roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Τα... τυπικά για ανανέωση Βαλμπουενά

underarmor
redwell

Μπορεί να έχει πτωτική πορεία τον τελευταίο χρόνο και να μην θυμίζει τον σούπερ μεσοεπιθετικό που είδαμε στις δυο πρώτες του σεζόν με την ερυθρόλευκη, όμως στα 38 του ο Ματιέ Βαλμπουενά ακόμα και ενα μισάωρο να τον κρατάνε τα πόδια του, κάνει τη διαφορά.

Στο υπάρχων ρόστερ τουλάχιστον, ο Γάλλος ξεχωρίζει δημιουργικά και με το... σπαθί του θα κερδίσει ένα ακόμα συμβόλαιο, έστω και αν είναι για να παίζει μισάωρα μιας και δεν μπορεί πλέον σε αυτή την ηλικία να υπολογίζεται ως βασικό στέλεχος.

Όπως γράφει η εφημερίδα «Φως των Σπορ» ο έμπειρος μεσοεπιθετικός σκέφτεται να συνεχίσει για άλλον έναν χρόνο την ποδοσφαιρική του καριέρα και φαίνεται πως αυξάνονται οι πιθανότητες αυτό να συμβεί με τους Πειραιώτες.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως είναι σχεδόν οριστικό ότι θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό και το προσεχές διάστημα αυτό θα αποτυπωθεί στο νέο συμβόλαιο που θα κληθεί να υπογράψει στα γραφεία της ΠΑΕ.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

8 σχόλια

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Κυριακή, 13 Μαρτίου 2022 13:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Και μονο που ανανεωουν το γεροΜατιε λεει πολλα και για τη διοικηση και τις φιλοδοξιες της αλλα και για τον φοβικο προπονητη μας.
    Σου λεει ο Μαρτινς,τι και ποιον να προτεινω για δεκαρι στην θεση του Ματιε?...Πεπε τους εφερα...Ρεαμπτσιουκ τους εφερα....Ονιεκουρου διαλεξα απο οσους μου προτειναν,πιανω χρυσο και γινεται....Ασε ,προχωραμε με γεροΜατιε ,με γεροΣωκρατη,γεροΑβρααμ και δε συμαζευεται ,μεχρι να μας σιχαθουν και να μας διωξουν ολους μαζι απο του Ρεντη...

  • Πτερέλαος
    Πτερέλαος Κυριακή, 13 Μαρτίου 2022 02:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Ένα ...ποοολύ σοβαρό .... κίνητρο για όσους θελήσουν να αγοράσουν διαρκείας για την προσεχή αγωνιστική περίοδο 2022-2023. Εκτός από τον Ολυμπιακό Γ' και τα πάρτυ που θα κάνουν οι αντίπαλοι μας σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις στο Καραϊσκάκη αντιμετωπίζοντας την Γερουσία μας , θα μπορούν να βλέπουν ότι έχουμε και στον πάγκο όλα τα τιμημένα μας γηρατειά. Μπορούν μάλιστα να κατεβάσουν εκεί- εκτός των Αβραάμ και Ματιέ - και τους Μοντεστό , Καρεμπέ , Ιμπαγάσα , Τοροσίδη , Ανατολάκη κλπ. Βεβαίως οι νοήμονες οπαδοί μας θα καταλάβουν ότι με τέτοιες κινήσεις και μεταγραφές τριανταφευγάτων και παλτών από Αφρική και Πορτογαλία , ξεχνάμε την οποιαδήποτε φιλοδοξία για κάποια καλή πορεία και ίσως διάκριση σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση.

  • Σπύρος οσφπ
    Σπύρος οσφπ Σάββατο, 12 Μαρτίου 2022 17:40 Σύνδεσμος σχολίου

    ηγέτης παιχταρας αλλά ρε ματιε..... είσαι 38!! όπως και να χει,για να γλυκαινει το παιχνίδι μας για 20-30 λεπτά είναι αρκετά καλός.

    και μετά οπωσδήποτε θέση στο τεχνικό επιτελείο ή στο τμήμα σκάουτ.
    μεγάλη προσωπικότητα!

  • Μιχάλης Α
    Μιχάλης Α Σάββατο, 12 Μαρτίου 2022 17:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Μου θυμίζει το παλιό πολιτικό σύνθημα: TIMHMENA ΓΗΡΑΤΕΙΑ! Εμείς το υλοποιούμε τώρα...

  • Κωστας
    Κωστας Σάββατο, 12 Μαρτίου 2022 15:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Nic τραυματησες το πληκτρολόγιο !!! Πάντως δίκιο έχεις !! Αλλά για κάνα 20λεπτο καλός είναι προκειμένου να βλέπουμε σκουπόξυλα και αγγούρια !!!!

  • Πτερέλαος
    Πτερέλαος Σάββατο, 12 Μαρτίου 2022 15:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Εκτός από τον Ολυμπιακό Β' θα δημιουργηθεί και Ολυμπιακός Γ' , δηλ . Ολυμπιακός Γ' ηλικίας ή Ολυμπιακός Γερόντων , για να καλυφθούν και οι αθεράπευτες ψυχολογικές ανασφάλειες του Μαρτίνς , ο οποίος εν όψει σοβαρών Ευρωπαϊκών αγώνων , θα μπορεί να συγκαλεί Συμβούλιο Γερόντων ( Αβραάμ , Βαλμπουενα , Παπασταθόπουλος , Εμβιλά , Ελ Αραμπί , ίσως και Μανωλάς ).

  • Νic
    Νic Σάββατο, 12 Μαρτίου 2022 12:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Συγγνώμη αναγερωση ήθελα να γράψω, γιατί τό αναθεώρηση δεν βγάζει νόημα με το νά ανανεώνεις έναν 37αρη τη στιγμή πού εδιωξες έναν Τσορυ καί οσονουπω τον Ελ μόνο και μόνο γιατί δεν είναι Γάλλοι.

  • Νic
    Νic Σάββατο, 12 Μαρτίου 2022 12:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Εμπρός για νέα αναθεώρηση.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο G/G και Μλάντα Μπόλεσλαβ 1.82

Το κουπόνι της Τρίτης (14/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Χιρόνα υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ. Στο πρωτάθλημα Τσεχίας, η Μλάντα Μπόλεσλαβ αντιμετωπίζει...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...