roumeliotis

Carwiz

Και... Λόαντερ από Πόρτο Β' για Θρύλο

casino loutrakiou
redwell

Είναι... κεφάτος ο Θρύλος και "ψωνίζει" από την Πόρτο και φέτος το καλοκαίρι καθώς αν πιστέψουμε νέα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία, οι Πειραιώτες εκτός του Τόμας Εστέβες εξετάζουν την περίπτωση ενός ακόμα παίκτη από τη Β' ομάδα των Δράκων.

Σύμφωνα με πορτογαλικά ΜΜΕ λοιπόν ο Ντάνι Λόντερ αναμένεται να αποχωρήσει από τους πρωταθλητές Πορτογαλίας και ειναι πιθανό να συνεχίσει στον Ολυμπιακό ως δανεικός και αυτός, με τη βοήθεια γνωστού μανατζερικού γραφείου.

Ο 21χρονος σέντερ φορ της δεύτερης ομάδας της Πόρτο δεν βρίσκει χρόνο συμμετοχής και η προοπτική του Ολυμπιακού είναι κάτι που εξιτάρει τον Άγγλο άσο.

Την τελευταία σεζόν πέτυχε 14 γκολ σε 33 συμμετοχές με τη Β' ομάδα ενώ είχε σκοράρει και σε μια από τις τρεις συμμετοχές του με την πρώτη ομάδα. 

Με καταγωγή από το Καμερούν και διεθνής με τις μικρές της Αγγλίας, βρίσκεται στους Δράκους από το 2020 όταν αποκτήθηκε από τη Ρέντινγκ και συνολικά στην καριέρα του έχει 3 γκολ σε 37 ματς με τις πρώτες ομάδες της Ρέντινγκ (35 αγώνες) και της Πόρτο (2 αγώνες) και άλλα 51 γκολ σε 119 αγώνες με τις Β' και τις Κ18 των Άγγλων και των Πορτογάλων.

Δείτε τον στο παρακάτω βίντεο...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

29 σχόλια

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2022 14:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτοί οι ανυπαρκτοι παιχτες που ερχονται από το εξωτερικό, τι παραπάνω εχουν από Ελληνες παίχτες ιδιου ισως και καλύτερου επιπέδου απο αυτους; ; ;

    Πχ αντι να βλέπω Λαλάδες, προτιμούσα να δω τον Κοροβέση. Η τον Τσιλιανίδη που ειναι ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ...η τον Σιώπη που τον διώξαμε γιατι δε μας εκανε και μια χαρά παιχταρας ειναι στη Τουρκία.

    Προσωπικά σαν Ολυμπιακος ΘΕΛΩ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ. Μη μπερδεύεστε καποιοι. Δεν αξιώνω τον Ολυμπιακό Κοροβέσηδες και Σιώπηδες. Ομως οταν δεν μου φέρνεις καλύτερους απο αυτούς γιατι να μην ειχαμε αυτούς που ειναι και Ελληνες και τουλάχιστον στα ντέρμπι θα ειχαν περισσοτερο φιλοτιμο!!!

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Σάββατο, 11 Ιουνίου 2022 18:24 Σύνδεσμος σχολίου

    ΣΑΚΗΣ ποια επιβεβαιωση....Ποτέ δε χώνεψα τον Ταβερνιάρη ενώ ακομα περισσοτερο δε χωνευω τη διοικηση αυτη τοσο για τα εργα της οσο και για το συνολο εκεινων που την απαρτιζουν και την εικονα που βγάζουν προς τα εξω.
    Οσο αφορά τον Μαρτινς, προπονητής μικρός, YES MAN, που δεν σεβαστηκε ούτε το κοπο του τα πρώτα 2 χρονια.
    1ο χρονο μονο την προκριση με τη νικη επί της Μιλαν εχουμε να θυμομαστε. Εκανε πολλές σοβαρές ηττες, εκανε λάθη και εδειξε αρνητικά δειγματα σε οτι αφορά τις δικαιολογίες που χρησιμοποιησε. Ομως ηταν 1η χρονια. Καποιοι θεωρησαν οτι αξιζε να μεινει και να στηριχτει.
    2ον χρονο η ομάδα παρουσιάστηκε περισσοτερο δεμένη, επαιξε καλο ποδόσφαιρο και πετυχε και μια προκριση επι της Αρσεναλ, που παρολα αυτά δεν εκμεταλευτήκαμε οσο θα μπορούσαμε να φτασουμε ψηλότερα. Εκείνη τη χρονιά εγιναν πολλά λάθη ομως που καλυφτηκαν απο επιτυχίες σαν αυτή και ηλπιζες οτι θα διορθωθουν την επομενη.
    3ο χρονο....αφηνει να φυγουν παιχτες σημαντικοί. Δεν τους αντικατέστησαν ποτέ. Μετριότητες και ελάχιστα πράγματα θετικά.
    4ο χρονο...απολυτο ΜΗΔΕΝ. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος χαρην στην ανυπαρξία των αντιπάλων μας αποτελει την ωραιοποίηση μιας τραγικής εικόνας στα μάτια καποιων που ουτε οραμα εχουν για την ομαδα ούτε στοχους.
    5ο χρονο τι θελουμε να δουμε; ; ; Θαυματα; ; ; Ο ιδιος προπονητής ειναι. Στηριχτηκε οσο κανεις αλλος, δε πετυχε τπτ, κι αν η ομαδα ανεβηκε ενα σκαλι καποια στιγμη, υστερα επεσε δυο κατω. Τουλαχιστον οταν πριν 4 χρονια ο Μαρινακης ΞΗΛΩΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ πρωταθλημα απο την ΑΕΚ και εφτιαξε νεα ομαδα, ηρθαν και παιχτες αναγνωρισμένης ποιότητας αλλο αν καποιοι επιασαν και καποιοι οχι οσο θα θελαμε. Ηρθαν Νατχο, Σα, Λοντιγκιν, Ποντένσε, Γκιγιέρμε, Χριστοδουλόπουλος, Φετφατζίδης, Τσιμίκας, Γιαννιώτης, Ειχες και τους τοτε φορμαρισμένους Φορτούνη, Ομάρ, ηρθε και ο Τοροσιδης που κατι προσφερε και με την εμπειρία του βοηθησε, ενώ ηρθαν και οι Σισέ - Καμαρά που εδειξαν πράγματα. Ολα ειχαν ενα μετρο. Ηρθαν νεοι, παλιοί, εμπειροι, φρεσκατοι παιχτες, και οχι αυτο το μπαχαλο του σημερα που φερνουν 10 αφρικανους μπας και πιασουν οι 2, αλλους δεκα φωτοβολιδες μπας και πιασουν αλλοι 2 και στη καλυτερη και ενα ονομα ξεπεσμένο και ξεχασμένο απο Τουρκία μπας και πουλησουν κανενα διαρκείας!
    Τωρα ερχονται δυο φωτοβολίδες που δεν τους υπολογιζει ούτε η Πορτο Β'.....
    Ακουγονται ονοματα παιχτών που κάποτε ο ΜΠΟΡΧΑ και ο ΖΙΖΙ ΡΟΜΠΕΡΤΣ θα γελαγαν με αυτους!
    Αμυνα ακομα με τον ΑΒΡΑΑΜ και τον ΜΠΑ θα παιζουμε....τον ΠΑΠΑκαθυστεροπουλο και τον ΜΑΝΩΛΑ που αν δεν δουλεψει αυτο το καλοκαίρι σκληρά να επανέλθει τον βλέπω προωρα συνταξιουχο!!!
    Αυτος ο προπονητης αυτά δε τα βλέπει.....συνεχιζει να κοιμαται ορθιος και το μονο που ξερει ειναι να δινει γραφικές προβλέψιμες συνεντευξεις στις καμερες. ζουμπουζουμπουζουγκουζαμπουζουμπουζου......

    Αν θες να κανεις ομάδα, φροντιζεις καποιοι παίχτες καλοί να μενουν παραπάνω χρόνια. Στον Ολυμπιακό η μονη που εβγαλε ριζες ειναι η Μαρινα η μεταφράστρια που το αξιζε!
    Παιχτες καλοί με το ζορι μενουν 1-2 χρονια. Οι σαβουρες τυπου Μπουχαλακη μενουν και τους τρωμε στη μουρη!!!

  •    GEO
    GEO Σάββατο, 11 Ιουνίου 2022 17:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Κάπου πηρέ το ματι μου ότι ενδιαφέρετε η φενερ του ζεύσους για τον πεπε μακάρι να γίνει 'κανα θαύμα λόγω ημέρων ευελπιστώ! ΥΓ.Το δίκτυο Μέντες πορτογάλων προπονητών καλα κρατεί.

  • James 7
    James 7 Σάββατο, 11 Ιουνίου 2022 17:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι φίλοι geo και θρυλεων είναι πολύ κοντά σε αυτά που πιστεύω και γω για την ομάδα κριτική, προβληματισμος καλοδεχουμενα , όχι μηδενισμός! Τα παραδείγματα ήταν too the point!

  • Θρύλεων
    Θρύλεων Σάββατο, 11 Ιουνίου 2022 16:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Ευχαριστώ το REDGOAL μου μας δίνεται η δυνατότητα μέσω αυτών των μηνυμάτων να ανταλλάξουμε ολυμπιακές απόψεις μεταξύ μας

    Φίλε Geo σ'ευχαριστώ για την ανταλλαγή απόψεων που είχαμε μ'αρέσουν οι άνθρωποι που μπορούν και συζητάνε η παραδέχονται η αναγνωρίζουν αυτό δείχνει άνθρωπος με ποιότητα

    Όλοι οι ολυμπιακοί είμαστε παντελονατοι και ξυγιμενοι είναι στο dna μας

    Αυτό που λέω συναιχεια στο γήπεδο και σε φίλους είναι ότι αρχίζουμε και αλλιωνομαστε εμείς σαν νοοτροπία φιλάθλων οπαδών και πρεπει να ακουγωνται καποια πράγματα για να μην χάσουμε ότι έχουμε κληρονομιά..να θυμίσω κάποια λόγια


    Ο πύρινος σου κόσμος δεν λίγα ποτέ

    Κόκκαλης: τα μεγαλητερα κάστρα πέφτουν από μέσα

    Σαλιαρελης: κερδίζουμε τον ΠΑΟΚ 3-0 και σπάνε το γήπεδο οι οπαδοί μας είναι επιστήμονες

    Πάλια το Καραϊσκάκη έριχνε κυβέρνηση φοβος και τρομος οι οπαδοι του ολυμπιακου

    Μάγκες την προσοχή σας σε όλους
    Αλιωνουμε αυτό που εχουμε σαν δύναμη
    Το κόσμο εννωμενο μπενουμε σταδιακά σε άλλα μόνοπατια μη αναστρέψιμα παντού γράφονται μηνύματα αντιπαλότητας μεταξύ Ολυμπιακών μεταξυ μας



    Κανείς δεν είναι πάνω από τον Ολυμπιακό
    Ούτε πρόεδρος ούτε παίχτες ούτε λεφτά ούτε τίποτα

    Η ΔΎΝΑΜΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΎ ΕΊΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΕΝΝΩΜΕΝΟΣ

    Ναι στην κριτική
    Ναι στο σεβασμό μεταξύ μας

    Όλοι οι άλλοι ειναι περαστικοι μόνο ο λαός του θρύλου μένει

    Ένας Ολυμπιακός περισσότερος τόσο το καλύτερο
    Ένας Ολυμπιακός λιγότερος τόσο το χειρότερο

  • Πάτροκλος  7
    Πάτροκλος 7 Σάββατο, 11 Ιουνίου 2022 15:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα ίδια Παντελάκη μου , τα ίδια Παντελή μου! έχει διώξει τους μισούς μας φιλάθλους , αλλά συνεχίζει την ίδια τακτική του τσάμπα. Είναι σωστός επιχειρηματίας λένε, συμφωνώ. Ομως δεν έχει άλλες επιχειρήσεις για να κερδίζει? τον Ολυμπιακό μας διάλεξε? Αν είναι δυνατόν, όμως είναι. Θα διώξουν τον Φορτούνη λένε. Από την άλλη μεριά διαβάζουμε ότι θα πάρει ένα Βραζιλιάνο παιχταρά στην θέση του των 2εκατ.!!! Αφού μπόρεσε κ έκανε την ομάδα "τσιφλίκι" του, καλά μας κάνει.

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Σάββατο, 11 Ιουνίου 2022 14:54 Σύνδεσμος σχολίου

    ARROW
    ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ
    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΜΙΑ ΨΥΧΗ
    Η ΟΜΑΔΑ ΑΔΟΥΛΕΥΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ Ο ΠΡΟΦΕΣΟΡ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΣ

  • GEO
    GEO Σάββατο, 11 Ιουνίου 2022 14:33 Σύνδεσμος σχολίου

    ΦΙΛΕ ΘΡΥΛΕΩΝ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΑ.ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΠΡΩΣΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΥΤΗΡΙΑΣΗ. ΦΑΙΝΕΣΕ ΓΝΗΣΙΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ RISPECT. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΩ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΓΝΩΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΥΣ

  • GEO
    GEO Σάββατο, 11 Ιουνίου 2022 14:12 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΟΞΕΥΤΕΙ ΣΕ ΔΥΣΘΕΩΡΗΤΑ ΠΟΣΑ ΤΑ ΜΠΑΤΖΕΤ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΟΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΩΝ

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Σάββατο, 11 Ιουνίου 2022 13:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Βρήκα ένα άρθρο του Dieci που μιλάει για τον Μουρινιο.. Παρακάτω έκανα copy paste Τα λογια Του....

    Καταλαβαίνουμε ότι ο Μαρτινς δεν είναι προπονητής που θα προπονήσει και έχει τη δυνατότητα να το κάνει ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ. Και επειδή δεν έχει η διοίκηση σκοπό εδώ και πολλά χρόνια να φέρει μεγάλους παίχτες, για αυτό κ έφερε κ στηρίζει μέχρι σήμερα έναν ΜΙΚΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ που έχει συγκεκριμένες δυνατότητες. Έναν προπονητή που μπορεί να διαχειριστεί μικρούς άσημους παίχτες. Όταν αυτοί. Κάνουν κάποια στιγμή όνομα η νιώσουν σημαντικοί τότε χάνει τον έλεγχο τους και τον γράφουν κανονικά στα παλιά τους τα παπούτσια. Πχ Μαντυ Καμαρα... Λίγο πήραν τα μυαλά του αέρα και είδατε ότι ποτέ δε κατάφερε ο Μαρτινς να τον προσγείωσε. Ο Μαρτινς θέλει Εστεβες, πεπε, Λαλαδες, Λοαντερ και Κανεδες...
    Δεν μπορεί παραπάνω............. Δεν είναι ούτε Βαλβερδε, ούτε Μίτσελ, ΟΎΤΕ ΚΑΝ ΛΕΜΟΝΗΣ!
    Παρτε το χαμπάρι!!!

    Ακολουθεί απόσπασμα από δήλωση Μουρινιο:

    ''Αν δεν μπορείς να προπονήσεις μεγάλους παίκτες, δεν μπορείς να προπονήσεις κανέναν.
    Είναι πολύ σημαντικό για έναν προπονητή να καταλάβει ότι δεν θα μάθει ποδόσφαιρο σε κανέναν.
    Δεν θα μάθεις σε κανέναν να κλωτσάει την μπάλα.
    Δεν θα μάθεις στον Ιμπρα να σταματάει την μπάλα με το στήθος. Δεν διδάσκεις στον Ντρογκμπά πώς να σκοράρει.
    Θα τους μάθεις πώς να είναι χρήσιμοι σε σχέση με την ομάδα.
    Οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν το παιχνίδι, γιατί ο προπονητής δεν μπορεί να πάρει αποφάσεις γι' αυτούς κατά τη διάρκεια του αγώνα.
    Τους καθοδηγώ, αλλά αυτοί βρίσκουν τον τρόπο.
    Θα τους βοηθήσω αλλά πρέπει να το λέει η καρδιά τους και να σκέφτονται μόνοι τους μέσα στον αγώνα.
    Πρέπει να καταλάβουν το ''γιατί'' όλων των πραγμάτων.
    Υπάρχουν ιδιαίτερα ταλέντα αλλά χωρίς την ομάδα, δεν μπορούν να εκφράσουν όλα όσα έχουν.
    Όλα για την ομάδα, αυτό πρέπει να σκέφτονται όλοι.
    Κάτι που λέω πάντα είναι ότι δεν προπονώ ποδοσφαιριστές, προπονώ ποδοσφαιρικές ομάδες. "
    Ζοσέ Μουρίνιο

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more
Διαβάστε επίσης

Οι... σφυρίχτρες στο Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Γνωστούς έκανε η Ευρωλίγκα τους διαιτητές του κρίσιμου από κάθε...

Επιχείρηση... προσγείωση από Μεντιλίμπαρ

Ο Ολυμπιακός μετά τα ντόρτια στο Μπέρμιγχαμ έχει τον πρώτο...

Πινγκ-πονγκ με τον Έσε...

Ο Σαντιάγκο Έσε είναι ένας από τους παίκτες που τραβάνε...