roumeliotis

Carwiz

Χαμηλή... πτήση 0-0 με ΠΑΟ στο Καραϊσκάκη

casino loutrakiou
redwell

Μέτρια εμφάνιση από τον Θρύλο στο κλάσικο με τον Παναθηναϊκό και δεύτερη απώλεια βαθμών στο Καραϊσκάκη καθώς η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έμεινε στο 0-0 με το τριφύλλι για την 5η ημέρα της Super League 2021-22.

Ακίνδυνοι, χωρίς τρεξίματα και φαντασία στη δημιουργία οι ερυθρόλευκοι και κυρίως χωρίς... φρεσκάρισμα από τον Πέδρο Μαρτίνς που είδε τον Παναθηναϊκό ο οποίος είχε δεχτεί γκολ σε όλα τα εκτός εδρας παιχνίδια του ως τώρα, να φεύγει με το ανέπαφο της εστίας του.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε άριστα στημένη την ομάδα του, είχε καλό Μπρινιόλι στο τέρμα και με εξαιρετικό στον άξονα τον Ρούμπεν Πέρεθ, έκοψε στα δύο την ανάπτυξη των Πειραιωτών.

Στους 10 βαθμούς πλεόν ο Ολυμπιακός, που έχει 2 ισοπαλίες και μία νίκη εντός έδρας στο πρωτάθλημα, ενώ ο Παναθηναϊκός έφτασε τους 7 και πήρε τον πρώτο του βαθμό εκτός έδρας.

Ο Ολυμπιακός έδειξε από την αρχή μία διάθεση να πάρει τα ηνία του αγώνα, όμως το 4-4-2 που επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς, με την ταυτόχρονη χρησιμοποίηση των Ελ Αραμπί και Τικίνιο, δεν βοήθησε τους πρωταθλητές. Από την άλλη, οι «πράσινοι» δεν κλείστηκαν, πίεσαν ψηλά και δυσκόλεψαν αρκετά την κυκλοφορία της μπάλας από πλευράς γηπεδούχων. Ο Παλάσιος βρέθηκε για πρώτη φορά στην αρχική ενδεκάδα, παίζοντας όμως πιο κοντά στον Καρλίτος, σε ρόλο δεύτερου επιθετικού.

Η πρώτη «υποψία» φάσης ήταν μία κεφαλιά του προωθημένου Σισέ στο 15΄, μετά από φάουλ του Μπουχαλάκη, που πέρασε άουτ. Στο 24΄ η σέντρα του Λαλά βρήκε αμαρκάριστο τον Αγκιμπού Καμαρά, η κεφαλιά του οποίου όμως ήταν πολύ άστοχη, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Παναθηναϊκός άνοιξε καλά την αντεπίθεση, αλλά ο Καρλίτος καθυστέρησε και το τελικό σουτ του Βιτάλ ήταν κακό.

Στο 32' ο Ρούμπεν Πέρεθ δοκίμασε το πόδι του έξω από την περιοχή, με τον Βατσλίκ να πέφτει στη γωνία του και να διώχνει σε κόρνερ, ο Τικίνιο δεν βρήκε στόχο στην κεφαλιά του στο 37΄ και το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με ακόμη μία προσπάθεια των «ερυθρολεύκων» εκτός εστίας, αυτή τη φορά από τον Αγκιμπού Καμαρά.

Οι Πειραιώτες μπήκαν πιο αποφασιστικά στο β΄ μέρος, αλλά η περίπου εννιάλεπτη διακοπή του αγώνα λόγω περιορισμένης ορατότητας (εξαιτίας καπνογόνων) τους «έκοψε τη φόρα». Στο 70΄, πάντως, η σέντρα-σουτ του Λαλά αιφνιδίασε τον Μπρινιόλι, που... σώθηκε από το δοκάρι, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Ιταλός τερματοφύλακας έδειξε σωστά αντανακλαστικά και έδιωξε τη μπάλα στο πολύ επικίνδυνο γύρισμα του Ρέαμπτσιουκ. Ακόμη πιο δύσκολη ήταν η απόκρουση του Μπρινιόλι στο δυνατό σουτ του Αγκιμπού Καμαρά στο 77΄ και ένα λεπτό αργότερα ο Ελ Αραμπί δεν αξιοποίησε το λάθος του Σάρλια, σουτάροντας άουτ από πολύ καλή θέση.

Ο Τικίνιο στο 85΄ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο διαιτητής είχε διακόψει νωρίτερα τη φάση για φάουλ του Σισέ στον Μπρινιόλι, και ο Ολυμπιακός, παρά την πίεση που άσκησε ως το τέλος, δεν μπόρεσε να βρει το γκολ της νίκης. Μετά από 14 λεπτά καθυστερήσεων (!), ο Σλάβκο Βίντσιτς έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια, με το ελληνικό clasico να μην αναδεικνύει νικητή.

Διαιτητής: Βίντσιτς (Σλοβενία)

Κίτρινες: Τικίνιο, Σισέ - Χατζηγιοβάνης, Μπρινιόλι, Λούντκβιστ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Ρέαμπτσιουκ, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Λαλά, Μπουχαλάκης (90+9΄ Λόπες), Μ. Καμαρά (90΄ Κούντε), Μασούρας (82΄ Βαλμπουενά), Α. Καμαρά, Τικίνιο, Ελ Αραμπί

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Σάρλια, Πούγγουρας, Σάντσες, Αλεξανδρόπουλος, Πέρεθ, Βιτάλ (90+8΄ Αϊτόρ), Χατζηγιοβάνης (79΄ Μακέντα), Παλάσιος (79΄ Λούντκβιστ), Καρλίτος (90+3΄ Μαουρίσιο)

** Πριν την έναρξη του αγώνα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, βράβευσε τον Βασίλη Σπανούλη, παραδίδοντάς του και μία φανέλα της ποδοσφαιρικής ομάδας με τις υπογραφές ολων των παικτών. Ο πρώην αρχηγός της ομάδας μπάσκετ των Πειραιωτών γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο.

** Τα δεκάδες καπνογόνα που άναψαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο ξεκίνημα του ντέρμπι, είχαν ως συνέπεια ο Σλάβκο Βίντσιτς να διακόψει το παιχνίδι για περίπου έξι λεπτά, προκειμένου να καθαρίσει η ατμόσφαιρα. Κάτι ανάλογο συνέβη και στο 7ο λεπτό του β΄ μέρους

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

38 σχόλια

  • Πτερέλαος
    Πτερέλαος Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2021 16:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Ι.Δ. πρώτη φορά σε βλέπω εδώ μέσα να εμφανίζεσαι με σχόλια και μάλιστα τέτοια που προσπαθούν απελπισμένα να κρυψουν την ανεπάρκεια του προπονητή του Θρύλου και προσπαθούν να πιέσουν το RG να κάνει λογοκρισία στα σχόλια των αναγνωστών του , όχι επειδή είναι υβριστικά , αλλά απλώς επικριτικά για τις εμμονές και τα λάθη του κ. Μαρτινς. Κατ' αρχήν το "Ολυμπιακόμετρό" αλλού και πες μας τί μεροκάματο σου δίνουν για να γλείφεις ή να .."προστατεύεις" ή γενικά ποιά είναι η κρυφή ή φανερή επαγγελματική σου σχέση με αυτούς που τρώνε ψωμάκι από τον Θρύλο . Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να προσπαθείς να φιμώσεις τους οπαδούς της ομάδας , ιδιαίτερα όταν σχολιάζουν χωρίς να βρίζουν. Αν δεν σου αρέσει η ελευθερία του λόγου , άει χάσου από εδώ .

  • Ι.Δ.
    Ι.Δ. Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2021 15:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Προς REDGOAL
    Ειναι πραγματικα πολυ κριμα να απαντας σε κατι που δεν εχω γραψει. Που ακριβως διαβασατε οτι θελω να κοπουν τα σχολια?? Τι ακριβως δεν καταλαβατε οταν εγραψα για επικοδομητικη κριτικη προς ολους?
    Αντε να το εξηγησω παλι.... Μπορειτε αυτους τους 4-5 πληρωμενους να τους τρολαρετε απο κατω με καποιο σχολιο σας. Οπως επισης και τα αλλα πληρωμενα υποκειμενα της διοικησης. Ειναι λιγοι και λιγο πολυ τους ξερετε και αμα τους τρολαρετε αναλογως θα ξεκουμπιστουν να φυγουν απο μονοι τους και αυτο στο υπογραφω. Εκτος βεβαια εαν σας αρεσει ολο αυτο οποτε τζαμπα μιλαμε και εγω ειμαι πληρωμενος απο τον κουμπαρο της Ντορας

    REDGOAL: Φίλε επικοινωνείς με τα κεντρικά του εγκεφάλου σου; Δηλαδή μας λες ότι όποιος γράφει σχόλιο το οποίο κατά κάποιο μαγικό τρόπο θα πρέπει να κρίνουμε ότι μπορεί να μην αρέσει στον Ι.Δ., εμείς καλούμαστε να του απαντάμε από κάτω αν τρώει πίτα γύρο ή τις άλλες ατάκες που μας έγραψες. Έλεος φίλε. Ούτε χρόνο έχουμε, ούτε μαντικές ικανότητες, ούτε όρεξη να καθόμαστε να τρολάρουμε τους αναγνώστες μας για να γίνουμε αρεστοί σε σένα. Ο καθένας ας γράφει ό,τι θέλει, αρκεί να μην παραβαίνει τους κανόνες. Από 'κει και πέρα, σε όποιον δεν αρέσουν τα μηνύματα, ας μην τα διαβάζει. Είναι πολύ απλό...

  • Γιωργος Πετρουπολη
    Γιωργος Πετρουπολη Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2021 07:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Εξυπνος ο φιλος ΙΔ.Οσοι ασκουμε κριτικη ειμαστε υπαλληλοι.Μακαρι να ημουνα ρε φιλε να μην ξυπναγα 6 το πρωι σημερα για δουλεια.

    Εδω δεν ειναι gavros.gr , red παπια ή το επισημο σαιτ της ΠΑΕ να αποκλειουν κοσμο, εδω υπαρχει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΨΕΩΝ.

    Πχ, εγω ο Γιωργος, σιχαινομαι να βλεπω τον Ολυμπιακο Αφρικης, χωρις ακρα, εξτρεμ, δεκαρι με καθετη, χωρις Λατινους Ελληνες και ντριμπλαδορους.

    Πειραζει;;;Να με αποκλεισουν;;;Να μην μιλαω;;;

  • Ι.Δ.
    Ι.Δ. Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2021 03:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Προς REDGOAL
    Θα ηθελα να σας ρωτησω εαν θα κανετε κατι με τους 4-5 επαγγελματιες αρθρογραφους - αναγνωστες του σαιτ σας οι οποιοι εξαφανιζονται σε καθε επιτυχια ή καλη εμφανιση του Θρυλου και εμφανιζονται αμεσως μετα απο καθε στραβη για να απαιτησουν συντονισμενα (ολως τυχαιως) την παραιτηση του Μαρτινς με αθλιους χαρακτηρισμους, επιθεσεις στην διοικηση μιας και εχει κανει την ομαδα μαγαζακι μανατζαρεων και καμια μεταγραφη δεν αξιζει καθως και μηδενισμους και επιθεσεις κατα παντων. Πλεον οι οι συγκεκριμενοι αρθρογραφοι των 20 ευρω εβδομαδιαιος στην καλυτερη ή των 2 καλαμακια σκετα και ενα παγωτο μπανανα για διπλη χρησημοτητα και ευχαριστιση.
    Επειδη θα ρωτησετε ευλογα "και τι να κανουμε" θα σας προτεινω πολυ απλα να τους απαντατε με ερωτησεις του τυπου
    1. Εισαι απο τα ορφανα ή απο τους νυν υπαλληλους??
    2. Αν σου βαλω και πατατες στο σουβλακι θα γραεις τα αντιθετα για παρτυ μου??
    3. Εισαι βλακας καθε μερα ή παιρνεις και ρεπο??
    και πολλες αλλες που σιγουρα εχετε την ευφυια να σκεφτειτε. Εαν νομιζετε οτι αυτοι οι περιεργοι κανουν καλο στην απαραιτητη επικοδομητικη κριτικη προς ολους στον συλλογο, στην κουβεντα που γινεται μεταξυ αναγνωστων που γραφουν τα μηνυματα τους ή ακομα και στο κυρος και στην σοβαρη δουλεια που κανετε τοτε κανετε σιγουρα λαθος.
    Ευχαριστω εκ των προτερων.

    REDGOAL: Φίλε από τη στιγμή που δεν βρίζει κάποιος ή δεν παραβαίνει τους κανόνες, δεν μπορούμε να κόψουμε μήνυμα. Αν θεωρεί τον Μαρτίνς ταβερνιάρη και τον Ανδρούτσο λίγο σαν παίκτη, δεν είναι δουλειά μας να τον πείσουμε για το αντίθετο. Εμείς φιλοξενούμε όλες τις απόψεις. Με την λογική σου, θα πρέπει να φιμώσουμε τότε και τους επαγγελματίες αρθρογράφους "λιβανιστές" της διοίκησης. Και οι πέτρες ξέρουν ότι υπάρχουν έμμισθοι που γράφουν στα Social Media και στα σάιτ και υπέρ της διοίκησης. Επειδή δεν θέλουμε να κόβουμε κανέναν, αφήνουμε να γράφει όποιος θέλει ό,τι θέλει αρκεί να μην πσραβιάζει τους κανόνες. Αν κάποιος χαλιέται, όπως καλή ώρα εσύ, μην διαβάζεις τα μηνύματα. Απλό είναι. Γιατί να χαλιέσαι; Γράψε εσύ την άποψή σου και μη διαβάζεις των άλλων

  • Agent777
    Agent777 Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2021 01:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Πούγγουρα πως να το βάλεις το γκολάκι; Πίσω από το κέντρο; Γιατί δεν πρέπει να το πέρασες σήμερα. Ωραίο ήταν το πούλμαν που στήσατε στην περιοχή. Αν μπορούσε ο Γιοβάνοβιτς θα έπαιζε σύστημα 10-0-0. Θα τον μνημονεύετε τον βαθμό για καμιά δεκαετία τώρα. Α, δεν ξέρω αν τα έμαθες. Χάσατε από τον Αρούλη στο μπάσκετ και μάλιστα με χαρακτηριστική άνεση. Δεν πας λοιπόν να θρηνήσεις με τους συνοπαδούς σου και να αφήσεις εμάς τους ταλαίπωρους να βολευτούμε με νταμπλ σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ;

  • Άρης χ
    Άρης χ Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2021 01:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Με καμινάδες δεν κερδίζεις παρά μόνο κατα τύχη. Ο Ελ Αραμπι ... εξτρέμ τι άλλο θα δούμε? Ο βαλμπουενά στο 82 και ο κουντε στο 90 ( οι μοναδικοι που μπορουν να περάσουν μπάλα θεατές) κατα τα άλλα κ Μάρτινς σου έφταιγε ο διαιτητής. Πάλι καλά που δεν χάσαμε . Μόνοι διασωθέντες λαλα αγκιμπου και σωκράτης.

  • ΠΟΥΓΓΟΥΡΑΣ 13
    ΠΟΥΓΓΟΥΡΑΣ 13 Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2021 00:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάλι καλά να λέτε που δεν σας βάλαμε κανά γκολάκι στο τέλος να φύγουμε με το διπλό. Μόνο Πανάθα

  • Eric Mag
    Eric Mag Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2021 00:19 Σύνδεσμος σχολίου

    ΒΟΜΒΑΑΑ ΒΟΜΒΑΑΑΑ ΜΠΑΜ ΜΠΟΥΜ ΒΟΜΒΑΑΑ ΒΟΜΒΑΑΑ ΜΠΑΜ ΜΠΟΥΜ ΟΛΕΕΕ ΟΛΕΕΕ ΡΟΝΙ ΛΟΠΕΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΒΟΜΒΑ ΒΟΜΒΑ ΟΛΕΕΕΕ ΟΛΕΕΕ ΜΠΑΜ ΜΠΟΥΜ ΒΟΜΒΑΑΑΑ ΧΑΧ Α ΧΑ Χ Α ΧΑ ΧΑ Χ ΑΧΑ Χ Α ΧΑ ΧΑΧΑ Χ Α ΧΑ Χ Α ΧΑ Χ Α ΧΑ Χ Α ΧΑ ΧΑΧΑΧ Α Χ Α ΧΑ

    ΜΠΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕ ΒΟΜΒΑΑΑΑ ΟΛΕΕΕ ΟΛΕΕΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝΕ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΤΑ ΑΡΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΤΟΓΥΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΑ ΤΡΩΤΕ ΟΛΑ ΑΜΑΣΗΤΑ ΗΛΙΘΙΟΙ

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2021 00:16 Σύνδεσμος σχολίου

    ρε ουτε ενας να κανει μια ντριμπλα!ενας!!!καταντησαν τον ολυμπιακο ανωνυμη εταιρια κεντρο διερχομενων για μεταπωλησεις.

  • takisred
    takisred Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2021 00:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Τελικα σε καθε παιχνιδι θα μας δινει
    δικαιωμα να σχολιάζουμε αρνητικα τον μαρτινς. Στην Τουρκία ασχετα που κερδισαμε ειδε τον Μπα δεξι μπακ! Σήμερα ξυπνησε και ειδε την ομαδα με 4-4-2 χωρις εξτεμ, καμιναδες, και αλλαγες απο το ογδοντα και μετά. Πραγματικα εχω χασει την μπάλα.
    Δεν μπορω να καταλαβω γιατι το κανει παιζει με τα νευρα μας; Αυτον τον Παναθηναικο;
    Ελεος παιξε το συστημα πιυ ξερεις εσυ και η ομαδα και ασε τις εμπνεύσεις γιατι δεν θα σου βγουν σε καλο.
    Εχεις τον ελ αραμπι 34, χρονων και τον βάζεις εξτεμ!! Επειδη θελεις να τους χωρεσεις και τους δυο λες και αν βαλεις τον έναν ενα ημιχρονι και τον αλλον στο δευτερο θα σου πει κανένας τίποτα.
    Παιζεις με την φωτια και τα νευρα μας.
    Α και ο μπαοκ εφυγε μπροστα δες κανενα ονειρο τους επομενους αγωνες και μετα κστσε και τρέχα.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...