roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Καθαρά οικονομικό το θέμα με Ελ Αραμπί...

underarmor
redwell

Ο Θρύλος θέλει να κρατήσει τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο Μαροκινός επιθυμεί και αυτός παραμονή στον Πειραιά και όλα έδειχναν ότι θα είχαμε ντιλ πριν μπει το νέο έτος, κάτι τέτοιο όμως δεν έχει συμβεί μέχρι τώρα.

Αιτία το γεγονός ότι ο 35χρονος σέντερ φορ θέλει ακατέβατα 2.000.000 ευρώ καθαρά ετησίως για κλειστό διετές ενώ ο Ολυμπιακός του προσφέρει λιγότερα χρήματα, περί τα 1.600.000 ευρώ το χρόνο όπως λένε στην πατρίδα του παίκτη.

Δεν είναι "αγεφύρωτη" η απόσταση που χωρίζει τις δυο πλευρές και αν κάνουν αμφότεροι λίγο... πίσω, η ανανέωση θα έρθει και ο Μαροκινός "πιστολέρο" θα παραμείνει στον Πειραιά.

Οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες καθώς επίκειται συνάντηση των ανθρώπων του Ολυμπιακού με την πλευρά του παίκτη για να προχωρήσει το θέμα που σαφέστατα είναι από τα πιο "καυτά" για τον Θρύλο.

Μην ξεχνάμε ότι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί πλεον έχει το δικαίωμα να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει και να πάει σε αυτή τον Ιούνη δίχως ο Ολυμπιακός να πάρει τίποτα...

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

7 σχόλια

  • geodiv
    geodiv Τρίτη, 04 Ιανουαρίου 2022 20:39 Σύνδεσμος σχολίου

    'Αρη, ναι συγγαυρε, εγω πιστευω πως θα παιζει το ιδιο μεχρι τα 37 του. Και πιστευω ακομα οτι ειναι ο πιο πληρης σεντερ φορ στην ιστορια του ΘΡΥΛΟΥ μας.

  • Κωστας
    Κωστας Τρίτη, 04 Ιανουαρίου 2022 18:47 Σύνδεσμος σχολίου

    5 στο Κούκου + 5 στο Πέπε = 10 μύρια !!!! Και σκέφτονται τα 4 κατοσταρικα !!!!

  • Κώστας Κόκκινος
    Κώστας Κόκκινος Τρίτη, 04 Ιανουαρίου 2022 16:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Προς Θεού πρέπει πάση θυσία να μείνει. Είναι απαράδεκτο να συζητά η διοίκηση για τετρακόσιες χιλιάδες ευρώ. Με κλειστά τα μάτια να του δώσουν τα δύο εκατομμύρια. Το έγραψα και σε χθεσινό σχόλιό μου ότι τέτοιο φορ δύσκολα βρίσκεις και αν φύγει θα έχουμε τεράστια προβλήματα επιθετικά. Μπορούν να τα βρούν άνετα και οι δύο πλευρές διότι η διαφορά είναι αμελητέα και γεφυρώνεται εύκολα από τον Πρόεδρο. Για δύο ακόμη χρόνια θα είναι λίαν χρήσιμο και αποτελεσματικό εργαλείο γιατο θρύλο μας. Μακάρι να μείνει.

  • James 7
    James 7 Τρίτη, 04 Ιανουαρίου 2022 14:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο καλύτερος επιθετικός που έχει περάσει και το σκέφτεσαι αν θα του δώσεις αυτά που θέλει! Χάσε και αυτόν για 200χιλ όπως τον Ομάρ, που δε συγκρίνεται η προσφορά τους! Αν χαθεί ο παίκτης θα είναι μεγάλο φάουλ της διοίκησης! Εδώ παίρνει τόσα λεφτά ο ονιεκουρου, δε θα τα δώσεις στο καλύτερο σου παίχτη!

  • Άρης
    Άρης Τρίτη, 04 Ιανουαρίου 2022 12:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι θα παίζει το ίδιο, μέχρι τα 37 του;
    Τα ίδια κάνανε και με τον Βαλμπουενά! Από πότε έχει να παίξει;

  • t-RED-dy
    t-RED-dy Τρίτη, 04 Ιανουαρίου 2022 12:41 Σύνδεσμος σχολίου

    ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΘΕΜΑ. ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ Ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΨΩΝΙΣΟΥΜΕ ΣΑΠΑΚΙΑ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΑΝΑΤΖΑΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΘΕΜΑ.
    ΟΛΗ ΜΑΣ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΠΑΙΧΤΕΣ: ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ ΚΑΙ ΑΚΙΜΠΟΥ ΚΑΜΑΡΑ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΗΜΑ ΑΝ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΩΡΑ......

  •  MValbu28
    MValbu28 Τρίτη, 04 Ιανουαρίου 2022 10:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Λευκή επιταγή δώστε του . Αυτά πρέπει να γίνονται σε μισή ωρίτσα και τέλος . Είναι πια ένας από τους καλύτερους στην ιστορία μας .

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...