roumeliotis

Carwiz

Ίσως η μοναδική φορά για Φορτούνη-Φενέρ

casino loutrakiou
redwell

Πρέπει να έχουμε κλείσει... πενταετία που η Φενερμπαχτσέ θέλει κάθε χρόνο τον Κώστα Φορτούνη όμως ο παίκτης δεν το κούνησε ποτέ από τον Πειραιά γιατί πολύ απλά δεν ήρθε πρόταση από τα "καναρίνια" ικανή να τον πάει ατην Πόλη.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα έχουμε νέες αναφορές στον τουρκικό Τύπο για ενδιαφέρον της Φενέρ για τον Τρικαλινό άσο και μάλιστα λέγεται ότι τον θέλει ο ίδιος ο νέος τεχνικός της, Ζόρζε Ζέσους.

Αυτή είναι ίσως η μοναδική φορά που έχουν βάση τα δημοσιεύματα των Τούρκων καθώς εκπρόσωπος από το γραφείο του παίκτη ταξίδεψε στην Πόλη και έκανε σειρά επαφών τόσο με τα "καναρίνια" όσο και με άλλες ομάδες της γειτονικής μας χώρας.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

16 σχόλια

  • GEO
    GEO Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022 23:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Άρη Χ πάντως ο λάλα για ροκ συγκρότημα δεν κάνει το ροκ θέλει ψυχή όπως και το ρεμπέτικο. Αυτόν για κάνα ταγκό τον κόβω η για κάνα φλώρο ποπ τραγουδάκι με κιθάρουλα σαν τους αφους κατσαμπα

  • GEO
    GEO Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022 21:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Αρης Χ είσαι ωραίος να σε καλά ακόμα γελάω

  • ΖaK
    ΖaK Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022 12:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Ας τον δώσουμε, αφού τόσους έχουμε καλύτερους απ' τον Φορτούνη.........

  • Κωστας
    Κωστας Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022 09:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Φόρτου ποτέ δεν είπαμε ότι είναι Ζιο , Ριμπο, Ιμπαγασα , Ντομιγκες, Καραπιάλης , Ντέταρι, Νόιμαν!!!! Αλλά είναι με διαφορά ο καλύτερος Έλληνας στη θέση του !!! Θυμάμαι το Ντούσαν έπαιρνε κάτι παιχτακια της πλάκας και τους έκανε παιχταραδες !!! Τούτος εδώ μόνο τσουρουκια ,ξυλοκόπους, κώνους, και αργοκατουρες ονειρεύεται !!!! Μπικ καταστροφα ,που έλεγε και ο Σελουκ !!!

  • Ρασκόκι
    Ρασκόκι Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022 06:12 Σύνδεσμος σχολίου

    @Άρης χ Χα χα χα χα χα!!!

  • Άρης χ
    Άρης χ Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022 00:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Λόγω αύξησης της τιμής του πιτόγυρου .Εισηγήσεις ταβερνιάρη: Ματιέ ετών 38 κουζίνα, αβράμης ετών 38 λάντζα, ελ αραμπί ετων 37 αραβική πίτα ψήστης, σωκράτης ετων 34 βοηθός μαγείρου, οι σερβιτόροι φορτούνης 29 ετων , βρουσάι 24 ετών , ανδρουτσος 25 ετών απολύονται λόγω απειρίας και στη θέση τους θα προσλάβει 40χρονους αλλοδαπούς πορτογάλους η αφρικανούς που τους είχε παλιά στην ψαροταβέρνα του στο μαριτίμο.Ταμίας παραμένει ο μπαχαλάκης.Κουκουρούκου μάλλον φεύγει για να δουλέψει σε κομωτήριο βαφέας μαλλιών.Τραλαλά επίσης πάει σε γαλλικό ρόκ συγκρότημα.Ολεγκ επειδή μόνο τρέχει και έχει αντοχές θα μοιράζει τα διαφημιστικά φυλλάδια της ταβέρνας και διανομές. Ο συνεταίρος της ταβέρνας βαγγέλης ανοίγει μόνος του και άλλη ταβέρνα στην Αγγλία fish and chips.

  • Pepelepiu
    Pepelepiu Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2022 21:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Χαχαχα τι αστειοτητες διαβάζουμε ρε φίλε ...
    Ρε παιδιά δεν καταλαβαίνετε ότι ο άνθρωπος είναι πρώην ποδοσφαιριστής ? Τι έχετε πάθει ?Τι ποιοτικός τσαμπουνατε , ο άνθρωπος έχει να παίξει σοβαρή μπάλα πάνω από τρία χρόνια, ακόμα με το φορτουνη ασχολείστε ??? Αργός , αγυμναστος , τον φυσάς και σωριάζεται κάτω...
    1,6 μύρια συμβόλαιο ????Για να κάνει τι , άλλα δύο χρόνια αποθεραπεία??Ο Ολυμπιακός του συμπεριφέρθηκε πάνω από άψογα , τον στήριξε παρά τους σοβαρούς τραυματισμούς και την απραξία του , ήρθε η ώρα να αποχωρήσει . Δεν κατάλαβα , τσάμπα έπαιζε , θα τον λυπηθούμε ?
    Ένας απλά καλός παίχτης πριν τραυματιστεί που τα μμε με το στανιό να τον βαφτίσουν ηγέτη , από τότε που τραυματίστηκε μόνο νεύρα , γκρίνια , μανουρα στα αποδυτήρια , μουτρακια στους αγώνες , υφακι του στιλ "κοιτάξτε πόσο αδικουμαι ο παιχταρας" και κακή έως ανύπαρκτη αγωνιστική εικόνα .
    Ξεκολληστε , ο Ολυμπιακός ξεπέρασε έναν Τζόλε και έναν Γκαλέτι που αγωνιστικά ήταν 100 σκάλες ανώτεροι από το φορτουνη , το μοναστήρι να είναι καλά...
    Και όπως έγραψε πολύ σωστά ένας φίλος , αν ήταν τόσο παιχταρας , γιατί δεν ήρθε μια σοβαρή πρόταση τόσα χρόνια από έξω ??
    Στο καλό και να μας γράφει .

    Υ.γ. Το τι μεταγραφές θα γίνουν είναι άσχετο με την υπόθεση φορτουνη , η υπόθεση είναι τελειωμένη , χωνεψτε το .

  • t-RED-dy
    t-RED-dy Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2022 16:39 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Ο ΜΑΡΤΙΝΣ, ΝΑ ΤΟΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΔΑΝΕΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ ΚΙ ΑΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΜΑΡΤΙΝΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΙΣΩ.....
    ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ Ο ΠΡΟΦΕΣΟΡΑΣ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΙ......

  • Νic
    Νic Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2022 15:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα δέχομαι ολα για τον Κώστα.Παρακαλω όμως τους συγαυρους να μου δείξουν έναν καλύτερο αυτή τη στιγμή σε όλες τις ομάδες παίκτη.Μην κουράζεστε.Ο Κώστας είναι 2 και τρεις σκάλες από οποιοδήποτε Έλληνα και ξένο που παίζει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.Και επειδή δεν πρόκειται να φέρει ο πρόεδρος καλύτερο,η ενδεκάδα πρέπει να αρχίζει και να τελειώνει σε αυτόν.Το γραφείο μανατζαραιων που τον εκπροσωπεί είναι από τα 3-4μεγαλυτερα στον κόσμο και αυτά δεν μαζεύουν παίκτες υπόλοιπα ταμείου μόνο κορυφαίους.Απλα ο Κώστας έκανε μεγα λάθος να επιστρέψει στον Ολυμπιακό , λάθος που δεν πρόκειται να το κάνουν μεγάλοι παίκτες Έλληνες και ξένοι να επιστρέψουν,βλέπε Μιλιβογεβιτς που πέσανε στα τέσσερα τον παρακαλαγανε και αυτός τους γειωσε κανονικά και καλά έκανε.Ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη έχει πλέον όνομα μικρομεσαίας ομάδας και αν τυχόν θέλει να έρθει κανένας καλός παίκτης ζητάει τόσα ούτως ώστε να μην μπορούμε να του τα δώσουμε.Και για επιμύθιο πρέπει πλέον να βολευομαστε με κατιμαδες γιατί τα φιλέτα δεν είναι για τα δόντια μας.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2022 14:06 Σύνδεσμος σχολίου

    (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ολο το κειμενο κι οχι τις πρωτες 3 γραμμές)

    Εχω πει απειρες φορές την αποψη μου για τον Φορτουνη. Δεν ειμαι υποστηρικτής του. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΚΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΙΚΑΝΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΚΕΙ. Υ Π Ε Ρ Κ Τ Ι Μ Η Μ Ε Ν Ο Σ . . .
    Δεν θεωρώ οτι αξιζε τα διθυραμβα σχολια που ακουγε πολλες φορές απο δημοσιογράφους και κοσμο. Μαλιστα και αυτο δεν ειναι θεωρια αλλα πραγματικότητα, καποιοι "κολλητοι" του δημοσιογράφοι απο γνωστά site και παλιοτερα ραδιόφωνα, τον ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ υπερβολικά σε βαθμό αηδίας!!! Χωρια που με το ζορι προσπαθουσαν να μας τον παρουσιάσουν ως εναν ηγέτη η ως νεο Καραπιάλη!!!
    Γελάγαν μεχρι και τα μελάνια που χρησιμοποιούσαν στις εφημεριδες για να τα γραψουν αυτα!!! Ενας πολυ soft παιχτης, εντελώς αγυμναστος, και τεμπέλης.....ανευρος!!!
    Μας πρηζανε καθε καλοκαιρι οτι ομαδες ενδιαφερονται και δεν γινοταν καμια προταση! Τοσοι παιχτες τραβηξαν προσοχη κατα καιρους, εκεινος τιποτα. ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΘΑ ΤΟΝ ΖΗΤΑΓΑΝ ΟΜΑΔΑΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.
    Δηλ τον ΤΣΙΜΙΚΑ η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ πως τον ειδε και τον ζητησε...
    Τον Μητρογλου καποτε πως εδωσαν τοσα λεφτα οι Φουλαμ ?
    Τον Ποντένσε και ενα σωρο αλλους; ; ;
    Mεχρι και ο Ρετσος τραβηξε τη προσοχή της Λεβερκούζεν με μιση χρονιά μπάλα!
    Αν ο ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ ΗΤΑΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΑ ΡΗΜΑΔΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΝΑΤΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ.
    Ομως δεν ηρθε γιατι δεν ειναι βλάκες στο εξωτερικό, βλέπουν αν ενας παιχτης ειναι ικανος να σταθει σε υψηλο επιπεδο η οχι. Αυτή ειναι η αποψη μου και η εικονα μου για τον Φορτουνη ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ και απλα την θυμιζω......
    Ελεγα λοιπον οτι δεν με νοιαζει αυτος ο παιχτης αν φυγει, μακαρι να εφευΓΕ γιατι προτιμώ καλυτερους παιχτες για ηγέτες αντι γι αυτον που με το ζόρι θελουν να τον βαφτισουν παιχταρα. Ενας παιχταρας της σημερινης εποχής ΕΞΑΙΤΙΑΣ της απουσιας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ παιχταραδων!!! Οταν σημερα το ελληνικο ποδοσφαιρο και ειδικα πριν 2-3 χρονια ειχε για καλυτερους Ελληνες παιχτες τον Φορτουνη, τον Μανταλο και τον Πελκα, καταλαβαίνεις για τι κατάντια μιλάμε!!!

    Απο κει και περα ομως....ας βαλουμε τα πραγματα σε μια τάξη!!!
    Ο Μαρτινς, δεν διωχνει τον Φορτούνη γιατι πιστεύει αυτά που γράφω παραπάνω...
    Δεν διωχνει τον Φορτούνη γιατι εχει σκοπο να φτιαξει ΟΜΑΔΑΡΑ με παιχτες 100% ετοιμοπόλεμους ποιοτικους που θα τους ριξει στη μάχη και θα ανταποκριθούν πληρως.
    Τον διώχνει γιατί απλά δεν θέλει να δείξει εμπιστοσύνη σε εναν 2 φορές χειρουργημενο παίχτη. Και ρωτάω...
    -ΕΧΕΙΣ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΧΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΡΤΟΥΝΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΙΣ???
    -ΘΕΩΡΕΙΣ ΣΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟΥΣ ΔΑΚΤΥΛΑΚΙ???
    -ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ 38χρονους ΠΟΥ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ 20ΛΕΠΤΑ και 30ΛΕΠΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΣΟΥ ΕΝΑΝ ΠΑΙΧΤΗ ΠΟΥ ΚΑΛΩΣ ΚΑΚΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΕΙΣ???

    Προσωπικά, κατι που με πειραξε ηταν που φέτος πηραν τον αριθμο 10 απο τον Φορτούνη και τον εδωσαν σε καποιον ΡΟΝΙ ΛΟΠΕΖ........μεγιστη προσβολη. Απο εκει και μόνο καταλαβαίνεις την ελειψη σεβασμου του προπονητη αυτού στον Φορτούνη.

    Τι θελω να πω με ολα αυτα...ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΣΥΜΠΑΘΟΥΜΕ Η ΟΧΙ ΕΝΑΝ ΠΑΙΧΤΗ. ΑΛΛΟ ΟΜΩΣ Η ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΣΩΣΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ. ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ. Καποτε πχ οταν ειχαμε Τσορι Ντομιγκεζ και τον διαδεχτηκε ο Φορτουνης, τον ειδαμε 1-2 χρονια και καταλαβαμε τι μπορει και τι δε μπορει να προσφέρει. Οσο ο πηχης ηταν ψηλά θελαμε το κατι καλυτερο. Τωρα ομως που ο πηχης εχει πέσει και ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ δε γινεται ρε τραχανοπλαγιά ΜΑΡΤΙΝΣ να μου ξεκινας εκκαθάριση ρόστερ απο τον ΦΟΡΤΟΥΝΗ που στη τελική θα δεις και 2-3 ωραία πράγματα να κανει ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ!!!!
    Δηλ μειναμε με εναν (εστω και 2 φορές χειρουργημενο) Φορτούνη, θα τον διώξεις κι αυτον? Kαι θα αφησεις ποιους??? Τον Μπουχαλάκη και τον Ολεγκ και τον Βαλμπουενά 38 ετών???

    ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ: Bαλμπουενα total Respect. Ο ανθρωπος 37-38 ετων και τρεχει περισσοτερο απο τον Φορτουνη. Αλλα ειναι 38 ετων και ηδη τη χρονιά που πέρασε φανηκε οτι δεν ειναι για πολλά πολλά.
    Οταν λοιπον θες να φτιαξεις ομαδα καλη, κανεις το NEXT BIG STEP και ειτε τους διωχνεις ΟΛΟΥΣ και φερνεις παιχταραδες ανταξιους και καλυτερους, ειτε κρατας τον Βαλμπουενα αλλα κρατάς και τον Φορτουνη. Και διωχνεις τους αργοκινητους Μπουχαλάκηδες και τους Καντέδες και τους Κανεδες και τους Αγκιμπούδες!!!

    Αλλα δυστυχως επειδη ο Ολυμπιακός διοικείται απο προεδρο και παράγοντες και προπονητικό team που ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ, μονο το καλό του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ δεν θελουν, η ξενομανία και τα μανατζερο-κολπα που εχουν ανοιξει, θα μας γεμισουν την ομάδα απο πορτογαλικά και αφρικανικά ΠΑΛΤΑ οπως εχουν ηδη κανει, μετριότητες και ανυπαρκτους τους οποιους ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΚΟΣ ΜΑΡΤΙΝΣ μπορει η νομιζει οτι μπορει να ελεγξει. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΖΙΟΒΑΝΙ, ΡΙΜΠΟ, ΓΚΑΛΕΤΙ......Θελει μονο παιχτάκια που να νιωθει οτι μπορει να τους επιβληθεί!!! Και επειδη ακριβώς τετοια παιχτάκια θελουν να φερνουν οι διοικούντες, για αυτο και εχουν τον ΜΑΡΤΙΝΣ προπονητη....για αυτο και πριν τον Μαρτινς ειχαν τον ΓΚΑΡΣΙΑ....για αυτο πριν τον ΓΚΑΡΣΙΑ ειχαν τον ΧΑΣΙ........

    ΥΓ. Τον Λεμονή δεν τον αναφέρω γιατι ο ΛΕΜΟΝΗΣ ηταν και θα ειναι παντα στο μυαλο μου ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ. Sir Τακη τον λενε μερικοί και Λεμονάκο, ομως ο Λεμονάκος δεν εκανε τιποτα λιγότερο από οτι εκανε ο Μαρτινς η ο Βαλβέρδε. Και στη τελική οταν ηρθε σαν "πιστος στρατιώτης" του θρύλου για να μαζεψει τα ασυμάζευτα στη μετά Χασι εποχή, καταφερε απο το -5 να φτασει τον Ολυμπιακό στο +1 η +2 αν θυμαμαι καλα, και τοτε ΓΙΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΛΟΓΟ τον ΕΔΙΩΞΑΝ για να φερουν εναν "κανονικο προπονητη" οπως ειχαν πει τοτε ολοι οι γλειφτες και το πρωταθλημα ΧΑΘΗΚΕ! ! !
    Ο ΛΕΜΟΝΗΣ ΕΖΗΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ Ο ΜΑΡΤΙΝΣ ΔΕ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΠΟΤΕ. ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ. Ο ΛΕΜΟΝΗΣ ΧΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟΣ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!! ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟ ΚΑΤΑΚΤΟΥΣΕΣ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΑ κοντρα σε δυνατους ανταγωνιστες. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ ΡΟΣΤΕΡ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ Ο ΜΑΡΤΙΝΣ ΘΑ ΔΗΛΩΝΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ!!!

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΑΥΡΟΙ...αυτα που παιζουν στο παρασκήνιο δε τα χωράει ο νους μας....

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more
Διαβάστε επίσης

Σοκ...πιστεύουν θα καθαρίσουν ΟΣΦΠ με διαιτησία

Ο Ολυμπιακός "σφάχτηκε" στο Game-3 της σειράς των πλέι οφ...

«Το θέλουμε πάρα πολύ να πάμε Βερολίνο»

Ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την... ιστορία στην Βαρκελώνη καθώς...

Οι... σφυρίχτρες στο Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Γνωστούς έκανε η Ευρωλίγκα τους διαιτητές του κρίσιμου από κάθε...