roumeliotis

Carwiz

Μικρή διαφορά με Λεβάντε και Μπάρντι

casino loutrakiou
redwell

Ο Ένις Μπάρντι είναι ο εκλεκτός του Ολυμπιακού για τη θέση του δημιουργικού χαφ και οι επαφές έχουν ξεκινήσει με την πλευρά του εδώ και μερικές μέρες, με τον παίκτη να έχει προταθεί πάντως από τις αρχές Ιούλη.

Η Λεβάντε τον κοστολογεί στα 3.000.000 ευρώ ενώ ο παίκτης για να έρθει στον Πειραιά θέλει 1.200.000 ετησίως για τριετές συμβόλαιο. Η διαφορά είναι μικρή και με την ομάδα και με τον παίκτη μιας και ο Θρύλος προσέφερε 2.500.000 ευρώ που έγιναν στην πορεία 2.600.000 ευρώ και στον Σκοπιανό 1.000.000 ευρώ το χρόνο.

Υπάρχει διαφορά ακόμα αλλά όχι τέτοια που θα χαλάσει τη μεταγραφή, ειδικά από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός δεν έχει ούτε κατά διάνοια παίκτη στο ρόστερ με τα χαρακτηριστικά του 28χρονου διεθνή. Οι επαφές συνεχίζονται αλλά μοιάζει αδύνατο να χαλάσει για τόσο μικρές διαφορές μια τόσο σημαντική και ακρως αναγκαία προσθήκη στο ρόστερ των ερυθρολεύκων.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

20 σχόλια

  • geodiv
    geodiv Τετάρτη, 03 Αυγούστου 2022 19:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Κε Κορρέ, αν έχεις την καλοσύνη μου απαντάς και για τα άλλα που ρώτησα. Όριο για την κατάληξη του θέματος Μπάρντι και αν υπάρχει πιθανότητα για επαναφορά Φορτούνη ελέω νέας τεχνικής ηγεσίας. Ευχαριστώ. ΥΓ. Πάντως ο Ζινκ ούτε κατά διάνοια εξτρέμ. Άρα ως τι ήρθε;

    REDGOAL: Δεν υπάρχουν όρια φίλε σε τέτοιες περιπτώσεις. Όριο θα δώσεις σε κάποιον ενώ εχεις έτοιμο άλλον. Εδώ δεν υπάρχει άλλος έτοιμος. Δεν πρόκειται να γυρίσει ο Φορτούνης λένε απο την ομάδα. Ο Ζινκερνάγκελ ήρθε γιατί επρεπε να έρθει. Δεν τον ήξερε καν ο Μσρτίνς. Του είπανε να τον δει σε μερικά ματς αλλά δεν ενθουσιάστηκε. Τον φέρανε όμως

  • geodiv
    geodiv Τετάρτη, 03 Αυγούστου 2022 18:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Κε Κορρέ, αναφέρατε πως μιλήσατε με Λεβάντε και μάνατζερ του παίκτη και μάθατε τα ακριβή ποσά. Μπράβο, γιατί έτσι γίνονται τα έγκυρα ρεπορτάζ. Εκφέρατε επίσης την άποψη ότι ο Μπάρντι είναι μια ιδανική περίπτωση για δεκάρι στην ομάδα μας. Να ρωτήσω λοιπόν, σύμφωνα με τις πληροφορίες σας, πότε θα τελειώσει θετικά ή αρνητικά το θέμα; Και κάτι άλλο, συναισθηματικά αλλά και πρακτικά, με τον Φορτούνη τι γίνεται; Υπάρχει περίπτωση να επανέλθει στην ομάδα νέου προπονητή γαρ; ΥΓ.Είχες κάνει ένα λάθος, όταν σε ρώτησα τον Ιούνιο για Ζινκερνάγκελ σε θέση δεκαριού, είχες πει ότι μόνο πλάγια. Χωρίς να σημαίνει απολύτως τίποτα, έτσι το αναφέρω. Ευχαριστώ.

    REDGOAL: Φίλε δεν είναι 10άρι ούτε μακιγιαρισμένο ο Ζινκερνάγκελ. Τώρα αν θέλουν να τον βάλουν και γκολκίπερ, δεν είναι δικο μας πρόβλημα. Καμία σχέση με playmaking. Μα καμία

  • Παναγιώτης Τιάκας
    Παναγιώτης Τιάκας Τετάρτη, 03 Αυγούστου 2022 17:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα ειπαμε και τα ξανά είπαμε. Η λύση είναι μόνο μία. Καλύτερα να πουλήσει Και να ψάξει να βρει νέο επενδυτή για την αγορά τις ομάδες η διοίκηση. Δεν πάει άλλο, να ησυχάσουμε όλοι.
    ίσως να έρθει μια καλύτερη μέρα για τον ολυμπιακό, Και όλοι οι άχρηστοι να πάρουν δρόμο.

    Το ότι είναι φως φανάρι, οτι αυτή η ομάδα σήμερα ειναι γυμνη από Ποιοτικούς παίκτες, Σε όλες τις γραμμές και φυσικα δεν μπορεί να φέρει κανένα αποτέλεσμα στην Ευρώπη.
    Και να για να λέμε την αλήθεια κακά τα ψέματα, το έχω ξαναγράψει, πιστεύει κανείς πραγματικά σ’ αυτό το χάλι που είναι σήμερα Η ομάδα, δικαιούταν να λάβει μέρος σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, σε Champions League, Σε Ευροπα Λιγκ η σε Κόνφερενς. Δική μου γνώμη σε Σε καμιά διοργάνωση.Διότι πολύ απλά δεν έχει τις προϋποθέσεις Που απαιτούνται στην ομάδα για συμμετοχή σε αυτές.

    Ομάδα χωρίς τερματοφύλακα, χωρίς αριστερό μπακ χωρίς σέντερ-μπακ χωρίς Δημιουργικό μέσο, χωρίς αμυντικό χαφ χωρίς σέντερφόρ χωρίς δεξί εξτρέμ χωρίς αριστερό εξτρέμ χωρίς τίποτα καμιά ελπίδα. Χωρίς κανονικό προπονητή. η διοίκηση εμαθα Προσέλαβε για προπονητή, Ένα μαθητή προπονητή, αν είναι δυνατόν. Χωρίς περγαμηνές χωρίς εμπειρίες από Ευρώπη χωρίς να έχει λάβει μέρος σε καμιά διοργάνωση ευρωπαϊκή σε κανένα ευρωπαϊκού κλαμπ πουθενά. Προπονούσε λέει μερικές ομάδες στην Κύπρο και είχε λάβει μέρος στον τελικό της ανόδου με την Νότιγχαμ, αν είναι δυνατόν αν είναι αυτά μέτρα κρίσεως για να λάβει μια ομάδα βεληνεκούς με ιστορική αξία ομάδα του ολυμπιακού. Που θα ήθελε κανονικό προπονητή με περγαμηνές και εμπειρίες.
    Ο Μπίλιτς ο Κροατης ήταν κανονικός προπονητής Και η διοίκηση τον είχε σαν νούμερο ένα Να τον προσλάβει και το έκανε πρόταση πραγματικά και περιμένε την απάντησή του. Όμως μας απέρριψε διότι είδε μέσα ένα χάσμα πανω από 40 παίκτες χωρίς αρχή και τέλος. Και το πιο σίγουρο που θα ζητειξε σιγουρα και Μπατζετ για ενίσχυση της Ομαδας με πραγματικούς ποιοτικούς παίκτες τουλάχιστον εφτά με 8 ενδεκαδους στην βασικη εντεκάδα. και η διοίκηση σίγουρα θα αρνήθηκε το budget του προπονητού που θα ζητουσε βεβαια και κάθε ένας κανονικός προπονητής για να ανλάβει αυτό το αξίωμα και για να έχει πράγματι φιλοδοξία να πετύχει το στόχο του στην Ευρώπη και Προπαντός να ξαναπαίξει να παίξει η ομάδα το ποδόσφαιρο που περιμένει να δει τόσα χρόνια ο Ολυμπιακός κόσμος.

    Αλλά όπως έγινε γνωστό ο Μπίλης μας αρνήθηκε όπως μας αρνήθηκε πραγματικά το ότι θυμάμαι και τοτε ο Πορτογάλος Ντα Σίλβα που θα παίζαμε στο τσάμπιονς league . Και μας παράτησε τότε ο προπονητής και μας άφησες στα κρύα του λουτρού ,στην προετοιμασία ο Ντα Ζήτησε τότε τουλάχιστον έξι ποιοτικούς παιχταράδες μεσα στην Βασική 11καδα, για να αναλάβει αυτή την υπηρεσία και να έχει φιλοδοξεί να πετύχει.
    Το αποτέλεσμα γνωστό, του αρνήθηκε ο Μαρινάκης και μας άφησε Ο προπονητής επαναλαμβάνω την ομάδα στα κρύα του λουτρού και έφυγε στην Αγγλία.

    Κάτι παρόμοιο μετά Και με τον προπονητή μαςτοτε Μπεντο.
    Τι πωλήσεις μας έκανε ο Μαρινάκης τότε, που Διαμαρτυρήθηκε ο προπονητής μας και έκανε δηλώσεις γιατί ενισχύεται ο ΠΑΟΚ κι εμείς εξασθενίζουμε την ομάδα μας, αφού χωρίς τη θέληση του αποφάσισε ο Μαρινάκης να πουλήσει Τους δύο καλύτερους παίκτες που είχε η ομάδα τότε τον νιγηριανό Σέντερφόρ Ιντιεγιε με 10 εκατομμύρια το πούλησε, πρώτο σκόρερ της ομάδας, και τον αμυντικό χαφ αρχηγός της ομάδος Μιλιλοσεβιτς στην Αγγλία με 15 εκατομμύρια €.

    Και σήμερα διαβάζουμε η Λεβάντε ζητάει λέει 3 εκατομμύρια εδώ και εβδομάδες για να δώσει αυτόν τον δημιουργικό σκοπιανό παίκτη και ο Μαρινάκης διαπραγματεύεται την αγορά του παίκτη με 100.000 Ευρω. δυόμιση δίνει η ομάδα μας ανέβηκε στα 2.600. Αν είναι δυνατόν, εμείς να πουλάμε ανύπαρκτους παίκτες τον Σαμαρη Τον πήρα μου τότε σχεδόν τζάμπα από τον Πανιώνιο 700 χιλιαρικα και τον πουλησε, 10 εκατομμύρια € στην Μπενφίκα, Φετφατζίδη τεσσεράμισι εκατομμύρια στην Ιταλια, Μανωλά που τον πήραμε με 0 € από την ΑΕΚ Αθηνων τον πυλαει 15 εκατομμύρια στην Ιταλία, Μήτρογλου 15 εκατομμύρια στην Αγγλία Και ούτε καθεξής. Δηλαδή αυτή η πολιτική του να πουλάει ότι Θελει, Όποιον θέλει παίκτη αυτός επιθυμεί χωρίς καμιά έγκριση προπονητού, αυτό απέδειξε ότι προπονητής δεν υπήρχε ποτέ στην ομάδα του ολυμπιακού αυτός έκανε κουμάντο ποιοι παίκτες θα έρθουνε ποιοι παίκτες θα παίξουνε ποιοι παίκτες θα με τα γράφουνε ποιες μεταγραφές θα έρθουνε δηλαδή αυτός είναι ο άρχοντας του παιχνιδιού και ο το κάθε το κάθε προπονητής θα είναι τσιράκι του δεν θα έχει να πει τίποτα δεν θα μπορεί να λέει τίποτα , Αυτός θα είναι πάντα το αφεντικό τις ομάας και κανένας προπονητής και κανένας τεχνικός διευθυντής και γι’ αυτό δεν υπάρχει μεσα τεχνικός διευθυντής στην ομάδα να κάνεις κάτι και να βρει παίκτες αξίας.
    Και επανέρχομαι πάλι στις πωλήσεις, επαναλαμβάνω να πουλάει σε τιμές εξωφρενικές και να μην είναι δυνατόν να αγοράσεις ένα παίκτη 3 εκατομμύρια € Που απαιτεί η Λεβάντε Ισπανίας ενώ γνωρίζω ίδιος ότι δεν υπάρχει δημοτικό half δεν υπάρχουνε τόση τόση παίκτες για να κερδίσουν τις τρύπες τις τρύπες της εντέκατος που δεν υπάρχει εντεκάδες τον ολυμπιακό.Και το αποτέλεσμα αυτό , Να αγανακταει τελείως τον κόσμο του ολυμπιακού.

    Δηλαδή για να καταλάβω, αυριο θελει η ομάδα να παίξει Ευρωπαϊκό παιχνίδι, και έχει προπονητή
    Όχι κανονικό προπονητή αλλά έναν μαθητή Προπονητού και δεν έχει μία ενδεκάδα. δεν έχει παίκτες μέσα για να συμπληρώσω μια ενδεκάδα. Διοτι αν υπάρχουνε σ’ αυτή την ομάδα σημερα ενα κράμα 40με 45 παίκτες, 2 με 3 ποιοτικήους παίκτες δεν μπορώ να τους βρω,.
    Τι να κάνει ο εκάστοτε προπονητής Όπως και να ερχόταν σήμερα, αφού δεν υπάρχουν ποιοτικοι παίκτες που να ξέρουν το αντικείμενο και τι να κάνει αύριο αυτός ο προπονητής που θα θέλει να έχει οραμα και φιλοδοξια να πετύχει στο εργο του.
    Και να βγαίνουν παράγοντες σημερα και να μην τους καίγεται καρφί για το σημερινό χάλι της ομάδας που έφτασε σήμερα και αντί να
    Κλαίνε πραγματικά για το σημερινό χάλι της ομάδας μας και να ζητάνε μια συγνώμη στον κόσμο του ολυμπιακού αλλα αντι αυτου ,Από πάνω κάνουν και περιγελες δηλώσεις χωρίς να ντρέπονται.
    Και να λένε παραδείγματος χάρη, ο ολυμπιακός δεν θα βάλει τα κλάματα που δεν θα συμμετάσχει φέτος στο Champions League. Αν είναι δυνατόν να κάνει αυτός άνθρωπος τέτοιες δηλώσεις, σκέφτηκε σαν λογικός άνθρωπος , αραγε αξίζει αυτή η ομάδα σημερα οπως ειναι να λάβει μέρος σε μια διοργάνωση ευρωπαΐκή ???αυτό είναι το βασικο ερώτημα κύριε παράγοντα. με αυτή την ποιότητα ποδοσφαιρου που προσφέρουν οι σημερινοι απαρτιζόμενοι παίκτες της ομάδας μας ,το αισχρο ποδόσφαιρο που προσφέρουνε σημερα, Αν μπορούμε καν να το ονομάσουμε αυτό ποδόσφαιρο που βλέπουμε σήμερα. Διότι το Ξεφτιλίστηκο 0-4με την χαιβα Μακαμπι Ισραη στο Καραϊσκάκη θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν και στο Ισραήλ 1-4 παρακαλώ για να είμαστε ειλικρινέστατοι αλλά απο Τυχη αποφύγαμε Εκεί την συντριβή Και φέραμε Το κολακευτικό για μας 1-1.

    Όχι κύριε Μαρινάκη, όχι κύριοι διοικούντες όχι κύριοι παράγοντες, βοηθοί προπονητές μαθητές προπονητές παίκτες ανύπαρκτοι που δεν άξιζετε ποτέ να φοράτε αυτην την Αξια φανέλα του ολυμπιακού Που φορεσανε αξιοι παιχταράδες του Ολυμπιακού .
    Γι’ αυτό επαναλαμβάνω ακομη μια φορά , παραιτηθείτε όλοι από τα πόστα σας, Για το καλό και το μεγαλείο του ολυμπιακού.ΟΧΙ, Ο Ολυμπιακός δεν αξίζει αυτή την τύχη σημερα, Σε αυτό το χάλι.
    Να μην μπορεί να συμπληρώσει μια εντεκάδα από ποιοτικούς παίκτες, να μην μπορούν να κάνουν μια Ντριπλά , να γυρίζουν την μπάλα Από το φόβο και την αμηχανία τους οι αμυντικοί πας παίκτες πίσω στον τερματοφύλακα, Χωρίς καμιά πρωτοβουλία, καμιά υπευθυνότητα για μια δημιουργία για κάτι καλό και να ντρεπόμαστε να βλέπουμε αυτή την ομάδα.
    ΟΧΙ Εμείς αλλιώς ονειρευόμαστετον ολυμπιακό κι αλλιώς το ζήσαμε κι αλλιώς τον αγαπήσαμε.

    Καλημέρα σας.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Τετάρτη, 03 Αυγούστου 2022 17:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάντως για να τα λέμε όλα και από την άλλη πλευρά, να διαπραγματεύεσαι με κίνδυνο να χάσεις έναν αξιόλογο παίκτη για πεντακόσια χιλιάρικα είναι λιγάκι παράδοξο αν όχι απαράδεκτο!!!! Ανοίγονται στόματα δικαίως!!!! Κάποτε οι διαφορές αυτές δεν υπήρχαν στο λεξιλόγιο των διαπραγματεύσεων της ομάδας, αυτό είναι αλήθεια!!!! Σαφώς είναι δυσκολότερες συνθήκες σήμερα, μέχρι όμως ενός ορίου!!!! Δίνεις το 50% για 4-5 παίκτες αξίας και οι άλλοι ας είναι μετριότητες, αλλά όχι μετριότητες όλοι; Είναι δυνατόν οι άλλοι με πολύ μικρότερα μπάτζετ να φέρνουν παίκτες σημαντικούς που δεν έχεις εσύ; Κάτι δεν γίνεται σωστά!!!! Κάποτε με Ριβάλντο ή Ζιοβάνι ή Καρεμπέ ή Ιμπαγάσα και όχι μόνον έπαιρνες και πάλι τα πρωταθλήματα με διαφορά με απίστευτης όμως ποιότητας μπάλα, γιατί είχες και απίστευτους παίκτες και ας είχες απέναντί σου πολύ ισχυρότερους αντίπαλους!!!! Τώρα;;;;

  • katalokkinos7
    katalokkinos7 Τετάρτη, 03 Αυγούστου 2022 14:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal έχουμε κάνει κίνηση για κριστιαν τέλο είναι ελεύθερος?

    REDGOAL: Δεν ξέρουμε κάτι για Τέγιο φίλε

  • Πάνος
    Πάνος Τετάρτη, 03 Αυγούστου 2022 13:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal, γνώμη για Ουμτιτι που ακούγεται ότι είναι κοντά;

    REDGOAL: Τι γνώμη φίλε; Παιχταράς Εθνικής Γαλλίας είναι. Δυστυχώς εχει πολλά θέματα τραυματισμών. Δεν αξίζει το ρίσκο αν θες την άποψη μας. Κεντρικό αμυντικό θες ταυρί να σου παίξει 40-45 ενενηντάλεπτα άνετα μέσα στη σεζόν. Βάσει ιστορικού ο Ουμτιτί δεν θα παίξει ούτε τα μισά...

  • R7
    R7 Τετάρτη, 03 Αυγούστου 2022 13:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτός ο Αμουζου που πάει λογικά να μας πασάρει ο Ενροτο δεν έχει τεχνική είναι σαν τον Ονιεκουρου θέλει χώρους από τεχνική πολύ λίγα πράγματα δεν εξελίχθηκε όπως πίστευαν...Με κάνα εξτρέμ που να έχει τα χαρακτηριστικά που θέλουμε μιλάνε Redgoal?

    REDGOAL: Είναι κανάς δυο καλοί αλλά απορρίφθηκαν σε πρώτη φάση. Έχει κυκλωθεί ο Αμουζού

  • Αρης
    Αρης Τετάρτη, 03 Αυγούστου 2022 13:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τέλος οι μεταγραφές...... μέχρι νεωτέρας

  • katalokkinos7
    katalokkinos7 Τετάρτη, 03 Αυγούστου 2022 13:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Κατάντια να μην μπορούμε να δώσουμε 3 μύρια

  • Ο ΤΙΜΩΡΟΣ
    Ο ΤΙΜΩΡΟΣ Τετάρτη, 03 Αυγούστου 2022 12:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Επίσης ο Russoulion της Βόλφσμπουργκ με χρηματιστική αξία 4.5 εκατομμύρια μένοντας ελεύθερος το 2023 με 2.5 περίπου 3.5 έρχεται αλλά δεν υπάρχουν σοβαροί συμβούλοι θα φέρουν με τα ίδια λεφτά κάναν Ρεαμπτσιουκ πάλι κλασσικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...