roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Ανακοίνωση ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα καπνογόνα

underarmor
redwell

Στο ξεκίνημα των δύο ημιχρόνων στο Καραϊσκάκη είχαμε το γνωστό Pyro-Show το οποίο ναι μεν είναι εντυπωσιακό σαν θέαμα, είναι όμως επιβλαβές για την ομάδα, ειδικά όταν στις αρχές της επανάληψης είχε κλείσει τον Παναθηναϊκό στα καρέ του και έχανε ευκαιρίες.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά το 0-0 με το "τριφύλλι" εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: "Ζητάμε σαν ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ συγγνώμη απο τους φιλάθλους, τους προπονητές και τους αθλητές μας.

Είναι η τελευταία φορά που επιτρέπουμε σε 50 ανεγκέφαλους να χαλάνε την ατμόσφαιρα και τον χρόνο και τον ρυθμό του παιχνιδιού. Και αυτοί αλλά και όσοι δεν μπορούν να τους ελέγξουν δεν θα ξαναπατήσουν στο γήπεδό μας. Ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα κλείσουν θύρες του γηπέδου".

Δείτε παρακάτω στο βίντεο το σκηνικό με τα καπνογόνα...

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

21 σχόλια

  • Νέμεσις
    Νέμεσις Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2021 23:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Προς τον συνονόματο λατίνο: έχω φύγει από το πέταλο εδώ και 5 χρόνια και τώρα πια πραγματικά χαίρομαι περισσότερο τον αγώνα, φωνάζοντας και τραγουδώντας με την ίδια διάθεση, αλλά όποτε θέλω εγώ και όχι όποτε θέλει κάποιος άλλος.
    Προς το RedGoal: Δεν είναι παράλογο να στηλιτεύουμε καταστάσεις και γεγονότα, τα οποία σε κάθε περίπτωση κάνουν κακό στην ομάδα. Δεν είναι κακό να θέλουμε τη Θύρα 7 όπως παλιά, με -πραγματικά- αυθόρμητα και εύστοχα συνθήματα που ξεκινούν από μια παρέα (για όσους θυμούνται το αλησμόνητο "Αργύρη κ@ριόλη φερ'το πορτοφόλι!), με coreo για το οποία έχει χαζέψει όλη η Ευρώπη, με χαρτάκια και κορδέλες, με φωνή και με παλμό. Εντυπωσιακό -οπτικά- το pyro-show αλλά μέχρι εκεί. Αρκεί να σκεφτούμε ότι το κέρδος μπροστά σε μια ενδεχόμενη τιμωρία της ομάδας είναι μηδαμινό και μάλιστα τη στιγμή που όλοι ξέρουμε πως η "εξυγίανση" μας την έχει στημένη. Να μην μιλήσω για διακοπή του ρυθμού του αγώνα και του μομέντουμ που μπορεί να έχει εκείνη τη στιγμή η ομάδα. Χτες στις διακοπές του αγώνα ένιωσα ότι ο αντίπαλος πήρε 2 μεγάλα time-out με τα οποία φρέναρε τον ρυθμό μας. Απολογούμαι αν ήμουν υπερβολικός για τον χώρο που μας φιλοξενεί, αλλά δεν νομίζω ότι είπα κάτι (τόσο) λάθος.
    Πάντα Ολυμπιακός!

    REDGOAL: Φίλε άλλο να λες μια άποψη με επιχειρήματα και άλλο να καταγγέλεις αναπόδεικτα πράγματα. Λες και εμείς εδώ είμαστε δικαστές...

  • Nemesis 7
    Nemesis 7 Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2021 18:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Νέμεσις όπως σου είπε και το red goal αν έχουν συμβεί αυτά που λες στο πέταλο πήγαινε σε άλλη θύρα,εγώ αυτό θα έκανα στην θέση σου,αν πάλι γουστάρεις να πηγαίνεις εκεί για δικού σου λόγους κάτσε λίγο πιο πέρα δεν σ εμποδίζει κανείς..οπως κανω και γώ.Και όσο για το red goal είναι αν όχι το μοναδικό αλλά από τα λίγα οπαδικά σαΐτ που μπορούμε να γράψουμε την γνώμη μας και δεν κόβεται το μνμ και μάλλον δεν πήγαινες συχνά στην 7 γιατί πριν κάποια χρόνια είχε ακούσει πολύ κράξιμο ακόμα και με σύνθημα ο πρόεδρος(έκανες τον θρύλο αεκακι Μαρινάκη),σίγουρα κάποιοι οργανωμένοι έχουν άλλου είδους σχέση αλλά όχι όλοι μας,(πάλι καλα που γράφεις το nic name στα ελληνικά γιατί στην αρχή σκάλωσα)

  • V
    V Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2021 17:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Εεεε... αυτό ακριβώς λέμε φίλοι του Redgoal.
    Δεν δικάζουμε κανέναν εδώ. Να μην το σχολιάσουμε όμως ?
    Να μην σχολιάσουμε το γεγονός, ότι έχουν γεμίσει το Γήπεδο κάτι παράξενες μούρες με ξυρισμένα κεφάλια και tattoo ?
    Εσείς δηλαδή δεν μιλάτε με φίλους σας ?
    Δεν τα βλέπετε ?

    REDGOAL: Δηλαδή όποιος έχει ξυρισμένο κεφάλι και τατού πρέπει να πάει στη λαιμητόμο; Φίλε, αν υπάρχει παραβατική συμπεριφορά, είτε από ξυρισμένους με τατού, είτε από χαιτάδες χωρίς τατού, είτε από φάτσες με χωρίστρα και χένα, θα πρέπει να επιληφθεί η αστυνομία και η εκάστοτε ομάδα να λάβει τα μέτρα της. Ένα ΜΜΕ δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Τις καταγγελίες σου λοιπόν, κάντε εκεί που πρέπει. Εμείς εδώ, όσο και να λες, δεν μπορούμε και δεν θέλουμε να κάνουμε κάτι γιατί δεν είμαστε αστυνομία. Δηλαδή, πόσο πιο απλά να στο εξηγήσουμε;

  • pan
    pan Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2021 17:23 Σύνδεσμος σχολίου

    τα αυτονοητα και μπραβο για την διοικηση οσον αφορα τα ανεγκεφαλα.. και πολυ αργησαν!αντε αδειαστε μας την γωνια καφροι!

  • V
    V Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2021 17:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Και ποιά είναι αλήθεια βρε παιδιά, "τα μέρη του κειμένου που επιτρέπονται βάσει Νόμου" ???
    Δηλαδή όταν σχολιάζουμε την πραγματικότητα που βιώνουμε ΟΛΟΙ οι Φίλαθλοι του Ολυμπιακού, στο γήπεδο Καραϊσκάκης, εδώ και μια δεκαετία, ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ??? Πού είναι το παράνομο στο σχολιασμό ?
    Παράνομο είναι ο ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ και οι ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ στο γήπεδο Καραϊσκάκης, ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ.
    Τώρα αν τις ανέχεται ή τις υποθάλπτει ή τις χρηματοδοτεί η Διοίκηση, αυτές τις συμπεριφορές...
    ...το RedGoal.gr ΔΕΝ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ πουθενά σε αυτό. ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ακριβώς ;;;
    Σε τελική ανάλυση, ποιό είναι ακριβώς το λειτούργημα ενός ανεξάρτητου δημοσιογράφου ;;;
    Δεν δικάζουμε εδώ κανέναν, ούτε καταθέτουμε στοιχεία στη ΓΑΔΑ.
    Κάνουμε σχολιασμό, αυτών που συμβαίνουν στο γήπεδο και επηρεάζουν χιλιάδες κόσμο.

    REDGOAL: Τι να φοβηθούμε φίλε σε κάτι που δεν ασχολούμαστε και δεν μας αγγίζει καν; Δεν είμαστε δικαστές εδώ. Αν έχετε παράπονα, να τα εκφράσετε στον επίσημο Ολυμπιακό. Τι να κάνουμε εμείς δηλαδή αν πέφτουν μάπες στη Θ7 ή στη Θ17 ή στη Θ27; Αν βγεις εσύ και γράψεις εδώ ότι στη Θ15 στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ σε πλακώσανε 10 άτομα γιατί δεν τους άρεσε η κολόνια που φόραγες, θα αλλάξει κάτι; Φίλε έχετε παρεξηγήσει κάπου τα πράγματα. ΜΜΕ είμαστε, όχι αστυνομία. Στο φινάλε φινάλε δεν μας ενδιαφέρει κιόλας. Η ΠΑΕ είναι υπεύθυνη για την τήρηση της τάξης μαζί με την αστυνομία. Εμείς τί να κάνουμε δηλαδή;

  • Νέμεσις
    Νέμεσις Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2021 15:49 Σύνδεσμος σχολίου

    ΥΓ2: Το να δημοσιεύετε, κατά το δοκούν, αποσπάσματα των μηνυμάτων των αναγνωστών (τα οποία αυτούσια δεν παραβιάζουν τους όρους της ιστοσελίδας) ενώ οι απαντήσεις σας προφανώς είναι πλήρεις, νομίζω ότι "κατευθύνει" τη "συζήτηση" στα μάτια των υυπολοίπων αναγνωστών εκεί που θέλετε εσείς και αυτό μάλλον δεν είναι δίκαιο για τον "συνομιλητή"...

    REDGOAL: Φίλε δημοσιεύουμε τα μέρη που επιτρέπεται βάσει νόμου να δημοσιευτούν. Τώρα αν εσύ είσαι ο αστυνόμος Σαΐνης και ξέρεις πράγματα, πήγαινε να τα καταγγείλεις. Εδώ αναπόδεικτες κατηγορίες, δεν ανεβαίνουν για κανέναν, είτε ονομαστικά για κάποιο άτομο, είτε σε στυλ τσουβαλιάσματος για μια κατηγορία ατόμων...

  • Νέμεσις
    Νέμεσις Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2021 15:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Επανέρχομαι καθόσον με μεγάλη έκπληξη (θετική και αρνητική) βλέπω ότι δημοσιεύσατε το δεύτερο μήνυμά μου αλλά και πάλι "κουρεμένο". Αν σας θίγω τόσο πολύ τους "οργανωτές" με τις ντουντούκες δεν θα επιμείνω.... (πάντως έχουν περάσει και πολύ χειρότερα μηνύματα με -αν οχι με υβριστικούς- με τουλάχιστον πιο προσβλητικούς χαρακτηρισμούς).
    Σε ότι αφορά τις αιτιάσεις μου περί "υπαλλήλων" και "πιτόγυρων", η όλη εικόνα που έχω από την ιστοσελίδα έως τώρα είναι ότι, ναι γράφετε άρθρα και ναι γράφονται σχόλια από τους αναγνώστες που δεν χαϊδεύουν αυτιά. Μην περιορίζετε λοιπόν τον κόσμο να εκφραστεί ελεύθερα εφόσον δεν προσβάλλει/συκοφαντεί/βρίζει, παρά μόνο καταθέτει πραγματικά περιστατικά.
    ΥΓ: Δεν κατάλαβα ακριβώς ποιες αποδείξεις θέλετε και γιατί. Το bulling από τους κάθε λογής "μάγκες" στο πέταλο, που δέχονται οπαδοί κάθε ηλικίας, που για δικούς τους λόγους επιθυμούν να έχουν εκεί διαρκείας, (όπως ήμουν κι εγώ θύμα) καθώς και άλλα παρόμοια περιστατικά δεν τα έχετε δει ποτέ; αφού όπως φαίνεται έχετε "μάτια" και "αυτιά" στο πέταλο. Το ότι ενίοτε οι οργανωτές βρίζουν τους ίδιους τους οπαδούς δεν το έχετε ακούσει; Το ότι πολλές φορές τα συνθήματα είναι εντελώς άκυρα/άκαιρα και προκαλούν το γέλιο δεν το ξέρετε; Το ότι δεν έχει ακουστεί κανένα σύνθημα εναντίον της τωρινής διοίκησης (για τα όποια λάθη της) δεν σας προκαλεί εντύπωση; Αυτά και άλλα πολλά να είστε σίγουροι ότι έχουν απωθήσει αρκετό κόσμο από το πέταλο. Ποιός είναι λοιπόν ο χαμένος στην τελική; Προφανώς όλη η θύρα που χάνει μέρος από τη δυναμική της. Ήμουν κάτοχος διαρκείας στo πέταλο για πολλά χρόνια και ευχόμουν να είμαι εκεί όσο βαστάνε τα πόδια μου όρθιος και να φωνάζω , όπως ορισμένους "παππούδες" που έβλεπα "στα σκαλοπάτια και στα τσιμέντα". Όμως έφυγα αηδιασμένος από αυτές τις συμπεριφορές.
    Semper Olympiacos
    Ευχαριστώ και πάλι για τη φιλοξενία!

    REDGOAL: Φίλε δεν έγραψες μόνο αυτά στο προηγούμενο μήνυμα. Στο φινάλε, δεν είναι μόνο το πέταλο της 7 στο Καραϊσκάκη. Αν σε χαλάει οτιδήποτε, πας απέναντι, πας στο κέντρο. Έχει 500 θύρες που λέει ο λόγος το γήπεδο. Σε κάθε περίπτωση, εμείς εδώ δεν είμαστε κριτές των συμπεριφορών των οργανωμένων οπαδών. Δεν διαχωρίζουμε τους φίλους της ομάδας σε οργανωμένους και ανοργάνωτους. Είδες ποτέ να δημοσιεύσουμε οτιδήποτε για μεμονωμένα κομμάτια του παζλ της ερυθρόλευκης εξέδρας; Πάντα αναφερόμαστε με το "ο κόσμος του Ολυμπιακού". Να είσαι καλά...

  • V
    V Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2021 15:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Nic, χαμένη υπόθεση είναι. Δεν υπάρχει άλλωστε "ανεξάρτητη" δημοσιογραφία.
    Φο - βού - νται.
    Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ βλέπει, διαβάζει, παρατηρεί και κρίνει. Εχει ο καιρός γυρίσματα.

  • Nic
    Nic Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2021 11:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Αντι να ζητατε συγγνωμη απο τον κοσμο του Ολυμπιακου (τους νοημονες) για το εκτρωμα που παρουσιαζετε φετος για ομαδα με ντροπιαστικους αποκλεισμους ,βγαινετε ταχατες οργισμενοι γι αυτους που εσεις μεχρι χθες τους ειχατε ψηλα με ντουντουκες .Ατυχως ο κοσμος του ολυμπιακου ειναι ρομαντικος και γεμισε τον ναο να δουν κατι κουρασμενα παλληκαρια ,και εναν υποτιθεμενο προφεσορα που με την ανεπαρκειά του ο συλλογος υπεστη οικονομικη καθιζηση λογω αποκλεισμου ,τις απειρες αποτυχημενες μεταγραφικες προτασεις του και οταν χανει του φταινε τα μικρα ανα ημιχρονο γηπεδα ,το χορταρι ,οι διαιτητες ,τα σημαιακια ,Π Ο Τ Ε αυτος.Λοιπον για να τελειωνουμε με το προπονητικο ανεκδοτο που λεγεται μαρτινς ,στειλτον στην Νοτινχαμ που κινδυνευει να πεσει στο τοπικο Αγγλιας αν τον θεωρειτε προφεσορα και φερτε εναν κανονικο προπονητη.Ελεος πια.Εχουμε βαρεθει να γραφουμε τα ιδια και τα ιδια και ο ιδιος να κανει τα ιδια λαθη ,επαναλαμβανομενα,χωρις να εχει το γνωθεις εαυτον να τα διορθωνει.Εν ολιγοις ειναι ανεπιδευτος μαθησεως.Οι εναπομειναντες υποστηρικτες του επιτελους ξυπνηστε.Μονο και μονο που οι υπαλληλοι τον εξυμνουν τοσα χρονια που δεν εχει να επιδειξει τιποτα το αξιολογο ,κατι που δεν κανανε ποτε με κανεναν προπονητη του Ολυμπιακου να σας κανει λιγο υποψιασμενους .Η μονοπωλιακη αγορα τοσων μεσων δυστυχως αυτα τα αποτελεσματα εχουν.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2021 10:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Όταν είσαι ο Ολυμπιακός της σημερινής εποχής που η διαφορά από τους άλλους είναι τόσο εντυπωσιακή όσο ποτέ και σε όλα μάλιστα τα αθλήματα και εκ των υστέρων ψάχνεις δικαιολογίες, είναι αδυναμία σε όλα τα επίπεδα!!!! Αν η διαιτησία δεν σε παίζει σωστά μέσα στο γήπεδο σου, δεν φταίει κανείς παρά μόνο εσύ ως ανώτερη ομάδα που δεν έχεις καταφέρει ως αναφαίρετο δικαίωμα να σε σέβονται!!!! Όταν σταματάει η ροή του παιχνιδιού όταν πιέζεις αφόρητα τον αντίπαλο τα είπε ο κόσμος τι συμβαίνει και τι χάνεται και φυσικά δεν φταίει ο αντίπαλος, αντίθετα ευννοείται και φυσικά φταις εσύ ως ομάδα!!!! Τα υπόλοιπα της τακτικής και της σωστής διαχείρησης του πλούσιου και πολύ ανώτερου ρόστερ σου παίζοντας με τους κουρασμένους παίκτες σου λες και παίζεις με την Ρεάλ, ούτε σε αυτό φταίει κάποιος άλλος αλλά εσύ που υποτιμάς το ρόστερ σου και δίνεις λόγο να σου λένε το οτιδήποτε, αντί να κερδίσεις άνετα και ξεκούραστα!!!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...