roumeliotis

Carwiz

Έγινε και επίσημο του Καρβάλιο...

casino loutrakiou
redwell

Ένα από τα πολλά "παλτά" Πορτογαλίας που πέρασαν και δεν ακούμπησαν τα τελευταία χρόνια από τον Πειραιά ειναι και ο Ζοάο Καρβάλιο ο οποίος παραχωρήθηκε δανεικός από τους ερυθρόλευκους.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός, Ζοάο Καρβάλιο, εντάχθηκε και επίσημα στην πορτογαλική Εστορίλ, μια μικρομεσαία ομάδα της πατρίδας του η οποία πληρώνει το μισό του συμβόλαιο...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

9 σχόλια

  • Πάτροκλος 7
    Πάτροκλος 7 Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2022 15:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε κόκκινε πητ, συμφωνούμε στις απόψεις σου. Το θέμα είναι ότι αυτά που εσύ ανοικτά ισχυρίζεσαι και εγώ υπονοώ, χρίζουν απόδειξης. Βέβαια η επανάληψη τους είναι υπέρ των επιχειρημάτων σου κ των υποψιών μου. Νάσαι καλά.

  • James 7
    James 7 Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022 15:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Όσο έκανε 15 εκ ο καρβαλιο ,άλλο τόσο έκανε 18 ο ρετσος και 5 ο Καμαρα του Άρη!Αυτό που γράφει ο πητ για αουπερμακετ υπεραξιων, λέγεται και αλλιώς ! Δυστυχώς η κοροϊδία πέφτει σύννεφο και οι λογιστές των ομάδων είναι οι μάνατζερ! Συνεχίζεται η παρέλαση ονομάτων από Γαλλία αμφιβόλου ποιότητας! Ο Βαζελος στο μεταξύ ενισχύθηκε στις 2 θέσεις που πέρσι ήταν ανύπαρκτος,δεκάρι και σέντερ φορ, με παίχτες καλύτερους από βαλμπουενα και Χασαν και σε καλές ηλικίες! Ειδικά ο Μπερνάρ είναι παίχτης που απορώ γιατί δε μας έκανε!!

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022 14:18 Σύνδεσμος σχολίου

    πατροκλε δε με διαβαζεις ,τα εχω γραψει δεκαδες φορες οταν τα γραφαμε λιγοι στο σαητ.τα 15 μυρια ειναι μια πλασματικη υπεραξια λογω μεντεζ και συνεργασιας μαζι του για αλλες αγοραπωλησιες.πλεον ολοι καταλαβατε οτι το μονο οραμα μαρινακη ειναι ο ολυμπιακος που εγινε ενα χρηματιστηριακο σουπερ μαρκετ υπεραξιων με κονε μεντεζ να οριζουν τις τιμες οπως γουσταρουν για μελλοντικες εξυπηρετησεις δουναι και λαβειν.αρα μην πιανεσαι κοροιδο ΕΣΥ οτι η διοικηση ειναι δηθεν αμοιρη ευθυνων και την ξεγελασαν,γιατι αν κατι επαναλαμβανεται δεκαδες φορες καθε χρονο ειναι 100% επι σκοπου. μην εισαι τοσο αφελης.επισης το οτι καταντησαν τον ολυμπιακο παραμαγαζακι της νοτιγχαμ με τα παραπαπεταμενα αποκαιδια της το λεγαμε και αυτο και ας ελεγαν κατι αμνοεριφια και κατι ελεεινα υπαλληλακια οτι ο ολυμπιακος θα εχει οφελη. μονη λυση να φυγει μαρινακης.

  • Πάτροκλος 7
    Πάτροκλος 7 Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022 10:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο κόσμος του Ολυμπιακού αξίζει να γνωρίζει μερικές λεπτομέρειες για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Απ΄οτι θυμάμαι ο συγκεκριμένος αγοράσθηκε από την Νοττιγχαμ με 15Ε ευρώ, Στην ομάδα αυτή απέτυχε παταγωδώς κ μετά ήλθε στον Ολυμπιακό μέσω της γνωστής διαδικασίας (προφανώς τον ζήτησε ο τότε προπονητής κ ο ιδιοκτήτης της ομάδας, όπως πάντα, έβαλε βαθιά, για μία ακόμη φορά, το χέρι στην τσέπη του κ μας τον πήρε από την Νοττιγχαμ).

    Το οτι αγοράσθηκε από τον Θρύλο κ έναντι τίνος τιμήματος προσωπικά δεν άκουσα, ούτε έμαθα. Ομοίως δεν γνωρίζω ποια ήταν η ετήσια αποζημίωση του, Περαιτέρω αξίζει να γνωρίζουμε σαν οπαδοί της ομάδας κ παρακαλώ πληροφορήστε μας αγαπητέ συντάχτη αν γνωρίζεται ποιόν μάνατζερ έχει κ πόσα πολτά έχει φορέσει ο κύριος αυτός στην άμοιρη διοίκηση μας που προφανώς πιάστηκε για μια ακόμα φορά κορόιδο.

    Πληροφορήστε μας αγαπητέ αν επιθυμείτε κ εσείς σαν φίλαθλος του ολυμπιακού να καθαρισθεί κάποτε αυτή η κόπρος του αυγεία από τον αγαπημένο μας σύλλογο.

    Σημειωτέο ο παίκτης ο σκοπιανός που κρίθηκε ακριβός από τον σύλλογο μας κ δεν αγοράσθηκε από την Ισπανία, χθες έβαλε 2 γκολ στην πρωταθλήτρια Τουρκίας. Δεν δώσαμε όσα εζητήθησαν που όμως θα δοθούν, όπως ακούμε καθημερινά για ένα Γαλλικό παλτουδάκι 20 ετών!!

  • Κωστας
    Κωστας Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022 09:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Βρε το Γιάννη τρεις 7 !!! Τον είχαμε γελαγαμε λίγο !!! Εστορίλ τον στείλατε και αυτόν ? ΧΑ ΧΑ ΧΑ

  • geodiv
    geodiv Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022 01:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Κε Κορρέ, συμφωνώ με την ουσία της απάντησής σου στον Γιάννη777, αλλά θα έπρεπε να συγκρατηθείς και να κρατήσεις ένα επίπεδο πολιτισμού. Αν είναι τρολάκι, όπως λες, ρίχνεις νερό στον μύλο του. Ιδιαίτερα αυτό με την αυτοκτονία...Η ζωή είναι πάνω απ΄ όλα φίλε. Φιλικά και πάντα με εκτίμηση!

    REDGOAL: Δεν υπάρχει επίπεδο όταν συνομιλείς με άτομα που ξέρεις ότι πληρώνονται για να γράφουν στα Social Media και σε σάιτ για να διαστρευλώνουν την πραγματικότητα. Μάλιστα είναι τόσο βλακας ο συγκεκριμένος που έγραψε μια φορά και από το i.p. της εταιρίας που αν δημοσιεύσουμε το screenshot θα γελάσει κάθε πικραμένος. Γενικώς φίλε, ξέρουμε από πρώτο χέρι τί και πώς και γι' αυτό του μιλάμε έτσι. Τα περί αυτοκτονίας, προφανώς δεν κατάλαβες το χιούμορ. Έχει στείλει 100 μηνύματα και θέλει απεγνωσμένα να τα δημοσιεύσουμε για να τα δείξει να πάρει το πεντάευρω και γι' αυτό του είπαμε ότι δημοσιεύουμε ένα μην αυτοκτονήσει κιόλας...

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2022 23:40 Σύνδεσμος σχολίου

    θα βγουν τωρα οι 2 αλλοι πανιβλακες δικηγοροι του τρολ να τον υπερασπιστουν η απο την ξεφτιλα κρυβονται?

  • ΜΠΕΕΕ ΜΠΕΕΕ
    ΜΠΕΕΕ ΜΠΕΕΕ Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2022 23:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρεντγκολ πώς το δίκασες έτσι το τρολάκι; Χα χα αχα αχα χαχαχαχαψαχ

  • CRISTOFOROS
    CRISTOFOROS Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2022 20:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα υπόλοιπα καμία 10ρια παλτά και τα ΓΕΡΟΝΤΟΠΑΛΙΚΑΡΑ πότε θα τα ξεφορτωθούμε;

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...