roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Μιλάω με Ολυμπιακό, με ενδιαφέρει...»

underarmor
redwell

Ο Ρεμί Καμπελά μίλησε στην «Equipe» για το μέλλον του και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις επαφές που έχει με τον Ολυμπιακό, μια προοπτική για την καριέρα του που δεν έκρυψε ότι τον ενδιαφέρει. Πιο αναλυτικά ο έμπειρος Γάλλος μεσοεπιθετικός τόνισε για το ενδεχόμενο να φορέσει τα ερυθρόλευκα:

«Είναι ένας όμορφος σύλλογος που παλεύει κάθε χρόνο για τον τίτλο και να είναι στο Champions League, επιπλέον είναι εκεί ο φίλος μου, ο Γιάν Εμβιλά, και είχαμε πολύ καλή συνεργασία στη Σεντ Ετιέν.

Έχω πολύ καλή πληροφόρηση για τον Ολυμπιακό, είναι ένας σύλλογος που με ενδιαφέρει, όμως έχω και άλλες προτάσεις. Θα αποφασίσω τις επόμενες μέρες…».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

15 σχόλια

  • Θοδωρης
    Θοδωρης Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2022 14:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Redial αν και είναι νωρίς ακόμη.. πόσες μεταγραφές πιστεύεις ότι χρειάζεται η ομαδα καισε ποιες θεσεις

    REDGOAL: Νωρίς ακόμα φίλε αλλά σίγουρα πάει για 4 εντεκαδάτους

  • Ρασκόκι
    Ρασκόκι Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2022 06:15 Σύνδεσμος σχολίου

    ΣΑΚΗΣ Το μπάτζετ μπορεί να βοηθήσει αλλά δεν παίζει την μπάλα και τα παραδείγματα είναι πολλά. Δεν χρειάζεται να τα αναφέρω όλα αρκεί να σου πω ότι και εμείς ΚΑΠΟΤΕ κοιτούσαμε στα μάτια τα μεγαθύρια!! Το σημαντικότερο είναι να έχεις πολύ καλό τμήμα σκάουτινγ και να κάνεις σωστές επιλογές. Με δημόσιες σχέσεις με τους μάνατζερ και τα πάρε-δώσε δεν μπορείς ΠΟΤΕ να φτάσεις ψηλά!!

  • antartis_8
    antartis_8 Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2022 09:57 Σύνδεσμος σχολίου

    redgoal . με όλο το σεβασμο , απάντηση "αν πιάσει με την ερυθρόλευκη το πικ που έχει πιάσει στο παρελθόν, είναι τοπ κλάσης. " , δεν είναι . Καταλαβαίνω πώς δε θές να πάρεις θέση , αλλα το να περιμένεις έναν παίχτη να πιάσει απόδοση που είχε τότε που έπαιζε στο τόπ επίπεδο , πρίν τραυματιστεί και πρίν απο 5 χρόνια είναι λίγο ουτοπία . Σου έχω ξαναπεί , δε θα σε κατηγορίσει κανεις αν πείς τη γνώμη σου . Κατα τη δικια μου γνώμη δε θα προσφέρει τίποτα παραπάνω παρα μόνο προβλήμαα σε αυτο το ρόστερ του Ολυμπιακου . . Ακόμα τι βρίσκω μια κίνηση χωρις ουσία , τη στιγμη που για την ίδια θέση έχεις ήδη , Καρβάλιο, Φορτούνη και Αγκιμπου . .
    Η ομάδα όπως είνια χρειάζεται 4 ακραίους μπάκ , και 3 ακραίους επιθετικους και έναν επιθετικο . Δηλαδή 4 πρωτοκλασσάτους ( δυο μπάκ και δυο εκτρεμ ) και 4 αξιόλογους συμπληρωματικους παιχτές . Φυσικα αν πωληθεί κάποιος π.χ τέρμα ή στόπερ θα χρηαστεί αντικατάσταση . Εμεις μιλάμε για όπως έχει η ομάδα . Αν και η αίσθηση μου είναι πώς θα πωληθει μόνο ο Μαντυ Καμαρα

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2022 09:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΕΧΕΙ 250 ΕΚ.ΕΥΡΩ ΜΠΑΤΖΕΤ
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΧΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ......

  • Elberoth7
    Elberoth7 Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2022 02:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Κι εγώ πλακίτσα κάνω Nic, για τους Πορτογάλους που λες τους καλύτερους τους παίρνουν οι τρεις εκεί μεγάλες, ο Καρβάλιο ξέρει μπαλίτσα αλλά να τον δούμε στα πιο δύσκολα. Δεν έχουμε κι άλλο Πορτογάλο, ο Ρέαμπσιουκ ήταν η τρίτη επιλογή του αγαπημένου σου προπονητή, για τον Πέπε δεν είμαι σίγουρος αν ήταν επιλογή του ή υποχρέωση σε μάνατζερ. Ο Σα κι ο Ποντένσε δε σε χάλασαν ούτε κι ο Σεμέδο όταν είχε τα μυαλά στο κεφάλι.

  • Νic
    Νic Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2022 23:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Από ότι διαβάζω ο ακατέργαστος τον Φορτουνη δεν τον υπολογίζει στον αγώνα με τον πας.Δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις έναν φευγατο παίκτη ο οποίος φοβάται κιόλας μην τραυματιστεί εν'οψει μεταγραφικής περιόδου καλοκαιριού.Ευχομαι καλή τύχη ..στον παίκτη.Η Βιγιαρεάλ δεν θεωρείται μεγαθήριο στην Ευρώπη σε σύγκριση με την Γιουβέντους αλλά της ρίχνει 3 Έτσι ονειρεύονται τελικούς όχι σάν τους δικούς μας.

  • Θρύλος
    Θρύλος Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2022 22:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Παρακαλώ τους φίλους αντιολυμπιακους που κάνουν τους ολυμπιακούς στο επόμενο σχόλιο να γράψουν και ένα iban να καταθέσουμε τίποτε ψιλά για το γέλιο που επιμένουν να μας δίνουν απλόχερα.

  • Karababoglou
    Karababoglou Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2022 20:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολυ ακριβος....παμε στον επομενο...

  • geodiv
    geodiv Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2022 20:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Κε Δραγάνογλου, η θέση του είναι πλάγιος με στοιχεία 10αριού, δηλαδή Βαλμπουενά; Μπορεί να παίξει μαζί με Φορτούνη ή Καρβάλιο στην ενδεκάδα; Για την αξία του εχεις ήδη σχολιάσει ότι αν πιάσει το πικ του θα κάνει τη διαφορά. Αυτό βλέπω κι εγώ στα βίντεο. Πάντως για εξτρέμ που έχουν γραφτεί ο Σόλομον της Σαχτάρ πιστεύω είναι αυτό που ψάχνουμε. Έχει το 1vs1. Έχεις κάποια πληροφόρηση επ' αυτού; Ευχαριστώ.

    REDGOAL: Φίλε περίπτωση Βαλμπουενά είναι. Έπαιζε στα άκρα και με τα χρόνια έγινε εσωτερικός

  • Nic
    Nic Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2022 20:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Χαλαρωστε συγαυροι .Λιγο χιουμορ δεν κανει κακό?Εγω απλως θελω να ανοιξει η βενταλια στις αγορες παικτων και οχι απο την Πορτογαλια γιατι πλεον αυτη η αγορα δεν εχει να παρουσιασει τιποτα το αξιολογο

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.60, 1.85 και 1.90

Το κουπόνι της Τρίτης (21/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Bundesliga Αυστρίας, η Βόλφσμπεργκερ αντιμετωπίζει την Αούστρια Βιέννης. Στην Allsvenskan Σουηδίας, η Γκέτεμποργκ υποδέχεται...

Read more

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more
Διαβάστε επίσης

Άγιος...Ποντένσε 2-2 στη Λεωφόρο

Κάτω του μετρίου ο Θρύλος στη Λεωφόρο βρέθηκε πίσω με...

Τσικίνιο για Κάρμο και διαιτητή τελικού

Ο Τσικίνιο είναι από τους πλέον... περιζήτητους για τα πορταγαλικά...

«Αν πάρουμε 2-3 ευρωπαϊκά θα είναι φανταστικό»

Ο Ολυμπιακός έχει... τρελάνει την Ευρώπη καθώς μέσα σε λίγες...