roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Δεν... καίγεται ο Ονιεκούρου

underarmor
redwell

Ένας από τους πολλούς παίκτες που κόστισαν πολλά και ήρθαν με... τυμπανοκρουσίες στον Πειραιά τα τελευταία χρόνια είναι και ο Χένρι Ονιεκούρου ο οποίος πολύ καιρό πριν υπογράψει "φώναζε" με τη συμπεριφορά του ότι ο Πειραιάς ήταν η τελευταία του επιλογή.

Και δυστυχώς αποδείχθηκε... άνθρακες ο "θησαυρός" των 5.000.000 ευρώ μιας και ο Νιγηριανός δεν απέδωσε απολύτως τίποτα μέχρι τώρα και εδώ και τρία ματς μένει εκτός αποστολής.

Μέχρι να τεθεί στο... περιθώριο είχε παίξει σε 27 ματς με απολογισμό 1 γκολ και 1 ασίστ και πάρα πολλές εμφανίσεις που θα τις χαρακτηρίζαμε επιεικώς... τραγικές.

Μετά τις αποδοκιμασίες που υπήρξαν στο πρόσωπό του στο παιχνίδι με την Αταλάντα, ο Αφρικανός άσος έχει μείνει εκτός αποστολής από τους αγώνες των «ερυθρόλευκων».

Μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα, μάλιστα, παραπονέθηκε ότι είχε κάποιες ενοχλήσεις και για αυτό δεν έπαιξε και στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Όπως σημειώνει η εφημερίδα "ΦΩΣ", ο Χένρι Ονιεκούρου μετά το παραπάνω περιστατικό δείχνει απαθής, χωρίς καμία διάθεση να προσπαθήσει λίγο παραπάνω στις προπονήσεις και να κερδίσει εκ νέου την εμπιστοσύνη του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος τον στήριξε όλο αυτό το διάστημα.

Δεν πρόκειται για τάσεις... φυγής, όμως δεν δείχνει την εικόνα ενός παίκτη που προτίθεται να παλέψει για να γυρίσει το εις βάρος του κλίμα.

Πλέον μένει να φανεί πώς θα το χειριστεί ο Πέδρο Μαρτίνς στα ματς που έρχονται για τα πλέι οφ αλλά και στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ, αν δηλαδή θα του δώσει ξανά φανέλα βασικού ή θα τον έχει στον πάγκο και θα τον περάσει σε κάποιον από τους επόμενους αγώνες ως αλλαγή.

Και όλα αυτά εν μέσω φημών για ενδιαφέρον για απόκτηση του διεθνούς εξτρέμ από την Τουρκία και ομάδες όπως η Μπασακσεχίρ, η Γαλατασαράι, η Φενέρ και η Μπεσίκτας...

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

7 σχόλια

  • James 7
    James 7 Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2022 08:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Όταν σε διεκδικούν αυτές οι ομαδαρες πως να έρθεις στον Ολυμπιακό που παίζει Ευρώπη ? Τέλος πάντων ο παίκτης είναι προβληματικος και αυτό έπρεπε να έχει ελεγχθεί από το γαλλικό λόμπι που τον έφερε, αφού με το ζόρι, βλέπε ζαχοβιτς, δεν έπαιξε κάνεις! Βέβαια για να είμαστε ειλικρινής εγώ πιστεύω ότι δεν είναι για παραπάνω και το ταβάνι του είναι η Γαλατα μια ομάδα χειρότερη του μπαοκ αυτή τη στιγμή! Για τον κλαεσον τώρα που ακούγεται πιστεύω ότι αν θα έρθει αυτός η κάποιος με αντίστοιχα χαρακτηριστικά δείχνει ότι μάλλον φεύγει και ο μασουρας!

  • ΟΣΦΠ
    ΟΣΦΠ Τετάρτη, 09 Μαρτίου 2022 18:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Για το τουρκικό πρωτάθλημα όπου δεν παίζουν άμυνα καλός είναι. Μέχρι εκεί. Εκεί ακόμα και οι Μπακασέτας, Πελκας κάνουν θραύση. Προπαντός ο πρώτος.

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Τετάρτη, 09 Μαρτίου 2022 13:40 Σύνδεσμος σχολίου

    προστιμο το αφεντικο στους υπαλληλους επειδη εφαρμοζουν την στρατηγικη του κατα γραμμα επι τοσα χρονια!redgoal τι γνωμη εχεις?το βραβειο γραφικοτητας παντως του απονεμεται παναξια,τι διαβαζουμε εδω μεσα...

    REDGOAL: Φίλε δεν υπάρχουν αυτά που λετε ουτε για πρόστιμα, ούτε τίποτα. Τι να σχολιάσουμε;

  • Πτερέλαος
    Πτερέλαος Τετάρτη, 09 Μαρτίου 2022 12:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Gipas 21 , αν ήτανε και κατσίκι θα έτρεχε κιόλας. Έστω και άσκοπα . Αυτό μόλις κάνει 15 μέτρα σπριντ ξεμένει από ανάσες . Δυνατά σουτ δεν μπορεί να κάνει , ούτε σέντρες αφου δεν έχει δύναμη να σηκώσει την μπάλα από το έδαφος πάνω από 30 πόντους , για τρίπλα δεν το συζητάμε αφού δεν έχει εκρηκτικότητα και παρόλα αυτά ο Μαρτίνς αυτόν ζήτησε από όλους τους διαθέσιμους εξτρέμ που του παρουσίασαν οι Μοντεστό & Καρεμπέ και τον πληρώσαμε και 4,5 εκατομύρια ευρώ παρότι ο ίδιος δεν ήθελε με τίποτε να φύγει από Κωνσταντινούπολη , όπου είχε πιάσει κορόιδα τους Τουρκαλάδες και τους δούλευε κανονικά. Αν ήμουνα στη θέση του Μαρινάκη θα είχα ρίξει από ένα εκατομμύριο ευρώ πρόστιμο σε καθέναν από τους Καρεμπέ - Μοντεστό-Μαρτινς και θα είχα αποδεσμεύσει τον βαψομαλιά από τα τέλη Φεβρουαρίου.

  • Mike7
    Mike7 Τετάρτη, 09 Μαρτίου 2022 12:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Μόνο η Τουρκια υπήρχε και υπάρχει στο μυαλό του όποτε μη το κουράζουμε ο παίκτης είναι καμμενο χαρτί .

  • Σκουρκακος Νικόλαος
    Σκουρκακος Νικόλαος Τετάρτη, 09 Μαρτίου 2022 10:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Από την 10ετια του '60 που παρακολουθώ τον Ολυμπιακό, χειρότερη παίχτη, δεν θυμάμαι!

  • Gipas 81
    Gipas 81 Τετάρτη, 09 Μαρτίου 2022 10:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Το μεγαλύτερο παλτό-κατσίκι στην ιστορία του Θρύλου!! Όποιος τον έφερε να βγεί και να ζητήσει συγγνώμη από τον Κόσμο!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο G/G και Μλάντα Μπόλεσλαβ 1.82

Το κουπόνι της Τρίτης (14/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Χιρόνα υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ. Στο πρωτάθλημα Τσεχίας, η Μλάντα Μπόλεσλαβ αντιμετωπίζει...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...