roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Μαρτίνς... νίκη στη σκακιέρα με Λουτσέσκου

underarmor
redwell

Καλό το πάθος, καλή η καρδιά, καλή η ψυχή και όλα τα κλασικά που συνοδεύουν ένα ντέρμπι πριν από τη σέντρα του, την ώρα του αγώνα όμως φαίνεται και ποιος από τους δυο προπονητές έχει καταστρώσει ορθολογικό πλάνο νίκης και ποιος πάει με λάθος προσέγγιση.

Στον Ολυμπιακό εσχάτως λείπει η λογική προσέγγιση των αγώνων καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς εξακολουθεί να πειραματίζεται αλλάζοντας συστήματα και τακτικές σαν τα... πουκάμισα, με τα αποτελέσματα και κυρίως την εικόνα της ομαδας μέχρι τώρα να μην τον δικαιώνουν.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Κυριακή (24/10) τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη και στην προπονητική "σκακιέρα" θα κριθούν πάρα πολλά. Ο Πέδρο Μαρτίνς ναι μεν έχει την ομάδα πρώτη στο εντελώς χαμηλής δυναμικότητας ελληνικό πρωτάθλημα, δεν έχει κάνει όμως την κίνηση "ματ" ως τώρα σε κάποιο φετινό ματς, με εξαίρεση ίσως τον αγώνα με τη Φενέρ που του βγήκαν όλα και είχε και την τύχη με το μέρος της η ομάδα.

Το υλικό του Θρύλου είναι σαφώς καλύτερο και ποιοτικότερο του ΠΑΟΚ και είναι θέμα του Πέδρο Μαρτίνς να κάνει τους διάφορους Ονιεκούρου, Ρόνι Λόπες, Τικίνιο, Καμαρά, Εμβιλά, Τικίνιο, Γκάρι, Ελ Αραμπί, Ρέαμπτσιουκ, Λαλά, Βατσλίκ και λοιπούς να παίξουν μπάλα βάσει της ποιότητάς τους.

Μια καλή ευκαιρία να πάρει το ματς στη "σκακιέρα" ο Πέδρο Μαρτίνς είναι το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη και να αναπτερώσει και την ψυχολογία της ομάδας μετά τα ματς με ΠΑΟ, Γιάννινα και Άιντραχτ αλλά και το δικό του ηθικό ενόψει της δύσκολης συνεχειας...

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

11 σχόλια

  • Πτερέλαος
    Πτερέλαος Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021 10:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Τώρα λοιπόν μπορούμε να καταλάβουμε από τα στοιχεία που είχε την καλοσύνη να μας δώσει το RG και τηρουμένων των αναλογιών , ότι στο μυαλό του "προφέσορα" ο τροχονόμος και ο Μαντί Καμαρά έχουν ίσοδύναμη χρησιμότητα και ποδοσφαιρική αξία. Τί να πεί κανείς ?? Γελάνε και οι βραδύποδες στα δάση της Ασίας όταν ακούνε κάτι τέτοια και ιδίως σαν και αυτό που έγραψε ο Agent 777 ( μάλλον σαν ανέκδοτο) , ότι δηλ. ο Μπουχα....παίζει με ...μυαλό. Γιά αυτό και μας ξεβρακωνουν σε αγώνες Τσ.Λ. Επειδή το σύστημα "η μπάλα αργά- αργά και γύρω-γύρω και στο τέλος γιόμα ή πίσω" θέλει πολύ μυαλό και η ...ορχήστρα παικτών μας θέλει την διεύθυνση του ...τροχονόμου Χέρμπερτ Φον Μπουχαλάκη.

  • Πτερέλαος
    Πτερέλαος Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 22:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Αστειεύεσαι ασφαλώς Elberoth 7 .!! Ο σενιόρ Πέδρο να μην βάλει μέσα τον επιτάφιο Μπουχαλάκη ?? Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα σύν-γαυρε. Αυτοί οι δυό είναι σετάκι , πώς το λένε βρε αδερφέ " φούστα- μπλούζα". Υποθέτω ότι τον βάζει πάντα μέσα , επειδή ο τροχονόμος-κουμπάρος δίνει στο παιχνίδι έναν ...."διαβολεμένο ρυθμό αγελάδας " , που συντονίζεται με τις εγκεφαλικές συχνότητες του ταβερνιάρη και έτσι μπορεί να παρακολουθεί την εξέλιξη του αγώνα από τον πάγκο. Βέβαια μερικές φορές τον παίρνει και τον ίδιο ο ύπνος ( όπως και όλους εμάς στην κερκίδα) λόγω του ..."τρελού passo doble ρυθμού αγελάδος", αλλά και για να προστατευτούν τα ματάκια μας και τα νεύρα μας και για να ονειρευτούμε λίγο ότι δήθεν παίζουμε όπως και την εποχή του Βαλβερδε, αλλά αυτό είναι θέμα ερευνητών της νευρο-χειρουργικής εγκεφάλου.
    Φίλοι του RG θα ήθελα να μας ενημερώσετε σε πόσους επίσημους αγώνες του Θρύλου -στα 3,5 χρόνια που είναι κόουτς ο Μαρτινς- έχει παίξει ενδεκαδάτος ή έστω με κάποια συμμετοχή ο Μπουχαλάκης καθώς και ο Μαντί Καμαρά

    REDGOAL: Επί Μσρτίνς ο Μπουχαλάκης έχει 144 συμμετοχές και ο Καμαρά 145

  • Agent777
    Agent777 Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 21:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Κουντέ γυαλίζει πάγκο γιατι ο Μπούχα μπορεί να είναι πιο αργός από το ριπλέι αλλά παίζει με μυαλό. Ο Όλεγκ κοντεύει να μείνει χωρίς πνευμόνια. Ο Ρόνι Λόπες έχει γίνει νερουλάς γιατί τον έβαλε 3 σκόρπια 20λεπτα και δεν έδειξε κάτι. Ενώ έπρεπε σε αυτά να κάνει 3 χατ τρικ για να πείσει τον Μαρτίνς. Ο Μπα έχουμε ξεχάσει ότι ανήκει στην ομάδα γιατί μάλλον ο Μαρτίνς πιστεύει ότι δεν μπορεί να ξεκουράσει τον Σωκράτη ούτε με τη Λαμία. Ο Γκάρι θα πρέπει να περάσει κανένας μήνας για να παίξει βασικός, λες και μπορεί να είναι πολύ χειρότερος από τον τουρίστα μέχρι τώρα Ονιεκούρου. Χρειάστηκε να κάνουμε 2 ισοπαλίες για να καταλάβει ότι δεν μπορούμε με 4-4-2. Χρειάστηκε να χάσουμε το κύπελλο για να καταλάβει ότι δεν μπορούμε με 3-5-2. Άφησε την ομάδα χωρίς δεκάρι, ενώ ο Φορτούνης έχει χιαστό και ο Βαλμπουενά είναι 37. Προφέσορα, βάλε τον παικταρά Κουντέ στην θέση του "wanna be Ορμπάιθ" Μπουχαλάκη, δώσε ανάσες στον Όλεγκ και βάλε τον Βαλμπουενά όσο μπορεί να παίξει και τους Λόπες, Γκάρι μπας και στρώσει λίγο η ομάδα μέχρι τον Γενάρη. Και μετά πίεσε τον Βαγγέλα να φέρει Μπελχαντά γιατί δεν σε βλέπω καλά...

  • Elberoth7
    Elberoth7 Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 20:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Όσο έλειπε ο Μβιλά να δεχτούμε το Μπουχαλάκη σαν 6άρι, τώρα δεν έχει καμιά δουλειά να ξεκινάει στα δύσκολα ματς και να παίζουμε με 10 παίχτες. Δεν φταίει μόνο αυτός αλλά χαλάει όλη την ομάδα, χάνουμε ένα επιπλέον εξτρέμ απ'τους τόσους που έχουμε φέτος και παίζει εκεί ο Ακιμπού που είναι καλύτερος στον άξονα. Κάπου τα έχει μπλέξει κι ο Μαρτίνς και θα πρέπει να κοιτάξει να ''κερδίσει'' σιγά σιγά κι άλλους παίχτες και να ανοίξει το rotation. Δεν ξέρω τι εννοούν κάποιοι φίλοι εδώ που γράφουν για κουμπαριές, σαν να λένε πως εντολή διοίκησης να είναι βασικός συν το περιβραχιόνιο μην ξεχνάμε. Προχτές οι άλλοι γίνονταν ένας-ένας αλλαγή κι αυτός έμεινε 90΄ οπότε μήπως γίνει το θαύμα και δεν ξεκινήσει, μόνο και μόνο λόγω κούρασης αλλιώς μέσα θα είναι πάλι.

  • lawyer7
    lawyer7 Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 19:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Το ρόστερ είναι μια χαρά ειδικά για Ελλάδα. Αν εξαιρέσεις τα πλάγια μπακ που και εκεί θα μπορούσε να βρεθεί λύση εκ των έσω με τον νεαρό που χρησιμοποιούσε στην προετοιμασία ο Μαρτίνς αντί του ανεκδιήγητου Μολδαβού. Το πρόβλημα είναι ο Μαρτίνς ο οποίος απλά δεν μπορεί να πάρει το 100% από αυτό το ρόστερ. Εμμονή με Μπουχαλάκη που δεν βγαίνει από την ενδεκάδα με τίποτα, ο Κουντέ μονίμως έξω, ο Σουρλής και ο Μάρκοβιτς που έδωσαν κάποιες λύσεις στα προκριματικά αλλά και ο Βρουσάι εξαφανισμένοι, τραγική προετοιμασία, ο έρμος ο Αγκιμπού 8άρι είναι και παίζει οπουδήποτε εκτός από την θέση του και τέλος αυτό το 4-4-2 με γιόμες που παίζει και έχει ήδη κοστίσει 2 ισοπαλίες με κατώτερες ομάδες. Όλα αυτά και ακόμα είμαστε στην αρχή. Τώρα για το αυριανό παιχνίδι εγώ δεν περιμένω θεαματική βελτίωση. Περιμένω μια άνοστη σούπα και απλά ελπίζω τουλάχιστον να νικήσουμε.

  • Θέμης Ζ.
    Θέμης Ζ. Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 19:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Η τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων ήταν ανάγκη να πέσει με τον ΠΑΟΚ;

    REDGOAL: Δεν έτυχε φίλε. Αφού έγινε στο προηγούμενο ματς η παράβαση, είναι φυσιολογικό να έχει τιμωρία με ΠΑΟΚ

  • Johnker7
    Johnker7 Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 18:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν κ σου χει παρει το σκαλπ ο κασκολακιας Μαρτινς,πιστευω οτι νοιωθεις την πιεση κ θα δουμε αντιδραση αυριο.Δεν μπορει να μην νικησεις αυτη την ομαδουλα με Γερους στην αμυνα...Εγινε μια με τον ανυπαρκτο Ατρομητο ,εγινε 2η με τον λαγο...3 αν υπαρξει ,να πατε ολοι σπιτια σας.Κ με κατι Αμπτουν,Ζαιρι κ Σεμπα τους γλενταγαμε αυτους!

  • pan
    pan Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 18:57 Σύνδεσμος σχολίου

    red goal οταν ειχες στο ροστερ ομαρ στα καλυτερα του τσιμικα σεληνιασμενο γκιγιερμε ελ αραμπι και βαλμπουενα νεοτερους την παιχτουρα ποτενσε τον σεμεδο στα τοπ του,τον φορτου επισης,τον πορτογαλλο στο τερμα στα σκασιματα του ε ναι!θα παιζεις μπαλλαρα στον αυτοματο!με αυτο το ροστερ επρεπε να κανει οχι απλα πλακα αλλα να πηγαινε και στο τσαμπιονς λιγκ πολυ καλα!αλλα στο τσαμπιονσ λιγκ αν δεν εισαι προπονητης σε ξεβρακωνουν..για δες λοιπον ο ΄΄προφεσορας΄΄με τετοιο ροστερ τι εκανε στον τσαμπιονσ λιγκ....αρα ναι παιζαμε μπαλλα καλη ,οχι ομως οσο θα μπορουσε αυτο το ροστερ..με εναν κανονικο προπονητη θα χαμε κανει παπαδες..αυτο λεμε..και αυτο φωναζουμε τοσο καιρο

  • pan
    pan Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 18:29 Σύνδεσμος σχολίου

    χαχαχχαχα το καλυτερο εγραψες red goal..ακομα γελαω..ποια μαχη στην σκακιερα..ο ενας εινα προπονητης κανονικος και ο αλλος ειναι ψηστης..αν δεν το παρουν πανω τους οι πρωτοκλασσατοι του θρυλου και απλα παιξουμε με τις επιταγες του μαρτινη ουτε 10 τα εκατο δεν εχουμε για νικη...ξεκαθαρα..απλα σαν ροστερ εχουμε 2 κλασεις πανω και αυτο μας σωζει..ο 20ς παιχτης μας θα ηταν βασικοτατος στον παοκ..

    REDGOAL: Όχι και ψήστης ρε φίλε. Εντάξει, να το δεχτούμε ότι σας έχει εκνευρίσει όλη αυτή η παπάτζα με το "προφέσορ" που λανσάρουν τα τηλεκατευθυνόμενα ΜΜΕ, αλλά δεν είναι και ψήστης. Έχει παίξει και καλή μπάλα η ομάδα επί των ημερών του. Μην παρασύρεσαι από το γεγονός ότι εδώ και μήνες δεν τραβάει καθόλου. Έχουμε δει ενάμιση χρόνο καλή μπάλα με τον Μαρτίνς. Μην είστε ισοπεδωτικοί. Να αναγνωρίζετε τα καλά και φυσικά να εκφράζετε άποψη για τα κακά. Εδώ δεν σας φιμώνουμε

  • Gipas 81
    Gipas 81 Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 17:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Εκεί που αναφέρεις ότι το υλικό του Θρύλου είναι ανώτερο από που κι ως που...Τους βλέπουμε ως τώρα που είμαστε χάλια.... απ' αυτούς οι μισοί είναι λίγοι για Ολυμπιακό,δεν κάνουν απλά σ'αυτό που θέλουμε να βλέπουμε!! Οσο για τον καθηγητή Μάρτινς πιστεύω έκλεισε ο κύκλος του έπιασε ταβανι, οτι Είναι να δώσει το έδωσε.

    REDGOAL: Δηλαδή το ρόστερ του Ολυμπιακού είναι χειρότερο του ΠΑΟΚ; Τρέλανέ μας κι άλλο... Άλλο το τι παίζει η ομάδα και άλλο η ποιότητα του ρόστερ.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

«Συζητάμε με διοίκηση για τη νέα σεζόν»

Το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την...