roumeliotis

Carwiz

Σερί χαμηλές... πτήσεις Αγκιμπού

casino loutrakiou
redwell

Ο Αγκιμπού Καμαρά "προσγειώθηκε" στον Πειραιά πριν από ενα χρόνο, έδειξε κάποια καλά στοιχεία ως ταλέντο, στηρίχθηκε και λόγω συγκυριών με έλλειψη δεκαριού και γενικως δημιουργικών χαφ στο ρόστερ ξαφνικά βρέθηκε βασικός και αναντικατάστατος.

Ανταποκρίθηκε; Σε καμία περίπτωση. Η θεση του δημιουργικού χαφ σε μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό απαιτεί ποιότητα, τρομακτική τεχνική, φαντασία και αποτελεσματικότητα. Ο Αγκιμπού εκτός από το να τρέχει και να πιέζει, δεν έδειξε τίποτα από τα παραπάνω.

Το ίδιο και στα φιλικά προετοιμασίας, το ίδιο και στο πρώτο επίσημο με τη Μακάμπι στη Χάιφα που ουσιαστικά ήταν ανύπαρκτος. Και όταν είναι ανύπαρκτος ο παίκτης που έχει το ρόλο αυτού που κανει τη διαφορά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, έχεις πρόβλημα σαν και αυτό που είχε ο Θρυλος στο Ισραήλ που μετά το γκολ δεν έκανε ούτε φάση.

Δεν θα πρέπει να προκαλέσει έκπληξη αν ο Αγκιμπού δώσει τη θέση του στον Βαλμπουενά στη ρεβάνς στο Καραϊσκάκη ή να μετακομίσει στον άξονα ο Ζινκερνάγκελ...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

33 σχόλια

  • Λαμπρος
    Λαμπρος Σάββατο, 23 Ιουλίου 2022 07:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Red πες μου σε παρακαλώ, είναι δυνατόν να ασχολούμαστε όλοι με εξτρέμ κλπ και κανείς να μην βλέπει ότι η ομάδα στερείται λύσεων ποιοτικών στον άξονα?
    Όποιον και να φέρεις αν δεν έχεις κέντρο δεν μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο. Πώς γίνεται να το βλέπουμε εμείς και να μην το βλέπει ο προπονητής η η διοίκηση? Είναι αυτό που λέει παραπάνω ι φίλος ότι απλά προωθούμε παίχτες η κάτι άλλο? Πάντως ομάδα με αυτά τα χαφ δεν πρόκειται να φτιαξουμε

    REDGOAL: Φίλε για τον άξονα θες δεκάρι και ένα 6-8άρι μπαλάτο. Μόνο έτσι θα παίξει μπαλάρα η ομάδα

  • GEO
    GEO Σάββατο, 23 Ιουλίου 2022 00:44 Σύνδεσμος σχολίου

    ΣΚΑΙ 13 SDNA ΚΑΙ ΟΡΕΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ εννοείται μπορεις να αποδοκιμάσεις, να άσκεις κριτική ,να μην ασχολείσαι εάν κάποια πράγματα η πρόσωπα σου προκαλούν θυμηδία (για να μην πω αηδία), να μην πατας στο γήπεδο αλλα να παρακαλας να χάσεις η να αποκλειστής με ξεπερνά. Βεβαίως το κοροϊδιλίκι και το να μικραίνει κάθε χρόνο η ομαδα με συσσώμο το ελληνικο ποδόσφαιρο μαζί ,πολλούς που έχουν ζήσει αλλιώς την ομαδα τους κανει να θολώνουν αλλα κατά βαθος ούτε οι ιδιοι το πιστεύουν. YΓ Οποίος είδε τον υποτιθέμενο συνδιεκδικητή παοκ στο χθεσινό ματς έστω και δέκα λεπτά καταλαβαίνει γιατί πάμε κατά διάολου σαν συλλογικό ποδόσφαιρο αλλα μάλλον βολεύει ολους τους μεγαλοπαραγοντες των big four αυτο .Να μην πολυ ξοδεύονται δηλαδή

  • ΣΚΑΙ 13 SDNA  ΚΑΙ ΟΡΕΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ
    ΣΚΑΙ 13 SDNA ΚΑΙ ΟΡΕΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2022 20:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Η 27 Ιουλιου θα είναι η μέρα D DAY του Ολυμπιακού και του Μάρτινς.Αν στραβώσει το παιγνίδι και αποκλειστούμε,η παραιτηση ή απόλυση του Μάρτινς θα είναι δεδομένη γιατί δε θα μπορεί να σταθεί άλλο στην ομάδα κσθώς θα έχει χάσει και τους τελευταίους υποστηρικτές του και στο γήπεδο θα γίνεται της κακομοιρας απο τις αποδοκιμασίες του κόσμου.Το περιβάλλον θα γίνει τοξικό και θα μπουμε σε εσωστρεφεια όπως οι Παοκτήδες μετα το καζο με τη Λεφσκι.Αν περασουμε με κσπως υποφερτή μπαλα ο Μαρινάκης και ο Μάρτινς θα κερδίσουν λίγο χρονο.Παρόλα αυτά πρεπει να γινουν άμεσα μετεγγραφες στα εξτρεμ χαφ και αριστερο μπακ,αλλά δε βλέπουμε τιποτα.ΝΑ ΠΩΛΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΚΑΜΑΡΑΔΕΣ όσο όσο .Εξαιτίας αυτών επειδή προωθουνται για πώληση εκλεισε ο δρομος του Κουντε ,όπως και του Σουρλή εξ αιτίας του Μπουχαλάκη.Επιτελους η Διοικηση να αναλάβει τις ευθυνες της και να αφουγκραστεί το κόσμο και να πραξει αυτό που πρέπει για την ομάδα.
    Παρόλα αυτά εύχομαι να περασουμε γιατι δε μου παει να ευχηθώ το κακό.

  • Franko
    Franko Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022 23:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Τώρα μας φταίει και ο Αγκιμπου.. κανένας Αγκιμπου δεν φταίει..20 χρόνων που με το ζόρι πρέπει να παίξει για να πουληθεί..αυτή είναι η λογική που έχει η ομάδα τα τελευταία 2 χρόνια.. ελεύθερους από την Β Γαλλίας μήπως και μας βγει κάποιος και τον πουλήσουμε ή διαφορετικά εάν δεν βγεί κανένας από τα πιτσιρίκια παίρνουμε τους αναπληρωματικούς της Νότιγχαμ..και στο τέλος του καλοκαιριού παίρνουμε και κανέναν δανεικό τελειωμένο..δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα..

  • Νic
    Νic Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022 23:27 Σύνδεσμος σχολίου

    @GEO Μην ρωτάς τους πραιτωριανούς, γιατί δεν θα σου απαντήσει κανείς.Λειπουν.Την απάντηση να την δώσουν οι συγαυροι ηχηροτατη , γυρνώντας τους τις πλάτες.

  • Νic
    Νic Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022 23:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Επιστροφή και ρεπό έδωσε ο ταβερνιε.Πεδρο γερά, πάμε για Τσάμπιονς λιγκ, άμα φύγεις θα κατέβουμε κατηγορία Γιουρόπα.Πιενες.

  • Ρασκόκι
    Ρασκόκι Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022 22:21 Σύνδεσμος σχολίου

    @Βολος Σωστότατος!! Αυτή είναι η μοναδική λύση!! Πρέπει να γεμίσουμε το γήπεδο και να πέσει ΓΙΟΥΧΑ της αρκούδας. Εδώ και 5 - 6 χρόνια το γράφω με κάθε ευκαιρία.
    Απορώ με τους οπαδούς που ακόμη πιστεύουν ότι με πιο ποιοτικός ρόστερ μπορεί να παρουσιάζει κάτι αξιόλογο. Για τα δυο χρόνια που επικαλούν τι έκανε; Υπήρχε πρόοδο; Τα ίδια λάθη έκανε κα χειρότερα!
    Δεν μπορεί να φταίνε και οι 30 παίκτες που έχει στο ρόστερ. Στο κάτω κάτω η Μακάμπι δεν έχει καλύτεροι παίκτες απ' εμάς. Πως είναι δυνατόν οι παίκτες από μόνοι τους να αποφασίσουν να κάτσουν όλοι πίσω; Τι έκανε αυτός από το πάγκο; Αφού ήθελε η ομάδα να είναι πιο επιθετική γιατί στις αλλαγές που έκανε δεν έβαλε πιο επιθετικογενής παίκτες; Οι παίκτες κάνουν ακριβώς αυτά που τους λέει ο προπονητής τους!
    Ναι ό Ακίμπου Καμαρά είχε δείξει καλά στοιχεία αλλά ο προπονητής δε έκανε την σωστή διαχελιρης με αποτέλεσμα να τον κάψει! Το ίδιο έκανε με τον Μ'Βιλά, τον Μαντί Καμαρά και τους άλλους. Όλους τους παίκτες δεν έχουν πια ενέργεια ούτε την φρεσκάδα που χρειάζεται για να παίξουν με καθαρό μυαλό.
    Υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι αν είχαμε τον Σκάρπα ή τον Φορτούνη ή τον Μέσι θα είχαμε άλλη εικόνα χθες;

  • GEO
    GEO Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022 22:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι πτήσεις του Ακιμπου μου θυμίζουν όταν είμαστε πιτσιρίκια και παίζαμε στην γειτονιά σαΐτοπολεμο

  • GEO
    GEO Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022 21:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Αρης είπα και εγώ έγινε κάνα θάυμα

  • GEO
    GEO Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022 21:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπαλαρα ο Αρουλης φωτοβολίδα από φάουλ του ιτουρμπε και μετά το τρίτο ο Καματσο που φένεται να τα χει μάτσο (τα ποδοσφαιρικά προσόντα) Και ρωτάω τους πραιτοριανους του Βαγγέλη αυτοί του Αρη δεν χρειάζονται περίοδο προσαρμογής πως γίνεται και αλλάζουν δύο και τρεις μπαλιές και εμείς από μια έως καμία Πως έχουν τρεξίματα ;μήπως διότι κάναν κανονική προετοιμασία και εκγύμναση και όχι πάνω κάτω τα χεράκια και πασουλές .Απορίες παραθέτω;

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...