roumeliotis

Carwiz

Η ενδεκάδα του Θρύλου με Μακάμπι

casino loutrakiou
redwell

Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα και το τέλος στην αρνητική παράδοση που έχει απέναντι σε ομάδες από το Ισραήλ, ο Ολυμπιακός ρίχνεται στη μάχη κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα στο πρώτο ματς του 2ο προκριματικού γύρου του Champions League.

Για να φτάσει στον στόχο ο Πέδρο Μαρτίνς κατεβάζει ενδεκάδα αποτελούμενη από τους: Βατσλίκ, Βρσάλικο, Μανωλά, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Κανέ, Εμβιλά, Μασούρα, Αγκιμπού, Ζινκερνάγκελ και Τικίνιο.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

19 σχόλια

  • Κωστας
    Κωστας Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022 23:13 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΤΑΚΑΡΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΠΑΛΛΑ !!!

  • Άρης χ
    Άρης χ Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022 22:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Εργο ταβερνιάρη η ισοπαλία.Στη κοσμάρα του πάλι , οι αλλαγές τραγικές.Τυχερό γκόλ φάγαμε αλλά αυτή η ομάδα ήταν για 3 γκόλ.Ο Ελ Αραμπί ξεκουραζόταν στο πάγκο ο δε Κουντε για τον ταβερνιέ δεν υπάρχει.Πολύ δύσκολα στο φάληρο γιατί η ομάδα δυστυχώς δεν παίζει μπάλλα και προπονητή δεν έχουμε.

  • Johnker7
    Johnker7 Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022 22:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπραβο στην ομαδουλαμε τα μπλε,πηρε το Χ.Αν δεν ηξερα ,θα ελεγα οτι η Μακαμπι παιζει με τον Απολλωνα...Απιστευτα μικρη η ομαδα σου Ταβερνιαρη.Αι στα τσακιδια επιτελους.Εχουμε χτικιασει!Ριξτε μας ενα τριμπαλο μπας κ τον διωξουν τον αχρηστοοοοο.

  • Anestis7
    Anestis7 Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022 21:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν δεν απαλλαγούμε από την εθνική Αφρικής μπάλα δεν βλέπουμε.θελουν από τρία κοντρόλ για να κατεβάσουν την μπάλα.μονο τρεχαλα κι αυτή άσκοπη!!

  • Άρης χ
    Άρης χ Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022 21:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Βκ7 συμφωνώ στο α ημίχρονο ηταν καλός και πάλεψε πολύ το παιχνίδι, νομίζω έτρεξε πολύ κι έχει κουραστει.Ευτυχώς οι ισραηλινοί είναι λίγοι και μπορεί να πάρουμε αποτέλεσμα.

  • R7
    R7 Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022 21:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Παίζουμε με μια ομάδα που η άμυνα της έχει κανει τον Τικινιο να μοιάζει Μπενζεμα και δεν μπορούμε να πάμε τη μπάλα μπροστά....Κανε Ακιμπου για δρόμο,Μασούρας πώληση τώρα που κάτι πιάνει... και έναν γρήγορο παικταρα δίπλα στον Εμβιλα να σβήνει τις αδυναμίες του αν χάνουν το κέντρο από τέτοια ομάδα με ομάδα πραγματικά ικανή τι θα κάνουν??

  • Captain Morgan
    Captain Morgan Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022 21:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Συμφωνώ με τον Σάκη! Δε μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτό που βλέπουμε. Δεν έχουμε απειλήσει καθόλου. Μία ευκαιρία και γκολ. Όλοι πίσω χωρίς μία έστω αντεπίθεση για να τους κρατήσουμε λίγο πιο πίσω. Εάν δεν αλλάξει κάτι στο β' ημίχρονο θα μας μας βάλουν όλους μες στα δίχτυα. Θυμίζουμε πολύ τον περσινό και προπέρσινο Ολυμπιακό. Δε λέω να τους πατήσουμε αλλά σαν ανώτερη ποιοτικά ομάδα που είμαστε δε γίνεται να τους αφήνουμε να ανεβαίνουν ψηλά και εμείς να μη μπορούμε να τους ψιλοανησυχήσουμε λίγο.

  • Anestis7
    Anestis7 Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022 21:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Στο ίδιο περσινό μοτίβο.βαζεις ένα γκολ και μετά παίζεις με τη φωτιά!!!

  • Bk7
    Bk7 Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022 21:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Αρη Χ, και εγω δεν το περιμενα ουτε και ηθελα τον Τικινιο, αλλα στο α' ειναι ο καλυτερος! Αυτο του βγηκε. Ο Αγκιμπου θελει αλλαγη και πρεπει καπως να κρατησουμε λιγο μπαλα στο β' αλλιως θα το φαμε πολυ συντομα.

  • Θέμης Ζ.
    Θέμης Ζ. Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022 21:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Να μπούμε μέσα στο δεύτερο να βάλουμε δυο - τρία γκολ, κι όχι να τους δίνουμε όλο το χώρο να κάνουν εκείνοι ευκαιρίες. Αφού τους έχουμε, γιατί δεν το καθαρίζουμε;

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...