roumeliotis

Carwiz

«Αυτή η ομάδα θα αγαπηθεί ακόμα περισσότερο»

casino loutrakiou
redwell

Σε πελάγη ευτυχίας μετά το 0-3 στην Πόλη επί της Φενέρ, ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε πως πίστευε στη νίκη αλλά δεν περίμενε να έρθει με τέτοιο εύρος και φυσικά δεν πετάει στα σύννεφα καθώς υπάρχει και συνέχεια με ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Πιο αναλυτικά τόνισε:

"Πιστεύαμε στη νίκη, δεν ξέραμε το εύρος της και πώς θα έρθει. Τα νούμερα δείχνουν πως ήταν εύκολη νίκη, αλλά δεν ήταν. Αν οι ευκαιρίες της Φενέρ είχαν αξιοποιηθεί, θα ήταν διαφορετικό ματς. Όπως διαφορετικό θα ήταν αν δεν βάζαμε νωρίς γκολ. Εμείς ήμασταν αποτελεσματικοί και ήταν δίκαιη και όμορφη νίκη".

Για την επιλογή της ενδεκάδας και στη χρησιμοποίηση του Μπα στη θέση του δεξιού μπακ: "Η επιλογή της 11άδας έγινε με πολλή δουλειά και προσεκτική παρατήρηση του αντιπάλου. Παίζει με επιθετικούς παίκτες μπροστά, ξέραμε ότι θα ασκήσει πίεση.

Χρειαζόμασταν τον Μπα σε αυτή τη θέση, παρότι δεν είναι η φυσική του, για να μπορεί να αντισταθεί στην πίεση και σε ένα γήπεδο ζεστό. Είχαμε μελετήσει τον αντίπαλο, θέλαμε παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Μπα. Είχαμε αναλύσει τον αντίπαλο, η επιλογή λοιπόν είχε να κάνει με τα χαρακτηριστικά και τις απαιτήσεις του αγώνα".

Για τη συνεργασία του Τικίνιο με τον Αραμπί: "Είναι ευχάριστο που έχω τόσους παίκτες σε καλή κατάσταση. Δεν είναι μόνο αυτοί, είναι και ο Βαλμπουενά και ο εκτελεστής Αραμπί. Όλοι θα έχουν τις ευκαιρίες τους και όλοι θα χρησιμοποιηθούν. Η ομάδα αυτή θα αγαπηθεί ακόμη περισσότερο. Ο Τικίνιο είναι αυτή τη στιγμή σε καλύτερη φάση".

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

10 σχόλια

  • kasavetis
    kasavetis Παρασκευή, 01 Οκτωβρίου 2021 15:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Κατά καιρούς έχουμε ασκήσει κριτκή στον Μαρτίνς για αρκετά θέματα. Κατά τη γνώμη μου δικαιολογημένα. Σήμερα όμως με το 0-3 στην πόλη οφείλουμε να του δώσουμε συγχαρητήρια και να τον στηρίξουμε.
    Αυτή είναι η αλήθεια μάγκες και σε όποιον αρέσει. Ούτε ξαφνικά έγινε προπονηταράς ούτε ήταν ποτέ ταβερνιάρης. Η αλήθεια είναι στη μέση.... Αν στηριχτεί με καλές-ποιοτικές προσθήκες μπορεί να πάει μακριά η ομάδα μας. Αν πουληθούν παίκτες και δεν έρθουν αξιόλογοι αντικαταστάτες τότε μια από τα ίδια.

  • Θέμης Ζ.
    Θέμης Ζ. Παρασκευή, 01 Οκτωβρίου 2021 14:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Νίκη και στο ντέρμπι την Κυριακή για την ολοκλήρωση του θριάμβου. Να μη γίνει το ίδιο λάθος με τον Μιτσελ που μετά από τη νίκη 2-0 με τη Μαντσεστερ δεν αντικατέστησε κανέναν κουρασμένο και χάσαμε 0-3. Αν κάποιος δεν μπορεί, ας παίξει άλλος. Διαθέτουμε πληθώρα καλών παικτών.

  • Djredbul07
    Djredbul07 Παρασκευή, 01 Οκτωβρίου 2021 13:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Σε ΚΑΘΕ παιχνίδι επιβεβαιώνω & εμπεδωνω ότι ο Ολυμπιακός μας θα έχει θέμα στο Τέρμα!!!

    Είναι απίστευτο αυτός ο παίκτης να κάθεται ακίνητο στρατιωτάκι μπροστά από την εστία!
    0 Έξοδο...
    Εάν πάει πάνω του η μπάλα έχει καλώς, αν όχι....

  • George
    George Παρασκευή, 01 Οκτωβρίου 2021 06:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι προπονητρε της εξέδρας πρρπει να σταματησουν καποια στιγμή να κριτικάρουν με το παραμικρο τον Μαρτινς ο Ολυμπιακός εχει προπονητη που ειναι μπροστα κσι βλεπει το δυχρονο ποδοσφαιρο ας κα ουν κριτικη στο τελος και οχι καθε φορά που βγαζει εντεκαδα γιατι φεν τους αρεσει αυτος ειναι ο προπονητης συνεχίζουμε δυνατα κσι στο τελος θα κανουμε τον απολογισμός Θρυλος για πάντα

  • Ρασκόκι
    Ρασκόκι Παρασκευή, 01 Οκτωβρίου 2021 06:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Συνεχίζω να έχω την ίδια άποψη για τον Μαρτίνς. Δλδ ότι είναι ένας μέτριος προς καλός προπονητής γιατί δεν έχει μάθει, 3 χρόνια τώρα, από τα λάθη του. Γιατί ο Ονιεκούρου πρέπει να παίζει βασικός σε όλα τα παιχνίδια ενώ δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα!! Δεν ξέρω αν θα βελτιωθεί στο μέλλον αλλά αυτό είναι άδικο για κάποιος άλλος παίκτης που είναι σε καλήτερη κατάσταση.

  • Νic
    Νic Παρασκευή, 01 Οκτωβρίου 2021 01:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Μια χαρά το πάει ο Περειρα για την 3 θέση. Γκεκε; Ας δούμε ποιοι θα κατέβουν από ΤΣΛ και μετά μιλάμε. Η φενερ τους Βέλγους θέλουν να καπελωσουν και θα είναι ευχαριστημένοι και φοβάμαι μην πλακωθουν με τον φίλο του τον ακατέργαστο ποιος θα πάρει την προνομιούχο 3η θέση στον όμιλο.

  • George7
    George7 Παρασκευή, 01 Οκτωβρίου 2021 00:39 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΣ
    ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΣ
    ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΣ
    Μακάρι να μείνει για πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό.
    Θα παίρνουμε με 20 βάρους διαφορά το πρωτάθλημα. Θα βλέπουμε ωραία μπάλα.
    Και αν τον στηρίξει περισσότερο ο πρόεδρος με πιο ποιοτικούς παίχτες θα διακριθούμε και στην Ευρώπη με τον Μαρτίνς.

  • GEO
    GEO Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2021 22:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Μάγκες σήμερα οφείλουμε ένα μπράβο στον προπονητή μας όπως
    του τα χώνουμε σε άλλα ματς
    και φυσικα στον Γιώργο τον Mασουρα που ήταν παντού και έχει τρομερή εξέλιξη εδώ και ενάμιση χρονο όσο για τον τικινιο που έδειξε ότι παραμένει ένας σπουδαίος φορ και δεν θα τρέμει το φιλοκαλία μας όταν δεν παίζεις ο ΤΕΡΆΣΤΙΟΣ ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ τώρα για τους δυο τρεις υστερισαντες τα έχουμε πει και άλλες φορές σήμερα όχι γκρίνια η ομάδα έχει και άλλα περιθώρια βελτιωσης

  • ΦΟΥΣΤΕΡ
    ΦΟΥΣΤΕΡ Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2021 22:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Μοιρασε χαπια στα τρολ Πεδρο να κοιμηθουνε εχουνε δυσκολο βραδυ

  • Στεφανος.
    Στεφανος. Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2021 22:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Βαρέθηκα να γράφω για αυτόν τον ταβερνιαρη μόνο όταν φυγει θα καταλάβουμε (όσοι δεν κατάλαβαν) την αξία του για μενα ο καλύτερος προπονητης της ιστορίας μας δεν είδα ένα ματς με αυτόν προπονητη που να φοβάμαι τον αντίπαλο (ασχέτως αν χασαμε)

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Αποκάλυψη... Έβανς για Ολυμπιακό (vids)

Είναι... κοινό μυστικό ότι ο Κίναν Έβανς, εκτός σοβαρού απροόπτου...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...