες ποτε μαθανε μπασκετ?Σε λιγο θα μας πουν οτι ειναι παγκοσμια δυναμη .

  • CRISTOFOROS
    CRISTOFOROS Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022 07:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Άλλη μια ΣΑΚΑΤΟΥΡΑ στον ΘΡΥΛΟ, θα μας ρίξουν το ΕΣΥ έξω όλοι αυτοί οι ΓΕΡΟΝΤΟΞΕΖΟΥΜΙΣΜΕΝΟΙ που κουβάλησε στην ομάδα . Θεραπεία με ρύζι επειγόντως στον Κορεατη, δώστε του ΛΑΠΑ.

  • Nik
    Nik Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022 03:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Μιλάμε φέτος η ομάδα ερασιτεχνικό και βγάλε καλύτερα πάρτε κανένα να κάνει την οργάνωση της ομάδας από τοπικό καλύτερα από αυτούς που χρυσό πληρώνουν θα τα πάει θα σ έρθει και τσάμπα Βαγγέλα

  • Ν
    Ν Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022 02:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Ισχύει για χαμες ;;;;;;;
    Αλλάζει όλη η ομάδα με Μαρσέλο χαμες μπιελ μπροστά

  • Πάτροκλος 7
    Πάτροκλος 7 Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022 01:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Δυστυχώς εφέτος έτσι κ αλλιώς θα είναι μια δύσκολη χρονιά για μας. Τα περιθώρια εξαντλήθηκαν! Προπονητής μικρού βεληνεκούς, παίχτες που εκτός του Ελ Αραμπί, Βαλπουενά κ ίσως του Φορτούνη για μικρού επιπέδου ευρωπαικές ομάδες. Μέσος όρος ηλικίας ομάδας για κλάματα με παίχτες υπέργηρους, κουρασμένους, απροπόνητους κλπ.

    Είναι φανερή η ανυπαρξία νέων ηλικιακά παιχτών κ η έλλειψη αγοράς νέων προφανώς για λόγους έλλειψης σοβαρών κεφαλαίων. ΟΙ παίχτες που εφέτος αγοράσθηκαν πολύ φοβάμαι ότι στο σύνολο τους είναι χειρότεροι από όσους πουλήθηκαν πρόσφατα σαν παλτά. Δεν πιστεύω ότι ξοδεύτηκαν περισσότερα χρήματα από όσα εισπράχθηκαν από τις μεταγραφές παιχτών που δώσαμε σε άλλες ομάδες. Εκτός κ αν χρησιμοποιήθηκαν (?) κάποια ελάχιστα κεφάλαια από τα εισπραχθέντα από την Ευρώπη.

    Το πιο σοβαρό όμως, κατά την γνώμη μου, είναι η νοοτροπία της Διοίκησης της ομάδας να μην προσλαμβάνει ευρωπαϊκού επιπέδου προπονητική ομάδα, τεχνικό διευθυντή , scouters κ να διαχειρίζεται ο ίδια η ιδιοκτησία ή με 2-3 συνεργάτες σίγουρα ερασιτεχνικά (εκ των αποτελεσμάτων) θέματα που θα έπρεπε να διαχειρίζονται επαγγελματίες. Tι είναι ο Ολυμπιακός, μαγαζάκι στα Χαυτεία??

    Ο ολυμπιακός εισπρακτικά έχει ξεφύγει από την μπακαλίστικη ή έστω λογιστική διαχείριση του μικρού μαγαζιού. Έχει υψηλής τιμής διαρκείας, μπουτίκ με τα προϊόντα του, σοβαρά εισπρακτικά ετήσια έσοδα από την Ευρώπη, τις διαφημιστικές κ τηλεοπτικές εταιρίες. Δεν θα έπρεπε να ενημερώνονται οι οπαδοί του υπεύθυνα από την οικονομική διοίκηση της ομάδας? Είναι καλύτερα μέσω μάνατζερ, διαφόρων πηγών, εφημερίδων κ σάιτ?


    Ακούσατε για μπάτζετ μεταγραφών κ για υλοποίηση του εγκαίρως κ όπου πονάει η ομάδα ? Το κυριότερο γνωστοποιήθηκε ένα σοβαρό μπάτζετ για μεταγραφές που θα δώσει τις ελπίδες στους φιλάθλους να γνωρίζουν τις πραγματικές δυνατότητες των παιχτών που αποκτώνται κ της ομάδας? Διεθνώς όλοι αναφέρουν τους παίχτες που αποκτούν, τα κεφάλαια που ξοδεύτηκαν κ το τι θα πάρουν σαν ετησία αμοιβή οι παίχτες, ο ολυμπιακός τι κάνει? Γιατί τόση αδιαφάνεια?

    Στα αλήθεια ξέρει κανένας τα πραγματικά ποσά που ξοδεύονται ετησίως για επενδύσεις σε έμψυχό δυναμικό κ αν η επένδυση έγινε με νέα κεφάλαια ή με μελλοντικά κεφάλαια ( μέσω δανεισμού ή προσδοκόμενα έσοδα από την Ευρώπη ή και μέσω του ίδιου του προέδρου). Να το πω διαφορετικά , για να το καταλάβουμε όλοι μας, βάζει ποτέ ο ιδιοκτήτης το χέρι του στις βαθιές του τσέπες, όπως μας λένε, ή διαχειρίζεται τα λειτουργικά έσοδα του κάθε χρόνου που πλέον έχουνε μικρύνει. Αν δεν μας ενημερώνουν, πως περιμένουν, αν περιμένουν, την στήριξη μας?

    Ο βάζελος εφέτος είναι φανερό ότι χρηματοδότησε τις επενδύσεις του μέσω χρηματοδότησης από μη λειτουργικά έσοδα, που να βρει τα έσοδα, εμείς?? Δηλαδή ο Αλαφούζος για να προοδεύσει η ομάδα του έβαλε το χέρι στην τσέπη του, ο δικός μας ? Όχι υποθέσεις, δημοσιογραφικές πηγές, λόγια κ υπερκοστολογήσεις, αλλά πραγματικές χρηματικές εκροές που απαιτούνται για σοβαρές μεταγραφές??

    Μετά που θα πάει αυτό το ανέκδοτο του δανεισμού των παιχτών η Διοίκηση? Τελικά ο θρύλος θα καταντήσει να έχει δανεικούς παίχτες ή ηλικιωμένους προς απόσυρση άνευ αξίας στην ποδοσφαιρική αγορά!!! Δεν πιστεύω να πάθουμε πάλι, ότι πάθαμε στο παρελθόν, που αποχώρησε ο ιδιοκτήτης αφήνοντας καμένη γη.

    Πάντως η συνεχής ίδια λανθασμένη μεταχείριση του Ολυμπιακού κ των φιλάθλων του από την Διοίκηση της ομάδας δεν μπορεί να συνεχισθεί άλλο. Στην ομάδα του θρύλου υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις σε καίριες θέσεις ποδοσφαιριστών, αλλά κ υπαλλήλων, για να πρωταγωνιστήσει στην Ελλάδα κ την Ευρώπη. Μεταθέτοντας το πρόβλημα από βδομάδα σε βδομάδα μόνο κακό κάνει. Τι θα πει θα πάρει, γιατί όχι πήρε καθαρά κ ξάστερα!!!

  • ΣΩΚΡΑΤΗ ΕΣΥ ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ
    ΣΩΚΡΑΤΗ ΕΣΥ ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022 00:08 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΟΚΚΑΛΗ ΚΟΚΚΑΛΗ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩΩΩΩ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΟΟΟ

  • Κωστας
    Κωστας Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2022 23:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτό το παιχνίδι είναι χαμένο ούτως η άλλως !!! Εδώ δε μπορούμε να κερδίσουμε το Βωλο !!! Ας βάλει ότι ναναι γιατί ότι και να σκεφτεί να βάλει ότι ναναι θαναι !!!

  • Μιχάλης Α
    Μιχάλης Α Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2022 23:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Kαράπαπας, Βρένζος, Καρεμπέ, διέλυσαν τον Ολυμπιακό. Να τους χαιρόμαστε!
    Γιατί ο Μαρινάκης τους κρατάει ακόμη; Αυτός ξέρει...

    REDGOAL: Φίλε τι φταίνε αυτοί; Και σένα αν σου δίνανε Φεράρι να οδηγήσεις θα έλεγες ευχαριστώ και θα την οδηγούσες. Άσχετα αν στα 500 μέτρα θα είχες καρφωθεί σε κολώνα της ΔΕΗ...

  • Κουρσαρος7
    Κουρσαρος7 Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2022 23:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Ότι θα έλεγα να δεν παίξει ένας Κορεάτης δεν θα πάρουμε αποτέλεσμα θα γέλαγε και η κουτσή Μαρια αλλά φτάσαμε να παρακαλάμε να παίξει ένας Κορεάτης ΜΠΑΣ ΚΑΙ!!!!

    Κατάντια αυτός ο Ολυμπιακός και δεν αξίζουμε αυτό το χαλι!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Error: No articles to display