roumeliotis

Carwiz

Κακός Θρύλος αλλά καθάρισε 1-0 την ΑΕΚ

casino loutrakiou
redwell

Προβληματική εικόνα σε ένα ακόμα φετινό ματς από τον Θρύλο αλλά ακόμα και με απόδοση κάτω του μετρίου οι Πειραιώτες καθάρισαν 1-0 με γκολ του Εμβιλά στο 85' μετά από κόρνερ την διαλυμένη εδώ και ενάμιση μήνα ΑΕΚ και διατήρησαν το πολύτιμο +9 από τον ΠΑΟΚ στη βαθμολογία της Super League.

Ντέρμπι κατώτατης ποιότητας στο Καραϊσκάκη, με τον Ολυμπιακό να μην είναι καλύτερος των κιτρινόμαυρων και να κινδυνεύει σε κάποιες περιπτώσεις να μείνει πίσω στο σκορ, καθώς ήταν κομμένος στα... δυο. Ανάπτυξη με μοναδικό παίκτη σε ρόλο δημιουργού τον Μπουχαλάκη, τον Μαντί εκτός τόπου και χρόνου και Μασούρα-Αγκιμπού σε κακή βραδιά συν την μηδενική συνεισφορά μπροστά των Λαλά-Ρέαμπτσιουκ και έχετε την πλήρη εικόνα.

Ξεκάθαρα ο Πέδρο Μαρτίνς κρατάει μόνο το τρίποντο από αυτό το παιχνίδι και πρέπει να βρει λύσεις ενόψει Αταλάντα για να παρουσιάσει η ομάδα καλύτερο πρόσωπο αν θέλει να διεκδικήσει κάτι απέναντι στους Ιταλούς στα ματς για το Europa League.

Ο Πορτογαλος τεχνικός επέλεξε τον Βατσλίκ για τη θέση του τερματοφύλακα και τους Λαλά, Μανωλά, Παπασταθόπουλο, Ρέαμπτσιουκ στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά. Εμβιλά, Μπουχαλάκης και Μαντί Καμαρά τοποθετήθηκαν στον άξονα με τους Αγκιμπού Καμαρά, Μασούρα στα άκρα και τον Τικίνιο στην κορυφή της επίθεσης.

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό στα πρώτα λεπτά με τις δύο ομάδες να πατούν στην αντίπαλη περιοχή και να κυνηγούν το γκολ. Πιο κοντά στην επίτευξη του τέρματος έφτασε ο Ολυμπιακός στο 10’, όταν ο Μπουχαλάκης έβγαλε σε θέση βολής τον Μαντί Καμαρά. Ο τελευταίος επιχείρησε το σουτ, η μπάλα χτύπησε αρχικά σε πόδι αμυντικού και στη συνέχεια στο οριζόντιο δοκάρι του Τσιντώτα.

Όσο περνούσαν τα λεπτά ο Ολυμπιακός αποκτούσε τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής με τους φιλοξενούμενους να περιμένουν τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς στο μισό γήπεδο και με διάθεση να βγουν μπροστά με αντεπιθέσεις. Η ομάδα του Πειραιά επεδίωκε με πολλές πάσες να αποδιοργανώσει την άμυνα της «Ένωσης», ωστόσο τα χαλούσε στην τελική προσπάθεια, με αποτέλεσμα το πρώτο μέρος να κυλήσει χωρίς γκολ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία αλλαγή, καθώς ο Ονιεκουρού πήρε τη θέση του Μαντί Καμαρά. Στο 52’ ο Θρύλος είχε την πρώτη του καλή στιγμή με τον γκολκίπερ της ΑΕΚ να αντιδρά σωστά στην κεφαλιά του Τικίνιο, ενώ στο 56’ ο Τσιντώτας διάβασε σωστά τη φάση και πρόλαβε τον Ονιεκουρού. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την καλύτερή τους στιγμή στο ματς στο 66’ με τον Μανωλά να γυρίζει προς τα πίσω και τον Βατσλίκ να διώχνει σε κόρνερ την τελευταία στιγμή.

Ο Μαρτίνς φρέσκαρε τη μεσοεπιθετική του γραμμή με τους Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί και Καρβάλιο προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να αυξήσει την πίεση προς την άμυνα της ΑΕΚ. Στο 84’ ο Γάλλος έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, ο Ονιεκουρού επιχείρησε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα χτύπησε σε αμυντικό και πέρασε έξω. Από το κόρνερ προήλθε και το γκολ που έκρινε το ματς. Ο Βαλμπουενά εκτέλεσε το κόρνερ και ο Εμβιλά με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Τσιντώτα και έγραψε το τελικό 1-0.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ - Λαλά, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Ρέαμπτσουκ - Εμβιλά, Μαντί Καμαρά (46' Ονιεκούρου), Μπουχαλάκης (80' Καρβάλιο) - Αγκιμπού Καμαρά (90' Μπα), Μασούρας (67' Βαλμπουενά), Τικίνιο (80' Αραμπί).

ΑΕΚ (Αργύρης Γιαννίκης): Τσιντώτας - Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Χατζισαφί - Σιμόες, Σιμάνσκι (88' Σάκχοφ) - Γκαρσία, Άμραμπατ, Τσούμπερ - Ανσαριφάρντ (81' Γέβτιτς).

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

57 σχόλια

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2022 10:15 Σύνδεσμος σχολίου

    arthanos πολυ σωστα,ξεμπροστιασα οσους υποστηριζουν οτι ο μαρτινς φερνει παιχτες αυτος και επιμενουν.ο μαρτινς ζηταει θεσεις και σ οτι του φερνουν YES.πιο απλο δεν γινεται.

  • Arthanos7
    Arthanos7 Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2022 09:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Το redgoal σας απαντά και συνεχίζετε να εκτίθεστε! Κάποιοι από ασχετοσύνη καποιοι από δόλο!

  • Ρασκόκι
    Ρασκόκι Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2022 06:34 Σύνδεσμος σχολίου

    @Πτερέλαος Έτσι είναι όπως τα λες απλά εγω δεν πιστεύω ότι ο Ιμπαγάσα φταίει 100% για τις ήττες της ομάδας "Β". Επειδή έχω δει σχεδόν όλα τα ματς, ειδικά στα πρωτά η ομάδα "Β" έπαιζε ωραίο ποδόσφαιρο αλλά το πρόβλημα είναι ότι ο Μαρτίνς του παίρνει όποτε θέλει τους βασικούς του μονάδες με αποτέλεσμα να ξαναχτίσει τη ομάδα του. Δεν είναι κακό που ο Μαρτίνς παίρνει που και που παίκτες από την "Β" ομάδα άλλωστε για αυτό το λόγο δημιουργήθηκε.

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2022 00:35 Σύνδεσμος σχολίου

    χαχα,κλαιει παλι η μανα του πελε .redgoal ο ανθρωπος φτιαχνεται να τον ρουμπωνετε,χρονια τωρα κ αυτος να επιμενει.για γελια κ για κλαματα.αυτοεπιβεβαιωνεται μονος του,χαχα.οποτε redgoal σας ρωταω ,Ονιεκούρου , Παπασταθόπουλου , Ρεαμπτσουκ , Μπουχαλάκη γιατι τους βαζει ο μαρτινς στην εντεκαδα?μηπως γιατι η διοικηση αυτους του εφερε και αυτος το δεχτηκε γιατι πολυ απλα αυτους εχει?απο δεκαδες που εχουν ερθει,redgoal ποιος ηταν επιλογη μαρτινς?

    REDGOAL: Παίδες τα έχουμε πει 1.000 φορές. Ο Μαρτίνς ζητάει θέσεις, όχι παίκτες. Οι Μοντέστο-Καρεμπέ του λένε "για αριστερό μπακ έχουμε αυτόν, αυτόν κι αυτόν, διάλεξε". Φυσικά και ο Μαρτίνς θα πει "δείτε τον τάδε αριστερό μπακ που τον είχα στη Ρίο Άβε ή τον ξέρω από Πορτογαλία και είναι καλός" και θα τον δουν οι Μοντέστο-Καρεμπέ και αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος θα προχωρήσει. Στο τέλος τέλος, το 100% των παικτών έχει έγκριση Μαρτίνς. Ακόμα και για τον Ονιεκούρου που δεν τον ήξερε καλά, τον είδε και είπε "ΟΚ" αφού οι Μοντέστο-Καρεμπέ του έλεγαν ότι είναι πολύ καλή περίπτωση κλπ κλπ.

  • Πτερέλαος
    Πτερέλαος Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2022 22:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρασκόκι , είναι κάποιοι συνγαυροι εδώ μέσα , που προσπαθούν εναγωνίως να αποδείξουν ότι ο Μαρτίνς είναι δήθεν αξιόλογος προπονητής για Θρύλο και αντί να του χρεώνουν τις αλλοπρόσαλλες επιλογές Ονιεκούρου , Παπασταθόπουλου , Ρεαμπτσουκ , Μπουχαλάκη κλπ.στην ενδεκάδα, προτιμούν να τον παρουσιάζουν ως τον απόλυτο yesman και ξεχνούν ότι αυτές οι δύο ιδιότητες είναι ασύμβατες μεταξύ τους , αφού ο καλός προπονητής πρέπει να διαθέτει ήθος και ακεραιότητα , δηλ. ιδιότητες που λείπουν στους yesmen. Όσο για τον Μάρκοβιτς , αν υποθέσουμε ότι είναι αλήθεια ότι δήθεν η διοίκηση ( δηλ. ποιος ακριβώς από την δαιδαλώδη και πολυφωνική σύνθεση της διοίκησης του Θρύλου ???) έθαψε τον Μάρκοβιτς , ελέχθη ότι το έκανε επειδή θέλησαν να τον κατεβάσουν στον Ολυμπιακό Β' και αυτός πρόβαλε αντιρρήσεις ( και θεωρώ ότι είχε κάθε δίκιο να το κάνει, επειδή πριν 2-3 χρόνια, στο συμβόλαιο του , από την αρχή του είχαν εγγράφως υποσχεθεί ότι ερχόταν στον Ολυμπιακό για να παίξει στην πρώτη ομάδα και όχι στην Κ.19 - τότε δεν υπήρχε ακόμη Ολυμπιακός Β'- επομένως παραβίαζαν συμβατικό όρο). Αυτό όμως δεν είναι λόγος για να πυροβολεί η διοίκηση ( ή ο Μαρτίνς) τα πόδια της , βάζοντας έναν πολύ καλό και ταλαντούχο παίκτη στο ψυγείο και να αναγκάζει τους οπαδούς του Θρύλου να υφίστανται την αγωνία του καρβουνοκίνητου Παπασταθόπουλου ή του γκελαδόρου Μπα και αν ο Μαρτίνς δεν είναι yesman αλλά είναι ακέραιος προπονητής θα μπορούσε να απαιτήσει να τον αφήσουν στην διάθεση του. Και όχι να τον πιεζουν όλοι ( μετά τον αγώνα με την Νεφτσι ) να παίξει στον Ολυμπιακό Β' απλά επειδή εκεί δεν τους ..."βγήκε" σαν παίκτης το κατσίκι ο Κινκουέ και ο Ιμπαγάσα δεν έχει εμπειρία προπονητική και έχει χάσει τα μισά ματς από διάφορες κωλοπετεινίτσες της S.L.2

  • Ρασκόκι
    Ρασκόκι Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2022 20:12 Σύνδεσμος σχολίου

    @antartis_8 Διαφωνώ στο ότι "... στο τέλος κράζουμε τον άνθρωπο για λάθος πράγματα ..." . Μπορείς να μας πεις τι παράπτωμα έκανε ο Μάρκοβιτς και δεν παίζει γιατί για τον Σεμέδο το ξέρουμε. Αν όντως ο Μαρτίνς δέχεται όλα αυτά που γράφεις τότε κάλα κάνουμε και τον κράζουμε γιατί δεν έχει τσίπα/κύρος/τα τέτοια να είναι προπονητής σε μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός. Το χειρότερο είναι ότι του αρέσει κι'όλας γιατί πρόσφατα ηπέγραψε για άλλα δυο χρόνια γνωρίζοντας αυτά που γράφεις!!! Αδιανόητο!!
    Προσπαθώ να θυμηθώ τα παιχνίδια (επί Μαρτίνς) που παίξαμε με καθαρό 10άρι και δυσκολεύουμε γιατί και ο Φορτούνης τον έβαζε στα άκρα. Δεν είμαι καν σίγουρος ότι του αρέσει να παίζει με 10άρι.

  • Νέμεσις
    Νέμεσις Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2022 20:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Ονιεκούρου...ποδοσφαιριστής που η μόνη του έννοια είναι τι χρώμα να βάψει το μαλλί του κάθε εβδομάδα (έχετε παρατηρήσει ότι κάθε εβδομάδα το αλλάζει;) Το παιδί δεν αποδίδει γιατί του έχουμε μειώσει τις χρωματικές επιλογές αφού του απαγορεύτηκε το πράσινο σε όλες τις αποχρώσεις του!
    Κάτα τ' άλλα, το χτεσινό ματς ήταν σαν Μεγάλη Παρασκευή:.....Βραδυποριακός - Ταλαιπωριακός (εμείς vs αυτοί)

  • Ρασκόκι
    Ρασκόκι Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2022 19:42 Σύνδεσμος σχολίου

    REDGOAL Αν ο Ονιεκούρου παίζει με εντολή της διοίκησης και το δέχτηκε ο Μαρτίνς τότε είναι πιο χειρότερος από ότι νομίζαμε. Πως είναι δυνατόν ένας προπονητής που σέβεται την δουλειά του και έχει όνειρα να δουλέψει σε μεγαλύτερα κλαμπ δέχεται να του ακυρώσουν την ίδια του την δουλειά. Τόσο μικρό ανθρωπάκι είναι; Αρά έχουμε δίκιο εμείς που τον κράζουμε και φονάζουμε να φύγει!

    REDGOAL: Φίλε δεν ξέρουμε αν παίζει με εντολή της διοίκησης ή όχι. Αυτόν έχει αυτόν βάζει. Αν είχε τον Σανέ ή τον Γκνράμπρι, αυτούς θα έβαζε...

  • Καλ Ελ
    Καλ Ελ Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2022 19:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Red 7 Arrow : Αυτό που ανέφερες με την πλάτη χωρίς ρίγες είναι αλήθεια και ισχύει για την εμφάνιση εντός Ελλάδας ( που κάνουν ό,τι γουστάρουν ) . Πρόσεξε τήν Πέμπτη που θα παίξουν στην Ευρώπη πως η πλάτη θα έχει κάποιες λίγες ρίγες ( αν φορέσουν τα ερυθρόλευκα ).Αυτό, γιατί τους έχει βάλει χέρι η UEFA , όπως διάβασα κάπου. Συμφωνώ πως πρέπει οπωσδήποτε να επανέλθη το λευκό σορτς και να χοντρύνουν λίγο οι ρίγες .

  • Red7Αrrow
    Red7Αrrow Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2022 18:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλ Ελ..... Eχεις δίκιο.. Σοβαρά. Εγώ το είπα γενικά. Αλλά μιας και το αναφέρεις, νομίζω συμφωνούμε όλοι ότι μέχρι και οι εμφανίσεις έχουν κουράσει! Δεν είναι μόνο σχεδιαστικά, με αυτή τη πλάτη χωρίς ρίγες... Είναι και το κόκκινο πολύ κλειστό.
    Εγώ έχω πεθυμισει ερυθρόλευκη φανέλα και λευκό σορτσάκι.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...