roumeliotis

Carwiz

«Δεν έχει αποφασίσει ο Θουμπιθαρέτα για ΟΣΦΠ»

casino loutrakiou
redwell

Επαφές του Ολυμπιακού με τον Αντονι Θουμπιθαρέτα για το πόστο του τεχνικού διευθυντή επιβεβαιώνει η «Mundo Deportivo» στην ηλεκτρονική της μορφή, με τους Καταλανούς να υπογραμμίζουν πως ο Βάσκος έχει συζητήσεις με την ελληνική ομάδα αλλά μέχρι τώρα δεν έχει λάβει την απόφασή του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο άλλοτε σπουδαίος πορτιέρε σκέφτεται σοβαρά την πρόταση του Ολυμπιακού και αν πει το "ναι" θα είναι η δεύτερη φορά που θα αναλάβει πόστο σε ομάδα εκτός Ισπανίας. 

Στο παρελθόν ο Άντονι Θουμπιθαρέτα αποτέλεσε τεχνικός διευθυντής της Μαρσέιγ από τον Οκτώβριο 2016 μέχρι και τον Μαϊο 2020.

Μετά την αποχώρησή του από τη γαλλική ομάδα ο Θουμπιθαρέτα εργάστηκε ως αναλυτής και σχολιαστής αγώνων Champions League, ενώ έδινε και διαλέξεις στη Λατινική Αμερική για το ποδόσφαιρο...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

25 σχόλια

  • GEO
    GEO Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022 16:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλοι μου από ισπανική αγορά είναι αρκετά δύσκολο να ρθουν οι καλοί που παίζουν primera division ειδικά τα καλά ισπανικά ονόματα σχεδόν αδύνατο.Υπάρχουν βέβαια και Αργεντινοι Βραζιλίανοι Αλγερίνοι και άλλων εθνικότητων σε μικρομεσαίες ομάδες αλλά και αυτοί θέλουν αρκετά χρήματα για να ρθουν Ελλάδα Γενικά θα εξαρτηθούν πολλά από το μεταγραφικό μπάτζετ που θα δώσουν, αν είναι σαν το περσινό μια από τα ίδια θα έχουμε πάλι

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022 14:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Νic και Σπύρο καλά του τα λέτε του Γιαννης777777777777 αλλα δυστυχώς θελει βιβλίο οδηγιών για να καταλάβει καθε μια λεξη που γράψατε. Ξαναπροσπαθήστε με 10 λεξεις τη φορά. Του βαζετε δυσκολα και θα πανικοβληθει!

    Σπυρο οπως τα ειπες φιλε. Οι Ολυμπιακοι της νεας εποχης αγαπησαν την νικη οχι την ιδεα. Τους αρκει να νικανε πχ τον Ατρομητο αλλα δεν τους ενοχλεί που για 70 λεπτά σε παιζει μονοτερμα μεσα στην εδρα σου...ποιος....ο Ατρομητος η ο καθε ατρομητος.
    Τους χαροποιησε φετος οτι πηραμε 3ο σερι πρωτάθλημα....αλλά οτι αποκλειστήκαμε ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ (απο τις αρκετές) τα τελευταια 10 χρονια απο τον ΠΑΟΚ δεν τους ενοχλησε. Εκει ουτε η αποτυχια του αποκλεισμού εγινε αντιληπτός.
    Αν ειχαμε χασει το πρωτάθλημα τοτε θα σκουζανε ολοι. Και εκει ειναι η διαφορά μας.
    Η επιτυχια καλως η κακώς δεν ειναι ποτέ βεβαιη. Ο χαρακτήρας ομως και η διάθεση που δειχνει η ομάδα ειναι κατι που ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ!!! Ακομα κι οταν ενα αποτέλεσμα στραβώνει.
    Για αυτο διαφέρουμε από τους αλλους. Για αυτο φοράμε κοκκινα και οχι κιτρινα η πρασινα η ροζ. Για αυτο λεγομαστε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΟΣ και οχι τπτ αλλο.

  • Nic
    Nic Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022 13:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Θουμπιθαρετα ,Ανιγκο.ΤΟ διδυμο της Μαρσειγ στον Θρυλο του Μαρινακη.Αυτος ηταν εξάρχης που ελεγε ο αντιπροεδρος του Ολυμπιακου ,ο Ντε Σανκτις ηταν για ξεκαρφωμα ,πραγμα που το καταλαβε και εφυγε για Ιταλια τρεχοντας.

  • James 7
    James 7 Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022 13:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Για να δούμε τι θα φέρει και ο θουμπιζαρετα! Η ισπανική αγορά είναι σίγουρα πιο αξιόπιστη από Πορτογαλία και Γαλλία, αλλά η διάθεση του προέδρου θα είναι καθοριστική!

  • Nic
    Nic Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022 13:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Eιναι αυτος που εκανε την πετυχεσια με τον Μητρογλου στη Μαρσειγ?Αν ναι οι υποχρεωσεις πρεπει να ξεπληρωνονται ,ειναι ζητημα τιμης.Θελατε και Ντε Σανκτις τρομαρα σας.Καλημερα συγαυροι και αν τα βαλετε κατω ,ολα κουμπωνουν ομορφα.

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022 12:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Ειναι εν ενεργεια αθλητικος παραγοντας ο κυριος Θουμπιθαρετα η πρωην?Θα τρεχει ενας 65χρονος την καθημερινοτητα της ομαδας εως και τις αποστολες για σκαουτινγκ?
    Ηταν επιτυχεις οι μεταγραφικες του εισηγησεις σε Μπαρτσα και Μαρσειγ?
    Η τον προσλαμβανουν απλως και μονο για να σπρωξει με τις διασυνδεσεις του σε Ισπανια,κανενα παικτη της ομαδας με μεταγραφη?

  • antartis_8
    antartis_8 Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022 12:05 Σύνδεσμος σχολίου

    redgoal κάνε μας ένα άρθροι με τα επιτεύματα του Θουμπιθαρέτα όλα αυτα τα χρόνια . Ποιούς ποροπονητες επέλεξε στις ομάδες που εργάστηκε και πώς κινήθηκε στις μεταγραφές . Να μπουρούμε όλι να έχουμε μια άποψη καλύτερη .
    Παντώς ο Σαμπατινι που ακούστηκε εξακωλουθεί να είναι τρομερη περίπτωση . Ξερει πολυ καλα την αγορα της Λατινικής και των Βαλκανίων . Κι έχει και μάτι στους προπονητές

  • Nic
    Nic Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022 11:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλημερα .Απο οτι διαβαζω θα ερθει τελικα .αλλα δεν ειναι αυτο το προβλημα.

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022 11:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιαννης777 που μου έχεις κοτσάρει και τα 7άρια μπας και πιστέψεις ότι είσαι Ολυμπιακός, στην παλιά 7, την κανονική, για όσους γνωρίζουν, θα σε είχαν τοποθετήσει δίπλα στο παλιό ρολόι και θα έπαιζαν darts με τα κουτάκια μπύρος. Βλέπεις τα τσουκουτσουκου και γουτσουγουτσου μπολ και τα "μισό - μηδέν αρκεί να έρθει ο τίτλος" είναι ιδεολογίες άλλων ομάδων, οπότε θα σε πέρναγαν για κατάσκοπο.
    Εμείς θέλουμε τη νίκη αλλά μόνο με τον τρόπο που υπαγορεύει η φανέλα: επίθεση, δυναμισμός, τσαμπουκάς, κυριαρχία.
    Ο λαός του Θρύλου διαχρονικά έχει απαιτήσεις: να παίζει μπάλα και να βελτιώνεται. Ο Βαγγέλης με τον οποίο έχουμε κάτσει δίπλα δίπλα στο παλιό Καραισκάκη άπειρες φορές, παιδιά με τους πατεραδες μας που γνωριζόντουσαν, ο μακαρίτης ο Μιλτιάδης κι ο μπαρμπαΜανώλης ο πατέρας μου, θα έπρεπε να πράττει σαν γνήσιος Γάβρος αφού ξέρει. Βλέπουμε κάτι τέτοιο; Όχι. Από το Βαγγέλη έχω απαιτήσεις, γιατί και Γάβρος είναι, και κολοσσός οικονομικά, και γάτα αλλά και τεχνοκράτης. Που άλλοι πρόεδροι δεν τα συγκέντρωναν αυτά. Γι αυτό κριτικάρουμε.
    Αλλά το έχω ξαναγράψει : Το 10% των Ολυμπιακών γίνατε Ολυμπιακοί όχι για τα Ιδεώδη του ΟΣΦΠ αλλά για την επιτυχία. Για να τη βγαίνετε στα καφενεία και τις δουλειές σας. Παντουφλάκηδες της ζωής που δεν έχουν καμμία σχέση με το Θρύλο. Αυτό.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2022 23:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιαννης777 ρε αγράμματο κουτσουρο...τι σουργελο εισαι πια...ρε μπας και εισαι κανενα πεμπτακι του Δημοτικού; ; ;
    το ξέρουν οι δικοί σου οτι μπαινεις σε site με ομαδες; ; ; Κατσε διαβασε να ξεστραβωθεις που μια φορά μια σωστη προταση δεν μπορεις να γράψεις!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Error: No articles to display