roumeliotis

Carwiz

«Σημαντική νίκη, η ΑΕΚ ήταν δυνατή»

casino loutrakiou
redwell

Μέτρια εμφάνιση από τον Θρύλο κοντρα στην ΑΕΚ αλλά νίκη και αυτό μετράει, με τον ροπονητή του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, να τονίζει μετά το 1-0 των Πειραιωτών:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, περίπλοκο. Μια σημαντική νίκη, όμως δεν κάναμε το ματς που θέλαμε. Η ΑΕΚ ήταν δυνατή, μας δυσκόλεψε. Μας έλειψε η ενέργεια και η αποτελεσματικότητα.

Κάναμε φάσεις, ωστόσο στο δεύτερο μέρος μας πίεσε η ΑΕΚ, της επιτρέψαμε να μας απειλήσει. Υποφέραμε στο δεύτερο μέρος, κάναμε την ΑΕΚ επικίνδυνη.

Το ματς εξελίχθηκε έτσι ώστε και οι δυο ομάδες να είναι πιθανόν να σκοράρουν. Μας έκανε ευάλωτους η ΑΕΚ. Ευτυχώς σκοράραμε εμείς. Αυτή η νίκη μας δίνει αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό μας. Την θέλαμε, ήταν δύσκολο, γιατί η ΑΕΚ είναι μια ομάδα με ποιότητα. Ωστόσο είμαστε ευχαριστημένοι».

Τέλος για τον Βαλμπουενά σχολίασε: «Ο Ματιέ είναι ειδικός στις στημένες φάσεις, ξέραμε ότι θα μας βοηθήσει. Ανεξαρτήτως της απόστασης, του έχουμε εμπιστοσύνη».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

13 σχόλια

  • Red7arrow
    Red7arrow Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2022 11:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Antartis_8 πόσο συμφωνώ 100% με το σχόλιο σου. Κάπου εκεί είναι η αλήθεια πάντως. Εγώ αναρωτιέμαι και το άλλο καιρό τώρα. Πως είναι δυνατόν να εμφανίζονται άνθρωποι-πρόεδροι σε κάτι ομάδες φαντάσματα σα τον Ιωνικο πχ που δεν έχει ούτε κοσμο ούτε γήπεδο της προκοπής, σκάνε λεφτά και ανεβάζουν τα καφενεία αυτά Α εθνική ενώ υπάρχουν ομάδες που αν τις ανέβαζαν θα γέμιζαν τα γήπεδα, (Πανιώνιος, Καλαμάτα, Παναχαϊκη, Δόξα Δράμας). Τι κέρδος εχιε ένας άνθρωπος από το να επενδύσει ρε παιδιά στον Ιωνικο. Πραγματικά πείτε μου.

    RedGoal εσείς που κατέχετε το αντικείμενο δημοσιογραφικα πολύ καλύτερα μπορείτε να μου λύσετε την απορία αυτή?

    Λέμε καμμια φορά, πολλές φορές μάλλον, ότι σιγά τώρα ποιος θα ενδιαφερθεί να αγοράσει στην ελλαδιτσα τον Παναθηναϊκό η τον Ολυμπιακό.
    Σε μικρότερο παράδειγμα δεν είναι το ίδιο με το ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΊ ΚΕΡΔΟΣ ΘΑ ΑΓΌΡΑΖΕ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ?

    REDGOAL: Φίλε πολλά μπορεί να παίζονται. Δεν είναι κουβέντα να γίνει δημόσια...

  • antartis_8
    antartis_8 Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2022 10:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Για το Μαρτινς τα έχουμε πεί ας πούμε τώρα για τον Γιαννίκη !!!!
    Πριν το Γιαννίκη να πώ πώς αν είχαμε εμεις ΑΜραμπάτ και Γκαρσία ( Και τους έβαζε ο Μαρτινς , γιατι είναι κι αυτο ) , θα είχαμε βάλει μια 40 γκόλ παραπάνω . Μακράν ποιοτικότεροι απο τους δικούς μας
    Παμε τώρα στο Γιαννίκη . Είναι κάτι που ήθελα να γράψω καιρό . Ο Γιαννίκης έκανε λάθος επιλογη που εύχομαι να μην του στοιχίσει . Πηγε σε μια διαλήμενη ομάδα . Αν είχε πάει στον Αρη ( αντι του άλλου ύπνου ) ο Αρης θα ήταν τώρα 3ός .
    Η Σωτηρία του ελληνικου ποδοσφαίρου είναι αυτη . Προπονητες - ΚΥΡΙΟΙ με ωραίες ποδοσφαιρικες ιδέες σε οργανωμένες επαρχιακές ομάδες. Αναστασίου-Νιομπλιας-Μεταξάς-Γιαννίκης στις ομάδες τις επαρχιας και εκει να μείνουν !! Να βλέπουμε ωραία μπάλα , να βγαίνουν ΕΛΛΗΝΕΣ παίχτες γιατι οι άλλοι δεν τους στηρίζουνε αφου κυνηγάνε το αποτέλεσμα , Να γυρίσει ο κοσμος στα γήπεδα . Αυτοι που θέμε να δούμε μπάλα !!
    Οι υπόλοιποι οι λεγόμενοι big-shit , όπως τους λέω εγω , ας κρατήσουν τους Μαρτινς και τους Λουτσέσκους , και τους Μαντζιους και τα χάπατα-ποιήτες στην κερκίδα που η μόνη ομοιοκαταληξία που μπορουνε να κάνουνε είναι "με τη μάνα " κάποιου αντίπαλου παίχτη .
    Αν αναρωτιέστε γιατι λέω για τις επαρχιακές ομάδες , να σας πώ ότι δε χρειάζεται μεγάλη παρατήρηση για να δει κανεις σπρώχνονται καλλιθέα και Αιγάλεω, όπως τα προηγούμενα χρόνια κι ο Ιωνικος . Και πάμε ολοταχώς σε 1-2 χρόνια να είναι η Α εθνικη 10 απο τις 14 ομάδες , Αθηνα-Θεσαλλονικη . Εγω έχω ξαναπρολάβει την επόχη με κάτι απίθανους Θράσυβουλους-Χαλκηδονα -Καλιθέα- Αιγάλαιω-, με Τεννεδες , Παράσχους και πάει λέγοντας , που το ποδόσφαιρο δεν τους ενδιέφερε μόνο να κάνουμε τι δουλειά μας στο παρασκήνιο .

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2022 09:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο μεγαλυτερος αντιπαλος του φαρδους και της τυχης του Πεδρο ειναι ο ιδιος του ο εαυτος..Η φοβικοτητα και οι εμμονες του .Η φοβικοτητα που εκφραζεται με συντηρητικες τακτικες και 11αδες γεματους αμπαλους,αντριμπλους ,3 αμυντικα χαφ στο κεντρο και εξτρεμ με κυριο προσον το...μαρκαρισμα των αντιπαλων μπακ(!!!..) ,η φοβικοτητα που εκφραζεται με την χρησιμοποιηση μονο 14 με 15 παικτων ,των ιδιων και των ιδιων,απο ολο το ροστερ.
    Και εμμονες ,εμμονη να στηριζει περυσι τον...Πεπε αντι του Φορτουνη,εμμονη να μας επιβαλει τον Ρεαμπτσιουκ και να μην ζητα αλλο αριστερο μπακ ,εμμονη να επιβαλει εναντια σε ολους τους νομους της φυσης τον ανεκδιηγητο αναιμικο και αντριμπλο εξτρεμ Ονιεκουρου τωρα.
    Παρτο αλλιως Πεδρο.Βαλε και αλλους παικτες στο ροτεισον ,το τριγωνο Εμβιλα,Μπουχαλακη και Μαντι που σου εδωσε περυσι πρωταθλημα φετος δεν τσουλαει.Βαλε κανα τεχνιτη χαφ αναμεσα τους να κραταει και να μποιραζει μπαλα ,βαλε κανα τεχνιτη στα εξτρεμ,δοκιμασε και κανενα παιχτη στα ακραια μπακ που να πηγαινει μπροστα την μπαλα και οχι μονο πισω στον Βατσλικ...

  • Κώστας Κόκκινος
    Κώστας Κόκκινος Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2022 00:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν έπαιζε ο Αραούχο Μαρτινάκι πιθανότατα τώρα θα κλαίγαμε με μαύρο δάκρυ.

  • Κωστας
    Κωστας Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2022 00:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Ωραία μας τα λες !!! Σήμερα ήταν με τη Μπάρτσα !!! Μεσολαβεί ένα εύκολο παιχνιδάκι με την Αταλάντη την Πέμπτη και Ρεάλ την Κυριακή !!!! Τους έχεις ξεσκίζει Μαρτίνη !!! Μια τη Ρεάλ μια τη Μπάρτσα !!? Α ρε γίγαντα !!! Υπάρχουν δύο ειδών πότες του ούζου !!! Αυτοί που το πίνουν και αυτοί που τους πίνει !!Πινε λιγότερο ρε άνθρωπε δε χάλασε ο κόσμος !!! Γυρνατο σε πιο σοφτ κρασάκι ,ρετσινουλα ,μπυριτσα ,!!!

  • M.S 7
    M.S 7 Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2022 23:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε Καληνύχτα Μάρτινς Ο Ονιεκουρου είναι παιχτης επιπέδου Ολυμπιακού? Ντροπή να φοράει και το 7 του Παιχταρα Φορτούνη αίσχος.

  • R7
    R7 Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2022 22:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν ξέρω γιατί τόσοι παίκτες δεν έπιασαν φέτος και γιατι άλλοι είναι τόσο ντεφορμε..στα χαρτιά είμαστε για καλύτερη μπάλα αλλά δεν...

  • George 7
    George 7 Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2022 22:26 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΜΑΤΟΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ

  • Ρεξ
    Ρεξ Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2022 22:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Το απυρόβλητο που έχει από τη διοίκηση,του έχει κάνει κακό,έχει διαχειριστεί λάθος την ομάδα από το καλοκαίρι,οι μεταγραφές,πλην του ακιμπου,ειναι για τσίρκο,στο επίπεδο,που βρισκόμασταν,επιπλέον επιμένει σε παίχτες,που είναι λίγοι και γενικά απλα περιμένει σε κάθε ματς να το σώσει κάποιος παιχτης.Νομιζω ότι έτσι δεν πάμε παρακάτω,ωραίο το παιδομάζωμα,αλλά πρεπει να δείξεις και πρόοδο ,σαν ομάδα, ,όχι μόνο ατομικά...δε ξέρω αλλά πολύ μετριότητα.Να σε κοντάρι η διαλυμένη ΑΕΚ και εσύ να βάζεις μέσα ονιεκουρο...δε ξέρω αν συνεχίσει έτσι θα χαθεί το πρωτάθλημα στα πλέι οφ ...

  • Στέφανος
    Στέφανος Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2022 22:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Πόσα παιχνιδια έχει ο κοουτς να χάσει από την Κουλα έχω χάσει τον λογαριασμό και έχει κάνει τους οπαδούς της να παραφρονησουν και να κάνουν επεισόδια στο χάντμπολ να επιτίθονται στον Λαρετζακη κλπ. Τώρα για όσους πίστευαν ότι θα περνουσαμε ένα ευκολο απόγευμα ειναι γελασμένοι αυτοί το μόνο που θέλουν είναι να μην παρει ο Ολυμπιακός το πρωταθλημα και να μας κόψουν βαθμους για να εξιλεωθούν στους οπαδούς τους βέβαια η ομάδα δεν έχει πιασει τα περσινα στάνταρ απόδοσης αλλά στο τέλος οι τίτλοι μετράνε και τίποτα άλλο, ποιος θυμάται πως πηρε η Ίντερ το τελευταίο Τσάμπιονς Ληγκ που έπαιζε ο Ζοσέ φουλ άμυνα; η ιστορία έγραψε Πρωτάθλητρια Ευρώπης

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...