roumeliotis

Carwiz

Πειραιά... μέσω Νότιγχαμ ο Ουί-Τζο

casino loutrakiou
redwell

Κοντά στη μεταγραφή του στη Νότιγχαμ είναι ο Χουάνγκ Ουί-Τζο ο οποίος εφόσον ολοκληρωθεί το ντιλ της μετακόμισής του από τη Μπορντό, θα έρθει στον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού από την αγγλική ομάδα.

Ο Νοτιοκορεάτης σέντερ φορ ο οποίος ήταν αρνητικός αρχικά σε αυτό το ενδεχόμενο, φαίνεται πως και με τις παροτρύνσεις του Χουάνγκ Ιν Μπέομ "ψήνεται" να έρθει στον Πειραιά για να παίξει μια σεζόν με τα ερυθρόλευκα.

Η γαλλική «L' Equipe» αναφέρει πως ο Νοτιοκορεάτης φορ πείστηκε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα καθώς πήρε τις διαβεβαιώσεις που ήθελε ενώ η μεταγραφή του στη Νότιγχαμ θα κοστίσει στους Άγγλους 4.000.000 ευρώ.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

82 σχόλια

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022 12:33 Σύνδεσμος σχολίου

    ηλια πολυ λαθος για ηρωα μπεντο.καταρχας βιογραφικο με 8 χρονια σε σπορτινγκ και εθνικη πορτογαλιας.αλλα κυριως με ισως το χειροτερο υλικο επι μαρινακη με καπινο-λελαηδες τερμα,ντακοστες κ χατζισαφηδες αμυνα,αντρε μαρτινς χαφ,εξτρεμ επιπεδου ατρομητου κ ουτε με σεμπαελιονουσιδες,4 πιτσιρικαδες για πρωτη φορα στην ιστορια βασικους που πουληθηκαν ρετσος με 17 και νικολαου με 3-4.με αυτο το υλικο λοιπον πρωταθλημα απο α γυρο,ευρωπη στους 16 και κυπελο ημιτελικα,αρα μεσα σ ολους στοχους.μολις τολμησε να διaμαρτυρηθει, γιατι δεν ηταν μαρτνς δλδ yes man,για πωληση μιλι-ιντεγε κ δανεισμο ομαρ,τον απελυσαν και φερανε βουζα που εφαγε 4αρα απο μπεσικτας.απο τοτε κ σιλβα ο μαρινακης σταματησε να φερνει προπονητες με απαιτησεις και επιλεγει παντα yes men υπαλληλικης νοοτροπιας δεκο.μακαρι να ειχαμε μπεντο.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022 12:02 Σύνδεσμος σχολίου

    1. Ναι. Επί Κόκκαλη δε βλέπαμε ποδοσφαιρικό πλάνο. Είναι ξεκάθαρο όμως επί Μαρινάκη. Πουλάω οτι καλό παικτη έχουμε και είτε δεν τον αντικαθιστώ, είτε τον αντικαθιστώ με το κάθε άμπαλο ρετάλι.... α ναι.... βάζουμε κι ένα 45% εφορία ή ένα FFP και έδεσε το γλυκό. Η στυγνή κονομα είναι και αυτή ένα ποδοσφαιρικό πλάνο.
    2. Δεν σου είπανε από κει που τα παίρνεις ότι όσα ματς έπαιξε υπηρεσιακός ο Κόλλιας άλλα τόσα έπαιξε ο Βούζας και ο Κόντης; Επειδή εσύ είσαι αδαής νομίζεις ότι οι άλλοι δεν τα θυμούνται; Και όσον αφορά τους κανονικούς προπονητές της ομάδας ο Χάσι, ο Μπεντο κι ο Περέιρα τι ήταν; Προπονηταραδες;
    3. Παίζαμε νοκ άουτ ματς επί Κόκκαλη για να κάνουμε σύγκριση τι απέκλεισε ο ένας και τι ο άλλος; Απευθείας όμιλο παίζαμε με Κόκκαλη, 50 προκριματικούς γύρους με Μαρινάκη. Θα συγκρίνεις όμοια πράγματα. Πού έφτασε η ομάδα με τον έναν που έφτασε η ομάδα με τον άλλον. Στους 8 του champions league έχουμε πάει με Μαρινάκη; Και στους 16 ακόμα, αν θυμάμαι καλά, 2 φορές έχουμε πάει με Κόκκαλη και μια με Μαρινάκη.
    4. Γινόντουσαν μεταγραφές χωρίς προπονητή; Τι θες να πεις δηλαδή; Οτι ο Μάρτινς, ο Πορτογάλος Μάρτινς επέλεγε όλη αυτή την Αφρικάνικη παλταδουρα; Τουλάχιστον ο Κόκκαλης χωρίς να ρωτάει προπονητή, εφερνε Τζόρτζεβιτς, όλη την Ελλ. αφρόκρεμα, Τζιοβάνι, Ριβάλντο, Ζαχοβιτς, Καρεμπέ... κι ο Μαρινάκης χωρίς να ρωτάει προπονητή φέρνει ότι αφρικανικό παρτάλι υπάρχει.
    5. Αν θυμάμαι την τριάρα από τη Μακάμπι στην Κύπρο; Αχαχαχαχα.... Ρε; Τι έχεις πάθει ρε δολιε; Την παλεύεις καθόλου; Η ομάδα αυτή στο 2ο προκριματικό φέτος μας έριξε 4 στο Καραϊσκάκη. Όχι σε όμιλο champions league.... στο δεύτερο προκριματικό. 0-4.... το θυμάσαι ή σας κάνουν τόση πλυση εγκεφάλου;
    6. Ποιον προπονητή στήριξε ο Μαρινάκης; Στήριξε το Μάρτινς που του έκανε τόση βρωμοδουλεια προμοταροντας όλα αυτά τα αφρικανοπαρταλα; Απαράδεκτος ο Μάρτινς, διωχτε το Μάρτινς, έφυγε ο Μάρτινς και στον καινούργιο αλλάζει όλο το ρόστερ. Αφού έφταιγε ο Μάρτινς γιατί δεν άφηνε στον Κορμοραν το ίδιο ρόστερ να δούμε ποιος τελικά έφταιγε ο Μάρτινς για αυτό το ατελείωτο αγωνιστικο χάλι;
    7. Ο Μαρινάκης το μόνο συν που έχει είναι οι δωρεές παικτών στον ερασιτέχνη. Μόνο που
    -ειναι πρόεδρος της ΠΑΕ κι όχι του ερασιτέχνη, άρα θα κριθεί εκεί
    -ασε το βόλεϊ έξω απ' την κουβέντα γιατί αυτό το τμήμα το βοηθούσε και ο Κόκκαλης. Αλλά εδώ αγνοείς βασικά πράγματα, αυτό θα ηξερες; Επί των ημερών Κόκκαλη το τμήμα βόλει δοξάστηκε. Έπαιζε τελικούς πρωταθλητριών και πήρε και τις 2 ευρωκουπες του.

    Υπαλληλακια; Ο Μαρινάκης ούτε στο μικρό δαχτυλακι του Κόκκαλη. Και να πείτε στους προϊσταμένους σας να σας ενημερώνουν καλύτερα. Μη σας πετάνε απλά ένα nonpaper γιατί το μόνο που καταφέρνετε είναι να προσφέρετε γέλιο.
    Όταν εμείς ξεκινήσαμε να παρακολουθουμε την ομάδα, για τους περισσότερους από σας οι γονείς σας δεν είχαν γνωριστεί ακόμα. Δε θα πούνε σε μας που τα ζήσαμε και τα είδαμε τα πράγματα, πως γίνανε, μερικά έμμισθα τίποτα

  • APOSTOLOS7
    APOSTOLOS7 Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022 02:43 Σύνδεσμος σχολίου

    ΗΛΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΕΠΙ ΚΟΚΚΑΛΗ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΤΕ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΛΑΝΟ ΕΤΣΙ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΟΛΛΙΑΣ ΑΛΕΦΑΣΝΤΟΣ ΠΡΟΤΑΣΩΦ ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΚΗΣ ΛΕΜΟΝΗΣ ΕΔΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΓΚΟΥΡΑ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΟΡΑΜΑ ΠΟΙΟΝ ΒΟΥΖΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΗ ΛΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ;ΕΠΙ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΠΗΓΑΜΕ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑΕΞΙ ΤΟΥ ΟΥΕΦΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΑΜΕ ΜΙΛΑΝ ΚΑΙ ΑΡΣΕΝΑΛ ΕΠΙ ΚΟΚΚΑΛΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΑΜΕ ΚΑΝΑ ΜΕΓΑΘΗΡΙΟ Ε;O ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΙΣ ΤΡΙΑΡΕΣ ΑΠΟ ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ ΜΟΛΝΤΕ ΚΑΙ ΗΤΤΕΣ ΑΠΟ ΧΕΡΕΝΦΕΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΤΙΣ ΘΥΜΑΣΑΙ;ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΑΜΕ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΓΑΜΕ ΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ;ΤΗΝ ΤΡΙΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΑΜΠΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΗΝ ΘΥΜΑΣΑΙ;ΕΠΙ ΚΟΚΚΑΛΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΤΣΙ;ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ;ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΠΙ ΚΟΚΚΑΛΗ ΣΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΑΤΣ ΣΤΑΝΤΑΡ ΑΣΣΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΥ ΛΕΣ ΝΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΗΡΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΔΙΕΛΥΣΕ ΕΝΤΕΛΩς ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΣ ΕΤΣΙ;ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΓΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΟΜΟΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΙ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΟΝ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΕΠΙ ΔΩΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΣΤΗΡΙΞΕ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΡΜΗ;E ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΘΕΣΕΙ Ε Η ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ;ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΤΕ ΤΟ 2004 ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΛΙΓΟ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΙΑΝΤΑΠΕΝΤΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΔΙΝΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ;ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ;ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΣ ΟΛΑ ΒΛΕΠΩ ΠΕΝΗΝΤΑ ΜΗΔΕΝ ΝΙΚΕΣ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΣΕ ΝΙΚΕΣ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΕΥΡΩΛΙΓΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΟΥΠΑ ΣΕ ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΣ ΟΠΩΣ ΟΤΙ ΕΠΙ ΚΟΚΚΑΛΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΕΝΩ ΒΕΒΑΙΑ ΕΠΙ ΜΑΡΙΝΑΚΗ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΚΟ ΕΝΩ Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΑΠΟΠΝΕΕΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΤΕΛΟΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΔΙΝΕ ΛΕΦΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΒΛΕΠΕ ΜΙΛΚΟΒΙΤΣ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΦΕΡΕ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΒΕΒΑΙΑ ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΤΣΙ Η ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2022 09:49 Σύνδεσμος σχολίου

    @Apostolos7
    1. Ο Μαρινάκης στήριξε το Μάρτινς που του φόρτωσαν όλα τα λάθη και τώρα που έφυγε αγοράζουμε ένα κάρο παίκτες; Αφού έφταιγε ο Μάρτινς γιατί τώρα που έφυγε παίρνει παίκτες και δεν αφήνει το ίδιο ακριβώς ρόστερ;
    2. Ο Κόλλιας ε; Ενώ με το Μαρινάκη που βάφτισε προπονητές το Βούζα και τον Κόντη προοδεύσαμε.
    3. Ποια ελλ ομάδα έχει φάει 7; Γιατί ειδικά ελληνική; Αν ας πούμε έχει φάει 8 η Μπαρτσελόνα και μάλιστα μέσα στο σπίτι της, δε μετράει;
    4. Ποια ελλ.ομαδα; Ο βάζελος έχει φάει 8 απ' τη Βοϊβοντίνα. Ο μπαοκ έχει φάει 7 από τη Μπράουνσβαϊγκ και μάλιστα όταν εκείνη έπαιζε 3η κατηγορία. Θες κάτι άλλο να μάθεις;
    5. Για πες μου κι εσύ ποια ελλ ομάδα έχει αρπάξει ντορτι στην έδρα της από Ισραηλινή που μας έτυχε με το Μαρινάκη; Ή μάλλον πες μου οποιαδήποτε ομάδα, όχι μόνο ελληνική. Ας είναι κι απ' το Λιχτενστάιν.
    6. Επί Κόκκαλη πήγαμε στους 8 του ΤΣΛ. Επί Μαρινάκη που έχουμε φτάσει υψηλότερα; Γιατί αν δεν έχεις πάρει κούπα, αυτό μετράει.... το πόσο ψηλά έχεις φτάσει.... όχι ένα τυχαίο αποτέλεσμα. Άσε που αν τα βάλουμε κάτω, 6-2 σε φιναλίστ ΤΣΛ ούτε στο όνειρο του ο Μαρινάκης. Και θυμήσου ότι ο Κόκκαλης του ρίχνει στα αυτιά ακόμα και στην Ευρώπη, έχοντας δείξει σχεδόν με κάθε τρόπο ότι δεν τον ενδιέφερε.
    7. Όταν επί Κόκκαλη ζήσαμε 'το χέρι του Θεού' επεισόδιο 2 (βλέπε Ρομπέρτο Κάρλος) μη μου λες για ευρωσφαγες επί Μαρινάκη.
    8. Στο μπάσκετ ο Κόκκαλης έφερε την πρώτη Ευρωλίγκα. Αν ο Μαρινάκης πάρει πότε την ΚΑΕ θα τους κάνουμε μία σύγκριση. Προς το παρόν δεν υφίσταται. Κι η 35αρα στο βάζελο που ακόμα αυτή τους κοπανάμε, επί των ημερών του Κόκκαλη έγινε.

    Υπαλληλακια; Πάρτε το χαμπάρι. Ο Μαρινάκης ούτε στο μικρό δαχτυλακι του Κόκκαλη. Πείτε του αφεντικού σας να το βάλει καλά μες στο μυαλό του ότι αν δεν πάρει ευρωκούπα θα είναι συγκρίσιμος με τον Σαλιαρέλη.

  • asid
    asid Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2022 23:34 Σύνδεσμος σχολίου

    ολος τυχαιως ο σακης με τα χιλια ονοματα λεει το κσομο προβατα, οπως δηλαδη ο μπεεε, ο γιδοβοσκος, ο μεγκα τσανελ και τα χιλια αλλα του ψευδωνυμα. σσε εχουν παρει χαμπαρι και τα...αμονεριφια φιλε. κοφτο. παιξε μπαλα τιμια. τι προσπαθεις να πετυχεις. οκτωμβριανη επανασταση απο τους ολυμπιακους εναντιον του μαρινακη? κανεις κομματικη δουλεια? πες μας να ξερουμε σε ποια εντεταλμενη υπηρεσια εισαι. γτ το υτο το να επαναλμβανεις τον εαυτο σου 15 φορες σε καθε θεμα, με αλλα ψευδωνυμα, και μονιμα να λες τα ιδια και τα ιδια, χωρις καποια ουσια σε οσα λες, παραπεμμπει σε ελενη λουκα και τετοια...παρατραγουδα.

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2022 22:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλά Redgoal οτι πεις.... Δεν έχω καμία όρεξη να τσακώνομαι νυχτιάτικα. Εγώ όμως σου απάντησα και με στοιχεία και σου έδειξα οτι ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑΝ και η ΑΕΚ αλλά και η Μαρσέιγ στο παρελθόν για παραβίαση FFP. Αν θέλεις μπορώ και σου δείξω και τα συγκεριμένα άρθρα. Τέλος πάντων κρατάω την άποψη σου. Καληνύχτα.

    REDGOAL: Φίλε ποια άρθρα; Είναι σα να είμαστε σε ένα δωμάτιο 12 η ώρα το μεσημέρι και να μας λες έξω δεν είναι μέρα γιατί μέσα έχουμε αναμμένο φως. Σου λέμε χειροπιαστά ότι μια ομάδα χρωσταει 840.000.000 ευρώ και τα έσκασε και πήρε τον Λεβαντόφσκι. Ποιά άρθρα και κουφά μας λες; Καλό σου βράδυ...

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2022 22:37 Σύνδεσμος σχολίου

    ΓΙΏΡΓΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
    ΜΕ ΤΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΟΥΛΙΤΣΑ
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΙΣΙΝΟΥ
    ΜΗΝ ΣΥΓΡΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΒΟΥΡΤΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΡΤΣΑ ΑΣΤΟ

    ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΚΆΠΟΙΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΒΑΤΑ

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2022 22:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal νομίζω οτι σου απάντησα. Θα το πω πιο καθαρά και ελπίζω να γίνω κατανοητός. Έχεις δίκιο οτι δεν υπάρχει FFP (μέχρι στιγμής τουάλχιστον) για την Ρεάλ και Μπαρτσελόνα πολύ απλά γιατί είναι η Ρεάλ και Μπαρτσελόνα! Δεν φοβούνται το FFP είναι τεράστια μεγέθη και πιστεύουν οτι η ΟΥΕΦΑ δεν πρόκειται να τους αγγίξει. ΄Αλλο όμως Ρεάλ και Μπαρτσελόνα και άλλο Ολυμπιακός! Η ΟΥΕΦΑ αν γουστάρει δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να ρίξει καμπάνα στον Ολυμπιακό γιατί πολύ απλά δεν είναι Ρεάλ ούτε Μπαρτσελόνα! Εξάλλου στο παρελθόν η ΟΥΕΦΑ έχει ρίξει καμπάνες για παραβίαση του FFP.

    Στις 19/06/20 η ΟΥΕΦΑ έριξε καμπάνα στην Μαρσέιγ λόγω παραβίασης του FFP
    Στις 3/12/21 η ΟΥΕΦΑ έριξε καμπάνα στην ΑΕΚ λόγω παραβίασης του FFP

    Αυτά δεν τα βγάζω από το μυαλό μου. Το έγραψαν τότε σχεδόν όλα τα αθλητικά site.

    REDGOAL: Φίλε μη μας τρελάνεις νυχτιάτικο. Κανει τα στραβά μάτια η ΟΥΕΦΑ στη Μπαρτσελόνα που χρωστάει 840.000.000 ευρω και επιβάλλει το νόμο στον Ολυμπιακό για 4.000.000 ευρώ; Και πώς το δέχεται ο Ολυμπιακός, η Σέλτικ, η Μπενφίκα και όλοι οι υπόλοιποι; Ηλίθιοι είναι; Μη μας τρελαίνεις τον εγκέφαλο νυχτιάτικο. Αν θες να πιστεύεις ότι υπάρχει FFP μόνο για τον Ολυμπιακό, πίστευέ το...

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2022 21:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal δεν απάντησες στην ερώτηση μου κάνοντας ντρίμπλα απαντώντας με άλλη ερώτηση. Ειλικρινά εγώ με το φτωχό μου μυαλουδάκι η μόνη δικαιολογία που μπορώ να σκεφτώ είναι το FFP. Αυτό δεν σημαίνει οτι ντε και καλά είμαι σωστός. Άνθρωποι είμαστε και κάνουμε λάθη. Για αυτό σε ρώτησα μήπως υπάρχει κάτι που δεν έχω σκεφτεί και θα ήθελα την απάντηση σου σε παρακαλώ.

    Επίσης μην βάζεις στην ίδια ζυγαριά την Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ με εμάς. Λες η ΟΥΕΦΑ να είναι το ίδιο ανεκτική σε παραβάσεις του Ολυμπιακού όπως με ομάδες κολοσσούς σαν τις Ισπανικές? Είδαμε πως μας αντιτωπίζει η διαιτησία στην Ευρώπη λες και είμαστε η κάτω ραχούλα. Αλλά και πάλι όπως σου είπα και νωρίτερα οι Times έγραψαν εχτές οτι θα υπάρξουν κυρώσεις σε μεγάλες ομάδες όπως την Μπαρτσελόνα λόγω FFP. Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό και κυρίως δεν ξέρω αν η ΟΥΕΦΑ θα το κάνει πράξει με την απειλή του ECL να αιωρείται. Αλλά όλα πρέπει να τα λαμβάνουμε υπόψη

    REDGOAL: Φίλε δεν θα κάτσουμε να κάνουμε τους δικηγόρους και τους λογιστές. Η ερώτηση είναι απλή που σου κάναμε. Πού το βλέπεις εσύ το FFP σε μια ομάδα με χρέη 840.000.000 ευρώ που υπογράφει τον Λεβαντόφσκι;

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2022 21:33 Σύνδεσμος σχολίου

    @Ηλίας Θεοδωράκης Φίλε και από μέσα από τον Ολυμπιακό το διέψευσαν οτι δώσαμε 5.000.000 για τον Καμαρά.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Διπλή τρέλα και... μπουρλότο στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει... φόκους στην τελική ευθεία της σεζόν...

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον...