roumeliotis

Carwiz

«Μας επηρέασαν οι καιρικές συνθήκες...»

casino loutrakiou
redwell

Τη χαρά του για το 1-1 στη Χάιφα κοντρα στη Μακάμπι μοιράστηκε μετά το τέλος του αγώνα με τους Ισραηλινούς ο Πέδρο Μαρτίνς ο οποίος έκανε λόγο για δύσκολες συνθήκες και καλό αντίπαλο:

«Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι το 1-1 είναι ένα καλό σκορ. Επηρεαστήκαμε πολύ από τις καιρικές συνθήκες και μας στοίχισαν σε δυνάμεις. Υπό τέτοιες συνθήκες και απέναντι σε έναν τόσο καλό αντίπαλο, το 1-1 δεν είναι κακό αποτέλεσμα.

Θα είναι διαφορετικά στο δικό μας γήπεδο και στις συνθήκες που έχουμε συνηθίσει. Μπορούμε εκεί να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε την πρόκριση», ανέφερε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Για την επιλογή του Τικίνιο αντί του Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης είπε: «Ο Τικίνιο έκανε πολύ καλό παιχνίδι, ήταν πάνω από τον μέσο όρο. Έχει χαρακτηριστικά που ταίριαζαν στο ματς και δικαιωθήκαμε από την επιλογή του.

Η υπόλοιπη ομάδα αντιμετώπισε δυσκολίες προσαρμογής στη ζέστη και στον αντίπαλο. Ο Τικίνιο ανταποκρίθηκε και στα δύο, τόσο στην επίθεση όσο και στη δημιουργία».

Αναφορικά με την οπισθοχώρηση του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο τόνισε: «Αυτό οφείλεται στο παιχνίδι του αντιπάλου. Μας πίεσε και μας ανάγκασε να παίξουμε πίσω.

Έπαιξε ρόλο και η κόπωση από τις καιρικές συνθήκες. Συνήθως ο Ολυμπιακός δεν αφήνει τόσο χώρο στον αντίπαλο, ακόμη κι όταν έχει σκοράρει, αλλά σήμερα αναγκαστήκαμε να το κάνουμε.

Είμαστε 100% σίγουροι πως η ρεβάνς θα είναι διαφορετική, τόσο λόγω των καιρικών συνθηκών, όσο και για το ότι θα έχουμε 30.000 φιλάθλους στο πλευρό μας».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

59 σχόλια

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022 22:50 Σύνδεσμος σχολίου

    παναγιωταρε τιακα μπραβο και ευγε!εισαι πραγματικος ολυμπιακος και τα λες οπως ειναι.δε παραμυθιαζεσαι να κατηγορεις αλλους για την καταντια πλην μαρινακη,δλδ μαρτινς κλπ...

  • Γιάννης γαυροποντιος
    Γιάννης γαυροποντιος Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022 22:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Συνγαυροι με καλυψατε σε όλα. Μια παρατήρηση μόνο από έναν βαθειά γνωστή του αθλήματος (καλές εποχής επι Γουλανδρή Δεληκάρη έπαιζα εφηβικα),σταμάτησα λόγω ανωτάτων σπουδών. Το ρόστερ δεν είναι καλό. Απλά είναι τραγικός και για γέλιο αυτό το νούμερο που κάνει τον κοουτς. Παίκτης Ολυμπιακού είναι ακόμα ο Φορτου και ο Ματιέ. Αν ήταν προπονητής πχ ο Σέρβος του ΠΑΟ με Φορτου- Ματιέ θα ξεκίναγε την ενδεκάδα. Και με ελαραμπι κλπ ο Θρύλος θα διέλυε με 4-0 την Μακάμπι. Απλά θέλει ένα εξτρέμ διεμβολιστη . Επίσης έχει τονΣεμέδο που είναι 10κλάσεις από τους υπάρχοντες. Καταλάβατε τώρα?? Είναι θέμα προπονητή και διαχείρισης. Να ξέρει να παίρνει το 100%απο παίκτες και να έχει πλάνο στο παιχνίδι. Με γιομες και παίκτες σαν Μπούχα που και ο πιο ανηδεος προπονητής δεν χρησιμοποιεί αργούς και αμπαλους δεν πας πουθενά.

  • GEO
    GEO Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022 22:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Red και κάτι ακόμα πως να αγαπήσεις και να δεθείς με κάποιον ποδοσφαιριστη αφού οι ελάχιστοι αξιολόγοι που θα ρθουν με δύο τρία καλά παιχνίδια αρχίζουν οι εφημερίδες εντελώς τυχαία!!! να προετοιμάζουν το έδαφος σε ενδεχόμενη πώληση του ποδοσφαιριστη ότι τον θέλει η χ η ψ ομάδα και τι να κάνουμε να δυσαρεστήσει τον παίχτη κτλ .Εννοείται ότι ο κάθε αξιολόγος ποδοσφαιριστης δεν θέλει να παραμείνει σε ένα τριτολασατο πρωτάθλημα αλλά κυρίως σε μια ομάδα με χαμηλό ταβάνι και χωρίς αξιόλογους στόχους, εκτός του εγχώριου πρωταθλήματος και τίποτα άλλο

  • Πτερέλαος
    Πτερέλαος Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022 22:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Έχει κυκλοφορήσει μια φήμη ( ανεπιβεβαίωτη όμως ) ότι ο Χάβι Γκραθια είναι ελεύθερος και stand-by για να αναλάβει τον πάγκο μεγάλης Ελληνικής ομάδας. Δεδομένου ότι οι προπονητές του Άρη , της Κούλας , του Βάζελου και της Μπουγάτσας πάνε σχετικά καλά και δεν αντιμετωπίζουν την κατακραυγή των οπαδών των ομάδων τους , να ελπίζουμε ότι σύντομα θα ...κάνει ξαστεριά και για τον δικό μας πάγκο ??? Μήπως υπάρχει και καμία καλύτερη λύση για τον πάγκο μας ???

  • Παναγιώτης Τιάκας
    Παναγιώτης Τιάκας Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022 18:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρετ άρω εφτά μαζί σου. η λύση είναι μία και το’χω γράψει επανειλημμένα. ο Μαρινάκης είναι ο υπεύθυνος αυτού του εκτρώματος Και ο βασικός υπεύθυνος που μας έχει κόψει εδώ και 12 χρόνια την μπάλα. Δεν πανηγύρισα κανένα πρωτάθλημα επί προεδρίας του γιατί οι παίκτες αυτοι με προκαλούσαν εμετό και υπνηλία με το ποδόσφαιρο έκτρωμα Που προσφέρανε όλα αυτά τα χρόνια .αυτό δεν ήτανε ποδοσφαίρο που Που προσφέρανε Επαναλαμβάνω.

    Αφού δεν έχει όραμα αληθινό ο κύριος Μαρινάκης και Το απέδειξε με τις πράξεις του οτι θέλει μόνο Την κερδοσκοπία και τίποτε άλλο.
    ας βρει νέο επενδυτή να πουλήσει την ομάδα για να ξαναδούμε παλι μπάλα. Αυτή η αφρικανική Παροικιά που κατήντησε ολυμπιακός είναι ντροπή και αίσχος.

    Και η δεύτερη λύση είναι να μην πατήσει ξανά κανένας στο γήπεδο. Να δει και η διοίκηση πως αντιδράει ο πραγματικός ολυμπιακός κόσμος. Αυτός που αγαπάει την ομάδα που αγάπησε την ομάδα και είδε πως παίζει μπάλα. Δεν Δεν ξέρω αν ειδες την ομάδα του Γουλανδρή του αείμνηστου Νικόλα Γουλανδρή εγώ την είδα και οταν έπαιρναν πι παικταραδες μας μεσα στο γήπεδο και φορούσαν οι παίκτες τις φόρμες τις ερυθρόλευκες και της βγάζανε με επιάνε ρίγος και Μεγάλη συγκίνηση απερίγραπτη που θα μπαίνανε μεσα στο γήπεδο. Η ομάδα τότε είχε 22 παίκτες. Δύο εντεκάδες μία καλύτερη από την άλλη 22 ισάξιους παίκτες για τρία ολόκληρα χρόνια. Γι’ αυτό για μένα είναι ο μοναδικός αείμνηστος μεγάλοςΠρόεδρος ολυμπιακού που είχε φόντο και μεγάλο μερακι τον ολυμπιακό να φέρνει χαρά και συγκίνηση τον ολυμπιακό στους Χιλιαδες φιλαθλους ολυμπιακού αυτή τη μεγάλη χαρά. Και σαν πρόεδρος του άρεσε να ματώνει για για να λέγεται Πρόεδρος αντάξιος του ολυμπιακού.
    Ο Γουλανδρής έκανε ομάδα χάρμα ιδέστε και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ. Ασλανίδης τότε ο υπουργός αθλητισμού δεγ τον άφηνε να φτιάξει τον ολυμπιακό στο μπάσκετ όπως ήθελε αυτός θα έχει φέρει Τριμ τιμ από την Αμερική για τον ολυμπιακό αλλά ο παναθηναϊκάκιας Ασλανίδης δεν το επέτρεψε. Αλλά έφερε μεγιστάνες Μπασκετμπολίστες και ποδοσφαιριστές χάρμα ιδέστε επαναλαμβάνω. Αυτά.

  • νασος
    νασος Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022 18:23 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΝ δεν σπασεις αυγα και αν δεν παρεις τους καταλληλους παικτες για να παιξεις μπαλιτσα δουλεια δεν θα γινει σας το υπογραφω.
    1.ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΒΑΣΙΚΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΜΠΑΚ και ο ολεγκ στον παγκο. Ενος μπακ ομως που να βγαινει πολυ καλα μπροστα και να εχει πολυ καλα γεμισματα προς την αντιπαλη περιοχη.
    2.ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΒΑΣΙΚΟΥ ΕΞΤΡΕΜ....Ενος εξτρεμ ομως τυπου ποτενσε που να μπορει να περασει τον αντιπαλο του σε κλειστο χωρο να ξεμαρκαρεται ευκολα να ειναι μπουκαδορος γρηγορος ωστε να δημιουργει υπεραριθμια στην επιθεση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.
    3.ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΥ ΜΕΣΟΥ....που να μπορει να κραταει μπαλα και να δημιουργει.

  • CRISTOFOROS
    CRISTOFOROS Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022 16:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Vamos pular, como dizemos em GREGO, você está tirando sarro do fã do OLYMPIAKOS, você quebrou nossos nervos.

  • Πτερέλαος
    Πτερέλαος Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022 16:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι λέει ο λιγος ώρε σύν-γαυροι ??? Ότι δήθεν επηρέασε την ομάδα ο καιρός , προφανώς εννοεί οτι έκανε πολλή ζέστη. Δηλαδή ρε Ταβερνιέ αν η ομάδα που έχεις μετατρέψει σε μικτή Αφρικής δεν αντέχει στην ζέστη , τότε ποιός αντέχει ??? Μας δουλεύει κανονικά...!!!!

  • Αlcapone7
    Αlcapone7 Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022 15:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Διώξτε επιτέλους τον Μπαμπη Τεννέ της Πορτογαλίας .αν είναι δυνατόν να μας λέει πως μας ανάγκασε ο αντίπαλος είναι καλή ομάδα και να κλειστούμε πίσω . Ελπίζω να μην προκριθούμε , σάκος του μποξ θα είμαστε για όλες τις ομάδες έχοντας την ήττα από τα αποδυτήρια

  • ΞΕΡΞΗΣ 7
    ΞΕΡΞΗΣ 7 Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022 15:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι συζητάτε ρε παιδιά; Είμαι άρρωστος Ολυμπιακός εδώ και 30 χρόνια. Έσβηνα μια ζωή λεπτά για να δω ματς του Θρύλου απο ποδόσφαιρο και μπασκετ σε πόλο και βόλει. Εδώ και 1 χρόνο ηδονίζομαι όταν χάνει ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός, αυτό το μόρφωμα μανατζαραιων και μιζαδόρων που ταλαιπωρεί τα μάτια μας και λερώνει την ιστορία του ενδοξότερου συλλόγου της Ελλάδος. Μα την Παναγία γουστάρω να βλέπω ολα αυτά τα μανατζερικά παλτά και τον ψαρά από το Ρίο Άβε να ταπεινώνονται και τα υπαλληλικά αρδάκια να κανουν κωλοτούμπες. Ειναι όλο το σύστημα που μου προκαλει εμετό. Από τα αφρικανικά παλτά μέχρι το τελευταίο τσιρακοαρδάκι που παει να με βγαλει λαλακα σε καθε αγωνα. Αλλα βλεπω και αλλα μου λενε τα σιχαματα οι αρδ οτι ειδα. Ειναι ενα συστημα που παει να μας τρελανει ολους. Οχι μαγκες, σας γραφω στα παπακια μου. Δεν θα με περνατε για λαλακα και θα τα καταπινω αμασητα. ΜΑΚΑΜΠΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...